ICDSoft Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών ICDSoft;

ICDSoft Εισαγωγή

Η ICDSoft ήταν αρχικά μια εταιρεία λογισμικού μέχρι να επεκτείνει τις δραστηριότητές της ώστε να συμπεριλάβει την φιλοξενία ιστοσελίδων. Σήμερα, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων φιλοξενίας
που περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία, ιδιωτικούς διακομιστές και πολλά άλλα.


Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για ιστότοπους όλων των σχημάτων και μεγεθών και έχουν σχεδιαστεί τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις για τη δημιουργία και τη φιλοξενία ιστότοπων με σχετική ευκολία.

Ιστορικό ICDSoft

Η ICDSoft ιδρύθηκε αρχικά ως εταιρεία λογισμικού το 1993. Αρχίζοντας το 1999, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της ώστε να συμπεριλάβει web hosting.

Από τότε, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 ιστότοπους για χιλιάδες εταιρείες σε περισσότερες από 140 χώρες.

Υπηρεσίες

Το ICDSoft παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας
σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που θέλετε να ξεκινήσετε στο διαδίκτυο είτε μια μεγάλη εταιρεία που χρειάζεται πρόσβαση σε πιο ισχυρούς διακομιστές για αποτελεσματική φιλοξενία, η ICDSoft διαθέτει την τεχνολογία και ένα σχέδιο
αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.

Κοινή φιλοξενία – Το ICDSoft προσφέρει διάφορους τύπους κοινών επιλογών φιλοξενίας
που έχουν σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις και άτομα που μόλις ξεκινούν το ταξίδι τους στον Ιστό.

Όλα αυτά τα σχέδια συνοδεύονται από ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και υπηρεσιών που βασίζονται στις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους ιστολόγιο ή ακόμη και επιχειρήσεις που πρέπει να φιλοξενήσουν μια μικρή πύλη για τους πελάτες τους.

Φιλοξενία VPS – Σχεδιασμένο για ιστότοπους που χρειάζονται περισσότερη ισχύ, γρηγορότερες ταχύτητες και ιδανικό για χρήστες και επιχειρήσεις που αναζητούν μεγαλύτερο έλεγχο στο πού φιλοξενείται ο ιστότοπός τους, το ICDSoft παρέχει εικονικά σχέδια φιλοξενίας ιδιωτικών διακομιστών
.

Αυτή η φιλοξενία είναι ταχύτερη από τις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας και σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του μέρους του διακομιστή, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τον διακομιστή σας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Μεταπωλητής – Δημιουργήθηκε για χρήστες που θέλουν επίσης να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση φιλοξενίας τομέα, το πρόγραμμα μεταπωλητών της ICDSoft
διευκολύνει τους επιχειρηματίες του διαδικτύου να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους για πώληση και φιλοξενία ιστότοπων για άλλους.

Διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή και προσαρμόσιμα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση και τη διαχείριση άλλων επιχειρήσεων ή ιστότοπων χρηστών για αυτούς ενώ απολαμβάνετε τα επιπλέον κέρδη ως ανταμοιβή.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για μια καλή συμφωνία φιλοξενίας?
Αποκτήστε ένα πρόγραμμα ICDSoft σήμερα με χαμηλό κόστος. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία. Περιλαμβάνει δωρεάν μετανάστευση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών.

Μετάβαση στην υπόλοιπη κριτική.

Υποδομή δικτύου

Η ICDSoft διατηρεί κέντρα δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας και γρήγορες ταχύτητες δεδομένων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία διατηρεί αφοσίωση στο υλικό και συνεπώς αναβαθμίζει και βελτιώνει συνεχώς την τεχνολογία διακομιστή σε όλα αυτά τα κέντρα δεδομένων.

Ασφάλεια και ώρα λειτουργίας

Όπως πολλοί πάροχοι φιλοξενίας, το ICDSoft διαθέτει 99,9% χρόνο λειτουργίας για τους διακομιστές τους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης που έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύπτει τυχόν προβλήματα με τους διακομιστές και το δίκτυό τους, ώστε να μπορούν να τα διορθώσουν πριν γίνουν πρόβλημα.

Αυτή η παρακολούθηση τους βοηθά να διατηρήσουν ένα υγιές δίκτυο, ώστε να μπορούν να παρέχουν στους τελικούς χρήστες αξιόπιστη υπηρεσία κάθε μέρα.

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

Η ICDSoft δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών και ισχυρίζεται ότι το 70% των πελατών τους προέρχονται από παραπομπές τρεχόντων πελατών λόγω αυτής της δέσμευσης.

Η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη μέσω του συστήματος υποστήριξης εισιτηρίων και εγγυάται χρόνο απόκρισης 15 λεπτών σε όλα τα εισιτήρια υποστήριξης. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7
.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη για τους πελάτες τους.

Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα, πιο περίπλοκα ζητήματα μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επιλυθούν γρήγορα λόγω του μέσου επικοινωνίας που έχουν επιλέξει.

Οι διαδικτυακοί πόροι υποστήριξης περιλαμβάνουν μια καλά οργανωμένη βάση γνώσεων και συχνές ερωτήσεις.

Διαδικασίες χρέωσης και πολιτικές

Η ICDSoft προσφέρει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες
όλα με τη δική τους μοναδική τιμή.

Όλες οι τιμές της εταιρείας βασίζονται σε ετήσια συνδρομή και δεν προσφέρουν μηνιαία επιλογή που σημαίνει ότι θα πρέπει να δεσμευτείτε για ένα έτος εάν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ως πάροχο.

Ταυτόχρονα, η ICDSoft χρεώνει επίσης ένα ετήσιο τέλος για την εγγραφή του τομέα σας. Αν και αυτή η τιμή είναι κάπως χαμηλότερη από τα τυπικά τέλη εγγραφής, θα αναγκαστείτε να πληρώνετε αυτό το τέλος κάθε φορά που η συνδρομή σας ανανεώνεται.

Προς το παρόν, προσφέρουν έκπτωση εάν ανανεώνετε μετά το πρώτο έτος και προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
σε όλες τις υπηρεσίες, εξαιρουμένων τυχόν επιπλέον χρεώσεων που ενδέχεται να υποστούν.

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ενδιαφέρεστε για το ICDSoft?
Συνδεθείτε σήμερα με χαμηλό κόστος. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να λάβετε τη συμφωνία ICDSoft. Περιλαμβάνει δωρεάν μετανάστευση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών.

συμπέρασμα

Αν και δεν προσφέρουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές για χρήστες και επιχειρήσεις, τα σχέδιά τους χωρίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν σε έναν ιστότοπο σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.

Η υποστήριξή τους είναι γρήγορη και η ομάδα τους είναι πεπειραμένη, αλλά η έλλειψη ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης θα μπορούσε να είναι εμπόδιο εάν εργάζεστε σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόβλημα. Τα δίκτυά του είναι γρήγορα και αξιόπιστα και με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών
, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια των χρημάτων σας, εάν χρειάζεστε περισσότερο από ένα μήνα για να διαπιστώσετε ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι κατάλληλες για εσάς.

Αν ψάχνετε για φιλική και αξιόπιστη υπηρεσία με γρήγορη υποστήριξη και γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς, το ICDSoft είναι ένας αξιόλογος υποψήφιος και θα πρέπει να περιλαμβάνεται στη λίστα οποιουδήποτε όταν ψωνίζει για αξιόπιστη και γρήγορη φιλοξενία για τον ιστότοπό του.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map