HostPapa Review: Μπορεί αυτή η πρόκληση για μικρό χρονικό διάστημα οι γίγαντες Web Hosting; Ζητήσαμε από πραγματικούς χρήστες

Contents

Η ετυμηγορία μας: # 1 για φιλοξενία φιλική για αρχάριους

HostPapa
προσφέρει εξαιρετικές τιμές σε προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων για αρχάριους και μικρούς ιστότοπους με πακέτα που περιλαμβάνουν δωρεάν όνομα τομέα και απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Με την πράσινη φιλοξενία μέσω αντιστάθμισης άνθρακα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, το HostPapa είναι μια σταθερή επιλογή.


Εξοικονομήστε έως και 58% στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας όταν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις εκπτώσεις HostPapa
συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική αξία για τα χρήματα
 • Μεγάλη ενσωματωμένη κατασκευή ιστοσελίδων
 • Πολυγλωσσική υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερες επιλογές κέντρου δεδομένων από τις περισσότερες
 • Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν περιλαμβάνονται σε προγράμματα με χαμηλότερες τιμές

Με πάνω από 380 κριτικές από πραγματικούς πελάτες, το HostPapa σκοράρει 4 στα 5 αστέρια σε όλες τις κατηγορίες βαθμολογίας μας με ένα μέση βαθμολογία 4,1 αστέρων.

Πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το HostPapa?

Συνεχίστε να διαβάζετε ή μεταβείτε στις πιο δημοφιλείς ενότητες μας:

 • Κριτική εμπειρογνωμόνων – Λάβετε μια λεπτομερή ανάλυση από τον ειδικό μας, Kevin Wood.
 • Καλύτερες κριτικές – Διαβάστε περισσότερα από 380 κριτικές πελατών HostPapa.
 • Σχέδια φιλοξενίας – Δείτε ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για εσάς.
 • Συχνές ερωτήσεις – Διαβάστε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το HostPapa.

Κάπως ανόητο όνομα, HostPapa είναι ένας σοβαρός οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων και φιλοξενεί σχέδια
, συμπεριλαμβανομένων όλων όσων χρειάζεστε για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο.

Το HostPapa ξεχωρίζει από άλλες εταιρείες με τα εύχρηστα εργαλεία του κατάλληλο για αρχάριους, παγκόσμια εμβέλεια και εστίαση στη βιώσιμη φιλοξενία.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλες οι εταιρείες φιλοξενίας κατάλληλες για όλους. Σε αυτό το άρθρο, τεκμηριώνω την εμπειρία μου με το HostPapa, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν είναι για εσάς.

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας του HostPapaΤα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostPapa
.

Γρήγορη επισκόπηση HostPapa

Ακολουθεί μια γρήγορη περιγραφή του τι προσφέρει το HostPapa. Χρησιμοποιήστε το για σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Πράσινη φιλοξενία

Φτηνές οικολογικές φιλοξενίες από την αιολική ενέργεια.

Εύχρηστος

Όλοι οι αρχάριοι πρέπει να κάνουν τους ιστότοπούς τους online.

Πολύγλωσσος

Εξαιρετική πολυγλωσσική υποστήριξη για μη αγγλόφωνους.

Κοινή φιλοξενία

Ξεκινά από 3,95 $ / μήνα

Μετανάστευση

Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου μόνο για νέους λογαριασμούς, περιλαμβάνεται επίσης η μετεγκατάσταση μέσω email.

Υλικά υποστήριξης

Καλής ποιότητας.

Πίνακας Ελέγχου

cPanel

Κέντρα δεδομένων

Το κύριο κέντρο δεδομένων βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά. Πρόσθετα κέντρα δεδομένων υπάρχουν σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, αλλά οι τοποθεσίες δεν προσδιορίζονται.

Εγγύηση

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δεν υπάρχουν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα φθηνότερα σχέδια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση για αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ή να τα προσθέσετε στο πρόγραμμά σας έναντι αμοιβής.

Δημιουργία ιστότοπου

Περιλαμβάνεται ένα βασικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί.

Συμμόρφωση PCI

Πιστοποιημένος έμπορος ηλεκτρονικού εμπορίου συμβατό με PCI.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostPapa

Το HostPapa είναι ένας συμπαγής αρχάριος οικοδεσπότης με πολυγλωσσική υποστήριξη, ωστόσο, δεν είναι ιδανικό για κάθε στυλ κατόχου ιστότοπου, όπως θα δείτε παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

Μερικές από τις φθηνότερες πράσινες φιλοξενίες εκεί έξω

Εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Πολυγλωσσική υποστήριξη πελατών, η οποία μπορεί να είναι πολύτιμη για ορισμένους χρήστες

Ενσωματωμένα εργαλεία ασφάλειας ιστότοπου

Μειονεκτήματα

Οι διαθέσιμες τοποθεσίες κέντρου δεδομένων είναι ασαφείς

Οι ταχύτητες φόρτωσης είναι πιο αργές από τον μέσο όρο

Για να λάβετε τη χαμηλότερη τιμή, πρέπει να εγγραφείτε για ένα μακρύ πακέτο φιλοξενίας

Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν περιλαμβάνονται στο κοινόχρηστο πρόγραμμα

Όλα για το HostPapa

Το HostPapa ξεκίνησε το 2006. Έκτοτε, έχουν αναπτυχθεί για να φιλοξενήσουν πάνω από 500.000 ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Μια καναδική εταιρεία φιλοξενίας

Το HostPapa είναι μια καναδική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Μπέρλινγκτον, Οντάριο.

Ενώ όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να αγοράσουν τα προϊόντα φιλοξενίας της, η εταιρεία υπερηφανεύεται για τη φιλοξενία και την εγγραφή τομέα (τομέων που τελειώνουν με .περ) προσανατολίζεται ειδικά προς τους Καναδούς.

Φιλοξενία για αρχάριους

Ο ιστότοπος και τα προγράμματα φιλοξενίας του HostPapa
εξυπηρετούν κυρίως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για αρχάριους και ενδιάμεσους επίπεδο.

Η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από κοινά πακέτα φιλοξενίας που απευθύνονται σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Ωστόσο, πέρα ​​από διάφορα επίπεδα κοινής φιλοξενίας, θα βρείτε επίσης επιλογές φιλοξενίας VPS και σχέδια μεταπωλητών.

Πράσινη φιλοξενία με αντιστάθμιση άνθρακα

Το κύριο πράγμα που κάνει το HostPapa να ξεχωρίζει από άλλους αρχάριους οικοδεσπότες είναι η εστίασή του στο να είναι ένας πράσινος οικοδεσπότης.

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κέντρα δεδομένων τους τροφοδοτούνται από ηλιακούς συλλέκτες και ανεμογεννήτριες αλλά αντ ‘αυτού αγοράζει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να αντισταθμίσει τη χρήση ενέργειας. Για τους χρήστες που ανησυχούν για τις δικές τους περιβαλλοντικές επιπτώσεις, θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης.

Όλα για το Green hosting στο HostPapaAll About Green hosting, από τον ιστότοπο του HostPapa

Πέρα από τα πακέτα φιλοξενίας HostPapa για αρχάριους, πού ξεχωρίζει αυτός ο οικοδεσπότης από το πακέτο; Σε τελική ανάλυση, ο χώρος φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου είναι αρκετά γεμάτος.

Πακέτα Όλα σε Ένα

Το HostPapa καταλήγει να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του παρέχοντας πακέτα για αρχάριους all-in-one
, εξυπηρετώντας ένα παγκόσμιο κοινό, προσφέροντας σταθερές λειτουργίες λειτουργίας και ασφάλειας, καθώς και αξίες εταιρείας που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο από το κέρδος.

Παγκόσμια εστιασμένη

Ένας από τους κύριους λόγους για τη μαζική ανάπτυξη του HostPapa είναι η εστίασή του στο μάρκετινγκ και προσαρμόζοντας τις προσφορές τους σε ένα διεθνές κοινό.

Προσφέρουν πολλές εκδόσεις ιστότοπου που εξυπηρετούν χρήστες σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ευρώπη, η Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και το Βέλγιο.

Χρόνος αναμονής και απόκρισης του HostPapa

Ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά που παρέχει ένας οικοδεσπότης, το πιο σημαντικό είναι το υψηλό χρόνο λειτουργίας. Τι καλό είναι ένας οικοδεσπότης εάν οι επισκέπτες δεν έχουν καν πρόσβαση στον ιστότοπό σας!

Εγγύηση υπηρεσίας HostPapaHostPapa
παρέχει εγγύηση υπηρεσίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το HostPapa προσφέρει στους χρήστες χρόνο λειτουργίας που είναι καλύτερος από τον μέσο όρο του κλάδου.

Αντί να λέμε ότι έχει 99,9% χρόνο λειτουργίας, στην πραγματικότητα έχει τα ιστορικά δεδομένα για να τα υποστηρίξει. Ωστόσο, δεν υπάρχει πιστωτικό σύστημα που θα προεξοφλεί την πληρωμή σας εάν ο ιστότοπός σας πέσει κάτω, όπως προσφέρουν ορισμένες φιλοξενίες.

Cloudflare CDN

Παρόλο που ο χρόνος λειτουργίας του HostPapa είναι αστρικός, οι μέσες ταχύτητες φόρτωσης δεν είναι ίσες. Εάν δεν έχετε καθόλου κυκλοφορία ή έχετε έναν πολύ μικρό ιστότοπο, τότε αυτό πιθανώς δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς.

Όμως, επειδή οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδας (που ονομάζεται επίσης χρόνος απόκρισης) παίζουν έναν τεράστιο παράγοντα στην εμπειρία των χρηστών σας και στην κατάταξη της μηχανής αναζήτησης, είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά σήμερα.

Τα καλά νέα είναι ότι στα σχέδια του HostPapa Business and Business Pro, έχετε το CDN Cloudflare ενίσχυσης ταχύτητας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το HostPapa προσφέρει Cloudflare CDN σε επιχειρηματικά σχέδιαHostPapa
παρέχει το Cloudflare CDN δωρεάν σε επιχειρηματικά σχέδια.

Επιλογές τιμολόγησης

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε με την τιμολόγηση του HostPapa είναι ότι, με την πρώτη ματιά, οι εξαιρετικά χαμηλές διαφημιζόμενες τιμές μπορεί να φαίνονται σαν μια τεράστια συμφωνία.

Ωστόσο, αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο εάν εγγραφείτε για μακροχρόνια συμφωνία φιλοξενίας δύο ή τριών ετών.

Κέντρα δεδομένων

Παρόλο που το HostPapa εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο με την πολύγλωσση υποστήριξή του, δεν αναφέρουν πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων τους.

Το HostPapa προσφέρει το Cloudflare CDN για να ενισχύσει τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπου, αλλά προσφέρεται μόνο στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
για φιλοξενία πακέτων θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες. Αν και δεν είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ποτέ, είναι αρκετός χρόνος για να δώστε στην υπηρεσία μια πραγματική δοκιμαστική μονάδα.

Ωστόσο, υπάρχει κάποια εκτύπωση που θα θέλατε να γνωρίζετε. Εάν επιλέξετε να επωφεληθείτε από τον δωρεάν τομέα κατά την εγγραφή, τότε το τέλος ρύθμισης του τομέα σας θα αφαιρεθεί από τη συνολική επιστροφή χρημάτων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνονται σε σχέδια υψηλότερου επιπέδου, αλλά οι χρήστες σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας δεν έχουν τύχη όταν πρόκειται για αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.

Μπορείς προσθέστε αντίγραφα ασφαλείας στο σχέδιό σας με επιπλέον χρέωση, αλλά αυτό πιθανώς έρχεται σε αντίθεση με τον λόγο που εγγραφήκατε στον οικοδεσπότη, για να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές του.

Αστρικά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι κάτι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη, επομένως είναι ωραίο να βλέπετε έναν αρχάριο οικοδεσπότη που διευκολύνει τους χρήστες να διατηρήσουν τους ιστότοπούς τους ασφαλείς. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ανησυχείτε πώς να προστατεύσετε καλύτερα τον ιστότοπό σας πάνω από όλα όσα πρέπει να μάθετε.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostPapa
είναι εξοπλισμένα με Panda Cloud anti-spam, τακτική παρακολούθηση επιθέσεων, τείχος προστασίας διακομιστή και εντοπισμός τυχόν εισβολών στο περιβάλλον διακομιστή.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πραγματικά αρκετά προηγμένα για οποιοδήποτε βασικό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας.

Η κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας για ιστότοπους όλων των μεγεθών!HostPapa’
σελίδα τεχνολογίας ασφάλειας.

Εάν έχετε πιο εντατικές απαιτήσεις ασφαλείας, τότε θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε πακέτο υψηλότερου επιπέδου, το οποίο σας παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, μια αποκλειστική διεύθυνση IP, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και προστασία απορρήτου τομέα.

cPanel

Το HostPapa χρησιμοποιεί την κλασική ρύθμιση cPanel, όπως οι περισσότεροι άλλοι αρχάριοι web host. Οι πιθανότητες είναι, έχετε σκοντάψει στο cPanel στο παρελθόν ή τουλάχιστον έχετε διαβάσει για αυτό. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και συνήθως χρησιμοποιούμενους πίνακες ελέγχου στον κόσμο.

cPanel Διάταξη και αναζήτηση

Το περιβάλλον cPanel είναι καλά διαμορφωμένο και είναι εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο cPanel από τον πίνακα ελέγχου του κύριου χρήστη ή απευθείας από τη διεύθυνση URL cPanel.

Η εγκατάσταση είναι παρόμοια με άλλες διατάξεις του cPanel. Μπορείτε είτε να αναζητήσετε την εφαρμογή που αναζητάτε είτε να περιηγηθείτε στη συλλογή διαφορετικών εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Θα παρατηρήσετε επίσης μια δεξιά στήλη που σας προσφέρει ανάλυση λογαριασμού, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε την τρέχουσα χρήση του λογαριασμού σας.

HostPapa cPanelHostPapa’
s έκδοση του cPanel

Κάνοντας τα πάντα με το cPanel

Εάν θέλετε να κάνετε πράγματα όπως η διαχείριση του λογαριασμού σας, η πρόσβαση στους τομείς σας, η προσθήκη πρόσθετων υπηρεσιών στον λογαριασμό σας, η δημιουργία του ιστότοπού σας, η προσαρμογή της χρέωσής σας ή η υποβολή αιτήματος υποστήριξης, τότε θα το κάνετε από τον πίνακα ελέγχου του κύριου χρήστη.

Έχοντας την ικανότητα να πρόσβαση σε κάθε πράγμα που σχετίζεται με τη διαχείριση, τη δημιουργία και την πληρωμή του ιστότοπού σας σε έναν μόνο πίνακα ελέγχου είναι μια πολύ ωραία λειτουργία που βελτιστοποιεί τη χρήση της υπηρεσίας.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η HostPapa λαμβάνει σοβαρά υπόψη την υποστήριξη πελατών της. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω τηλέφωνο, email, ζωντανή συνομιλία, ακόμη και φαξ.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βιβλιοθήκη σεμιναρίων και βιντεοπαιχνιδιών, εάν είστε ο πρακτικός τύπος που του αρέσει να εργάζεται μόνοι σας από όλα.

Βάση γνώσεων

Η γνώση του HostPapa είναι τεράστια. Εάν γνωρίζετε τι ψάχνετε, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη γραμμή αναζήτησης που εμφανίζεται με εμφανή εμφάνιση. Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στο θέμα της επιλογής σας.

Όλη η τεκμηρίωση του HostPapa χωρίζεται σε κατάλληλες κατηγορίες (π.χ. φιλοξενία, email, τομείς).

Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα διαθέσιμα – μερικά είναι απλές εξηγήσεις, ενώ άλλα είναι πιο εκτεταμένοι οδηγοί οδηγιών ή σεμινάρια.

Εμπειρογνώμονες Papa Squad

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη που προσφέρει το “Papa Squad Experts”.

Πρώτον, το όνομα είναι φοβερό. Δεύτερον, είναι απίστευτα χρήσιμο και θα λάβετε μια καθοδήγηση μέσω βίντεο ή τηλεφώνου σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Επιλογές επικοινωνίας HostPapa για υποστήριξη 24/7HostPapa’
s 24/7 Επιλογές Υποστήριξης

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, τότε μην ανησυχείτε, είστε καλυμμένοι. Το HostPapa προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη σε περισσότερες από 18 διαφορετικές χώρες Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.

Οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες δεν μπορούν να αντιστοιχίσουν αυτό το επίπεδο γλωσσικής ποικιλομορφίας στις γραμμές υποστήριξης πελατών.

Εκπαιδευτικά βίντεο

Εάν η ανάγνωση δεν είναι ο τρόπος που μαθαίνετε καλύτερα, το HostPapa προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων βίντεο που σας δείχνουν πώς να κάνετε πράγματα όπως να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου cPanel, να ορίσετε τα ονόματά σας, να ενημερώσετε τις εγγραφές DNS και να χρησιμοποιήσετε δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ( CMS).

Βίντεο: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 λεπτών του HostPapa σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του ιστότοπού σας.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ενδιαφέρεστε για το HostPapa?
Δοκιμάστε τα! Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 58% στο HostPapa χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
.
Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Σχέδια φιλοξενίας του HostPapa

Συχνά, τα κοινά σχέδια φιλοξενίας προσπαθούν να προσελκύσουν τις μάζες περιορίζοντας το εύρος ζώνης, το χώρο στο δίσκο ή τις δυνατότητες.

Αλλά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostPapa
στην πραγματικότητα προσφέρουν πολύ περισσότερη αξία από τα περισσότερα.

Κοινή φιλοξενία

Για αρχάριους, το πολύ βασικό σχέδιο δεν είναι μόνο απίστευτα φθηνό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να φιλοξενήσετε έως και δύο ιστότοπους.

Παίρνετε επίσης άφθονο χώρο στο δίσκο, οπότε δεν θα έχετε κανένα όριο προγράμματος εδώ.

Το πρόγραμμα “Starter” του HostPapa είναι η πιο προφανής επιλογή αν ψάχνετε για τη φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σας, τότε θα θελήσετε να εξετάσετε τα σχέδια “Business” ή “Business Pro”.

Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης με επιχειρηματικά σχέδια

Και τα δύο επιχειρηματικά σχέδια του HostPapa
να σας δώσει περισσότερες επιλογές κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, καθώς και να έχετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο.

Αλλά αν είστε ο τύπος που θέλει να πουλήσει προϊόντα ή να δημιουργήσει ένα πλήρες κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε το Business Pro είναι το μόνο σχέδιο για εσάς.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας, οπότε αν βρεθείτε ότι θέλετε να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο, τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε γρήγορα το σχέδιό σας.

Δωρεάν Όνομα Τομέα

Ίσως το πιο ωραίο πράγμα που θα λατρέψουν όσοι μόλις ξεκινήσουν στο διαδίκτυο είναι η συμπερίληψη ενός δωρεάν ονόματος τομέα
.

Ας το παραδεχτούμε, το να μπορούμε να φροντίσουμε τη φιλοξενία, το όνομα τομέα σας και να δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας όλα σε ένα μέρος μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Κοινές λειτουργίες για όλα τα κοινόχρηστα σχέδια

Ανεξάρτητα από την επιλογή φιλοξενίας που επιλέγετε, ορισμένα πράγματα είναι στάνταρ με όλα τα σχέδια:

 • Απεριόριστη κατανομή πόρων έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο περισσότερο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για την επίτευξη ορίων χρήσης (φυσικά, σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών της HostPapa).

 • Δημιουργία ιστότοπου με μια διεπαφή επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

 • Ένας φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας, να ελέγξετε τη χρήση των πόρων σας, να ανεβάσετε αρχεία μέσω FTP, να ρυθμίσετε ονόματα τομέα, να προσθέσετε λογαριασμούς email και ούτω καθεξής.

 • Πάνω από 400 δωρεάν εφαρμογές για να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας με πράγματα όπως καροτσάκια αγορών, ιστολόγιο και άλλα.

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL από το Let’s Encrypt – Τα πιστοποιητικά SSL αποτελούν ζωτική πτυχή της ασφάλειας του ιστότοπού σας, καθώς και τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται όσο το δυνατόν υψηλότερα στις λίστες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

 • Υποστήριξη αυτό είναι προσβάσιμο όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου, email και φαξ. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ισχυρή βάση γνώσεων στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. συν μια μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων βίντεο.

Σχέδια WordPress

Το HostPapa παρέχει προγράμματα WordPress
που είναι παρόμοια με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά συνοδεύονται από προεγκατεστημένο WordPress και εκτελούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές WordPress.

Προηγμένα σχέδια: VPS και φιλοξενία μεταπωλητών

Το HostPapa προσφέρει μερικά πιο προηγμένα προγράμματα φιλοξενίας που είναι διαθέσιμα, όπως VPS και Reseller hosting. Οι αρχάριοι χρήστες θα βρουν πιθανώς αυτά τα σχέδια πάρα πολύ.

Ωστόσο, είναι ωραίο να έχετε αν θέλετε να μείνετε με το HostPapa μακροπρόθεσμα, αλλά ο ιστότοπός σας δεν θα σταματήσει να αναπτύσσεται. Ένα μεγάλο πρόβλημα.

Βίντεο [2 λεπτά]: HostPapa
Εισαγωγή στα προγράμματα φιλοξενίας VPS.

Σχέδιο email

Το HostPapa προσφέρει μια υπηρεσία email που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να λαμβάνετε μηνύματα μέσω μιας διεύθυνσης που ταιριάζει με το όνομα τομέα του ιστότοπού σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενά σας από οποιαδήποτε συσκευή ή εφαρμογή της επιλογής σας.

Υπάρχουν δύο σχέδια υπηρεσίας email από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Το πακέτο Basic Email σας παρέχει 1 GB αποθηκευτικού χώρου ανά γραμματοκιβώτιο, ενώ το πρόγραμμα Advanced Email σας παρέχει 5 GB αποθηκευτικού χώρου ανά γραμματοκιβώτιο.

Εφαρμογές Google

Εάν θέλετε να αγοράσετε τόσο email και εργαλεία παραγωγικότητας που βασίζονται σε σύννεφο, το HostPapa προσφέρει στους πελάτες του το G Suite της Google.

Θα λάβετε το Gmail χρησιμοποιώντας έναν προσαρμοσμένο τομέα, καθώς και το Google Drive και τις σχετικές εφαρμογές του (π.χ. Έγγραφα και Φύλλα).

Εκδότης ιστότοπου: Οικοδόμος ιστοτόπου HostPapa

Σε συμφωνία με την εστίαση στην παροχή σε αρχάριους και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ό, τι χρειάζονται για να κάνουν τους ιστότοπούς τους online, το HostPapa συνδυάζει με τα σχέδιά του ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
ονομάζεται Εκδότης ιστότοπου.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε.

Δωρεάν δυνατότητες εκδότη ιστότοπου

Η δωρεάν έκδοση του Site Publisher είναι λίγο περιορισμένη, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως:

 • Μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 πρότυπα σχεδίασης φιλικά προς κινητά

 • Η δυνατότητα δημιουργίας ενός βασικού ιστότοπου 3 σελίδων

 • Εύκολη δημιουργία και απόθεση δημιουργίας ιστότοπου

 • Μια επιλογή έτοιμων widget και εφαρμογών

 • Εύκολη δημιουργία μενού πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένης της ένθετης πλοήγησης.

Οθόνη επιλογής θέματος εκδότη ιστότοπουΤο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του HostPapa, που ονομάζεται Site Publisher

Σχέδια εκδοτών ιστότοπου επί πληρωμή

Τώρα, τρεις σελίδες μπορεί να μην είναι αρκετές για ορισμένους χρήστες, αλλά για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν απλό ιστότοπο με τον ταχύτερο δυνατό χρόνο, τότε θα μπορούσε να είναι αρκετό.

Για περισσότερη λειτουργικότητα, θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε τη συνδρομή του Εκδότη ιστότοπου.

Καθώς τα σχέδια αυξάνονται, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως δημιουργία απεριόριστων σελίδων για τον ιστότοπό σας, πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα πρότυπα (συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών κλήσης για κλήση) και ενσωμάτωση του Χάρτη Google.

Με το σχέδιο υψηλότερου επιπέδου, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το επίπεδο εξυπηρέτησης που χρειάζεστε εξαρτάται από τους στόχους που έχετε για τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το επίπεδο σχεδίου που επιλέγετε, είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Δεδομένου ότι είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να αναδιατάξετε τα στοιχεία του ιστότοπου έως ότου είναι τέλεια, όλα χωρίς προηγούμενη γνώση σχεδιασμού.

HostPapa: Δωμάτιο για βελτίωση

Το HostPapa δεν έχει τα μειονεκτήματά του. Μερικά από αυτά τα μειονεκτήματα δεν είναι εμπόδια, αλλά θα ήθελα πραγματικά να εξετάσω αυτά τα πέντε ζητήματα:

 1. Οι ταχύτητες φόρτωσης δεν είναι ανώτερες

 2. Οι επιλογές τιμολόγησης είναι λίγο παραπλανητικές

 3. Οι επιλογές κέντρου δεδομένων είναι περιορισμένες

 4. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
  θα μπορούσε να βελτιωθεί

 5. Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν περιλαμβάνονται σε προγράμματα χαμηλότερου επιπέδου.

Είναι το HostPapa κατάλληλο για εσάς?

Το HostPapa είναι ένας συμπαγής οικοδεσπότης προϋπολογισμού. Αλλά παρόλο που είναι προσανατολισμένο για αρχάριους, εξακολουθεί να μην είναι σωστό για όλους.

Προσφέρουν μια σταθερή επιλογή χαρακτηριστικών, ειδικά για αρχάριους, αλλά η ασαφής τιμολόγηση, οι ταχύτητες φόρτωσης και η έλλειψη αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για ορισμένους.

Ωστόσο, εάν ψάχνετε για έναν οικολογικό οικοδεσπότη φιλικό προς τον προϋπολογισμό και θέλετε μόνο να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο με λίγες σελίδες, τότε το HostPapa μπορεί να ανταποκριθεί τέλεια στις ανάγκες σας.

Τέλος, αν σας ενδιαφέρει το HostPapa, τότε θα πρέπει να επωφεληθείτε από τον κωδικό κουπονιού μας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τη φτηνή φιλοξενία του HostPapa για ακόμη λιγότερα.

Εναλλακτικές λύσεις HostPapa

Αν σας αρέσει το HostPapa αλλά δεν πιστεύετε ότι είναι σωστό για εσάς, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές. Όλα προσφέρουν εύρος ζώνης χωρίς μέτρηση (unm).

Δωρεάν τομέας
Αποθήκευση
Ιστοσελίδες
Κόστος

HostPapaΝαί100 GM23,36 $ / εκατ
HostGatorΟχιΟμ12,75 $ / εκατ
SiteGroundΟχι10 GB13,95 $ / εκατ
Πάμε μπαμπάΝαί100 GB11,00 $ / εκ
Σε κίνησηΝαί10 GB23,95 $ / εκατ

HostGator

Εάν ψάχνετε για αρχάριους οικοδεσπότες, αλλά πιστεύετε ότι οι αργές ταχύτητες φόρτωσης μπορεί να είναι πρόβλημα για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο HostGator. Θα βρείτε φθηνά πακέτα φιλοξενίας που συγκρίνονται με τις επιλογές τιμολόγησης που προσφέρει το HostPapa, αλλά οι συνολικές ταχύτητες φόρτωσης με το HostGator φαίνεται να είναι καλύτερες.

Εάν το φιλικό προς το περιβάλλον είναι μεγάλη ανησυχία, τότε θα χαρούμε να ακούσετε ότι το HostGator αντισταθμίζει τη χρήση ενέργειας, αγοράζοντας και πιστώσεις ανανεώσιμης ενέργειας.

SiteGround

Εάν η τιμή δεν είναι μεγάλη ανησυχία και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για τη φιλοξενία σας, τότε σκεφτείτε να επιλέξετε SiteGround. Είναι ένας από τους καλύτερους αρχάριους οικοδεσπότες εκεί έξω και προσφέρει σταθερές ταχύτητες λειτουργίας και φόρτωσης.

Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πολλών κέντρων δεδομένων, κάτι που είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που δεν ζουν στις ΗΠΑ.

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy μοιάζει πολύ με το HostPapa, καθώς και τα δύο προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και τον ιστότοπο.

Ενώ το GoDaddy παραμένει ως επί το πλείστον γνωστό για τις υπηρεσίες εγγραφής τομέα, η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών είναι ότι το HostPapa είναι ιδιόκτητο και διατηρεί μια αίσθηση μικρής επιχείρησης.

Το GoDaddy προσφέρει επίσης πιο προηγμένες επιλογές φιλοξενίας, όπως αποκλειστικούς διακομιστές, καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες (όπως μάρκετινγκ).

Φιλοξενία InMotion

Το InMotion είναι μια άλλη εταιρεία φιλοξενίας που πουλά πολλά διαφορετικά προϊόντα στους χρήστες της. Η εταιρεία προσφέρει μια ελαφρώς πιο εκτεταμένη γκάμα επιλογών (συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διακομιστών), αν και οι βασικές τιμές για τα σχέδια InMotion τείνουν να είναι λίγο υψηλότερες από τις HostPapa’s.

Στο κάτω μέρος, βρήκα ότι οι προσφορές υποστήριξης πελατών της InMotion ήταν πιο περιορισμένες από τις HostPapa’s.

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αναρωτιέστε αν το HostPapa είναι κατάλληλο για εσάς?
Δοκιμάστε τα! Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 58% στα πακέτα HostPapa χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
. Θυμηθείτε, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

συμπέρασμα

Εάν ψάχνετε έναν οικοδεσπότη φιλικό για αρχάριους με πολλές δυνατότητες σε εξαιρετική τιμή, θα πρέπει να ελέγξετε το HostPapa
τώρα.

Συχνές ερωτήσεις του HostPapa

 • Πού βρίσκεται το HostPapa?

  Η HostPapa έχει την έδρα της στο Oakville του Οντάριο στον Καναδά. Έχει επίσης γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

 • Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω?

  Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις καθ ‘εαυτές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ασυμφωνίες ως προς τις τιμές που θα θέλατε να γνωρίζετε. Για παράδειγμα, η χαμηλή τιμολόγηση που εμφανίζεται στις σελίδες του προγράμματος είναι διαθέσιμη μόνο όταν συμφωνείτε με συμβόλαιο 2 ή 3 ετών. Διαφορετικά, η τιμή του προγράμματος θα αυξηθεί. Θα θέλατε επίσης να γνωρίζετε τις αυξήσεις των τιμών μετά την αρχική σας σύμβαση. Η χαμηλή τιμή που κλειδώνετε για την υπηρεσία σας είναι διαθέσιμη μόνο για τη διάρκεια της πρώτης θητείας σας.

 • Υπάρχει τρόπος να κάνω τον ιστότοπό μου πιο γρήγορο?

  Όπως ανέφερα παραπάνω, το HostPapa είναι λίγο πιο αργό από το μέσο όρο για τις ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το επιταχύνετε. Πέρα από τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, τον οποίο δεν θα καλύψω εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cloudflare CDN.

  Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Cloudflare μέσα από το cPanel. Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Cloudflare, ακολουθήστε τα βήματα και θα ρυθμίσετε το Cloudflare για τον τομέα που έχετε επιλέξει.

 • Τι γλώσσες προγραμματισμού μπορώ να χρησιμοποιήσω?

  Η PHP και η MySQL υποστηρίζονται πλήρως σε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Οι Python, Ruby και άλλες γλώσσες προγραμματισμού δεν υποστηρίζονται σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προγράμματα VPS και υψηλότερα.

 • Ποιες γλώσσες είναι προς το παρόν διαθέσιμες για υποστήριξη?

  Θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω των ακόλουθων γλωσσών, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η υπόσχεση να προσθέσετε περισσότερες γλώσσες υποστήριξης εγκαίρως.

 • Πού είναι τα κέντρα δεδομένων του HostPapa?

  Το HostPapa έχει πολλά κέντρα δεδομένων, αλλά δεν παραθέτει τις τοποθεσίες του.

 • Το HostPapa θα με βοηθήσει να μετεγκαταστήσω τον ιστότοπό μου?

  Ναί. Το HostPapa προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση για όλους τους νέους πελάτες.

 • Ποια υποστήριξη είναι στη διάθεσή μου?

  Οι πελάτες επωφελούνται από την υποστήριξη τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, το PapaSquad. Όλη η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7.

  Επιπλέον, όλοι οι νέοι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια δωρεάν συνεδρία 30 λεπτών με ένα άτομο τεχνικής υποστήριξης στο HostPapa. Αυτό περιλαμβάνεται δωρεάν σε ορισμένα σχέδια, αλλά είναι επιπλέον σε άλλα.

 • Τι γλώσσες υποστηρίζει το προσωπικό υποστήριξης?

  Το HostPapa προσφέρει υποστήριξη στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η πολυγλωσσική υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου.

 • Υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

  Το HostPapa προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Ωστόσο, μετά τη διερεύνηση των όρων της υπηρεσίας δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να σχετίζεται με επιστροφές χρημάτων ή πιστώσεις, εάν ο ιστότοπός σας δεν λειτουργεί. Επομένως, δεν υπάρχει καμία απτή προσφορά εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Το HostPapa το θέτει απλά με καλή πίστη ότι ο ιστότοπός σας θα έχει χρόνο λειτουργίας 99,9% και τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι αυτό είναι αλήθεια.

 • Θα λάβω ένα δωρεάν όνομα τομέα?

  Ναί. Όποιος εγγραφεί για τουλάχιστον ένα έτος πρόγραμμα θα λάβει ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος.

 • Προσφέρει η Hostpapa εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Ναί. Το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, λιγότερα έξοδα εγκατάστασης και εγγραφής τομέα.

 • Τι γίνεται αν πρέπει να εκτελέσω πολλούς ιστότοπους?

  Δεν υπάρχουν πρόσθετα τέλη για την εκτέλεση πολλών ιστότοπων από έναν λογαριασμό HostPapa. Η μόνη εξαίρεση είναι το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, το οποίο περιορίζεται μόνο σε δύο ιστότοπους.

 • Το HostPapa παρέχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

  Ναί. Το πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών HostPapa Starter Edition περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τρεις σελίδες δωρεάν.

  Ορισμένα σχέδια περιλαμβάνουν την αναβαθμισμένη Unlimited Edition. Μπορείτε να πληρώσετε για περαιτέρω αναβάθμιση εάν χρειάζεστε πρόσθετες λειτουργίες ή πρότυπα.

 • Μπορώ να λάβω πιστοποιητικό SSL?

  Ναί. Το HostPapa παρέχει πιστοποιητικά SSL με επιπλέον χρέωση για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. 

 • Υπάρχει πίνακας ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων?

  Ναί. Όλη η φιλοξενία παρέχεται με cPanel. 

 • Πώς μπορώ να πληρώσω για τη φιλοξενία μου?

  Το HostPapa δέχεται πληρωμές με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard ή American Express) και PayPal. Υπάρχει μια μικρή παραλλαγή ανάλογα με τη χώρα σας.

 • Ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια ενός συμβολαίου φιλοξενίας?

  Πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Έχουν διαθέσιμα σχέδια 1, 2 και 3 ετών.

 • Το εύρος ζώνης και ο χώρος αποθήκευσης είναι πραγματικά απεριόριστοι?

  Το HostPapa, όπως πολλοί πάροχοι κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας, διαφημίζει «απεριόριστα» προγράμματα φιλοξενίας. Για μέσους ή απλούς χρήστες, αυτό θα είναι καλό.

  Για ιστότοπους με υψηλή επισκεψιμότητα, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να υπερβεί τα «απαλά» όριά του.

  Αυτά τα εσωτερικά όρια δεν ορίζονται πουθενά, αλλά μπορεί να είναι πρόβλημα όταν ένας ιστότοπος δέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map