HostMonster Review: Ημερομηνία Dud ή Next Big Brand; Ρωτήσαμε τους χρήστες

Contents

Η ετυμηγορία μας: Εξαιρετική για απλή φιλοξενία

HostMonster
παρέχει προϋπολογισμό web hosting σε συνδυασμό με ένα δωρεάν όνομα τομέα, 5 λογαριασμούς email? και εγκατάσταση ενός κλικ WordPress. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας τους παρέχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.


Προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε έως και 50% έκπτωση με τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.

Πλεονεκτήματα:

 • Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL προστατεύει το απόρρητο των επισκεπτών του ιστότοπού σας
 • Συνδεθείτε γρήγορα με τον φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου cPanel
 • Διατίθενται αποκλειστικοί διακομιστές και διακομιστές VPS

Μειονεκτήματα:

 • Η φιλοξενία των Windows δεν είναι διαθέσιμη
 • Χωρίς εγγύηση λειτουργίας

Είναι το HostMonster ο σωστός οικοδεσπότης για εσάς?

 • Expert Review – διαβάστε την αναλυτική μας ανάλυση φιλοξενώντας τον ειδικό Toni Allen.
 • Κριτικές πελατών – δείτε τι έχουν να πουν οι πελάτες του HostMonster.
 • Σχέδια – δείτε τα σχέδια και τις τιμές του HostMonster.
 • Συχνές ερωτήσεις – βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το HostMonster!

Το HostMonster είναι μια δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει δωρεάν ονόματα τομέα και προγράμματα φιλοξενίας
που στοχεύουν πελάτες μικρών επιχειρήσεων.

Σε αυτήν την κριτική HostMonster, θα εξετάσω τις δυνατότητες που προσφέρουν με τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού και θα σας δείξω πώς συγκρίνονται τα σχέδια φιλοξενίας τους με άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Αρχική σελίδα HostMonsterHostMonster
Αρχική σελίδα

Φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων

Το HostMonster ειδικεύεται στη φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων.

Με τα συμπεριλαμβανόμενα ονόματα τομέα, την εύκολη ρύθμιση φιλοξενίας, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και εγκαταστάσεις εφαρμογής με ένα κλικ, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις ή να πάνε αλλού για πρόσθετες υπηρεσίες.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να βρουν πιο ισχυρές επιλογές φιλοξενίας με το VPS και τα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους. Ωστόσο, το HostMonster επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή φιλοξενίας κοινόχρηστου προϋπολογισμού
.

Τα σχέδιά τους είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε ξεκινά έναν ιστότοπο για πρώτη φορά.

Σχετικά με το HostMonster

Το HostMonster είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες. Η εταιρεία ανήκει στο Endurance International Group (EIG), μια συλλογή φιλοξενώντας μάρκες για μικρές επιχειρήσεις.

Τεχνολογία HostMonster

Επιπλέον, η τεχνολογία του HostMonster περιλαμβάνει:

 • Διακομιστές απόδοσης διπλού τετραπλού επεξεργαστή
 • Εφεδρική ισχύς γεννήτριας ντίζελ
 • Λειτουργικό σύστημα Linux
 • Παρακολούθηση δικτύου 24/7.

Αυτές οι προδιαγραφές αρχιτεκτονικής και υποδομής επιτρέπουν στο HostMonster να προσφέρει αξιόπιστη φιλοξενία, μειώνοντας τον κίνδυνο των ιστότοπων των πελατών τους να αντιμετωπίσουν μεγάλες διακοπές λειτουργίας.

Κοινόχρηστα σχέδια και χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Τα κοινόχρηστα σχέδια του HostMonster μπορούν να λειτουργήσουν για χομπίστες ή μικρές επιχειρήσεις.

Φαίνεται συνηθισμένο για τις εταιρείες φιλοξενίας να προσφέρουν απεριόριστους πόρους στους κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας τους – και το HostMonster δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το HostMonster παρέχει “απεριόριστο εύρος ζώνης” σε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους
. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι η εταιρεία δεν θα σας χρεώσει ανάλογα με το ποσό που χρησιμοποιείτε. Αντ ‘αυτού, οι λογαριασμοί σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή μοιράζονται όλο το εύρος ζώνης.

Τι σημαίνει “Απεριόριστο εύρος ζώνης”?

Η κοινή χρήση εύρους ζώνης μπορεί να είναι πρόβλημα για απαιτητικούς ιστότοπους, καθώς ενδέχεται να απαιτούν περισσότερο εύρος ζώνης από ό, τι είναι διαθέσιμο μερικές φορές.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση αποθήκευσης θα πρέπει να είναι κατάλληλη για προσωπικούς ιστότοπους και μικρές επιχειρήσεις, καθώς δεν θα έχουν πρόβλημα με τα όρια εύρους ζώνης. Η πλειοψηφία των πελατών του HostMonster θα ταιριάζει με το εύρος ζώνης και το χώρο στο δίσκο.

Η κατανομή χώρου στο δίσκο σας θα εξαρτηθεί από το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που θα επιλέξετε. Υπάρχουν αυστηρά όρια στα φθηνότερα πακέτα τους, ενώ το πακέτο υψηλότερου επιπέδου παρέχει απεριόριστο χώρο στο δίσκο.

Οποιοσδήποτε μικρός ιστότοπος πρέπει να έχει αρκετό χώρο στο δίσκο, ακόμη και με το φθηνότερο πακέτο τους
.

Δωρεάν εγγραφή τομέα

Όλα τα προγράμματα HostMonster περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα
για ένα ολόκληρο έτος
. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ανανεώσετε την εγγραφή τομέα σας και να πληρώσετε μόνοι σας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μόνο ένα όνομα τομέα, ελέγξτε το HostGator. Θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε ονόματα από μόνα τους και θα σας δείξουν σε όποια εταιρεία φιλοξενίας επιλέξετε.

Φθηνότερα πακέτα

Το φθηνότερο πρόγραμμα του HostMonster σάς επιτρέπει επίσης να φιλοξενείτε έναν τομέα και να διαχειρίζεστε 5 λογαριασμούς email.

Από την άλλη πλευρά, το πιο ακριβό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους θα σας δώσει απεριόριστους λογαριασμούς email και θα επιτρέψει τη φιλοξενία απεριόριστων τομέων.

Περισσότερες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Γιατί θα χρειαστείτε όλους αυτούς τους λογαριασμούς email, ρωτάτε; Λοιπόν, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ποτέ εκατοντάδες από αυτούς.

Ωστόσο, εάν είστε επιχείρηση, είναι χρήσιμο επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεμονωμένους υπαλλήλους.

Με το HostMonster, θα έχετε τρεις διαφορετικές λύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ιστού, ώστε οι υπάλληλοί σας να μπορούν να επιλέξουν τον πελάτη email που τους αρέσει.

Κοινόχρηστες δυνατότητες φιλοξενίας

Εάν εξερευνήσετε τον ιστότοπο του HostMonster, θα μεταβείτε τελικά στη σελίδα “Λειτουργίες φιλοξενίας”. Αυτή είναι μια λίστα με όλα όσα προσφέρουν. Συνειδητοποιήστε ότι αυτές οι λειτουργίες δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα σε κάθε σχέδιο
.

Η λίστα είναι λίγο συντριπτική, οπότε θα την καταρρεύσω για εσάς.

Δημιουργία ιστότοπου

Εκτός από τους απεριόριστους πόρους τους, έχουν αναφέρει πολλά άλλα συμπεράσματα. Για ένα, όλοι οι λογαριασμοί θα έχουν πρόσβαση στο δωρεάν Weebly οικοδόμος ιστότοπου. Αυτό θα περιγραφεί λεπτομερώς αργότερα σε αυτήν την κριτική.

Αγορά MOJO

Πρόσθετες φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες περιλαμβάνουν τη συνεργασία του HostMonster με το MOJO Marketplace
. Με πρόσβαση σε αυτήν την αγορά από τον πίνακα ελέγχου σας, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές με ένα κλικ.

WordPress και Blogging

Όπως σχεδόν όλοι οι οικοδεσπότες ευκαιρίας, το HostMonster παρέχει έναν φιλικό προς τον χρήστη τρόπο για τη δημιουργία και την εκκίνηση ενός ιστότοπου WordPress.

Μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου (ταμπλό).

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο, ίσως να μην συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα blog WordPress σε αυτό. Το HostMonster παρέχει οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό.

Χαρακτηριστικά προγραμματιστή

Οι προγραμματιστές θα έχουν δυνατότητες όπως πρόσβαση FTP, πρόσβαση SSH, προσαρμοσμένες εργασίες Cron, βάσεις δεδομένων MySQL και CGI-Bin.

Επιπλέον, άτομα με γνώσεις κωδικοποίησης θα απολαύσουν υποστήριξη για πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων PHP5, Perl, Python, Ruby on Rails και JavaScript. Αυτές οι λειτουργίες δεν θα είναι σημαντικές για τους περισσότερους χρήστες φιλοξενίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Για τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου, το HostMonster σας δίνει διάφορα καλάθια αγορών να επιλέξεις απο. Για παράδειγμα, osCommerce, Agora, Cube Cart και Zen Cart.

Πιστοποιητικά SSL

Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε διακομιστή με ασφάλεια SSL και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας για τοποθέτηση στον ιστότοπό σας.

Αυτό θα παρέχει στους πελάτες σας τη διαβεβαίωση που χρειάζονται για να εισαγάγουν τα στοιχεία πληρωμής στο κατάστημά σας.

Η βέλτιστη πρακτική το 2019 είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πιστοποιητικό SSL για οποιονδήποτε ιστότοπο και όχι μόνο ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πρόγραμμα μπόνους: Τι υπάρχει?

Εάν θέλετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP και ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL για περαιτέρω ασφάλεια ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να τα λάβετε στο πακέτο μπόνους του HostMonster
.

Αυτό το πρόγραμμα μπόνους συνοδεύεται επίσης από το Site Backup Pro, οπότε δεν θα χρειαστεί να το αγοράσετε ξεχωριστά.

Φιλοξενία μέσων

Για να μπορείτε να προσφέρετε στον ιστότοπό σας όλο το δυναμικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που χρειάζεται για να διατηρεί τους επισκέπτες, το HostMonster υποστηρίζει ροή βίντεο, ροή ήχου και αρχεία MIDI.

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Το HostMonster σας δίνει πρόσβαση στο Δημιουργός ιστότοπου Weebly, ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης.

Επιτρέπει σε όλους σχεδόν να σχεδιάζουν και να δημιουργούν έναν ιστότοπο. Το λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων είναι εντελώς διαδικτυακό, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα για να το χρησιμοποιήσετε.

Weebly εναντίον WordPress

Μόλις συνδεθείτε στο HostMonster για πρώτη φορά, θα σας υποδεχτούν οι επιλογές για να επιλέξετε ένα θέμα για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τον νέο σας ιστότοπο με το WordPress. Αυτό δείχνει πόσο απλό είναι να ξεκινήσετε στο WordPress όταν φιλοξενείτε με αυτήν την εταιρεία.

Ο σχεδιασμός με το Weebly είναι απλός. Απλώς επιλέγετε ένα πρότυπο για να ξεκινήσετε και στη συνέχεια προσαρμόστε το για να ταιριάζει στην επωνυμία σας. Μπορείτε να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές και να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης. Μπορείτε να σύρετε σε προ-ενσωματωμένες ενότητες όπως φόρμες.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Weebly

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου και μεταβείτε στο “Weebly”. Στη συνέχεια κάντε κλικ σε αυτό.

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα θέμα.

Στη συνέχεια, θα έχετε πλήρη έλεγχο μεταφοράς και απόθεσης στο σχέδιό σας. Προσθέστε στοιχεία στις σελίδες σας, όπως χάρτες, φόρμες επικοινωνίας και κουμπιά.

Χαρακτηριστικά καταστήματος στο Διαδίκτυο

Τα άτομα που δημιουργούν διαδικτυακά καταστήματα θα ήθελαν να προσθέσουν σελίδες προϊόντων και κατηγορίες στο κατάστημά τους επίσης.

Πώς να προσθέσετε ένα προϊόνΕίναι εύκολο να προσθέσετε προϊόντα σε ένα κατάστημα χτισμένο με το Weebly. Το Weebly σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ένα κατάστημα χρησιμοποιώντας το HostMoster σας
λογαριασμός.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα προσθήκης ολόκληρων προκατασκευασμένων ενοτήτων στις σελίδες του ιστότοπού σας.

Για να το δοκιμάσω, πρόσθεσα ένα μενού και μια ενότητα “Γνωρίστε την ομάδα μας” στον ιστότοπό μου. Αυτά έφτασαν στη θέση τους και ενσωματώθηκαν όμορφα στην αρχική σελίδα.

Προκατασκευασμένα τμήματαΗ μεταφορά προσυμπληρωμένων ενοτήτων σε μια ιστοσελίδα διευκολύνει την γρήγορη αλλαγή του ιστότοπού σας.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ενδιαφέρεστε για το HostMonster?
Αποκτήστε τη χαμηλότερη τιμή χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
. Περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Σχέδια VPS

Το HostMonster διαθέτει ισχυρούς εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές (VPS) για άτομα και επιχειρήσεις που χρειάζονται περισσότερη ισχύ. Δεν θα χρειαστείτε τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να τα χρησιμοποιήσετε, επειδή αυτά τα σχέδια
όλα διαχειρίζονται πλήρως.

Θα σας δοθούν επίσης ειδικοί και εγγυημένοι πόροι διακομιστή.

Ειδικοί πόροι

Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα έχετε πάντα το χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης που είναι προκαθορισμένα από το σχέδιο που θα επιλέξετε
. Χωρίς κοινή χρήση πόρων με άλλα άτομα σε έναν διακομιστή. Οι πόροι που αγοράσατε είναι εγγυημένοι ότι είναι πάντα διαθέσιμοι σε εσάς.

Οι διακομιστές του HostMonster είναι ενσωματωμένοι στην τεχνολογία cloud, επιτρέποντάς τους να σας προσφέρουν δυνατότητες κλιμάκωσης.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο μέλλον με εύκολες αναβαθμίσεις πόρων.

Τιμολόγηση VPS στο HostMonster

Τα σχέδια VPS τους είναι οι ίδιες τιμές με αυτές που θα βρείτε στο Bluehost και το HostGator.

Ωστόσο, το φθηνότερο πακέτο τους θα σας δώσει πολύ λιγότερο χώρο στο δίσκο από ό, τι θα έχετε με το πρόγραμμα VPS του HostGator. Και, το Bluehost σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδιά τους.

Τα σχέδια VPS του HostMonsterΤο HostMonster διαθέτει μια ποικιλία σχεδίων VPS

Χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Όχι, επομένως δεν θα αποζημιωθείτε εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει σημαντικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Άλλες εταιρείες, όπως το HostGator, παρέχουν εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και θα σας αποζημιώσουν με έναν ολόκληρο μήνα πίστωσης φιλοξενίας εάν αντιμετωπίσετε σημαντικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Αντ ‘αυτού, το HostMonster κάνει την ίδια δήλωση χρόνου λειτουργίας όπως πολλές άλλες εταιρείες που δεν προσφέρουν εγγυήσεις.

Αναγνωρίζουν ότι οι διακομιστές τους ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διακοπή λειτουργίας που προκαλείται από ζητήματα που συνήθως επιλύονται εντός 15 λεπτών. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την επίλυση προβλημάτων.

Ως αποτέλεσμα, το HostMonster θα εκδώσει επιστροφή χρημάτων με προτίμηση, εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας λόγω διακοπής λειτουργίας του διακομιστή. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας από τον πίνακα ελέγχου για να παρακολουθείτε αυτό.

Cloudflare CDN

Ναι, σας δίνουν πρόσβαση στο Cloudflare, ένα ισχυρό CDN, δωρεάν σε όλα τα πακέτα
.

Θα πρέπει απλώς να το ενεργοποιήσετε από τον πίνακα ελέγχου σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Cloudflare και κάνοντας κλικ στο “ενεργοποίηση”.

Το Cloudflare αποθηκεύει προσωρινά το περιεχόμενο του ιστότοπού σας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, έτσι ώστε οι θεατές του ιστότοπού σας να λαμβάνουν περιεχόμενο από την πλησιέστερη τοποθεσία. Θα απολαμβάνουν πολύ πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης ως αποτέλεσμα αυτού.

Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης από επισκέπτες που δεν θέλουν να περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα επιπλέον για τη φόρτωση του ιστότοπού σας.

24/7 Υποστήριξη πελατών

Ένα πράγμα που ψάχνω πάντα στη φιλοξενία ιστοσελίδων της εταιρείας είναι ζωντανή συζήτηση για τους επισκέπτες του ιστότοπου περιήγησής τους. Είναι απίστευτα χρήσιμο να μπορείτε να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία με ένα μέλος της εξυπηρέτησης πελατών.

Υποστήριξη για υποψήφιους πελάτες

Μερικές φορές, θα θέλατε να μάθετε κάτι για μια εταιρεία φιλοξενίας που δεν καθιστούν σαφή στον ιστότοπό τους.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην καταστήσουν προφανές πού βρίσκονται οι διακομιστές τους, εάν προσφέρουν μετεγκατάσταση ιστότοπου ή τι είδους πίνακα ελέγχου σας δίνουν.

Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας για όλους, όχι μόνο για τους πελάτες που πληρώνουν, είναι εξαιρετικό πράγμα που κάνει το HostMonster.

Είχα την ευκαιρία να τους κάνω μια ερώτηση και απάντησαν εντός 5 λεπτών με μια χρήσιμη απάντηση. Ήμουν ικανοποιημένος με τη σύντομη αλληλεπίδραση μας.

Τεχνική υποστήριξη για πελάτες επί πληρωμή

Η υποστήριξη του HostMonster μπορεί να επιτευχθεί μέσω ζωντανής συνομιλίας ή με αριθμό χωρίς χρέωση.

Αυτοί οι πόροι είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για τους πελάτες πληρωμένων προγραμμάτων
. Ο ιστότοπός τους εμφανίζει λίγο πράσινο φως στη σελίδα υποστήριξης εάν οι βοηθοί τηλεφώνου και συνομιλίας τους είναι συνδεδεμένοι. Έχουν επίσης ένα μέρος για την εμφάνιση του μέσου χρόνου αναμονής που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Συνομιλήστε με την υποστήριξη πελατώνΌλοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το HostMonster
Υποστήριξη.

Ηλεκτρονική τεκμηρίωση βοήθειας

Όταν μεταβαίνετε στη σελίδα υποστήριξης του HostMonster, σας υποδέχονται σύνδεσμοι με τα πιο δημοφιλή άρθρα βοήθειας. Αυτά εξηγούν πώς να κάνετε πράγματα όπως η ρύθμιση του λογαριασμού email σας.

Τα ίδια τα άρθρα είναι πολύ χρήσιμα, αλλά η διάταξη της γνώσης δεν είναι. Θα ήθελα να δω κάποιο είδος οργάνωσης σε αυτήν τη σελίδα.

Πολλές άλλες εταιρείες, όπως η Bluehost, διευκολύνουν την εύρεση άρθρων βοήθειας για τα θέματα που χρειάζεστε. Αλλά με το HostMonster, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε οτιδήποτε.

Επιλογές πληρωμής και ανανέωσης

Το HostMonster σας δίνει πολλές επιλογές πληρωμής και προτιμήσεις χρέωσης
. Οι υπηρεσίες τους ανανεώνονται αυτόματα από προεπιλογή για να αποτρέψετε την εμφάνιση διακοπών ή την απώλεια του ονόματος τομέα σας.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ανανεώσετε τις υπηρεσίες σας με μη αυτόματο τρόπο.

Η εταιρία δεν προσφέρει μηνιαίες επιλογές χρέωσης. Θα πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε εκ των προτέρων για τουλάχιστον ένα ολόκληρο έτος φιλοξενίας.

Ακύρωση του προγράμματός σας

Εσύ επίσης δεν θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε το πρόγραμμά σας πριν τελειώσει η θητεία σας.

Λάβετε υπόψη ότι θα έχετε κολλήσει να πληρώνετε για τις υπηρεσίες του HostMonster μέχρι το τέλος της θητείας σας, εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να φιλοξενείτε μαζί τους.

Μηνιαίες έναντι ετήσιων πληρωμών

Εάν δεν σας αρέσει και προτιμάτε να πληρώνετε για τη φιλοξενία από μήνα σε μήνα, τότε το HostGator μπορεί να είναι μια καλύτερη εταιρεία για εσάς.

Προσφέρουν τα σχέδιά τους σε μηνιαία βάση, ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χάσετε μήνες φιλοξενίας για τους οποίους έχετε ήδη πληρώσει.

Πίσω από τις σκηνές: cPanel

Για τη διαχείριση της φιλοξενίας σας, το HostGator σας δίνει τη δική του προσαρμοσμένη έκδοση του cPanel.

Η χρήση του πίνακα ελέγχου HostMonster είναι απλή. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας φιλοξενίας, θα σας υποδεχτεί ένας καθαρός και οργανωμένος χώρος για να εργαστείτε.

Αμέσως σας δίνουν μια προεπισκόπηση του ιστότοπού σας και ένα εύκολο κουμπί σύνδεσης για πρόσβαση στο WordPress.

Πίνακας ελέγχου HostMonsterHostMonster
Πίνακας Ελέγχου

Στην αριστερή πλευρική γραμμή, θα μπορείτε να προβάλετε τους ιστότοπους που φιλοξενείτε, να επισκεφτείτε το Mojo Marketplace για θέματα και πρόσθετα, να ελέγξετε και να διαχειριστείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες που είναι χαρακτηριστικές για το cPanel.

Όταν ορίσετε αυτές τις σύνθετες επιλογές, θα μπορείτε να προβάλετε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα φιλοξενίας σας
και παρακολουθείτε το χώρο στο δίσκο και τη χρήση εύρους ζώνης.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε διάφορα στατιστικά εργαλεία, όπως AWStats και Webalizer.

Θα βρείτε εύκολο να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως το WordPress και το Joomla από την ενότητα “ιστότοπος” του πίνακα ελέγχου.

Επίσης, δοκιμάστε το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly εάν ​​θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εδώ αντί για WordPress.

Σύνθετες επιλογές στον Πίνακα ΕλέγχουΣύνθετες επιλογές στο HostMonste
Πίνακας ελέγχου

Η έκπτωση HostMonster για εσάς

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το HostMonster, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών. Απλά βεβαιωθείτε ότι επωφεληθείτε από την έκπτωση μας
πριν εγγραφείτε.

Εναλλακτικοί οικοδεσπότες

Εάν το HostMonster ακούγεται καλό για εσάς, αλλά θέλετε την αξιοπιστία μιας εγγύησης χρόνου λειτουργίας, θα πρέπει να δείτε το HostGator.

Το HostGator είναι μια πολύ παρόμοια εταιρεία φιλοξενίας με πολλά ίδια χαρακτηριστικά και δομές τιμολόγησης.

Το HostGator περιλαμβάνει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% για όλα τα προγράμματα. Μπορείτε να λάβετε αποζημίωση από αυτούς εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει περισσότερο χρόνο διακοπής από αυτό.

Το HostMonster μπορεί να τρέξει το WordPress, αλλά το μόνο που προσφέρουν είναι μια λήψη της εφαρμογής με ένα κλικ. Άλλες εταιρείες φιλοξενίας μπορούν να σας δώσουν βελτιστοποιημένα σχέδια WordPress που έχουν σχεδιαστεί για να τρέχουν το σύστημα CMS με βέλτιστη απόδοση.

Για αυτό, ρίξτε μια ματιά στα σχέδια του Bluehost για WordPress που βασίζονται στην τεχνολογία VPS για εξαιρετική ταχύτητα.

Γρήγορη επισκόπηση HostMonster

Ακολουθεί μια ματιά στο HostMonster από το υψόμετρο κρουαζιέρας.

Ειδικεύσεις

Το HostMonster παρέχει υποστήριξη πελατών με διάφορους τρόπους. Είναι διαθέσιμα 24/7 μέσω τηλέφωνο και ζωντανή συζήτηση, έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις ή να λύσει προβλήματα.

Άπειροι χρήστες για εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών μέσω του MOJO Marketplace
.

Το HostMonster προσφέρει στους προγραμματιστές πολλές δυνατότητες και εργαλεία πρόσβασης.

Πολιτική μετανάστευσης

Το HostMonster προσφέρει μια υπηρεσία μεταφοράς ιστότοπου από τον λογαριασμό σας. Θα μεταναστεύσουν έως 5 ιστότοποι και 20 λογαριασμοί email για εσάς, από έναν μόνο λογαριασμό με τον παλιό σας πάροχο φιλοξενίας.

Online τεκμηρίωση υποστήριξης

Το HostMonster διαθέτει καλό διαδικτυακό υλικό βοήθειας.

 1. Γνωσιακή βάση με δυνατότητα αναζήτησης με 550+ άρθρα
 2. Σελίδα έναρξης “Ξεκινώντας” που συνδέεται με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ως νέος κάτοχος ιστότοπου
 3. Εκπαιδευτικά βίντεο «Πώς να»
 4. Όλες οι σελίδες βοήθειας φέρουν ετικέτες, διευκολύνοντας την εύρεση σχετικών όρων αναζήτησης
 5. Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Πίνακες ελέγχου

Το HostMonster χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη έκδοση του cPanel Πίνακας Ελέγχου.

Κέντρα δεδομένων

Το κέντρο δεδομένων της εταιρείας βρίσκεται στην πολιτεία Γιούτα, στις Η.Π.Α.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το HostMonster προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών τους και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το χαμηλότερο κόστος του HostMonster

Το φθηνότερο πακέτο του HostMonster ξεκινά από 4,95 $ / μήνα
για την πρώτη σας θητεία, όταν εγγραφείτε για 36 μήνες. Το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί με την κανονική τιμή που είναι 10,99 $ / μήνα.

Αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από:

 • Ένας ιστότοπος και ένας δωρεάν τομέας
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης και 50 GB αποθηκευτικού χώρου
 • 5 λογαριασμοί email, ο καθένας με αποθηκευτικό χώρο 100 MB
 • 5 σταθμευμένοι τομείς
 • 25 υποτομείς.

Πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Η εταιρεία δηλώνει ότι παρέχουν αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Λοιπόν, τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πρώτα απ ‘όλα, δεν προσφέρουν εφεδρικά ή αντικατοπτρισμένα αντίγραφα ασφαλείας. Θα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας μόνο ενός αντιγράφου του ιστότοπού σας.

Εκτελούν αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας κατά τη διακριτική τους ευχέρεια. Αυτά δεν είναι εγγυημένα, επομένως μην βασίζεστε σε αυτά για τις εφεδρικές ανάγκες σας.

Site Backup Pro

Αντ ‘αυτού, μπορείτε να προσθέσετε το Site Backup Pro στο πρόγραμμά σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να εκτελείτε τα δικά σας καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας από πολλά σημεία στο ιστορικό.

Θα είναι δική σας ευθύνη να κάνετε λήψη αντιγράφων ασφαλείας εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας.

Το HostMonster θα διαγράψει αντίγραφα ασφαλείας παλαιότερα από 30 ημέρες.

Συμμόρφωση PCI

Ναι, το HostMonster υποστηρίζει τη συμμόρφωση PCI σε όλα τα σχέδιά τους.

Υπέρ και κατά

Ας συνοψίσουμε. Τι είναι το HostMonster καλύτερο; Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί?

Πλεονεκτήματα

 1. Φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου με εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών
 2. Πολλά εργαλεία για προγραμματιστές
 3. Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και χώρος αποθήκευσης

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς εγγύηση λειτουργίας
 2. Μη οργανωμένη βάση γνώσεων υποστήριξης

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ενδιαφέρεστε για το HostMonster?
Αποκτήστε τη χαμηλότερη τιμή χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
. Περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τελικές σκέψεις

Ο ιστότοπος του HostMonster δεν είναι τόσο φιλόξενος όσο οι δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις τους, το Bluehost και το HostGator.

Δεν παρέχει πολλές λεπτομέρειες για τους καταναλωτές και παραθέτει πολλές δυνατότητες χωρίς να τις εξηγεί πραγματικά. Θα πρέπει επίσης να κάνετε κάποια δουλειά για να βρείτε την ανάλυση των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας τους
καθώς κρύβονται πίσω από το κουμπί “ξεκινήστε”.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει κάποιες προσιτές επιλογές φιλοξενίας. Μπορείτε να βρείτε κάποια βασική κοινόχρηστη φιλοξενία για μικρότερες επιχειρήσεις σε τιμή προϋπολογισμού. Και πολλά περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά που θα απολαύσουν οι προγραμματιστές.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το HostMonster για τον ιστότοπό σας; Χρησιμοποιήστε την έκπτωση μας!

Συνεισφέρων συντάκτης: Natalie Mootz

Συχνές ερωτήσεις του HostMonster

 • Πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο με το HostMonster?

  Η απόκτηση ιστότοπου στο διαδίκτυο με το HostMonster είναι απλή. Αρχικά, επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας και μετά το δωρεάν όνομα τομέα σας. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και πληρώσετε για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας, θα έχετε πρόσβαση στο cPanel όπου μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Σε λίγα λεπτά ο ιστότοπός σας θα είναι ζωντανός!

 • Το HostMonster προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας των Windows?

  Το HostMonster είναι πάροχος μόνο Linux. Το Linux είναι το πιο κοινό λειτουργικό σύστημα μεταξύ των οικοδεσποτών ιστού και είναι αυτό που απαιτείται για δημοφιλή CMS (συστήματα διαχείρισης περιεχομένου) όπως το WordPress, το Drupal και το Joomla. Αν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα Windows και θέλετε τιμές ευκαιρίας, σκεφτείτε το A2 Hosting, HostGator ή GoDaddy. Για πολύπλοκες ή εταιρικές υπηρεσίες φιλοξενίας Windows, εξετάστε το Liquid Web.

 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του HostMonster?

  Το HostMonster δεν δημοσιοποιεί την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων του. Ωστόσο, σύμφωνα με το DataCenter Knowledge, μια βιομηχανική έκδοση, το HostMonster χρησιμοποιεί το ίδιο κέντρο δεδομένων Provo, Utah που χρησιμοποιούν οι Bluehost και HostGator. (Και οι τρεις κεντρικοί υπολογιστές ανήκουν στην Endurance International Group.) Σημειώστε ότι το HostMonster χρησιμοποιεί επίσης το Cloudflare CDN το οποίο διαθέτει ένα δίκτυο κόμβων που εκτείνονται στον κόσμο.

 • Είναι διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές διαθέσιμοι στο HostMonster?

  Ναί. Το HostMonster παρέχει πλήρη διαχείριση τόσο στους διακομιστές όσο και στους διακομιστές VPS.

 • Παίρνω έναν δωρεάν τομέα με το πρόγραμμα φιλοξενίας μου?

  Κάθε πρόγραμμα συνοδεύεται από δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο.

 • Θα αλλάξει η τιμή μου από την τιμή εισαγωγής όταν ανανεώσω τις υπηρεσίες μου?

  Το HostMonster προσφέρει μια τιμή προσφοράς μόνο για την πρώτη περίοδο. Ανανεώνεται με την κανονική τιμή. Προσφέρει προοδευτικά χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες συμβάσεις.

 • Εάν δεν είμαι δυσαρεστημένος, μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων?

  Το HostMonster παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας. Εάν ακυρώσετε μετά από αυτήν την ώρα, θα λάβετε μια επιστροφή χρημάτων για μη χρησιμοποιημένους μήνες.

 • Το HostMonster θα αποζημιώσει για το χρόνο διακοπής λειτουργίας?

  Όχι. Το HostMonster δεν διαθέτει εγγύηση λειτουργίας.

 • Μπορώ να λάβω υποστήριξη στο τηλέφωνο?

  Ναί. Η υποστήριξη 24 × 7 είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου.

 • Το HostMonster εξακολουθεί να προσφέρει προγράμματα μεταπωλητών?

  Όχι. Η HostMonster ανακοίνωσε στα τέλη του 2014 ότι δεν θα δέχεται πλέον εγγραφές φιλοξενίας μεταπωλητών.

 • Μπορεί η ομάδα να με βοηθήσει να μεταφέρω έναν υπάρχοντα ιστότοπο?

  Θα μεταφέρει έως και 5 ιστότοπους και 20 λογαριασμούς email από έναν μόνο λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην περιοχή λογαριασμού πελατών.

 • Το HostMonster επιτρέπει περισσότερους από έναν τομείς ανά λογαριασμό?

  Ναί. Μπορούν να φιλοξενηθούν απεριόριστοι τομείς.

 • Διαθέτει η εταιρεία sitebuilder?

  Ναί. Για να βοηθήσουμε τους χρήστες να δημιουργήσουν ιστότοπους εύκολα και γρήγορα, παρέχεται το Weebly.

 • Προσφέρει cPanel?

  Ναί. Το cPanel παρέχεται ως ο προεπιλεγμένος πίνακας ελέγχου.

 • Ποιες επιλογές πληρωμής δέχεται το HostMonster?

  Το HostMonster δέχεται πιστωτικές κάρτες, όπως Visa, Master Card, American Express και Discover. Δέχεται επίσης PayPal, επιταγές (USD) και χρηματικές εντολές (USD).

 • Υπάρχει βιβλιοθήκη προγράμματος εγκατάστασης με ένα κλικ?

  Ναί. Όλοι οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Mojo Marketplace που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε εφαρμογές, όπως το WordPress και το Joomla!.

 • Το HostMonster δημιουργεί μηνιαία συμβόλαια?

  Ναι, μπορείτε να επιλέξετε μηνιαίο συμβόλαιο ή μεγαλύτερη συμφωνία.

 • Πώς είναι η εφεδρική πολιτική της?

  Το HostMonster δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων κατά την κρίση του και αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες το πολύ. Θα ήταν λογικό να ρυθμίσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας, καθώς το HostMonster δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα.

 • Ποια υπηρεσία θα ήταν πιο κατάλληλη για πολλούς ιστότοπους?

  Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας HostMonster μπορούν να φιλοξενήσουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

 • Παρέχει η εταιρεία απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο?

  Ναί. Το HostMonster προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, με την επιφύλαξη της πολιτικής ορθής χρήσης του.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map