HostingSource Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών HostingSource;

Εισαγωγή πηγής φιλοξενίας

Το Hosting Source είναι μια εταιρεία φιλοξενίας από τη Νέα Υόρκη, η οποία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων φιλοξενίας. Ιδρύθηκε το 2000 και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας από το 2006, το Hosting Source επικεντρώνεται σε κλιμακούμενους διακομιστές που κυμαίνονται από βασική κοινόχρηστη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux έως αποκλειστική φιλοξενία και cloud.


Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με μεγάλο περιθώριο όσον αφορά την προσαρμογή των χρηστών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά τους αποκλειστικούς διακομιστές και τους διακομιστές cloud, στους οποίους επικεντρώνεται η Πηγή φιλοξενίας.

Υπηρεσίες & Ειδικεύσεις

Η Πηγή φιλοξενίας προσφέρει όλες τις μορφές φιλοξενίας από κοινόχρηστη φιλοξενία, μέσω VPS, έως αποκλειστική φιλοξενία. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν μετεγκατάσταση, έτσι ώστε οι ιστότοποι να μπορούν να ξεκινήσουν με ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας και να προχωρήσουν σε πιο προηγμένες πλατφόρμες χωρίς ουσιαστικά χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Όσον αφορά τους κοινόχρηστους διακομιστές, το Hosting Source προσφέρει το τυπικό πακέτο Linux / Apache / cPanel με το SiteBuilder και άλλα προαιρετικά εργαλεία ανάπτυξης, όπως ιστολόγια, φόρουμ, κάρρα αγορών και ούτω καθεξής. Περιλαμβάνουν επίσης απεριόριστη χρήση βάσης δεδομένων MySQL μαζί με PHP 5, Ruby on Rails και Python.

Ενώ προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων δικτύωσης, η Πηγή φιλοξενίας προσανατολίζεται περισσότερο στην αφοσιωμένη φιλοξενία και στο cloud. Η πλειοψηφία των πελατών τους χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου. Επί του παρόντος, εξυπηρετούν περίπου ίσους αριθμούς αφοσιωμένων πελατών και φιλοξενίας cloud, αλλά η τάση είναι προς περισσότερα από τα τελευταία. Ως αποτέλεσμα αυτής της εστίασης, έχουν πολλές απολύσεις στην υποδομή τους, γεγονός που δημιουργεί μια πολύ ισχυρή και αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας – ακόμη και για τους κοινόχρηστους διακομιστές της.

Πολλές άλλες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, όπως η φιλοξενία cloud VPS, αποκλειστικοί διακομιστές αποθήκευσης, ασφάλεια DDOS, φιλοξενία μεταπωλητών και ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου.

Το Hosting Source παρέχει επίσης υπηρεσίες που δεν διαφημίζουν. Για παράδειγμα, η κοινή φιλοξενία Microsoft IIS / ASP είναι διαθέσιμη, αν και οι κύριοι διακομιστές τους χρησιμοποιούν Linux / Apache. Παρομοίως, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες συνεγκατάστασης. Η Πηγή φιλοξενίας είναι γενικά σε θέση να παρέχει ό, τι υπηρεσίες χρειάζονται οι πελάτες.

Υποδομή / Κέντρο δεδομένων / Δίκτυο

Το Hosting Source χρησιμοποιεί δύο κέντρα δεδομένων στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ένα είναι στο Secaucus, New Jersey. Το άλλο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στην οδό Whitehall 33 – όπου φιλοξενούνται τεράστιες τοποθεσίες όπως το BuzzFeed και το Gawker.

Το υλικό προέλευσης φιλοξενίας συνδέεται σε πολλαπλές συνδέσεις 10 gigabit σε ένα “επίπεδο 1” ή σε δίκτυο χωρίς διαμετακόμιση.

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Το Hosting Source παρέχει 24ωρη υποστήριξη μέσω της πύλης πελατών τους. Εγγυούνται ότι όλα τα εισιτήρια υποστήριξης θα απαντηθούν μέσα σε μία ώρα.

Ασφάλεια & Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & Παρακολούθηση διακομιστή

Τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται σε όλους τους διακομιστές τρεις φορές την εβδομάδα. Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στον ιστότοπο και ένα αντίγραφο παραδίδεται από απόσταση. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν δωρεάν επαναφορές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν πιο συχνά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το Hosting Source παρέχει παρακολούθηση διακομιστή στο VPS και στους αποκλειστικούς κεντρικούς υπολογιστές τους. Άλλες υπηρεσίες όπως η προστασία DDOS διατίθενται έναντι αμοιβής.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Το Hosting Source προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας με αυξανόμενες επιστροφές χρημάτων, καθώς η περαιτέρω υπηρεσία πέφτει από αυτό το επίπεδο. Η εγγύηση είναι 99,9% για κοινή φιλοξενία και 99,99% για εικονική και cloud φιλοξενία. Οι συνηθισμένοι περιορισμοί ισχύουν για πράγματα που δεν ελέγχονται από την εταιρεία (π.χ. Hurricane Sandy). Ωστόσο, το Hosting Source επικεντρώνεται στην αξιοπιστία των δικτύων του και γενικά διατηρεί πολύ υψηλούς χρόνους λειτουργίας.

Χρέωση & Πολιτικές πληρωμής

Το Hosting Source παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών για όλα τα προϊόντα φιλοξενίας τους. Οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν συμβόλαια ανά πάσα στιγμή, εκτός από εκείνους με αποκλειστικούς διακομιστές. Οι αποκλειστικοί διακομιστές απαιτούν ελάχιστο όριο 5 μηνών ή ο πελάτης πρέπει να καταβάλει 199 $ πρόωρο τέλος τερματισμού.

Η εταιρεία αποδέχεται τις συνήθεις πηγές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του PayPal. Παρέχουν επίσης κίνητρα για εξαμηνιαία και ετήσια προγράμματα πληρωμών. Στα πιο βασικά της κοινής φιλοξενίας, προσφέρουν δωρεάν τομείς για προγράμματα πληρωμών ενός έτους ή περισσότερο. Σε πιο προηγμένη κοινόχρηστη φιλοξενία, προσφέρουν έκπτωση 15% στις πληρωμές ενός έτους. Για ειδική φιλοξενία και φιλοξενία cloud, προσφέρουν εκπτώσεις 10% σε εξαμηνιαία, 15% σε ετήσια και 20% σε διετή πληρωμές.

Ο ιστότοπος της πηγής φιλοξενίας μπορεί να είναι δύσκολο να περιηγηθείτε – και μερικές φορές περιέχει αντικρουόμενες πληροφορίες. Εάν ενδιαφέρεστε να τα χρησιμοποιήσετε, καλύτερα να τα καλέσετε και να μάθετε πώς μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό.

Περίληψη

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, το Hosting Source είναι μια καλή επιλογή για ιστότοπους με πελατειακές βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και δεδομένου ότι τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται σε δίκτυα επιπέδου 1 που βρίσκονται μαζί με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους του Διαδικτύου, τα εξωτερικά προβλήματα είναι πιθανό να ελαχιστοποιηθούν.

Όσον αφορά το κόστος, είναι πολύ ανταγωνιστικοί όσον αφορά τους διακομιστές VPS, αποκλειστικούς και cloud. Είναι λιγότερο ανταγωνιστικοί όσον αφορά τη φιλοξενία εικονικών και μεταπωλητών, αλλά εξακολουθούν να είναι λογικές.

Η Πηγή φιλοξενίας είναι μια πολύ καλή επιλογή εάν αναμένετε ότι η φιλοξενία ιστού σας πρέπει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου – ανεξάρτητα από τις τρέχουσες ανάγκες σας. Παρέχουν μια πολύ εύκολη διαδρομή αναβάθμισης από τους μικρότερους ιστότοπους μέχρι τη χρήση αποκλειστικού δικτύου φιλοξενίας και παράδοσης περιεχομένου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map