HostGator Review: Γιατί μας αρέσει το Web Hosting τους (+ Κριτικές χρηστών)

Contents

Η ετυμηγορία μας: Εξαιρετική συνολική αξία

HostGator
προσπαθεί να κάνει τη φιλοξενία ιστού εύκολη και προσιτή και αν ψάχνετε για ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γρήγορα και οικονομικά, μην ψάχνετε άλλο.


Εκείνοι που δημιουργούν νέους ιστότοπους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, ενώ όσοι διαθέτουν υπάρχοντες ιστότοπους θα λάβουν δωρεάν βοήθεια μετεγκατάστασης.

Όταν χρησιμοποιείτε την αποκλειστική έκπτωση HostGator μας
συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να λάβετε έως και 75% έκπτωση από το μηνιαίο τέλος φιλοξενίας σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν βοήθεια μεταφοράς ιστότοπου
 • Μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Πιστώσεις διαφήμισης μηχανών αναζήτησης

Μειονεκτήματα:

 • Η καλύτερη τιμολόγηση μόνο με μεγαλύτερες συμβάσεις
 • Ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής υποστήριξης

Το HostGator βαθμολογεί 3,5 ​​αστέρια στα 5 με 500+ πραγματικούς πελάτες που το κατατάσσουν υψηλότερο για ποιότητα και δυνατότητες.

HostGator: Φιλοξενία τιμής με αξία για μικρότερους ιστότοπους

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο; Μεταβείτε στις πιο δημοφιλείς ενότητες μας:

 • Κριτική εμπειρογνωμόνων – διαβάστε την ανάλυσή μας από τους ειδικούς φιλοξενίας μας
 • Καλύτερες κριτικές – δείτε τι λένε εκατοντάδες πελάτες του HostGator.
 • Σχέδια φιλοξενίας – συγκρίνετε τα καλύτερα σχέδια HostGator και τις τιμές τους.
 • Συχνές ερωτήσεις – γρήγορες απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το HostGator!

Το HostGator ειδικεύεται στη φιλοξενία ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων με φθηνά πακέτα φιλοξενίας, προγράμματα cloud WordPress, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και γρήγορη τεχνολογία. Έχουν ακόμη και το δικό τους εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, που ονομάζεται Gator.

Διαβάστε παρακάτω για τις κριτικές των ειδικών και των χρηστών μας που απαντούν στην πιο σημαντική ερώτηση: Είναι το HostGator κατάλληλο για τον ιστότοπό σας?

Αναθεώρηση HostGator

Το HostGator είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενία μικρότερων ιστότοπων. Ειδικεύεται στη φιλοξενία για άτομα και μικρές επιχειρήσεις, Το HostGator παρέχει ό, τι χρειάζεστε χωρίς πολλά περιθώρια.

Το HostGator προσφέρει γενικά χαμηλότερες τιμές
από τους ανταγωνιστές της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχέδιά τους είναι γυμνά. Προσφέρουν περισσότερες από αρκετές δυνατότητες για τους περισσότερους χρήστες και παρέχουν ισχυρή υποδομή φιλοξενίας.

Τα σχέδια φιλοξενίας τους κυμαίνονται από φιλική προς το χρήστη κοινόχρηστη και φιλοξενία cloud προς την εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS) για πιο προχωρημένους χρήστες.

Γρήγορη επισκόπηση HostGator

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία με το HostGator, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Ειδικεύσεις

24/7 Υποστήριξη πελατώνΤο HostGator επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικά διαθέσιμης υποστήριξης πελατών όλες τις ώρες της ημέρας μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email.
Μεγάλη περίοδος εγγύησηςΜε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
, είναι σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους. (Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εγγυήσεις 30 ημερών.)
Γρήγορο WordPressΠροσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία σύννεφων WordPress που είναι 2,5 φορές πιο γρήγορη από την παραδοσιακή κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Καλός χρόνος λειτουργίας και απόκρισης

Ας δούμε το τους τελευταίους 6 μήνες του χρόνου λειτουργίας και του χρόνου απόκρισης, όπως μετράται από το Pingdom.com. Αν και αντιπροσωπεύει έναν ιστότοπο δοκιμών, θα πρέπει να παρέχει μια καλή ιδέα για το πόσο ισχυροί είναι οι διακομιστές HostGator.

 • Διακοπή λειτουργίας: 9 λεπτά
 • Διακοπές: 2
 • Διάρκεια: 99,996%.

Γράφημα χρόνου απόκρισης HostGator για τους τελευταίους 6 μήνες από το PingdomHostGator
δεδομένα απόκρισης διακομιστή από το Pingdom.com

Το HostGator εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας. Από τον πίνακα ελέγχου σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε το δικό σας χρόνο λειτουργίας, ώστε να γνωρίζετε ότι η εταιρεία προσφέρει αυτό που υπόσχονται.

Εάν δεν τηρήσουν αυτήν την εγγύηση, θα το πράξουν σας δίνω ένα μήνα πίστωσης φιλοξενίας στον λογαριασμό σας.

Γράφημα χρόνου λειτουργίας HostGator για τους τελευταίους 6 μήνες από το PingdomHostGator
δεδομένα χρόνου λειτουργίας από το Pingdom.com

Πολιτική μετανάστευσης

Εντός 30 ημερών από το άνοιγμα ενός κοινόχρηστου λογαριασμού φιλοξενίας, το HostGator θα μεταφέρει έναν ιστότοπο δωρεάν στον νέο σας τομέα.

Θα μεταφερθούν επίσης ένα πλήρες cPanel που περιλαμβάνει όλους τους τομείς, τους λογαριασμούς email και τις ρυθμίσεις. Σχέδια VPS
δικαιούνται απεριόριστες μεταφορές.

Πίνακας Ελέγχου

Το HostGator παρέχει τον πιο πρόσφατο Πίνακα Ελέγχου cPanel. Το έχουν προσαρμόσει για να το κάνουν πιο φιλικό προς τον χρήστη. (Πιο αναλυτική κάλυψη της υλοποίησης του HostGator cPanel παρακάτω.)

Διαθέσιμα κέντρα δεδομένων

Το HostGator έχει κέντρα δεδομένων στο Χιούστον, Τέξας και Provo, Utah. Αυτοί μην σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο κέντρο δεδομένων θα φιλοξενεί τους διακομιστές σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή δοκιμαστική περίοδος

Ακυρώστε το πρόγραμμά σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 45 ημερών επικοινωνώντας με το HostGator. Το HostGator κερδίζει τις εγγυήσεις ικανοποίησης 30 ημερών πολλών άλλων εταιρειών φιλοξενίας.

Πώς να λάβετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων του HostGator

Αν και καμία εταιρεία φιλοξενίας δεν θέλει να χάσει την επιχείρησή της, το HostGator είναι πιο διαφανές από ό, τι οι περισσότεροι σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης των χρημάτων σας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι πριν τελειώσουν οι υποσχέσεις 45 ημερών, δείτε πώς μπορείτε να το διεκδικήσετε:

 1. Χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή φόρμα ακύρωσης (αναφέρεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών σας) για να ζητήσετε ακύρωση.
 2. Μετά από περίπου 48 ώρες, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης στο οποίο πρέπει να απαντήσετε.
 3. Η επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 15 ημέρες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας αναζήτηση για «εγγύηση» στη σελίδα υποστήριξης.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

2,75 $ / μήνα όταν εγγραφείτε για 36 μήνες.

Περιλαμβάνεται το Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HostGator, που ονομάζεται Gator, είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλα τα σχέδια και μπορεί επίσης να αγοραστεί ως αυτόνομο πακέτο φιλοξενίας
.

Συμβατό με PCI?

Είναι το HostGator ασφαλές; Οι διακομιστές του HostGator υποστηρίζουν συμμόρφωση με PCI, αλλά δεν συμμορφώνονται από προεπιλογή.

Η εταιρεία μπορεί να βοηθήσει με ορισμένες ρυθμίσεις συμμόρφωσης PCI, αλλά αυτό θα είναι γενικά την ευθύνη σου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostGator

Υπάρχουν καλά και κακά σημεία με κάθε εταιρεία φιλοξενίας. Εδώ είναι τα κύρια που πρέπει να λάβετε υπόψη για το HostGator.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Μη μετρημένοι πόροι φιλοξενίας σε προσιτή τιμή
για όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων.
Οι ιστότοποι δεν συμμορφώνονται αυτόματα με το PCI.
Γρήγορη φιλοξενία cloud βελτιστοποιημένη για την εκτέλεση ιστότοπων WordPress με υψηλή ταχύτητα.Είναι δύσκολο να περιηγηθείτε στη βάση γνώσεων του HostGator.
Φανταστική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη όλο το 24ωρο.Η μη μετρημένη φιλοξενία τους θα περιορίσει ακόμα τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές, το HostGator δεν προσφέρει δωρεάν εγγραφή τομέα.

Ιστορικό

Το HostGator είναι ένας κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας με έδρα στο Χιούστον και το Ώστιν του Τέξας. Έχουν επίσης διεθνή γραφεία για να διαδώσουν την εμβέλειά τους παγκοσμίως.

Η εταιρεία ήταν ιδρύθηκε το 2002. Τώρα, περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, φιλοξενούν ιστότοπους για πάνω από 400.000 πελάτες. Αυτό το είδος εμπειρίας και εμπιστοσύνης είναι ενδεικτικό της αξιοπιστίας της εταιρείας.

Ποιος πρέπει να εξετάσει το HostGator?

Το HostGator είναι πιο κατάλληλο για τη φιλοξενία μεμονωμένων ιστότοπων και μικρών επιχειρήσεων. Είναι υπέροχο εάν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο στο WordPress ή δημιουργείτε έναν απλό ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Στην πραγματικότητα, η φιλοξενία WordPress που βασίζεται σε σύννεφο τους καθιστά ιδανικούς για αυτό.

Από την άλλη πλευρά, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα θέλουν να ρίξουν μια ματιά στα σχέδια VPS του HostGator για να αποκτήσουν τους πόρους που χρειάζονται για να λειτουργούν ομαλά οι ιστότοποι. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα κουπόνι HostGator από τον ιστότοπό μας πριν εγγραφείτε.

Κοινή φιλοξενία

Τα περισσότερα από τα σχέδια φιλοξενίας ιστού του HostGator
προορίζονται για την εξυπηρέτηση ιστότοπων χαμηλής συντήρησης – όπως άτομα που χρησιμοποιούν το δικό τους ιστολόγιο ή κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθεί μια ματιά στα κοινόχρηστα σχέδιά τους.

Το σχέδιο εκκόλαψης

Το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους έχει επίσης το πιο αξιολάτρευτο όνομα, το Hatchling.

Το σχέδιο Hatchling ταιριάζει απόλυτα σε άτομα που είναι ολοκαίνουργια στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Φθηνότερα από τα σχέδια εκκίνησης και από τα δύο GoDaddy
και Squarespace
, Το HostGator πρέπει να εξεταστεί από οποιονδήποτε με προϋπολογισμό.

Το σχέδιο Hatchling επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν έναν μόνο τομέα και απεριόριστους υποτομείς.

Ωστόσο, HostGator δεν παρέχει εγγραφή ονόματος τομέα, όπως κάνουν πολλοί άλλοι οικοδεσπότες. Θα πρέπει να αγοράσετε το όνομα τομέα σας από έναν καταχωρητή τομέα όπως το GoDaddy.

Εγκαταστάσεις και πόροι με ένα κλικ

Με εγκαταστάσεις με ένα κλικ μιας ποικιλίας εφαρμογών, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε στο WordPress και σε άλλες εφαρμογές.

Εάν σας αρέσουν και ρίχνετε μπροστά στις ακόλουθες σύνθετες οδηγίες για την εγκατάσταση εφαρμογών, τότε οι εγκαταστάσεις με ένα κλικ θα είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Ακόμα και με το σχέδιο Hatchling θα σας δοθεί μη μετρημένος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης. Αλλά θυμηθείτε: αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής κυκλοφορίας στο HostGator για 2,75 $ ανά μήνα
.

Τι σημαίνει «Χωρίς μέτρηση»?

Οι μη μετρημένοι πόροι μπορεί να είναι εξαπατητικοί. Αν και αυτό σημαίνει ότι το HostGator δεν θέτει αυστηρά όρια στο δικό σας εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, θα πρέπει να διατηρήσετε τη χρήση σας εντός του εύρους που δεν επιβαρύνει πολύ τους πόρους του διακομιστή.

Το ίδιο, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχούν για τη χρήση των πόρων τους. Και αν το κάνετε: υπέροχο! Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί καλά. Θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα VPS
αντι αυτου.

Αλλά εδώ είναι κάτι υπέροχο: θα πάρετε 100 $ στο AdWords και 100 $ σε πίστωση Bing Ads με οποιοδήποτε σχέδιο, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπορία του ολοκαίνουργιου ιστότοπού σας αμέσως.

Το επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο του HostGator έχει ακόμη περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες. Με συμπεριλαμβανόμενο ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL και αποκλειστική διεύθυνση IP, θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου αμέσως.

Πρόκειται για μια σπάνια συμπερίληψη για εταιρείες φιλοξενίας, καθώς πολλές από αυτές σας δίνουν μόνο κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL. Αυτά μπορούν ακόμα ενεργοποίηση προειδοποιήσεων ασφαλείας στους πελάτες του καταστήματός σας.

Με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές, θα πρέπει να αγοράσετε ιδιωτικά πιστοποιητικά SSL ξεχωριστά. Ένα προσιτό επιχειρηματικό σχέδιο όπως το HostGator’s με ιδιωτικό πιστοποιητικό είναι μια υπέροχη εύρεση.

Cloud Hosting έναντι Shared Hosting

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να εξετάσετε το HostGator είναι ο δικός τους φτηνές επιλογές φιλοξενίας cloud
.

Για καθένα από τα βασικά τους σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων, μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό περισσότερο για τη φιλοξενία cloud. Αυτό θα σας δώσει δύο φορές την ταχύτητα και τέσσερις φορές τους πόρους πάνω από ένα κοινό σχέδιο.

Το cloud hosting φτάνει σε αυτό το είδος ταχύτητας λόγω:

 • Διακομιστές χαμηλής πυκνότητας
 • Premium υλικό
 • Πολλαπλά στρώματα προσωρινής αποθήκευσης
 • Αντιστοίχιση δεδομένων που διανέμει 3 αντίγραφα των δεδομένων σας σε πολλές συσκευές.

Για ποιον φιλοξενεί το Cloud?

Η φιλοξενία cloud είναι ιδανική για άτομα με κοινόχρηστα πακέτα που πιστεύουν ότι φτάνουν στα όρια χρήσης. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε cloud hosting ανά πάσα στιγμή από τον πίνακα ελέγχου.

Τα σχέδια Cloud διαχειρίζονται τον ιστότοπό σας αποτελεσματικά, έτσι ώστε το δυναμικό περιεχόμενο να επεξεργάζεται πολύ γρήγορα.

Με μη μετρημένοι πόροι, οι ιστότοποί σας μπορούν να κλιμακωθούν για να ανταποκριθούν στις αιχμές των επισκεπτών. Μπορείτε να αυξήσετε τους πόρους σας από τον πίνακα ελέγχου με ένα κλικ, χωρίς να αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής λειτουργίας ή να απαιτήσετε επανεκκίνηση.

Σχέδια VPS

Ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος φιλοξενίας τους. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν πρόσβαση root στον διακομιστή και πρέπει να εγκαταστήσουν το δικό τους λογισμικό ή σενάρια.

Αλλά τα VPS μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθούν. Προσφορές HostGator πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια VPS
που περιλαμβάνουν πρόσβαση στο προσαρμοσμένο cPanel τους.

Ωστόσο, οι ημι-διαχειριζόμενοι διακομιστές δεν περιλαμβάνουν τον πίνακα ελέγχου. Θα χρειαστείτε προηγμένες τεχνικές γνώσεις για την ομαλή εκτέλεση των ιστότοπων σε αυτά τα ημι-διαχειριζόμενα σχέδια.

Πλήρως επεκτάσιμη φιλοξενία

Η φιλοξενία VPS του HostGator θα σας προσφέρει ένα κλιμακούμενο περιβάλλον φιλοξενίας.

Ο εικονικός σας διακομιστής θα διατεθεί πλήρως στον δικό σας ιστότοπο. Ξεχάστε να μοιράζεστε πόρους με άλλα άτομα. Αντ ‘αυτού, κλιμακώστε τους πόρους με ένα κλικ. Ο ιστότοπός σας θα μπορεί να χειρίζεται περισσότερη πολυπλοκότητα και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Πολύ φθηνότερες από τις αφιερωμένες επιλογές

Λόγω της εικονικής φύσης του διακομιστή VPS, το HostGator μπορεί να τους προσφέρει σε φθηνότερες τιμές από ό, τι θα σας κοστίσει αποκλειστικός διακομιστής.

Ωστόσο, μην υποθέτετε ότι τα VPS θα οδηγούν πάντα σε υψηλότερη απόδοση. Τα προγράμματα VPS χαμηλότερου επιπέδου του HostGator δεν θα είναι απαραίτητα υψηλότερα από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας της εταιρείας.

Αλλά θα σας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία στη φιλοξενία σας. Για καλύτερη απόδοση, σας συμβουλεύω να επιλέξετε τα προγράμματα VPS υψηλότερου επιπέδου
.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνω πολύ?
Εξοικονομήστε μεγάλα σχέδια HostGator χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαισθητικός πίνακας ελέγχου

Η ευκολία χρήσης του πίνακα ελέγχου ενός παρόχου φιλοξενίας είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη, ειδικά επειδή πολλά άτομα που χρησιμοποιούν το HostGator θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά έναν ιστότοπο.

Πίνακας ελέγχου HostGator cPanelHostGator
Πίνακας ελέγχου cPanel

Πίνακας ελέγχου cPanel

Το HostGator χρησιμοποιεί τον βιομηχανικό πρότυπο πίνακα ελέγχου cPanel για όλα τα σχέδιά του. Καθώς το cPanel μπορεί να προκαλέσει σύγχυση εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν, το HostGator το έχει προσαρμόσει για να το κάνει πιο φιλικό προς τον χρήστη.

Κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας HostGator, σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές. Οι καρτέλες στον πίνακα ελέγχου σάς οδηγούν στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, τα στοιχεία χρέωσης, τις λεπτομέρειες φιλοξενίας και μια σελίδα υποστήριξης. Παρατηρήστε ότι θα εμφανιστούν διαφημίσεις HostGator στην πλευρική γραμμή.

HostGator’s προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου είναι πιο φιλικό προς το χρήστη από την προεπιλεγμένη έκδοση του cPanel που ενδέχεται να προσφέρουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές σας όμορφα οργανωμένες σε καρτέλες. Αυτό καθιστά εύκολο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Ο πίνακας ελέγχου καθιστά επίσης εξαιρετικά εύκολο να λάβετε υποστήριξη. ΕΝΑ αναζήτηση γνώσης στο sidebar σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε άρθρα. Μια καρτέλα υποστήριξης στην κορυφή σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας χωρίς πρόβλημα.

Άλλες δυνατότητες cPanel

Θα μπορείτε εκτελεί πολλές άλλες ενέργειες μέσω του πίνακα ελέγχου:

 • Δημιουργήστε και διαχειριστείτε έναν λογαριασμό email
 • Προβολή επισκεψιμότητας ιστότοπων ενσωματώνοντας το Google Analytics
 • Προσθήκη τομέων
  και υποτομείς
 • Δείτε το πιστοποιητικό SSL ή αγοράστε ένα
 • Αποκτήστε τις Εφαρμογές Google για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας
 • Ρυθμίστε το μάρκετινγκ email HostGator.

Πακέτα χαρακτηριστικών

Από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε εύκολα προσθέστε πακέτα συνδυασμένων λειτουργιών στο σχέδιό σας με βάση αυτό που θέλετε να κάνετε.

Το HostGator προσφέρει ένα εργαλείο που μοιάζει με οδηγό που σας επιτρέπει να εισάγετε αυτό που θέλετε να κάνει ο ιστότοπός σας και στη συνέχεια προτείνει ένα πακέτο για προσθήκη στο σχέδιό σας.

Προσθέστε ένα στιγμιότυπο οθόνης πακέτουΠροσθήκη HostGator
πακέτο (στιγμιότυπο οθόνης)

Οικοδόμος ιστοτόπων του HostGator: Gator

Όλα τα σχέδια του HostGator έρχονται τώρα με το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, που ονομάζεται Gator. (Μέχρι πρόσφατα, έπρεπε να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση για να προσθέσετε στο πρόγραμμα δημιουργίας Gator.) Έχετε επίσης την επιλογή αγοράς ενός προγράμματος μόνο για το Gator
με πολύ χαμηλό μηνιαίο τέλος.

Το Gator Builder χρησιμοποιεί λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, περιλαμβάνει μια πλήρη βιβλιοθήκη εικόνων και επιτρέπει πλήρη προσαρμογή.

Οι δημιουργοί ιστότοπων μπορεί να είναι χρήσιμοι αλλά συχνά οδηγούν σε ακατάστατο κώδικα στο πίσω μέρος – κάτι που μπορεί να δυσκολευτεί εάν θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας ή να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα.

Είναι συχνά πιο εύκολο για τους προγραμματιστές χτίστε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο παρά να προσαρμόσετε αυτήν που έχετε δημιουργήσει σε μια πλατφόρμα μεταφοράς και απόθεσης. Απλώς λάβετε υπόψη αυτό πριν το χρησιμοποιήσετε.

Βίντεο: Πώς να προσθέσετε ένα κατάστημα στον ιστότοπό σας με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Gator (~ 1 λεπτό)

Ρίξτε μια ματιά στην εμπεριστατωμένη κριτική μας για το πρόγραμμα δημιουργίας Gator.

Μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ email του HostGator είναι δωρεάν χρήση για τους πρώτους 3 μήνες σας με έως και 500 επαφές. Αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία της λίστας email σας.

 • Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία επικοινωνίας από τη σελίδα σας στο Facebook ή τον υπάρχοντα ιστότοπο.
 • Τμηματοποιήστε τις λίστες email για να στοχεύσετε συγκεκριμένες ομάδες κοινού.
 • Δημιουργήστε μηνύματα email με τα φιλικά προς τα κινητά πρότυπα τους.

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχει μερικές από τις υψηλότερες ROI (Return On Investment) για τεχνικές μάρκετινγκ. Και όταν το δοκιμάζετε δωρεάν, δεν μπορείτε να χάσετε.

Ζωντανή υποστήριξη και χρήσιμοι πόροι

Μιλώντας για μαθήματα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρετε τι είδους υποστήριξη μπορείτε να περιμένετε από το HostGator.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστορικού εισιτηρίων υποστήριξηςΥποστήριξη στιγμιότυπου ιστορικού εισιτηρίων από το HostGator
.

Θα ήθελα να δω μια καλύτερα οργανωμένη σελίδα υποστήριξης στο HostGator για εύρεση άρθρων και πόρων. Η γνώση τους είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείτε έτσι οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν τις απαντήσεις που αναζητούν.

Υποστήριξη απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας

Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών απευθείας από τον πίνακα ελέγχου. Στην πραγματικότητα, τα εισιτήρια υποστήριξής σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν συνδέεστε.

Καθώς εξετάζετε τις επιλογές για να περιορίσετε το συγκεκριμένο ζήτημά σας, θα εμφανιστούν σύνδεσμοι προς χρήσιμα άρθρα.

Από το HostGator Η γνώση δεν είναι οργανωμένη διαισθητικά, Αυτός είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να βρείτε άρθρα σε αυτό. Εάν αυτά δεν απαντήσουν στην ερώτησή σας, μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε με τη ζωντανή συνομιλία 24/7
υποστήριξη.

Πάντα διαθέσιμη υποστήριξη

Με μια ομάδα έτοιμος να σας βοηθήσει 24/7, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα προβλήματα του ιστότοπού σας για πολύ.

Λήψη στιγμιότυπου οθόνης υποστήριξηςΛήψη υποστήριξης (στιγμιότυπο οθόνης)

Εάν προτιμάτε να μιλήσετε με κάποιον στο τηλέφωνο, όπως κάνουν πολλοί, μπορείτε να πάρετε έναν βοηθό υποστήριξης μέσω του αριθμού πελάτη χωρίς χρέωση του HostGator:

1 (866) 964-2867

Οι άνθρωποι είναι διαθέσιμοι να απαντούν σε κλήσεις όλες τις ώρες.

Μπορείτε ακόμη και να στείλετε ταχυδρομική αλληλογραφία σε ένα από τα γραφεία τους στις ΗΠΑ ή τη Βραζιλία, αν αυτό είναι το στυλ σας. Ωστόσο, αυτός είναι ο πιο αργός τρόπος για να λάβετε υποστήριξη από αυτούς και δεν μπορώ να το προτείνω.

Επαναφορά πόντων εναντίον αντιγράφων ασφαλείας

Αν και το HostGator δεν το κάνει αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας περισσότερο από εβδομαδιαία, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας με μη αυτόματο τρόπο όποτε θέλετε.

Επιπλέον, το HostGator αποθηκεύει έναν αριθμό “σημείων επαναφοράς” που σας επιτρέπουν να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε προηγούμενη έκδοση του περιεχομένου του.

Εναλλακτικές λύσεις HostGator

Το HostGator έχει πολλά να προσφέρει. Αλλά αν δεν σας φαίνεται σωστό, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Εδώ είναι τρία από τα καλύτερα.

Bluehost εναντίον HostGator

Λογότυπο Bluehost

Είναι το Bluehost καλύτερο από το HostGator; Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες απαντήσεις, εξαρτάται. Το Bluehost είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το HostGator, αλλά το HostGator έχει πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να είναι καλά για τους σκοπούς σας.

HostGatorBluehost
Πιστοποιητικά SSLΔωρεάν για κοινόχρηστη φιλοξενία αλλά δεν περιλαμβάνεται σε προγράμματα WordPressΑγοράστηκε ξεχωριστά για κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά παρέχεται δωρεάν σε προγράμματα WordPress
ΧαρακτηριστικάΠολλοί περιλαμβάνονταιΛιγότερα χαρακτηριστικά
SiteLock CDNΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Δωρεάν Όνομα ΤομέαΣυμπεριλαμβάνεται με όλα τα κοινά σχέδιαΣυμπεριλαμβάνεται με όλα τα σχέδια
Μετεγκατάσταση ιστότοπουΕλεύθεροςΕπιπλέον χρέωση

Το HostGator πρόσθεσε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress στα σχέδιά τους το 2015. Αυτά τα σχέδια λειτουργούν επίσης με την αρχιτεκτονική cloud της εταιρείας, δίνοντας στους χρήστες γρήγορες ταχύτητες.

Αυτά τα προγράμματα WordPress είναι φθηνότερα από αυτά που υπάρχουν τόσο στο WP Engine όσο και στο Media Temple. Επιπλέον, έρχονται με απεριόριστοι λογαριασμοί email, κάτι που είναι δύσκολο να βρεθεί με φθηνά σχέδια από άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Τα σχέδια WordPress του HostGator είναι φθηνότερα, αλλά…

Το πιο ακριβό πρόγραμμα WordPress του HostGator εξακολουθεί να είναι το ήμισυ της τιμής του φθηνότερου διαχειριζόμενου προγράμματος WordPress της Bluehost. Παρέχει επίσης περισσότερο από το διπλάσιο χώρο αποθήκευσης.

Ωστόσο, τα σχέδια WordPress του HostGator μην συμπεριλάβετε πιστοποιητικά SSL, που είναι σημαντικά για τους webmaster του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτά μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, αλλά το Bluehost σας δίνει δωρεάν με όλα τα πακέτα. Και οι Bluehost και Hostgator παρέχουν έναν δωρεάν τομέα
για έναν χρόνο.

Η Bluehost δεν προσφέρει δωρεάν μεταφορές ιστότοπων

Το Bluehost το κάνει δεν συμπεριλάβετε τη μετεγκατάσταση ιστότοπου. Αντ ‘αυτού, χρεώνουν ένα βαρύ τέλος για τη μετεγκατάσταση των ιστοτόπων σας. Αυτό κάνει το HostGator να ξεχωρίζει ως μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με υπάρχοντες ιστότοπους επειδή αυτοί μεταφορά domain δωρεάν.

Τόσο το Bluehost όσο και το HostGator περιλαμβάνουν το SiteLock CDN με τα σχέδια του WordPress. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό το περιεχόμενο ιστότοπου αποθηκεύεται παγκοσμίως, οδηγώντας σε γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης για ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Το SiteLock προστατεύει επίσης ιστότοπους από εισβολείς, κακόβουλα προγράμματα και ιούς.

Το HostGator φαίνεται να είναι ο φθηνότερος οικοδεσπότης επειδή αποκόπτουν τα λιγότερο δημοφιλή χαρακτηριστικά από τα σχέδιά τους. Αυτό τους καθιστά μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για άτομα που χρειάζονται μόνο τα βασικά.

InMotion Hosting εναντίον HostGator

Αν είναι φθηνή, βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress που σας αρέσει, ρίξτε μια ματιά στο InMotion Hosting. Τα σχέδιά τους έρχονται με όρια χώρου στο δίσκο. Αυτό είναι καλό για τους ανθρώπους που αντιπαθούν την ασάφεια των μη μετρημένων πόρων.

SiteGround εναντίον HostGator

Το SiteGround είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας παντού. Παρέχουν φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα – από βασικούς κοινόχρηστους έως αποκλειστικούς διακομιστές. Με αυτά, μπορείτε να βασιστείτε στην κορυφαία απόδοση και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών.

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Έτοιμοι να δοκιμάσετε το HostGator?
Θυμηθείτε: Το HostGator προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Χρησιμοποιήστε τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για φιλοξενία σχεδίων.

Τελικές σκέψεις

Το HostGator είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν μια φτηνή επιλογή φιλοξενίας
. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η μη μετρημένη φιλοξενία, η οποία είναι ιδανικό για μικρότερο ιστότοπο. Η υποστήριξη είναι επίσης εξαιρετική, ακόμη και αν η βάση γνώσης τους είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθεί.

Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή εκείνους που εκτελούν ιστότοπους υψηλότερης επισκεψιμότητας, υπάρχουν καλύτερες επιλογές για φιλοξενία όπως το InMotion που έχουν αναφερθεί νωρίτερα.

Ωστόσο, το HostGator είναι ένας καλός, συμπαγής, εύχρηστος και οικοδεσπότης. Η φιλικότητα προς το χρήστη και η καλή του υποστήριξη το καθιστούν μια καλή επιλογή για μικρότερους ιστότοπους.

Συνεισφέρων συντάκτης: Natalie Mootz

Συχνές ερωτήσεις του HostGator

 • Είναι νόμιμο το HostGator?

  Ναί. Η εταιρεία υπάρχει από το 2002 και διαθέτει περίπου μισό εκατομμύριο πελάτες. Το 2012, η ​​Endurance International Group (EIG), μια μεγάλη εταιρεία που κατέχει δεκάδες άλλους οικοδεσπότες Ιστού, όπως το Bluehost και το iPage, αγόρασαν. Θα έλεγα ότι μια εταιρεία αξίας 225 εκατομμυρίων δολαρίων είναι «νόμιμη».

 • Το HostGator θα με βοηθήσει να μετεγκαταστήσω τον ιστότοπό μου?

  Ναί. Μπορείτε να μεταφέρετε έναν περιορισμένο αριθμό ιστότοπων δωρεάν, με υποστήριξη από την ομάδα τεχνολογίας HostGator.

  Πρέπει να υποβάλετε το αίτημα μεταφοράς εντός 30 ημερών από την εγγραφή.

  Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει την κατανομή σας ή εάν χάσετε το παράθυρο των 30 ημερών για δωρεάν μεταφορά, η τεχνική ομάδα θα παρέχει προσφορά για την υπηρεσία μεταφοράς.

 • Θα λάβω έναν δωρεάν τομέα όταν εγγραφώ?

  Όχι. Ωστόσο, μπορείτε να διεκδικήσετε μία δωρεάν μεταφορά ονόματος domain. Για να πληροίτε τα κριτήρια, πρέπει να μεταφέρετε τον τομέα κατά την εγγραφή και ο τομέας σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 60 ημέρες.

 • Υποστηρίζει το HostGator ιστότοπους Magento?

  Το HostGator δεν εμπορεύεται σχέδια ειδικά για το Magento, αλλά όλη η φιλοξενία του Linux είναι συμβατή με το Magento. Προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά του ιστότοπου Magento από τον παλιό σας οικοδεσπότη κατά την εγγραφή σας.

 • Το HostGator προσφέρει φιλοξενία Windows?

  Ναί. Προσφέρει πακέτα φιλοξενίας των Windows με τον πίνακα ελέγχου Plesk.

 • Ποιες γλώσσες ανάπτυξης υποστηρίζονται?

  Τα προγράμματα φιλοξενίας Linux του HostGator υποστηρίζουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL με πρόσβαση phpMyAdmin, καθώς και CGI, Fast CGI, PHP 5, PHP 7, Ruby on Rails, Perl, Python και SSI.

  Τα προγράμματα των Windows υποστηρίζουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, Microsoft SQL και Access, καθώς και ASP, ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5, ASP.NET 4.0, ASP.NET 4.5, PHP, Python και SSI.

  Οι VPS και οι αποκλειστικοί διακομιστές προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιασδήποτε γλώσσας της επιλογής σας.

 • Τι σημαίνει όταν ο χώρος στο δίσκο και το εύρος ζώνης δεν είναι μετρημένοι?

  Οι μη μετρημένοι ή απεριόριστοι πόροι μπορεί να είναι παραπλανητικοί, καθώς οι εταιρείες εξακολουθούν να θέτουν κάποιους περιορισμούς στη χρήση τους. Το HostGator καθορίζει αυτό που θεωρούν αποδεκτή χρήση στους όρους υπηρεσίας τους.

  Ο μη μετρημένος χώρος στο δίσκο και το εύρος ζώνης τους είναι πραγματικά αρκετά μόνο για τη διαχείριση προσωπικών ιστότοπων και μικρών επιχειρήσεων. Δηλώνουν ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν περισσότερο από το 25% των πόρων του συστήματος για περισσότερο από 90 δευτερόλεπτα θα κληθούν να μειώσουν τη χρήση τους. Το HostGator μπορεί ακόμη και να τερματίσει την πρόσβασή σας σε υπηρεσίες εάν συνεχίσετε να το παραβιάζετε.

 • Το HostGator προσφέρει ειδική φιλοξενία?

  Ναί. Όλο το HostGator προσφέρει ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Έχουν ημι-διαχειριζόμενα και διαχειριζόμενα σχέδια με λειτουργικά συστήματα Linux ή Windows.

 • Το HostGator προσφέρει φιλοξενία VPS?

  Ναί. Το HostGator προσφέρει τρία προγράμματα VPS ξεκινώντας από 29,95 $ ανά μήνα.

 • Πού είναι το γραφείο του HostGator?

  Το HostGator έχει την έδρα του στο Χιούστον, TX στις ΗΠΑ.

 • Το HostGator προσφέρει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταπωλητών?

  Ναί. Το HostGator προσφέρει προγράμματα μεταπωλητών Linux με τα cPanel και WHM.

 • Τι παρέχει ο πίνακας ελέγχου HostGator?

  Όλα τα προγράμματα Linux έχουν ρυθμιστεί με το cPanel. Εάν αγοράσετε μεταπωλητή, VPS ή ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας, θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WHM. Τα σχέδια των Windows συνοδεύονται από τον πίνακα ελέγχου Plesk.

 • Προσφέρει το HostGator δωρεάν CDN?

  Όχι. Το HostGator παρείχε στο CloudFlare τα περισσότερα σχέδια, αλλά διέκοψε τη λειτουργία. Οι πελάτες φιλοξενίας Linux μπορούν προαιρετικά να αγοράσουν το SiteLock και να χρησιμοποιήσουν το CDN του. 

 • Το HostGator θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου?

  Το HostGator λαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας μία φορά την εβδομάδα, αλλά δεν εγγυάται ότι θα διατίθενται στους πελάτες. Για σωστή κάλυψη, οι πελάτες του HostGator πρέπει να κάνουν τις δικές τους ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

 • Πόσες διευθύνσεις email μπορώ να δημιουργήσω?

  Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας διαθέτουν απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Οι VPS και οι αποκλειστικοί διακομιστές προσφέρουν απεριόριστους λογαριασμούς email, αλλά ο χώρος αποθήκευσης περιορίζεται από το μέγεθος του δίσκου του επιλεγμένου προγράμματος.

 • Το HostGator παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης?

  Ναί. Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και εύρος ζώνης παρέχονται σε κοινόχρηστη φιλοξενία, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Linux και Windows.

  Η HostGator αναφέρει ότι θα χρεώνει μόνο χρεώσεις για υπερβολική χρήση, η οποία ορίζεται στο έγγραφο Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του HostGator?

  Τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας βρίσκονται στο Χιούστον του Τέξας και στο Provo της Γιούτα. Χρησιμοποιεί τη μονάδα CyrusOne Houston West και τη μονάδα Ace Data Centres, αντίστοιχα.

 • Υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας στο HostGator?

  Το HostGator εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας μόνο για προγράμματα κοινής χρήσης και μεταπωλητή. Εάν ο χρόνος λειτουργίας πέσει κάτω από αυτό το ποσό, το HostGator θα παρέχει τη φιλοξενία ενός μήνα ως πίστωση στον λογαριασμό σας.

  Τα αποκλειστικά προγράμματα φιλοξενίας και φιλοξενίας VPS υπόκεινται σε ξεχωριστή Εγγύηση Δικτύου, η οποία προσφέρει αναλογική πίστωση για επιλέξιμες διακοπές λειτουργίας.

 • Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Τα κοινόχρηστα, μεταπωλητές και τα προγράμματα VPS συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Ωστόσο, το HostGator δεν παρέχει επιστροφές χρημάτων για όλους τους τύπους πληρωμής.

  Οι αποκλειστικοί διακομιστές, τα διοικητικά τέλη, τα τέλη εγκατάστασης για προσαρμοσμένο λογισμικό και οι αγορές ονομάτων τομέα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

  Εκτός από την εγγύηση 45 ημερών, ενδέχεται να μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για μη χρησιμοποιημένους μήνες όταν ακυρώνετε, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε παραβιάσει τους όρους παροχής υπηρεσιών της HostGator.

 • Μπορώ να πληρώσω για τη φιλοξενία μου μέσω PayPal?

  Εκτός από τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, οι πελάτες μπορούν επίσης να πληρώσουν μέσω PayPal.

 • Ποιος είναι ο ελάχιστος συμβατικός όρος?

  Μπορείτε να πληρώσετε για τη φιλοξενία σας από μήνα σε μήνα ή να προπληρώσετε για ένα ή περισσότερα χρόνια. Ορισμένες τιμές προεξοφλούνται όταν προπληρώνετε για ένα έτος ή περισσότερο.

 • Οι τιμές της HostGator αυξάνονται κατά την ανανέωση ενός συμβολαίου?

  Ναι, αυτό είναι συνηθισμένο να κάνουν οι εταιρείες φιλοξενίας. Το HostGator προσφέρει τις φθηνότερες τιμές για άτομα που κάνουν εγγραφή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Σας δίνουν τις πιο προσιτές επιλογές τους όταν εγγραφείτε για 36 μήνες. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η διαφημιζόμενη τιμή τους. Μόλις τελειώσει ο αρχικός σας όρος, θα χρεωθείτε με αυτές τις υψηλότερες τιμές.

 • Τι είδους προστασίες ασφαλείας υπάρχουν?

  Το HostGator προσφέρει προστασία DDoS, προσαρμοσμένους κανόνες τείχους προστασίας και σύνολα κανόνων mod_security για την αποφυγή διακοπής του δικτύου. Έχει την επιλογή να επιτρέψει την ασφάλεια σε επίπεδο κέντρου δεδομένων να περιορίσει τον αντίκτυπο μιας επίθεσης.

 • Ποιες επιλογές υποστήριξης παρέχονται?

  Παρέχεται υποστήριξη 24/7. Όλοι οι πελάτες φιλοξενίας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη μέσω email, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map