Αξιολόγηση Evohosting: Αυτός ο οικοδεσπότης υψηλής ταχύτητας έχει εξελιχθεί αρκετά για εσάς;

Σημαντική ενημέρωση 2018: Το EvoHost έχει συγχωνευτεί στο Tsohost

Εισαγωγή στο Evohosting

Το Evohosting είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που ανήκει στην Daily Internet Services Limited. Λειτουργούν από το 2004.


Υπηρεσίες και εξειδικεύσεις

Όταν άνοιξαν, η Evohosting δεσμεύτηκε να προσφέρει εξαιρετικές ώρες λειτουργίας και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσαν ταχύτητα σε αυτό το μείγμα και τώρα προσπαθούν να διατηρήσουν το υλικό και το λογισμικό σε επίπεδο επιχειρήσεων για να μεγιστοποιήσουν τις ταχύτητες του διακομιστή τους και να αποτρέψουν τους χρόνους διακοπής λειτουργίας.

Προσφέρουν μια ποικιλία κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας, από φθηνά πακέτα εκκίνησης έως πακέτα ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων, έτσι’Είναι εύκολο να βρείτε ένα πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, εάν επιλέξετε ένα πακέτο και μετά το ξεπεράσετε, έχουν μια εύχρηστη φόρμα αιτήματος προσφοράς αναβάθμισης / υποβάθμισης στον ιστότοπό τους. Τα σχέδια διαφέρουν κυρίως στον εκχωρημένο χώρο στο δίσκο, το εύρος ζώνης, τις βάσεις δεδομένων και τους λογαριασμούς email.

Οι περισσότερες άλλες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για όλα τα σχέδια, όπως πάνω από 300 σενάρια εγκατάστασης με ένα κλικ, έναν πίνακα ελέγχου cPanel, έναν δωρεάν τομέα και υποστήριξη για τις τελευταίες εκδόσεις PHP, MySQL κ.λπ. Τα πακέτα Ecommerce και Enterprise περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν SSL πιστοποιητικό.

Ενώ τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους υπόσχονται τους καλύτερους πόρους και την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, έρχονται με κάποιους περιορισμούς. Οι όροι και οι προϋποθέσεις τους δηλώνουν ότι κανένα κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερο από το 10% οποιουδήποτε πόρου συστήματος για περισσότερα από 90 δευτερόλεπτα. Οι πελάτες που υπερβαίνουν αυτό ενδέχεται να κληθούν να μεταβούν σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή ή ο ιστότοπός τους μπορεί να αποσυρθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Υποδομή

Ευαισθητοποίηση’Οι διακομιστές βρίσκονται στο κέντρο δεδομένων Pulsant στο Maidenhead, Berkshire, ένα από τα μόνα κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι ανεξάρτητα από το Λονδίνο. Το Pulsant προσφέρει ένα πλήρως περιττό δίκτυο BGP, δύο δίκτυα 10Gigabit και δύο ανεξάρτητα δίκτυα IP Transit. Ευαισθητοποίηση’Οι διακομιστές είναι κατασκευασμένοι από 2x Quad Xeon hardware με 48 GB RAM και μονάδες στερεάς κατάστασης.

Από την πλευρά του λογισμικού, χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα CloudLinux για να παρέχουν αυξημένη ταχύτητα και σταθερότητα και βελτιστοποιούν την κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας τους.

Το CloudLinux τους επιτρέπει να δίνουν σε κάθε κοινόχρηστο πελάτη το δικό τους Ελαφρύ Εικονικό Περιβάλλον (LVE). Το LVE παρέχει ένα καθορισμένο ποσό CPU και RAM για κάθε λογαριασμό, έτσι δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να ανησυχώ για ένα άτομο’Ο ιστότοπος καταναλώνει όλο το διακομιστή’πόροι.

Χρησιμοποιούν επίσης το LiteSpeed ​​για τον web server τους, ο οποίος είναι σε θέση να επεξεργάζεται αιτήματα έως και 6 φορές γρηγορότερα από το Apache.

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Το Evohosting προσφέρει ένα ηλεκτρονικό γραφείο βοήθειας, το οποίο είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Τα εισιτήρια μπορούν να υποβληθούν μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, υπάρχει επίσης μια δευτερεύουσα φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις τους υπόσχονται εντυπωσιακά SLA μόλις 2 ωρών για απάντηση και επίλυση εντός 6 ωρών για το 99,9% των περιπτώσεων. Επιπλέον, τα αιτήματα υποστήριξης έκτακτης ανάγκης (εάν ο διακομιστής σας απενεργοποιηθεί) θα απαντηθούν εντός 2 λεπτών.

Ασφάλεια και αντίγραφα ασφαλείας

Το Evohosting παρέχει αυτόματα, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε άλλον διακομιστή. Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνουν όλα τα αρχεία, το email και τις βάσεις δεδομένων σας και διατηρούνται για 30 ημέρες. Όπως και οι περισσότεροι οικοδεσπότες, οι όροι και οι προϋποθέσεις τους δηλώνουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι για απώλεια ή ζημιά στο περιεχόμενό σας, γι ‘αυτό πρέπει’Να βασίζεστε αποκλειστικά στα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας τους.

Το’είναι πάντα καλή ιδέα να δημιουργείτε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας και να τα αποθηκεύετε σε ξεχωριστό σύστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, κάτι τέτοιο τουλάχιστον μία φορά το μήνα θα ήταν ιδανικό, σε περίπτωση που εντοπιστεί ένα ζήτημα που ξεπερνά τις 30 ημέρες που αποθηκεύουν.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Το Evohosting διαθέτει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,5% και υποστηρίζουν αυτήν την αξίωση με μηνιαίες πιστώσεις χρόνου λειτουργίας εάν δεν αποδώσουν. Εάν οι ώρες λειτουργίας πέσουν στο 95-99,4%, δικαιούστε έκπτωση 25% για το μήνα, 50% εάν πέσουν μεταξύ 90-94,9% και 100% εάν πέσουν κάτω από αυτό.

Ωστόσο, αυτές οι εγγυήσεις δεν αφορούν γεγονότα όπως διακοπές ρεύματος ή άλλα ζητήματα πέρα ​​από το Evohosting’έλεγχος, ή για προγραμματισμό διακοπών λειτουργίας.

Πολιτικές χρέωσης και πληρωμής

Η Evohosting προσφέρει μια πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να ακυρώσετε για οποιονδήποτε λόγο και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, μείον την τιμή εγγραφής τομέα. Εκτός από τις χρεώσεις τομέα σας, ορισμένες προαιρετικές λειτουργίες δεν επιστρέφονται, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων λογαριασμού, πιστοποιητικών SSL και χρεώσεων εγκατάστασης.

Όλες οι πληρωμές οφείλονται με 7 ημέρες από το τιμολόγιό σας, διαφορετικά ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε αναστολή. Εάν η πληρωμή δεν ληφθεί εντός 30 ημερών, ο λογαριασμός σας θα τερματιστεί και όλα τα δεδομένα του διακομιστή σας θα διαγραφούν. Οι αυτόματες πληρωμές είναι διαθέσιμες, για όσους δεν το κάνουν’Δεν θέλω να ανησυχώ γι ‘αυτό.

συμπέρασμα

Αν εσύ’Ψάχνετε για έναν γρήγορο, αξιόπιστο οικοδεσπότη με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και λογισμικό, το Evohosting μπορεί να είναι η εταιρεία για εσάς. Υπόσχονται μερικές εντυπωσιακές αναβαθμίσεις και SLA, και (εκπληκτικά) υποστηρίζουν αυτούς στους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

Αν εσύ’Ψάχνετε για ένα φθηνό, κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, το περιβάλλον LVE θα πρέπει να είναι πολύ ελκυστικό, γιατί εσείς’Θα ξέρω ακριβώς πόση CPU και RAM έχετε στη διάθεσή σας, χωρίς να ανησυχείτε για κάποιον άλλο διακομιστή που χρησιμοποιεί όλους τους πόρους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map