EKM Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών EKM;

Το EKM είναι ένας δημιουργός ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που δίνει στους ανθρώπους πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν να πωλούν διαδικτυακά, από τη σχεδίαση ιστότοπου έως τη φιλοξενία και το μάρκετινγκ. Υπερηφανεύονται για τα διαφανή μοντέλα τιμολόγησης και δεν θα σας εκπλήξουν ποτέ με κρυφό επιπλέον κόστος.


Το EKM ταιριάζει τόσο στους νέους όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο και σε όσους έχουν πουλήσει προηγουμένως διαδικτυακά. Ακόμα καλύτερα, παρέχουν προηγμένη υποστήριξη σε άπειρους χρήστες, με έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού για να σας βοηθήσει από τη δημιουργία του καταστήματός σας έως την πρώτη σας πώληση.

Η εταιρεία προσέφερε την πρώτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με βάση το cloud στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2002. Η θέση τους ως ηγέτες της βιομηχανίας δείχνει την εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα. Σήμερα, η EKM διαθέτει πάνω από 30.000 καταστήματα παγκοσμίως.

Αρχική σελίδα ΕΚΚ

Πλήρης πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες

Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ΕΚΜ. Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα σχέδιά τους δωρεάν για 14 ημέρες για να δείτε αν σας αρέσει αυτό που έχουν να προσφέρουν. Εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους μετά τη λήξη της δοκιμής, θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για την εξάμηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Τα σχέδια της EKM χωρίζονται σε τρία επίπεδα τιμών. Το φθηνότερο πακέτο τους θα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε στο Διαδίκτυο και θα είναι ιδανικό για οποιονδήποτε έχει μια μικρή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Μόλις αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα στις πωλήσεις, θα σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας.

Η εταιρεία παρέχει μια σπάνια ευκαιρία να έχει έναν προσωπικό διαχειριστή λογαριασμού για 3 μήνες στο φθηνότερο πακέτο τους. Σχέδια υψηλότερου επιπέδου θα σας προσφέρουν έναν διαχειριστή λογαριασμού για μεγαλύτερους, συχνότερους ελέγχους ιστότοπου, υποστήριξη προτεραιότητας και έκτακτης ανάγκης και περισσότερους λογαριασμούς χρηστών για το κατάστημά σας. Άτομα σε όλα τα σχέδια έχουν πρόσβαση στην υποστήριξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω κλήσης, email ή ζωντανής συνομιλίας κατά τις εργάσιμες ώρες.

Θέματα ΕΚΚ

Δημιουργία και Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος με EKM είναι απλή και δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης. Απλώς πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα από τα 150 πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικούς συγκεκριμένους κλάδους, να προσθέσετε τα δικά σας προϊόντα και θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να λαμβάνετε πληρωμές.

Όλα τα θέματα αποδίδουν τέλεια σε όλες τις συσκευές και μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα οποιουδήποτε θέματος για να ταιριάζει στην επωνυμία σας. Για περαιτέρω καθιέρωση επωνυμίας, η EKM σας παρέχει ένα εργαλείο δημιουργίας λογότυπων όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό λογότυπο για να το τοποθετήσετε στο κατάστημά σας.

Για να προσθέσετε προϊόντα στο κατάστημά σας, το EKM σας προσφέρει μια βραβευμένη διεπαφή. Επεξεργαστείτε και προσθέστε μαζικά προϊόντα για να απλοποιήσετε την εργασία που πρέπει να κάνετε. Για άτομα που πωλούν ήδη στο eBay, το EKM σάς προσφέρει την ενσωμάτωση του eBay για εύκολη μετακίνηση προϊόντων μεταξύ καταστημάτων. Κατηγοριοποιήστε τα προϊόντα σας έτσι ώστε εσείς και οι αγοραστές σας να τα βρείτε εύκολα. Οι πελάτες θα μπορούν να φιλτράρουν τα προϊόντα σας κατά μάρκες, χρώματα ή μεγέθη.

Το EKM σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις εικόνες του προϊόντος σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου τους. Προσθέστε φίλτρα, περικόψτε ή βελτιώστε φωτογραφίες για να τις κάνετε πιο ελκυστικές για τους επισκέπτες του ιστότοπου. Ανεβάστε πολλές εικόνες με μια απλή μεταφορά και απόθεση. Προσθέστε αυτοκόλλητα promo στην εικόνα σας για προβολή πωλήσεων και εκπτώσεων.

Μπορείτε να προσθέσετε όσες σελίδες θέλετε στον ιστότοπό σας. Δημιουργήστε μια σελίδα σχετικά με, μια σελίδα επαφών, μια σελίδα πληροφοριών παράδοσης ή ό, τι θέλετε.

Για άτομα με κάποιες βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης, το EKM σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα με πλήρη πρόσβαση στο HTML και το CSS των προτύπων τους.

Θέματα ΕΚΚ

Παρέχεται φιλοξενία

Η EKM φιλοξενεί όλους τους ιστότοπους στους δικούς τους ασφαλείς διακομιστές με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9%. Παρέχουν επίσης 24/7 παρακολούθηση διακομιστή.

Η φιλοξενία τους σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να χειριστεί πολλούς επισκέπτες και απεριόριστα προϊόντα καταστήματος.

Επεξεργασία Πληρωμών και Διαχείριση Παραγγελιών

Το EKM σάς επιτρέπει να δέχεστε διάφορους τρόπους πληρωμής χρησιμοποιώντας Klarna, PayPal ή 20 άλλες πύλες πληρωμής. Η Klarna απλοποιεί τη διαδικασία πληρωμής για πελάτες πιστωτικών καρτών, μειώνοντας την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών. Λάβετε υπόψη ότι θα χρεωθείτε με τα τυπικά τέλη συναλλαγής με πιστωτική κάρτα. Το κατάστημά σας θα δέχεται πληρωμές μόνο συμβατές με PCI για να σας προστατεύει από απάτη. Ρυθμίστε πολλές επιλογές νομίσματος για να προσεγγίσετε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Αποκτήστε πρόσβαση στη βάση δεδομένων πελατών από οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις παραγγελίες σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τα καταστήματα Amazon ή eBay με τη βάση δεδομένων EKM, ώστε να μπορείτε να βλέπετε όλες τις παραγγελίες σας σε ένα μέρος.

Υπηρεσίες ΕΚΜ

Εργαλεία μάρκετινγκ και μετατροπής για ενίσχυση των πωλήσεων

Για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης, το EKM σάς επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα μεταδεδομένα, έτσι ώστε η Google να μπορεί να ευρετηριάσει σωστά τις σελίδες σας. Το κατάστημα σας θα είναι επίσης συμβατό με μια φιλική προς το Google ροή προϊόντων, έτσι ώστε τα προϊόντα σας να εμφανίζονται σε μηχανές αναζήτησης με τις εικόνες τους να είναι προσαρτημένες σε αυτές.

Οι δυνατότητες μάρκετινγκ email της EKM είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες. Μπορείτε επίσης να ανταμείψετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας με πόντους επιβράβευσης για να τους ενθαρρύνετε να συνεχίσουν να ψωνίζουν μαζί σας. Χρησιμοποιήστε κωδικούς έκπτωσης και εμφανίστε σχετικά προϊόντα στους αγοραστές για να τους βοηθήσετε να λάβουν αποφάσεις αγοράς.

Συνδεθείτε με το Google Analytics και τους Webmasters για να παρακολουθείτε τις τάσεις και να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας.

Για το μάρκετινγκ περιεχομένου, το EKM ενσωματώνει το blog σας στο WordPress με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το κατάστημά σας με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Pinterest για να διευρύνετε την προσέγγιση του κοινού σας.

Οι δυνατότητες βελτιστοποίησης μετατροπής περιλαμβάνουν:

 • Άμεση ζωντανή συνομιλία για την παροχή υποστήριξης πελατών
 • Εγκαταλελειμμένη προφύλαξη καλαθιού που στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες που δεν κάνουν check out
 • Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες όταν ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο

Ιδανικό για όλους τους νέους στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το EKM παρέχει μια απλή πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Και, οι κωδικοποιητές μπορούν να επωφεληθούν από τα πλήρως προσαρμόσιμα θέματα τους για να σχεδιάσουν το κατάστημά τους ακριβώς όπως θέλουν. Με πολλές δυνατότητες διαθέσιμες σε όλα τα επίπεδα σχεδίου, κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση σε πολύτιμα εργαλεία μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση μετατροπών και δυνατότητες πληρωμής. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή τους για να δείτε αν είναι κατάλληλες για εσάς?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map