EasyCGI Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών EasyCGI;

Εισαγωγή EasyCGI

Η EasyCGI είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι μεταξύ των δέκα κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ανήκει στον Όμιλο Endurance International, έναν μεγάλο οργανισμό που κατέχει επίσης περισσότερες από 50 διαφορετικές μάρκες φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων των Globat, PureHost, BlueHost και SuperGreen Hosting.


Η EasyCGI ιδρύθηκε αρχικά το 1996 και έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων που βασίζεται σε Windows και προσφέρει μια σειρά σχεδίων, παρόλο που η φιλοξενία VPS που βασίζεται σε Linux είναι επίσης διαθέσιμη.

Σχέδια φιλοξενίας

Η EasyCGI διαθέτει τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας για να διαλέξουν οι πελάτες. Κάθε πρόγραμμα βασίζεται σε Windows και προσφέρει μια επιλογή από περιβάλλοντα φιλοξενίας Windows 2003 ή Windows 2008. Τα σχέδια επιτρέπουν στους πελάτες να φιλοξενούν απεριόριστους τομείς και λογαριασμούς FTP.

 • Το πρόγραμμα Advanced X παρέχει στους πελάτες χώρο δίσκου 350 GB και εύρος ζώνης 3.500 GB ανά μήνα. Αυτό το σχέδιο περιορίζει τον αριθμό των λογαριασμών email POP3 σε 500 και τις βάσεις δεδομένων MySQL σε 50.
 • Το πρόγραμμα Advanced X2 επιτρέπει χώρο στο δίσκο 500 GB, εύρος ζώνης 5.000 GB, 1.000 λογαριασμούς email POP3 και 100 βάσεις δεδομένων MySQL.
 • Το πρόγραμμα Advanced X4 παρέχει 750 GB χώρο στο δίσκο, 7.500 GB μηνιαίο εύρος ζώνης και απεριόριστους λογαριασμούς email POP3 και βάσεις δεδομένων MySQL.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων VPS που βασίζεται σε Linux είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του EasyCGI. Υπάρχουν τέσσερα σχέδια διαθέσιμα και κάθε σχέδιο συνοδεύεται από μια αποκλειστική διεύθυνση IP και επιτρέπει στους πελάτες να φιλοξενήσουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

 • Το πρόγραμμα Linux VPS X παρέχει μνήμη RAM 256 MB (έκρηξη έως 512 MB), χώρο δίσκου 20 GB και εύρος ζώνης 500 GB ανά μήνα.
 • Το πρόγραμμα Linux VPS X2 προσφέρει ένα βήμα από την επιλογή χαμηλού κόστους. Αυτό φέρνει 512 MB RAM (εκρηκτική έως 1 GB), χώρο δίσκου 30 GB και εύρος ζώνης 1000 GB μηνιαίως.
 • Το πρόγραμμα Linux VPS X4 παρέχει μνήμη RAM 1 GB (έως 2 GB), χώρο στο δίσκο 50 GB και εύρος ζώνης 2000 GB το μήνα.
 • Το πρόγραμμα Linux VPS X10 είναι το κορυφαίο πρόγραμμα VPS που διατίθεται μέσω του EasyCGI. Αυτό δίνει 2 GB RAM (έκρηξη έως 4 GB), χώρο δίσκου 100 GB και εύρος ζώνης 2000 GB ανά μήνα.

Η εταιρεία παρέχει μια σειρά πρόσθετων που χρεώνονται εκτός από το βασικό κόστος φιλοξενίας. Αυτά περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων, πιστοποιητικά SSL, SiteLock και επαγγελματικές υπηρεσίες SEO.

Το EasyCGI διαθέτει ένα πρόγραμμα θυγατρικών και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για επιτυχημένες παραπομπές. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα πρόγραμμα μεταπωλητή εάν επιθυμούν να πουλήσουν τη δική τους λευκή ετικέτα web hosting.

Λειτουργία / Διακοπή λειτουργίας

Η EasyGCI διατηρεί μια αυστηρή πολιτική λειτουργίας στους διακομιστές και τα συστήματά της. Τα πακέτα φιλοξενίας του διαφημίζονται με 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να υποστηρίζεται από εγγύηση. Δεν υπάρχουν δημοσιευμένα στατιστικά χρόνου λειτουργίας για να αναφερθείτε, επομένως είναι δύσκολο να πείτε πόσο καλά συμμορφώνεται με αυτήν την SLA.

Η EasyCGI αποθηκεύει τα δεδομένα της σε δύο κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Οι διακομιστές του λειτουργούν σε ένα συγκεντρωμένο περιβάλλον που προστατεύεται από δύο τείχη προστασίας και το κέντρο δεδομένων διαθέτει 24ωρη ασφάλεια, 365 ημέρες το χρόνο.

Υποστήριξη

Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας από το EasyCGI έρχονται με 24/7 ζωντανή υποστήριξη. Αυτό παρέχεται μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής επανδρωμένης από το προσωπικό του σπιτιού, μέσω μιας υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας και ενός διαδικτυακού συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Τα συστήματα αυτο-υποστήριξης περιλαμβάνουν μια βάση γνώσεων, οδηγούς χρήστη και μια σειρά από σεμινάρια.

Το EasyCGI είναι επίσης ανοιχτό σε σχόλια και προτάσεις από τον πελάτη του και έχει παράσχει μια συγκεκριμένη φόρμα για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, δεν υπάρχει σελίδα Facebook ή ροή Twitter, οπότε η υποστήριξη μέσω κοινωνικών μέσων δεν αποτελεί επιλογή εδώ.

Στα νέα

Η EasyCGI έχει τη δική της σελίδα ειδήσεων όπου το προσωπικό δημοσιεύει άρθρα, συνεντεύξεις και άλλα είδη ειδήσεων. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, το τελευταίο άρθρο χρονολογείται το 2008, οπότε μάλλον αυτό είναι το σημείο που ανέλαβαν η Endurance International Group. Δεν υπάρχουν ιστορίες, καλές ή κακές, σε κανέναν από τους σημαντικότερους ιστότοπους τεχνολογικών μέσων, που υποδηλώνουν ότι οι υπηρεσίες της EasyCGI είναι σχετικά αξιόπιστες.

Πίνακας Ελέγχου

Στους πελάτες παρέχεται ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου της EasyCGI για διαχείριση και διαχείριση ιστότοπων. Ο πίνακας ελέγχου φαίνεται συγκρίσιμος με το cPanel στην εμφάνιση και την αίσθηση του, αν και υπάρχουν αναμφίβολα κάποιες διαφορές στην ικανότητά του.

Υπάρχει ένα χρήσιμο σεμινάριο για τους πελάτες τους να εξοικειωθούν με τον πίνακα ελέγχου της EasyCGI. Αυτός είναι ένας καλός πόρος για να αναφέρετε εάν θέλετε να το νιώσετε πριν βουτήξετε.

Πρόσθετα

Το EasyCGI παρέχει μια σειρά από πρόσθετα για να βοηθήσει τους νέους πελάτες να ξεκινήσουν με έναν νέο ιστότοπο. Σε αυτά περιλαμβάνονται πιστώσεις Google Adword, εργαλεία webmaster Google και μάρκετινγκ Yahoo! / Bing. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και η φιλοξενία τους υποστηρίζει PHP, Perl, .Net Framework, Ajax, WordPress και άλλα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων / Πολιτική ακύρωσης

Στους νέους πελάτες παρέχεται η εγγύηση eCtreme της EasyCGI. Αυτή είναι μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών μόνο για το κόστος φιλοξενίας, η οποία είναι αρκετά τυπική σε αυτό το σημείο τιμών. Οι επιστροφές χρημάτων δεν περιλαμβάνουν τέλη ρύθμισης, τέλη εγγραφής τομέα και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που έχουν αγοραστεί πέρα ​​από ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Λάβετε υπόψη ότι η εγγύηση eXtreme είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο πελάτης έχει πληρώσει για τον λογαριασμό του με πιστωτική κάρτα.

Οι πελάτες της EasyCGI πρέπει να ειδοποιήσουν τριάντα ημέρες για να ακυρώσουν τον λογαριασμό τους. Η εταιρεία δηλώνει ότι ενδέχεται να χρεώσει για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης, εάν οι πελάτες ακυρώσουν πριν από τη λήξη της συμφωνημένης περιόδου. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες θα πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε μη χρησιμοποιημένη υπηρεσία μηνών, επομένως είναι ασφαλώς ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα πρέπει να πληρωθεί η πλήρης προθεσμία πληρωμής.

Περίληψη

Η φιλοξενία που προσφέρει η Easy CGI στοχεύει αναμφίβολα σε μια θέση. Η κοινή χρήση φιλοξενίας Windows δεν προσφέρεται συνήθως και, όταν είναι, συχνά καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη φιλοξενία Linux. Υπό αυτήν την έννοια, το EasyCGI θα ήταν μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν συγκεκριμένα την κοινή φιλοξενία που βασίζεται σε Windows και μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.

Πέρα από αυτό, η υποστήριξη, οι εγγυήσεις και οι όροι υπηρεσίας που προσφέρονται από τα προγράμματα φιλοξενίας της EasyCGI είναι σχετικά στάνταρ για τη φιλοξενία ιστοσελίδων και προσφέρουν ελάχιστα όσον αφορά την καινοτομία. Αυτό ίσως είναι αναμενόμενο, δεδομένης της σχέσης τους με μια τεράστια εταιρεία που κατέχει αρκετούς παρόμοιους οικοδεσπότες.

Συχνές ερωτήσεις του EasyCGI

 • Η easyCGI ειδικεύεται σε φιλοξενία Linux ή Windows?

  Ειδικεύονται στην φιλοξενία ιστοσελίδων Windows / IIS. Προσφέρουν επίσης προγράμματα Linux VPS.

 • Περιλαμβάνεται ένας τομέας με την αγορά ενός προγράμματος φιλοξενίας?

  Ναί. Τα πιστοποιημένα προγράμματα περιλαμβάνουν εγγραφή τομέα 1 έτους.

 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του easyCGI?

  Τα δύο κέντρα δεδομένων της εταιρείας βρίσκονται στην περιοχή Boston, MA.

 • Τι γλώσσες ανάπτυξης υποστηρίζει το easyCGI?

  Τα σχέδια των Windows υποστηρίζουν ASP, .NET Framework, PHP και Perl5. Τα προγράμματα Linux VPS υποστηρίζουν PHP και Perl.

 • Το easyCGI θα με βοηθήσει να μεταφέρω τον υπάρχοντα τομέα μου?

  Δεν θα μεταφέρουν τον ιστότοπό σας για εσάς. Ωστόσο, παρέχουν μαθήματα για το πώς να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας.

 • Προσφέρει το easyCGI κατασκευαστές ιστότοπων ή προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ?

  Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχονται με το CM4all Web Site Builder και το Mojo Marketplace, το οποίο διαθέτει εγκαταστάσεις με ένα κλικ δημοφιλών εφαρμογών ιστού, όπως WordPress, Joomla, Drupal και Magento.

  Περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό θεμάτων που μπορούν να αγοραστούν για να βοηθήσουν στην προσαρμογή του ιστότοπού σας.

 • Τι μέτρα ασφαλείας προσφέρονται?

  Η εταιρεία προσφέρει προστασία SiteLock με επιπλέον χρέωση. Τα σχέδια φιλοξενίας έρχονται επίσης με αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ιών.

 • Υποστηρίζει το easyCGI ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου?

  Ναί. Η εταιρεία υποστηρίζει μια σειρά από δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως λογισμικό καλαθιού αγορών, επεξεργασία PayPal και πιστοποιητικά SSL. Προσφέρουν επίσης εγκαταστάσεις με ένα κλικ των OpenCart, Magento και άλλων.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το easyCGI για φιλοξενία εικόνων και γκαλερί?

  Ναι, τα σχέδιά τους είναι αρκετά γενναιόδωρα για τη φιλοξενία εικόνων ή γκαλερί, υπό την προϋπόθεση ότι μένετε εντός των ορίων του πακέτου φιλοξενίας σας. Επιπλέον, διάφορες εφαρμογές γκαλερί εικόνων είναι διαθέσιμες μέσω του MOJO Marketplace.

 • Μπορώ να κάνω ροή βίντεο και ήχου από τον ιστότοπό μου?

  Ναι, τα πακέτα τους υποστηρίζουν ροή ήχου και βίντεο.

 • Θα δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού μου για μένα?

  Παρέχουν πλήρεις αυτόματες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με μικρή ετήσια χρέωση.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω απεριόριστους ιστότοπους με τα σχέδιά τους; Τι γίνεται με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

  Δεν υπάρχουν καθορισμένα όρια στον αριθμό των ιστότοπων που μπορείτε να φιλοξενήσετε. Ανάλογα με το πρόγραμμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email.

 • Τι προσφέρονται πίνακες ελέγχου?

  Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από τον δικό τους Πίνακα Ελέγχου EasyCGI.

 • Ποιες επιλογές πληρωμής υποστηρίζονται?

  Εκτός από τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, οι πελάτες μπορούν επίσης να πληρώσουν μέσω PayPal. Η ελάχιστη διάρκεια της σύμβασης είναι ένας μήνας.

 • Προσφέρει η easyCGI εκπτώσεις?

  Ορισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν με μειωμένη τιμή και, στη συνέχεια, ανανεώνονται με την κανονική τιμή. Τα σχέδια VPS ξεκινούν και ανανεώνονται με τον ίδιο ρυθμό.

 • Το easyCGI προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Η EasyCGI προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας.

 • Ποιες μέθοδοι υποστήριξης είναι διαθέσιμες?

  Όλοι οι πελάτες φιλοξενίας έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας.

 • Το easyCGI προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

  Το EasyCGI παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

 • Προσφέρει η easyCGI πακέτα μεταπωλητών?

  Ναι, τα πακέτα μεταπωλητών τους συνοδεύονται από έναν πίνακα ελέγχου μεταπωλητή και επωνυμία webmail, έκπτωση σε προγράμματα φιλοξενίας και εγγραφές τομέα και πολλά άλλα.

 • Το easyCGI προσφέρει ένα διαθέσιμο πρόγραμμα θυγατρικών?

  Προσφέρουν προγράμματα θυγατρικών και παραπομπών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map