Domain.com Hosting: Καλό για τομείς, Εξετάσαμε τη φιλοξενία τους.

Η ετυμηγορία μας: # 1 από 381 κεντρικοί υπολογιστές για επιλογές ονομάτων τομέα

Domain.com
έχει εξελιχθεί από έναν απλό καταχωρητή ονόματος τομέα σε πάροχο ποικίλων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το VPS και το Linux hosting. Προσφέρουν δωρεάν ονόματα τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης και φιλοξενία WordPress.


Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα Domain.com
συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα για να επωφεληθείτε από την αποκλειστική έκπτωση μας με εξοικονόμηση έως 64%.

Πλεονεκτήματα:

 • Φτηνές εισαγωγικές τιμές
 • Μονοαπευθυντικό κατάστημα για πολλά προϊόντα ιστότοπου
 • Πολλές επιλογές εγγραφής ονόματος τομέα

Μειονεκτήματα:

 • Η απόδοση δεν έχει βελτιστοποιηθεί για μεγάλους ή έντασης πόρων ιστότοπους
 • Χωρίς cPanel

Οι πελάτες του Domain.com έχουν γράψει 40+ κριτικές με συνολική βαθμολογία 3,5 αστέρων και καλές βαθμολογίες για ποιότητα, υποστήριξη και δυνατότητες που προσφέρονται.

Είναι το Domain.com ο τέλειος οικοδεσπότης για τον ιστότοπό σας?

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο; Μεταβείτε στις πιο δημοφιλείς ενότητες μας:

 • Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων – διαβάστε την εις βάθος ανάλυσή μας από τον Dale Cudmore.
 • Κριτικές πελατών – δείτε τι έχουν να πουν οι πραγματικοί χρήστες σχετικά με τις εμπειρίες τους με το Domain.com.
 • Σχέδια φιλοξενίας – συγκρίνετε τα σχέδια που προσφέρει το Domain.com και τις τιμές τους.
 • Συχνές ερωτήσεις – βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Domain.com

Το Domain.com εδρεύει στο Βανκούβερ, WA στις ΗΠΑ και πρόσφατα έγινε μέλος του Endurance International Group, μιας μεγάλης εταιρείας φιλοξενίας που κατέχει περισσότερες από 30 γνωστές μάρκες φιλοξενίας.

Το Domain.com προσφέρει μια σειρά σχεδίων φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εξειδικευμένων υπηρεσιών, αλλά πρωταρχικός στόχος του είναι η προσιτή κοινή φιλοξενία. Κάποια στιγμή, πρόσφεραν φιλοξενία Windows, αλλά τώρα υποστηρίζουν μόνο το Linux. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα χούφτα προγραμμάτων φιλοξενίας VPS.

Σχέδια φιλοξενίας

Το Domain.com προσφέρει βασικά κοινόχρηστα και WordPress προγράμματα, καθώς και σχέδια VPS για πιο απαιτητικούς ιστότοπους.

Κοινή φιλοξενία

Προσφέρεται κοινόχρηστη φιλοξενία σε τρία σχέδια
.
Όλα έχουν τυπικά χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης στο φθηνότερο πακέτο.

Οι συνδέσεις FTP, οι βάσεις δεδομένων και οι λογαριασμοί email είναι περιορισμένες, εκτός εάν επιλέξετε το πιο ακριβό πακέτο φιλοξενίας στο κοινόχρηστο εύρος φιλοξενίας.

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές παρέχουν σενάρια και προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ δωρεάν, αλλά το Domain.com δεν προσφέρει πραγματικά περισσότερα από τα βασικά. θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη.

Υποστηρίζονται CMS

Κάθε σχέδιο σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε μερικά από τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS):

 • WordPress

 • Drupal

 • Τζούμλα

 • PHPBB

 • CubeCart.

Ένα πιθανό ζήτημα είναι ότι λείπουν από τη λίστα των υποστηριζόμενων εφαρμογών μερικές κοινές εφαρμογές που παρέχουν οι περισσότεροι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, όπως το PrestaShop.

Το WordPress σχεδιάζει στο Domain.comDomain.com’μικρό
Σχέδια φιλοξενίας WordPress

Εκτός από τα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, το Domain.com προσφέρει δύο προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δικό τους WebsiteBuilder ή στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly.

Φιλοξενία VPS

Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας VPS εκτελούνται στο CentOS.

Οι πόροι που προσφέρονται είναι όπως θα περιμένατε. Το Πρότυπο πρόγραμμα προσφέρει RAM 512 MB, 20 GB χώρος στο δίσκο και 1.000 GB εύρους ζώνης. Το πρόγραμμα Premium προσφέρει 2.048 MB RAM, χώρο δίσκου 60 GB και εύρος ζώνης 2.000 GB.

Ο ιστότοπος λέει ότι τα cPanel και WHM είναι «διαθέσιμα» αλλά, μόνο στα σχέδια VPS κορυφαίας βαθμίδας.

Πίνακας ελέγχου cPanel του Domain.comΓρήγορη προβολή του Domain.com
Πίνακας ελέγχου cPanel

Υποστήριξη

Το Domain.com προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% – πρότυπο για τον κλάδο. Αλλά θυμηθείτε ότι αυτό επιτρέπει έως και 43 λεπτά διακοπής λειτουργίας ανά μήνα.

Ο κεντρικός υπολογιστής δεν καθορίζει την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων του, αλλά αναφέρει ότι οι υπηρεσίες του παρέχονται από μια εγκατάσταση Tier 1 που προσφέρει πλήρη εφεδρεία, diesel και αντίγραφα ασφαλείας UPS, περιττή ψύξη, 24/7 παρακολούθηση, και αντίγραφα ασφαλείας.

Μη ειδικά αντίγραφα ασφαλείας

Ο κεντρικός υπολογιστής δεν καθορίζει πότε λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας ή εάν τα αντίγραφα ασφαλείας είναι προσβάσιμα σε πελάτες.

Πελάτες σε προγράμματα φιλοξενίας VPS μπορεί να ζητήσει την αποκατάσταση ενός αντιγράφου ασφαλείας εάν το VPS τους είναι κατεστραμμένο λόγω αλλαγής στο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία δεν είναι εγγυημένη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα αντίγραφα ασφαλείας για κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας.

Υποστήριξη πελατών

Το Domain.com προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου (χωρίς χρέωση ΗΠΑ) ή ζωντανής συνομιλίας.

Το τμήμα υποστήριξης είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της ομάδας υποστήριξης.

Βάση γνώσεων

Ο κεντρικός υπολογιστής προσφέρει πρόσβαση στο κοινό στη βάση γνώσης του, ένα σύστημα βοήθειας που καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία της φιλοξενίας λογαριασμών, πρόσβασης και κωδικών πρόσβασης.

Γνωσιακή βάση του Domain.comΤο Domain.com
βάση γνώσεων

Οι χρήστες με πιο προχωρημένες ανάγκες πιθανότατα θα έρθουν σε επαφή με την υποστήριξη για να λάβουν τις απαντήσεις που αναζητούν.

Υπάρχει επίσης ένα βασικός οδηγός χρήστη και μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα; αυτό το περιεχόμενο είναι τυπικό σε ιστότοπους που ανήκουν στο Endurance International Group.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Θέλετε μια υπέροχη προσφορά φιλοξενίας?
Εξοικονομήστε μεγάλα ποσά στη φιλοξενία Domain.com με τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
. Περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Χρησιμοποιήστε τον αποκλειστικό κωδικό κουπονιού μας ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ προς την εξοικονομήστε επιπλέον 25%!

Υποδομή και πίνακας ελέγχου

Όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες κέντρων δεδομένων στον ιστότοπο του Domain.com.

Ωστόσο, όλοι οι καταχωρητές τομέα πρέπει να δημοσιεύσουν ορισμένες βασικές πληροφορίες επικοινωνίας και διεύθυνσης. Εκεί, το Domain.com αποκαλύπτει ότι εδρεύει στο Βανκούβερ της Ουάσιγκτον.

Φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι όλα τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται επίσης εκεί.

Εάν τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται όλα σε αυτήν τη θέση, αυτό σημαίνει ότι τυχόν επισκέπτες από άλλα μέρη του πλανήτη ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πιο αργούς χρόνους φόρτωσης.

Περιβαλλοντική επίπτωση

Μια θετική πτυχή του Domain.com ως εταιρείας είναι ότι έχουν κάνει αρκετά για να προσπαθήσουν και να είναι ευγενικοί στο περιβάλλον.

Το Domain.com αντισταθμίζει τη χρήση ενέργειας με 150% αιολική ενέργεια επιπλέον φυτεύοντας δέντρα για νέους λογαριασμούς. Ακόμα και παρέχετε πράσινα πιστοποιητικά για ιστότοπους που φιλοξενούνται από αυτούς.

Αυτό το είδος πτυχής θα μπορούσε να είναι ένα καλό μπόνους αν νοιάζεστε για το περιβάλλον. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, δεν επιδεινώνει την εμπειρία φιλοξενίας σας.

Πίνακας Ελέγχου

Στο Domain.com, διαφορετικοί τύποι λογαριασμών φιλοξενίας έχουν διαφορετικούς πίνακες ελέγχου.

Οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας έχουν πρόσβαση στο DomainCentral, ένα εσωτερικός προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου.

Υπάρχουν ορισμένα άρθρα στη βάση γνώσεων που καλύπτουν το DomainCentral εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Οι πελάτες άλλων εμπορικών σημάτων του Endurance International Group ενδέχεται να έχουν συναντήσει παρόμοια πλαίσια ελέγχου με άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Περιορισμοί της πρόσβασης cPanel

Το cPanel περιλαμβάνεται δωρεάν στα προγράμματα VPS υψηλότερης βαθμίδας, αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα εισόδου VPS.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα VPS από το Domain.com, θα ήταν σοφό να επιβεβαιώσετε τυχόν πρόσθετα έξοδα άδειας πριν εγγραφείτε.

Πρόσθετα του Domain.com

Το Domain.com προσφέρει ένα τυπικό σετ δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων κορυφαίων 5 που είναι αξιοσημείωτες:

 1. 100 $ μπόνους Google Adwords

 2. 100 $ πίστωση διαφημίσεων Bing

 3. Εύκολη εγκατάσταση σεναρίων

 4. Πιστοποιητικά SSL

 5. Δημιουργία ιστότοπου.

Εύκολη εγκατάσταση σεναρίων

Πέρα από τα CMS που συζητήθηκαν παραπάνω, υπάρχουν πολλές ακόμη εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν όπως φόρουμ και κάρρα αγορών.

Για να επεκτείνετε τον αριθμό των εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να το κάνετε εγγραφείτε στην υπηρεσία SimpleScripts που κοστίζει επιπλέον.

Πιστοποιητικά SSL

ΕΝΑ ο ιστότοπος χόμπι μπορεί να ξεφύγει χωρίς πιστοποιητικό SSL, αλλά όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να τις έχουν.

Οι θεατές θα βλέπουν ένα πράσινο σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής τους εάν ο ιστότοπός σας διαθέτει πιστοποιητικό SSL, αλλά ένα προειδοποιητικό ή προειδοποιητικό σήμα εάν δεν το έχετε.

Τα πιστοποιητικά SSL στο Domain.com μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον κόστος (λίγα δολάρια το μήνα).

Μεταφορά και απόθεση Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Εάν είστε εντελώς νέοι στην φιλοξενία ιστοσελίδων και προσπαθείτε απλώς να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο με λίγες μόνο σελίδες, ενδέχεται να βρείτε εκφοβιστικό CMS όπως το WordPress.

Το Domain.com περιλαμβάνει επίσης ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, WebsiteBuilder, με όλα τα σχέδιά τους για Ελεύθερος. Μπορείτε επίσης να λάβετε φιλοξενία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly.

Σελίδα δημιουργίας ιστότοπων στο Domain.com

Οι κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης είναι καλό για μικρούς ιστότοπους και απαιτούν πολύ λίγες τεχνικές δεξιότητες.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, απλώς κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο της σελίδας (στο πρόγραμμα επεξεργασίας) και σύρετε το όπου θέλετε να εμφανίζεται. Ομοίως, εσείς μπορεί να κάνει κλικ σε οποιοδήποτε κείμενο για να το επεξεργαστεί εκεί ως έχει.

Τιμολόγηση και συνεργασίες

Οι εισαγωγικές τιμές που διαφημίζονται στον ιστότοπο, καθώς και οι προσφορές που μπορεί να βρείτε σε άλλους ιστότοπους, είναι τόσο φθηνές όσο θα βρείτε για τη φιλοξενία.

Μπορείτε να εγγραφείτε 12, 24 ή 36 μήνες για τον αρχικό σας όρο.

Για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, η τιμή ανανέωσης είναι ίδια με την τιμή γνωριμίας. Αλλά για φιλοξενία WordPress και VPS, το ποσοστό ανανέωσης είναι περισσότερο.

Αυτό φυσικά σας ενθαρρύνει να εγγραφείτε για μια μακροπρόθεσμη αρχική περίοδο, αλλά αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν ακυρώσετε κάποια στιγμή, καθώς δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων / Πολιτική ακύρωσης

Το Domain.com προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε μετά από αυτήν την ώρα, λάβετε υπόψη ότι το αίτημά σας θα χρειαστεί έως και 30 ημέρες για να τεθεί σε ισχύ.

Λάβετε υπόψη ότι οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ισχύουν μόνο για ορισμένα προϊόντα. Δεν ισχύουν, για παράδειγμα, για εγγραφές ονομάτων τομέα.

μέθοδοι πληρωμής

Το Domain.com δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, καθώς και το PayPal.

Πρόγραμμα συνεργατών

Το Domain.com έχει ένα ωραίο πρόγραμμα συνεργατών στο οποίο ίσως θέλετε να συμμετάσχετε εάν απολαμβάνετε την εμπειρία φιλοξενίας σας.

Μόλις εγγραφείτε, λαμβάνετε έναν μοναδικό σύνδεσμο για κοινή χρήση με άλλους. Εάν εγγραφούν για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μέσω αυτού του συνδέσμου, θα λάβετε έως και 100 $.

Παρόμοιοι οικοδεσπότες στο Domain.com

Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες που ανταγωνίζονται για να είναι ένας πάροχος φιλοξενίας χαμηλού κόστους που προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες φιλοξενίας.

Domain.com
Πάμε μπαμπά
Όνομα
SiteGround

ΑποθήκευσηΧωρίς μετρήσεις100 GB20 GB10 GB
εύρος ζώνηςΚλιμακούμενοςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Ιστοσελίδες1131
Δωρεάν τομέαςΝαίΝαίΝαίΟχι
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ2,82 $ *1,00 $ *1,29 $ *3,95 $ *
* Οι τιμές βασίζονται σε ειδικές προσφορές WIHT για προγράμματα χαμηλότερου επιπέδου.

Εδώ είναι το δικό μου κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις:

Πάμε μπαμπά

Αν ψάχνετε για φθηνή φιλοξενία, το GoDaddy είναι δύσκολο να κερδίσει. Είναι ένα ενιαίο κατάστημα που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του GoDaddy είναι ότι έχω διαπιστώσει ότι οι ταχύτητες του διακομιστή τους είναι υποτιμητικές – όχι τρομερές αλλά σίγουρα όχι καλές. Ωστόσο, είναι σταθερές και αξίζει να εξεταστούν.

NameCheap

Αν σας αρέσει το Domain.com κυρίως επειδή είναι βολικό να καταχωρίσετε το όνομα και τη φιλοξενία του domain σας μαζί, Το Namecheap είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας με χαμηλό κόστος και μπορείτε να επιλέξετε τις τοποθεσίες του διακομιστή σας. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε αυτήν τη λεπτομερή κριτική του Namecheap.

SiteGround

Το SiteGround είναι υπέροχο χαμηλό κόστος, υψηλή αξία πλήθος. Έχουν σχέδια από φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία, έως αποκλειστικούς διακομιστές υψηλής ισχύος.

Έχουν επίσης μια μεγάλη 24/7 ομάδα υποστήριξης. Ακολουθεί μια λεπτομερής κριτική SiteGround εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του Domain.com

Αυτές είναι πολλές πληροφορίες μέχρι στιγμής. Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και απλοποιήστε τα πράγματα ξεπερνώντας τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Domain.com.

Δυνατά σημεία

Υπάρχουν μερικά μοναδικά μέρη της φιλοξενίας του Domain.com που θεωρώ υπέρ:

 • Φτηνός: Οι εισαγωγικές τιμές για τη φιλοξενία είναι φθηνές, τόσο σε προγράμματα WordPress όσο και σε προγράμματα VPS. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι πάντα η ίδια τιμή, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τον κλάδο.

 • Φιλική προς το περιβάλλον: Το Domain.com είχε μια σειρά περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών τους με την πάροδο των ετών.

 • Δεσμοί στην εγγραφή τομέα: Δεν χρειάζεται να αναπαράγετε τους διακομιστές ονομάτων τομέα, οι υπηρεσίες εγγραφής τομέα συνδέονται απευθείας με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Αδυναμίες

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι ανέφερα μερικά πράγματα που δεν φαίνονται σαν επαγγελματίες κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής. Τα μεγαλύτερα αρνητικά των υπηρεσιών φιλοξενίας του Domain.com για μένα είναι:

 • Μόνο κατάλληλο για μικρούς ιστότοπους: Γενικά, αυτά είναι προγράμματα φιλοξενίας χαμηλής απόδοσης. Είναι ιδανικά για χομπίστες και μικρές επιχειρήσεις, αλλά όχι για ιστότοπους με πολλή κίνηση.

 • Χωρίς cPanel: Οι περισσότεροι φθηνοί κοινόχρηστοι οικοδεσπότες προσφέρουν ένα τυπικό cPanel που διευκολύνει τη διαχείριση των τομέων, του email και των διακομιστών σας. Εδώ έχετε έναν λιγότερο ισχυρό και βολικό πίνακα ελέγχου DomainCentral.

 • Υποστηρίζει περιορισμένα CMS: Ενώ τα προγράμματα φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε μερικά δημοφιλή CMS όπως το WordPress και το Joomla, λείπουν κάποια όπως το PrestaShop. Δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης προσαρμοσμένης εφαρμογής.

 • Χωρίς προηγμένες δυνατότητες: Δεν περιλαμβάνονται ορισμένες σύγχρονες λειτουργίες φιλοξενίας που βελτιώνουν την ασφάλεια και την ταχύτητα του ιστότοπου – πράγματα όπως CDN – που προσφέρουν πολλοί άλλοι κεντρικοί υπολογιστές.

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για το σωστό οικοδεσπότη?
Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στη φιλοξενία Domain.com με τον νέο σύνδεσμο έκπτωσης
. Περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Περίληψη

Το Endurance International Group έχει καταπιεί πολλές εταιρείες φιλοξενίας. Από την άλλη πλευρά, αυτό το είδος υποστήριξης παρέχει στις εταιρείες φιλοξενίας τους πόρους που χρειάζονται για να παρέχουν σταθερή φιλοξενία. Στο κάτω μέρος, μπορεί να τα κάνει ομοιογενή και εναλλάξιμα.

Το Domain.com καταπολεμά αυτή την τάση προσπαθώντας να είναι ένα κατάστημα φιλοξενίας μίας στάσης – όπως το GoDaddy και το Namecheap. Δεν είναι αρκετά εκεί. Ωστόσο, εξακολουθούν να προσφέρουν ό, τι χρειάζονται οι περισσότεροι χρήστες.

Το Domain.com παρέχει φθηνή βασική φιλοξενία ιστοσελίδων. Εάν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, επισκεφθείτε το Domain.com
τώρα.

Συχνές ερωτήσεις για το Domain.com

 • Τι επιλογές πληρωμής υποστηρίζει το Domain.com?

  Εκτός από τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, οι πελάτες μπορούν επίσης να πληρώσουν μέσω PayPal. Ο ελάχιστος όρος για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι ένα έτος. Τα προγράμματα VPS μπορούν να πληρώνονται σε μηνιαία βάση, αλλά έχετε έκπτωση 15% εάν εγγραφείτε για ετήσιο συμβόλαιο.

 • Πώς μπορώ να μεταφέρω έναν ιστότοπο στο Domain.com?

  Το Domain.com δεν διαθέτει υπηρεσία μετεγκατάστασης ή ομάδα για να σας βοηθήσει να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο πρόγραμμα φιλοξενίας τους.

  Ωστόσο, έχουν έναν σύντομο οδηγό για να σας βοηθήσουν με αυτό. Λάβετε υπόψη ότι ισχύει μόνο για το WordPress και ενδέχεται να δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου τύπου ιστότοπου.

 • Παίρνω έναν δωρεάν τομέα με φιλοξενία?

  Ναι, εάν εγγραφείτε για τουλάχιστον ένα χρόνο. Είναι δωρεάν μόνο για τον πρώτο χρόνο. μετά από αυτό θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Λάβετε επίσης υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων του Domain.com, θα χρεωθείτε για τον τομέα (τον οποίο θα εξακολουθήσετε να έχετε).

 • Το Domain.com ειδικεύεται σε φιλοξενία Linux ή Windows?

  Το Domain.com χρησιμοποιείται για την εξειδίκευση τόσο στα Windows όσο και στο Linux. Ωστόσο, σταμάτησαν να υποστηρίζουν τα Windows και τώρα προσφέρουν μόνο φιλοξενία που βασίζεται σε Linux. Οι άνθρωποι που θέλουν τη φιλοξενία των Windows θα πρέπει να βρουν έναν διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή. Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των ιστότοπων λειτουργούν σε Linux και είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους κατόχους ιστότοπων.

 • Το Domain.com προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

  Το Domain.com προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ότι αυτό που παρέχουν σε περίπτωση που δεν πληρούν αυτήν την εγγύηση. Ωστόσο, επιδεικνύουν τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας τους και το γεγονός ότι παρέχουν 24ωρη κριτική παρακολούθηση, ασφαλή πρόσβαση σε κέντρα δεδομένων και παρακολούθηση βίντεο.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω πολλούς ιστότοπους ή τομείς στον λογαριασμό μου?

  Μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν μόνο ιστότοπο στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας βάσης του Domain.com. Στα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας, μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους ιστότοπους θέλετε. Ωστόσο, θα περιοριστείτε από τη συνολική χρήση πόρων.

 • Το Domain.com προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

  Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχονται με το Domain.com Drag and Drop WebsiteBuilder. Μπορείτε επίσης να λάβετε φιλοξενία που περιλαμβάνει το Weebly. Εάν θέλετε ένα CMS, τα σχέδια φιλοξενίας περιλαμβάνουν SimpleScripts που προσφέρουν εύκολες εγκαταστάσεις WordPress, Joomla, Magento και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.

 • Μπορώ να τρέξω έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου?

  Ναί. Τα προγράμματα φιλοξενίας του Domain.com είναι όλα συμβατά με PCI και περιλαμβάνουν πιστοποιητικό Let’s Encrypt SSL. Υποστηρίζουν μια σειρά από δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών ShopSite, osCommerce και PayPal.

 • Τι προσφέρει ο πίνακας ελέγχου Domain.com?

  Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχονται με το ιδιόκτητο vDeck του Domain.com. Είναι ένας καλός, εύχρηστος πίνακας ελέγχου που θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας αποτελεσματικά. Ωστόσο, δυσκολεύει τη μετεγκατάσταση από και προς το Domain.com. Τα σχέδια VPS του Domain.com συνοδεύονται από το βιομηχανικό πρότυπο cPanel.

 • Υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα θυγατρικών?

  Ναί. Οι συνεργάτες κερδίζουν μια κατ ‘αποκοπή προμήθεια για κάθε πώληση πακέτων φιλοξενίας. Το ποσό είναι επί του παρόντος 100 $ για κάθε πελάτη φιλοξενίας που αναφέρετε. Για εγγραφές τομέα, η προμήθεια ανέρχεται στο 30% του κόστους των αγορασμένων τομέων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map