Brinkster Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών Brinkster;

Εισαγωγή Brinkster

Το Brinkster ξεκίνησε στο Νιου Τζέρσεϋ το 1999 ως WebCity και ιδρύθηκε από τους Jared και Christine Stauffer. Σήμερα η εταιρεία ανήκει ακόμη στους Stauffers, με τον Jared ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.


Εταιρεία και Υπηρεσίες

Το 2000, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, το όνομα της εταιρείας άλλαξε από WebCity σε Μπρίκστερ. Το 2004 το Brinkster – πλήρες όνομα Brinkster Communication Corporation – μετέφερε την έδρα του στο Phoenix της Αριζόνα και το 2008 όλο το προσωπικό των ΗΠΑ μεταφέρθηκε εκεί. Η ευρωπαϊκή έδρα βρίσκεται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Το Brinkster έχει πελάτες σε περισσότερες από 175 χώρες. Διαθέτει περισσότερους από δύο εκατομμύρια δωρεάν και 40.000 πελάτες που πληρώνουν και φιλοξενεί περισσότερους από 60.000 τομείς. Το Brinkster προσφέρει τον συνηθισμένο συνδυασμό ονομάτων domain, υπηρεσιών web, email και web hosting (το οποίο διατίθεται τόσο σε Linux όσο και σε Windows).

Η φιλοξενία Ιστού από το Brinkster προσφέρεται σε κοινόχρηστα ή αποκλειστικά πακέτα διακομιστών. Σε καθένα από αυτά μπορείτε να επιλέξετε μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη λύση φιλοξενίας με αντίστοιχα ποσά αποθήκευσης, εύρος ζώνης και δυνατότητες.

Όλα τα πακέτα συνοδεύονται από τουλάχιστον ένα δωρεάν όνομα τομέα – όσο μεγαλύτερο είναι το πακέτο τόσο περισσότεροι τομείς θα έχετε δωρεάν. Έχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών (μείον τυχόν χρεώσεις ρύθμισης ή ονομάτων τομέα) εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους.

Το Brinkster διαθέτει το “Radical Support”, το οποίο διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου.

Το Brinkster προσφέρει επίσης πολύ βασική δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων που συνοδεύεται από λογισμικό δημιουργίας email και ιστότοπου. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά το πακέτο είναι περιορισμένο και εξυπηρετεί μόνο απλούς και μικρούς ιστότοπους. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών.

Η εταιρεία ψηφίστηκε τρεις φορές ως επιλογή του αναγνώστη (το 2003, το 2004 και το 2006) από το περιοδικό Visual Studio, καθώς επίσης και ως επιλογή του συντάκτη για φιλοξενία ιστοσελίδων στο περιοδικό Webhost και στον οδηγό αγοραστών το 2003. Το Brinkster είναι μέλος του Global Social Ευθύνη για την Πρωτοβουλία Φιλοξενίας Ιστού (gsrwhi.org). Συμμετέχει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του St Vincent de Paul και του Hope Project φιλανθρωπικά ιδρύματα και προσφέρει επίσης έκπτωση φιλοξενίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Τοποθεσία διακομιστή

Τα κέντρα δεδομένων του Brinkster βρίσκονται στο Phoenix της Αριζόνα.

Συχνές ερωτήσεις του Brinkster

 • Τι προϊόντα φιλοξενίας προσφέρει το Brinkster?

  Το Brinkster προσφέρει διακομιστές cloud ή VPS, μη διαχειριζόμενους αποκλειστικούς διακομιστές και κοινόχρηστα προγράμματα διακομιστών. Κάθε ένα από τα σχέδιά τους έρχεται σε μια σειρά βαθμίδων σε μια σειρά τιμών.

 • Είναι διαθέσιμα τόσο σε διακομιστές Windows όσο και σε διακομιστές Linux?

  Ναί. Όλα τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα σε περιβάλλοντα Linux και Windows.

 • Τι υποστήριξη προσφέρει το Brinkster?

  Προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email 24/7 για όλα τα σχέδια. Έχουν επίσης μια σειρά από βίντεο εκμάθησης και μια βάση γνώσεων.

 • Τι προσφέρει ο πίνακας ελέγχου του Brinkster?

  Η πρόσβαση cPanel και WHM μπορεί να συμπεριληφθεί στα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας τους, αλλά με επιπλέον μηνιαίο κόστος. Έχουν τον δικό τους ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους.

 • Τι εφαρμογές μπορώ να χρησιμοποιήσω με το Brinkster?

  Το Brinkster υποστηρίζει το WordPress και το Joomla! Δεν προσφέρουν πακέτο εφαρμογών όπως Softaculous ή εγκαταστάσεις με ένα κλικ για άλλα προγράμματα.

 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του Brinkster?

  Τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στο Phoenix, AZ. Έχουν επίσης την έδρα τους.

 • Τι είδους κύκλος χρέωσης λειτουργεί το Brinkster?

  Όλα τα κοινόχρηστα σχέδιά τους χρεώνονται κάθε χρόνο. Τα αφιερωμένα και προγράμματα cloud server χρεώνονται μηνιαία. Αποδέχονται μόνο την τυπική πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

 • Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις?

  Ναι, λαμβάνετε έκπτωση για την υπογραφή μεγαλύτερου συμβολαίου για κοινή φιλοξενία. Η αποκλειστική φιλοξενία και η φιλοξενία cloud δεν έχουν εκπτώσεις.

 • Θα είναι η τιμή ανανέωσής μου πολύ υψηλότερη από αυτήν που πληρώνω σήμερα?

  Όχι πραγματικά. Ορισμένα σχέδια περιλαμβάνουν ένα έτος δωρεάν εγγραφής τομέα, οπότε θα δείτε αύξηση για το δεύτερο έτος σας. Αλλά διαφορετικά, δεν μπαίνουν για μεγάλη αύξηση όταν κάνετε ανανέωση.

 • Θα με βοηθήσει το Brinkster να μετεγκαταστήσω τον ιστότοπο και τον τομέα μου?

  Θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά δεν έχετε το ίδιο το πεδίο ή το εργαλείο μετεγκατάστασης. Αλλά και πάλι, η υποστήριξή τους θα βοηθήσει.

 • Μπορώ να καταχωρήσω έναν τομέα στο Brinkster; Είναι δωρεάν?

  Ναι μπορείς. Έχουν ακόμη και φιλοξενία μόνο για τομέα. Δυστυχώς, δεν είναι δωρεάν (εκτός από τον πρώτο χρόνο με κάποια σχέδια).

 • Τι είδους επιλογές ασφαλείας είναι διαθέσιμες?

  Έχουν ένα περιττό τείχος προστασίας δικτύου και 24/7 παρακολούθηση δικτύου και διακομιστή ιστού. Για τις αποκλειστικές επιλογές διακομιστή cloud και, υπάρχει ένα τείχος προστασίας λογισμικού με επιπλέον κόστος.

 • Το Brinkster προσφέρει CDN?

  Όχι, δεν παρέχουν κανένα CDN.

 • Το Brinkster έχει πρόσθετη υποστήριξη μάρκετινγκ Ιστού?

  Ναί. Προσφέρουν μερικές πιστώσεις μάρκετινγκ με τα κοινόχρηστα σχέδιά τους.

 • Το Brinkster προσφέρει ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων?

  Ναί. Όλα τα κοινόχρηστα σχέδιά τους περιλαμβάνουν ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

 • Τι γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζει το Brinkster?

  Υποστηρίζουν PHP, Perl, TCL, Flash, ASP και ASP.NET και MDAC.

 • Το Brinkster προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Ναί. Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών σε όλα τα σχέδια, εκτός από το τέλος εγγραφής τομέα.

 • Το Brinkster παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

  Ναί. Εγγυούνται 100% χρόνο λειτουργίας δικτύου. Εάν το δίκτυό τους είναι εκτός λειτουργίας για περισσότερα από 5 λεπτά κάθε φορά, τότε πιστώνουν τους λογαριασμούς των πελατών που επηρεάζουν το 5% της μηνιαίας χρέωσης που πληρώνει ο πελάτης.

  Έτσι, εάν οι υπηρεσίες σας με το Brinkster είναι 100 $ το μήνα και ο διακομιστής σας είναι εκτός σύνδεσης για 6 λεπτά, θα λάβετε δωρεάν φιλοξενία αξίας 5 $. Δείτε το SLA για πλήρεις λεπτομέρειες.

 • Προσφέρει το Brinkster απεριόριστη ευρυζωνική σύνδεση και αποθήκευση?

  Όχι. Κάθε ένα από τα σχέδιά τους έχει όρια. Δείτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

 • Το Brinkster προσφέρει οποιοδήποτε είδος αντιγράφων ασφαλείας?

  Ναί. Όλα τα κοινόχρηστα σχέδιά τους δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά χωρίς επιπλέον χρέωση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map