Atspace Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών Atspace;

Εισαγωγή στο Atspace Hosting

Η Atspace είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που ιδρύθηκε το 2003, εδρεύει στη Γερμανία, και έχει πάνω από 800.000 ιστότοπους και πάνω από 120.000 τομείς υπό τη ζώνη τους.


Η εταιρεία ιδρύθηκε για να παρέχει δωρεάν φιλοξενία, αλλά έχει επεκταθεί για να προσφέρει επίσης προγράμματα κοινόχρηστης φιλοξενίας επί πληρωμή, προγράμματα VPS και πρόσθετες υπηρεσίες όπως πιστοποιητικά SSL και υπηρεσίες καταχωρητή τομέα. Υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σχέδια και εξειδικεύσεις

Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρει διάφορους τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας (δωρεάν, κοινόχρηστα, ημι-αφιερωμένα και VPS).

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Δωρεάν φιλοξενία: Τα δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας παρέχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών χωρίς σχετικό κόστος. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και τα επαγγελματικά / premium σχέδια θα περιλαμβάνουν περισσότερες δυνατότητες.

Σε δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας μπορείτε να έχετε μόνο έναν τομέα και ένα καθορισμένο ποσό αποθηκευτικού χώρου. Το Atspace παραθέτει δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρουν απεριόριστη κίνηση, αλλά υπάρχουν μη καθορισμένοι περιορισμοί, οπότε όταν ένας ιστότοπος γίνει πολύ μεγάλος, ο οικοδεσπότης μπορεί να προτείνει τη μετάβαση σε ένα από τα premium σχέδια.

Υπάρχουν επίσης προγράμματα φιλοξενίας χαμηλού κόστους σε αυτόν τον χώρο, από πένες ανά μήνα που περιλαμβάνουν επιπλέον τομείς, περισσότερες βάσεις δεδομένων MySQL και πρόσθετες λειτουργίες, όπως περισσότερους από 1 λογαριασμούς email καθώς και διαχείριση DNS.

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας: Τα premium κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας κυμαίνονται από βασικά προγράμματα, επαγγελματικά προγράμματα, εταιρική φιλοξενία και το πρόγραμμα EasyVPC του Atspace.
Τα προγράμματα εξυπηρέτησης κυμαίνονται στην τιμή με πρόσθετα χαρακτηριστικά και οφέλη σε συρόμενη κλίμακα.

Τα προγράμματα υψηλότερης τιμής έχουν απεριόριστους τομείς και υποτομείς καθώς και λογαριασμούς FTP. Οι λογαριασμοί email είναι απεριόριστοι ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα premium (μόνο το δωρεάν πρόγραμμα έχει όριο 1 λογαριασμού email). Όλα τα προγράμματα premium προσφέρουν προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς και μια ποικιλία εργαλείων όπως αναλυτικά στοιχεία ιστού, εξυπηρέτηση πελατών και τέλος ενεργοποίησης 0,00 $.

Ημι-αφιερωμένα σχέδια

Εκτός από την κοινή φιλοξενία, το Atspace προσφέρει επίσης ημι-αποκλειστικά πακέτα φιλοξενίας για όσους θέλουν περισσότερη ευκολία διαχείρισης χωρίς το κόστος που σχετίζεται με τα προγράμματα φιλοξενίας VPS. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα για έναν αρχικό ιστότοπο που προβλέπει ταχεία ανάπτυξη.

Τα προσφερόμενα προγράμματα περιλαμβάνουν προγράμματα εκκίνησης, επαγγελματικά και προχωρημένα με ποικίλη πρόσβαση και πλεονεκτήματα. Όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και μεταφορά δεδομένων, απεριόριστους τομείς και υποτομείς.

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Τα προγράμματα φιλοξενίας Atspace VPS προσφέρουν ένα κλιμακούμενο σχέδιο κατ ‘απαίτηση με το υψηλότερο επίπεδο που προσφέρει τεχνολογία XEN True Virtualization. Ένας εύχρηστος πίνακας ελέγχου, 1 κλικ για δέσμες ενεργειών 50+, πλήρης πρόσβαση SSH χρήστη και προεγκατεστημένες βιβλιοθήκες διακομιστών είναι μερικές από τις δυνατότητες.

Η Atspace πωλεί επίσης ονόματα τομέα και μια ποικιλία διαφορετικών πιστοποιητικών SSL και προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών.

Κέντρα δεδομένων

Το Datacenter της Atspace βρίσκεται στη Γερμανία και είναι μέρος του πανευρωπαϊκού δικτύου ινών επιπέδου 1. Με 24/7 παρακολούθηση και γεννήτριες ντίζελ, η εταιρεία αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να προσφέρει 50 gbits παγκοσμίως.

Το Atspace αξιοποιεί το Apache στο λειτουργικό σύστημα Linux. Η εταιρεία δεν φαίνεται να παραθέτει εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το υλικό και άλλες πληροφορίες υποδομής δικτύου.

Επισκόπηση υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών

Προσφέρεται υποστήριξη, αλλά οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση μόνο στην υποστήριξη. Οι λογαριασμοί Premium έχουν 24/7 πρόσβαση στην υποστήριξη.
Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη για προπώληση.
Για υποστήριξη και τεχνικές ερωτήσεις, χρησιμοποιείται ένα σύστημα εισιτηρίων. Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα εισιτηρίων, αλλά έχουν πρόσβαση σε περιορισμένη τεκμηρίωση.

Παρακολούθηση / δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται ως ευγενική προσφορά σε προγράμματα premium. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια.

Χρέωση & Πολιτικές πληρωμής

Οι πληρωμές γίνονται δεκτές από το PayPal (συν μεγάλες πιστωτικές κάρτες) και το WorldPay. Υπάρχουν πολιτικές επιστροφής χρημάτων, αλλά οι πελάτες πρέπει να εξοικειωθούν με αυτές τις πολιτικές, καθώς υπάρχουν περιορισμοί.

Εγγύηση φιλοξενίας Uptime

Εγγυημένο έως 99,9% χρόνο λειτουργίας με εγγύηση σε δωρεάν λογαριασμούς και 99,99% χρόνο λειτουργίας με εγγύηση σε άλλα προγράμματα. Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για ορισμένους λογαριασμούς υψηλότερου επιπέδου πρέπει να γίνουν εντός πέντε ημερών.

συμπέρασμα

Πλεονεκτήματα της χρήσης του AtSpace Hosting:

 • Πολλά σχέδια για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων χαμηλού κόστους και δωρεάν ιστότοπων
 • Οι δωρεάν ιστότοποι έχουν μηδενική διαφήμιση
 • Χωρίς τέλη ενεργοποίησης
 • Ιδρυμένη εταιρεία
 • Υποστήριξη περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα premium
 • Τα σχέδια VPS είναι κλιμακούμενα
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης Zacky προσφέρεται με ποικίλα σενάρια ανάλογα με το σχέδιό σας
 • Ορισμένα σχέδια προσφέρουν έναν δωρεάν τομέα
 • Μια ποικιλία εκπτώσεων και προσφορών είναι συχνά διαθέσιμα ως κίνητρο για νέους πελάτες

Πιθανά μειονεκτήματα

Μερικές φορές αναφέρονται ορισμένες διακοπές λειτουργίας ιστότοπου και ο κακός χρόνος απόκρισης στην υποστήριξη.
Ενώ υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κριτικές αναλυτικές εμπειρίες με δωρεάν φιλοξενία, περιορισμένες κριτικές στο διαδίκτυο σχετικά με τις υπηρεσίες premium.

Όσοι σκέφτονται τη φιλοξενία Atspace ενθαρρύνονται να εξετάσουν προσεκτικά τις πολλές διαθέσιμες επιλογές προγράμματος για να διασφαλίσουν ότι έχετε τις δυνατότητες που αναζητάτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map