Φιλοξενία Arvixe: Εγγύηση διαθεσιμότητας 99,9%, αλλά γιατί μπορείτε να πείτε Όχι

Εισαγωγή Arvixe

Η Arvixe είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών από κοινόχρηστη φιλοξενία έως ειδική φιλοξενία. Δεν φαίνεται να ειδικεύεται σε έναν μόνο τομέα, όπως κάνουν πολλές άλλες εταιρείες, προτιμώντας να διατηρήσει τις επιλογές της ανοιχτές.


Η εταιρεία ιδρύθηκε στο San Luis Obispo, ΗΠΑ το 2003. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και φιλοξενεί μια ποικιλία ιστότοπων από όλο τον κόσμο, από προσωπικούς ιστότοπους έως ιστότοπους για επιχειρήσεις μεγέθους επιχειρήσεων. Η αποστολή του είναι να χρησιμεύσει ως ένας πλήρης πόρος φιλοξενίας σε πελάτες και να παρέχει αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υποστήριξη.

Σχέδια φιλοξενίας

Η Arvixe προσφέρει φιλοξενία τόσο Linux (CentOS) όσο και ASP.Net (Windows) για όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους. Ενώ προσφέρουν κοινόχρηστο, μεταπωλητή, VPS και αποκλειστική φιλοξενία, δεν προσφέρουν ακόμη υπηρεσία φιλοξενίας cloud.

Τα προγράμματα φιλοξενίας Arvixe χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, Προσωπικά, Επαγγελματικά, Μεταπωλητές, VPS και Dedicated.

 • Το πρόγραμμα PersonalClass αντιπροσωπεύει κοινόχρηστη φιλοξενία σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη φιλοξενία Linux ή να πληρώσουν λίγο περισσότερο για τη φιλοξενία των Windows. Αυτά τα σχέδια παρέχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης και έως 6 τομείς. Το πρόγραμμα φιλοξενίας των Windows περιλαμβάνει έως και 6 αποκλειστικές ομάδες εφαρμογών. Τα προσωπικά σχέδια μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν σε έκδοση Pro, η οποία επιτρέπει απεριόριστους ιστότοπους (και απεριόριστες αποκλειστικές ομάδες εφαρμογών για φιλοξενία Windows).
 • Τα προγράμματα BusinessClass είναι παρόμοια με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας PersonalClass, αλλά περιλαμβάνουν μια αποκλειστική IP. Οι διακομιστές έχουν ρυθμιστεί ώστε να περιέχουν λιγότερους χρήστες σε κάθε διακομιστή και επομένως αυξάνουν την αξιοπιστία και το χρόνο λειτουργίας.
 • Η Arvixe προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας ResellerClass με βάση το μέγεθος του χώρου στο δίσκο και το εύρος ζώνης που χρειάζεστε. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε από τη φιλοξενία Windows και Linux και να αποκτήσετε χώρο δίσκου έως 200 GB, εύρος ζώνης 2000 GB και απεριόριστους τομείς.
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας VPSClass Linux προσφέρει 40 GB χώρου στο δίσκο με απεριόριστο εύρος ζώνης, 1024 MB ειδικής μνήμης, 2 πυρήνες και 2 διευθύνσεις IP. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση για να λάβετε 80 GB χώρου στο δίσκο, 2048 MB αποκλειστική μνήμη, 4 πυρήνες και έως 5 διευθύνσεις IP.
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας VPSClass Windows διαθέτει χώρο αποθήκευσης 40 GB με απεριόριστο εύρος ζώνης, αποκλειστική μνήμη 1536 MB, 2 πυρήνες και 2 διευθύνσεις IP, οι οποίες μπορούν να αναβαθμιστούν σε 80 GB χώρου στο δίσκο, 3072 MB αποκλειστική μνήμη, 4 πυρήνες και 5 IP διευθύνσεις.
 • Η φιλοξενία DedicatedClass ξεκινά με μια επιλογή διακομιστών με έναν επεξεργαστή ή πολλών επεξεργαστών. Κάθε σχέδιο μπορεί στη συνέχεια να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Τα προγράμματα σάς επιτρέπουν επίσης να πληρώνετε για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως μια αποκλειστική διεύθυνση IP, Coldfusion (Windows) ή υπηρεσία αναφοράς MSSQL (Windows), ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο έχετε εγγραφεί.

Λειτουργία / Διακοπή λειτουργίας

Όπως πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Arvixe προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας ιστότοπου 99,9% και θα σας επιστρέψει εάν η εγγύηση παραβιαστεί σε οποιονδήποτε μήνα. Προσφέρει επίσης 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας για αποκλειστικούς διακομιστές με αναλογική επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε χρόνο διακοπής λειτουργίας.
Τα κέντρα δεδομένων Arvixe βρίσκονται στο Ντάλας και το Χιούστον. Καθένα έχει μια πλήρως περιττή τροφοδοσία με εφεδρικές γεννήτριες και ένα σύστημα ελέγχου ισχύος UPS. Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται 24/7 από το κέντρο λειτουργιών δικτύου με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας. Και τα δύο κέντρα δεδομένων διαθέτουν δήλωση σχετικά με τα πρότυπα ελέγχου αριθ. 70 τύπου II.
Οι διακομιστές δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά και εβδομαδιαίως για λογαριασμούς PersonalClass και ResellerClass. Για λογαριασμούς BusinessClass και EcommerceClass, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας ανά ώρα, καθημερινά και εβδομαδιαία. Τα αντίγραφα ασφαλείας προορίζονται κυρίως για Arvixe σε περίπτωση που ένας διακομιστής πέσει κάτω. Η Arvixe συμβουλεύει τους πελάτες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας τακτικά τα δικά τους δεδομένα, αλλά τα αντίγραφα ασφαλείας διατίθενται στους πελάτες όπου είναι δυνατόν.

Υποστήριξη

Οι πελάτες της Arvixe έχουν πρόσβαση σε τηλεφωνική υποστήριξη, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στις ΗΠΑ 24/7/365. Μπορούν επίσης να συζητήσουν θέματα σε ένα φόρουμ πελατών και να έχουν πρόσβαση για να συγκεντρώσουν εισιτήρια υποστήριξης στο γραφείο βοήθειας του Arvixe.
Το λογισμικό της υπηρεσίας βοήθειας παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια βάση γνώσεων και μια ροή ειδήσεων που η Arvixe ενημερώνει σχετικά με άρθρα ειδήσεων και βίντεο σχετικά με την εταιρεία.
Το ιστολόγιο Arvixe είναι πολύ ενεργό και παρέχει τακτικά άρθρα «πώς να» καθώς και άλλα κομμάτια πληροφοριών. Η σελίδα Facebook δεν είναι πολύ ενεργή, αλλά ο λογαριασμός Arvixe Twitter είναι απασχολημένος και η ομάδα απαντά αμέσως σε ερωτήματα πελατών. Το προσωπικό δημοσιεύει τακτικά tweets σε ειδήσεις και χρήσιμες δημοσιεύσεις στο blog.
Συνολικά, η υπηρεσία υποστήριξης Arvixe φαίνεται να είναι πολύ προληπτική στην ενημέρωση των πελατών σε τακτική βάση.

Πίνακας ελέγχου Arvixe

Η Arvixe παρέχει στο cPanel όλα τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζονται στο Linux. Οι μεταπωλητές, οι VPS και οι αποκλειστικοί πελάτες φιλοξενίας που βασίζονται σε διακομιστές Linux λαμβάνουν επίσης τον πίνακα ελέγχου WHM. Και τα δύο είναι αρκετά τυπικά και θα είναι οικεία στους έμπειρους χρήστες.
Για τη φιλοξενία των Windows, χρησιμοποιούν το Plesk.

Πρόσθετα

 • Η Arvixe προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή κατά την εγγραφή σας. θα συνεχίσει να ανανεώνει το όνομα τομέα σας ενώ εξακολουθείτε να πληρώνετε για web hosting. Εάν μετακομίσετε σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε για το όνομα τομέα και να το μεταφέρετε εκτός εάν το επιθυμείτε.
 • Οι πελάτες που έχουν εγγραφεί για φιλοξενία Linux λαμβάνουν RVSiteBuilder, καθώς και προγράμματα εγκατάστασης σεναρίου Fantastico και Softaculous. Αυτά υποστηρίζουν Python, PHP, Perl, Ruby on Rails, SSI, Zend και άλλα.
 • Η Arvixe θα μεταφέρει τον ιστότοπό σας χωρίς επιπλέον κόστος κατά την εγγραφή σας. Προσφέρει επίσης επιπλέον εκπτώσεις για πελάτες που αγοράζουν επιπλέον λογαριασμούς φιλοξενίας και έκπτωση για σύνδεση σε αυτούς από τη δική σας ιστοσελίδα.
 • Τέλος, υπάρχει ένα πρόγραμμα συνεργατών που δίνει ανταμοιβές για τους πελάτες που αναφέρετε με επιτυχία.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων / Πολιτική ακύρωσης

Η Arvixe παρέχει μια αξιέπαινη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, η οποία είναι σχετικά γενναιόδωρη για φιλοξενία ιστοσελίδων. Οι επιστροφές χρημάτων δεν περιλαμβάνουν ονόματα τομέα, πιστοποιητικά SSL, αποκλειστικούς διακομιστές και λογαριασμούς μάρκετινγκ. Οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τον λογαριασμό τους μέσω email στο τμήμα πωλήσεων.

Περίληψη

Το Arvixe στέκεται καλά σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η τεράστια γκάμα τύπων φιλοξενίας τα θέτει σε εξαιρετική θέση και επιτρέπει εύκολη αναβάθμιση καθώς αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις.
Η παροχή υποστήριξης για το Arvixe φαίνεται να είναι πολύ προληπτική και η ομάδα είναι πρόθυμη να συζητήσει διάφορες επιλογές φιλοξενίας με πελάτες.

Συχνές ερωτήσεις Arvixe

 • Πού βασίζεται το Arvixe?

  Η έδρα της βρίσκεται στο Pleasanton, CA στις ΗΠΑ.

 • Πού είναι το κέντρο δεδομένων του Arvixe?

  Η Arvixe δεν αναφέρει μια συγκεκριμένη τοποθεσία στον ιστότοπό της, αλλά λέει ότι το κέντρο δεδομένων της βρίσκεται στις ΗΠΑ.

 • Το Arvixe προσφέρει φιλοξενία των Windows?

  Ναί. Παρέχει φιλοξενία Linux και Windows. Τα προγράμματα των Windows παρέχονται στον διακομιστή 2012 R2.

 • Προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία?

  Ναί. Η διαχείριση είναι διαθέσιμη με αποκλειστικούς διακομιστές και ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας cloud. Παρέχει επίσης την επιλογή της πλήρους διαχείρισης φιλοξενίας WordPress.

 • Προσφέρει η Arvixe πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών?

  Ναί. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταπωλητών Windows ή Linux. Τα προγράμματα Linux συνοδεύονται από cPanel και WHM, ενώ τα σχέδια των Windows διαθέτουν πάνελ Plesk.

 • Μπορώ να αγοράσω cloud hosting από την Arvixe?

  Ναί. Η Arvixe προσφέρει διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud. Το Cloud φιλοξενεί μια επεκτάσιμη εναλλακτική λύση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή και μπορεί να παρέχεται σε Linux ή Windows.

 • Προσφέρει η Arvixe εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Ναί. Η Arvixe παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών σε κοινόχρηστα και μεταπωλητικά προγράμματα, οπότε μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτό ισχύει μόνο για νέους λογαριασμούς και δεν ισχύει εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν τομείς με τον λογαριασμό μου?

  Ναί. Τα περισσότερα προγράμματα επιτρέπουν τη χρήση απεριόριστων τομέων, εκτός από τα βασικά Προσωπικά και Επιχειρηματικά σχέδια. Αυτά περιορίζουν τους πελάτες σε 6 τομείς.

 • Παρέχει το Arvixe οποιοδήποτε λογισμικό για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός ιστότοπου?

  Ναί. Όλοι οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Arvixe Builder, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται Site.Pro στην τεκμηρίωση υποστήριξής του.

 • Τι πίνακα ελέγχου θα χρησιμοποιήσω?

  Σε προγράμματα φιλοξενίας Linux, το cPanel, μαζί με το WHM όπου ισχύει. Οι χρήστες των Windows παρέχονται με Plesk.

 • Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη?

  Το Arvixe διαθέτει σύστημα εισιτηρίων για αιτήματα υποστήριξης και λειτουργία ζωντανής συνομιλίας στην αρχική του σελίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Παρέχεται υποστήριξη 24/7.

 • Διατίθεται υποστήριξη σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά?

  Το ιστολόγιο τεχνικής υποστήριξης της Arvixe είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Τουρκικά. Δεν καθορίζει ποιες γλώσσες μιλά η ομάδα τεχνικής υποστήριξης.

 • Τι είναι η υποστήριξη προτεραιότητας?

  Όλοι οι πελάτες επωφελούνται από την τυπική τεχνική υποστήριξη. Κατά την εγγραφή, μπορείτε προαιρετικά να πληρώσετε για αναβάθμιση σε υποστήριξη προτεραιότητας, η οποία προσφέρει την καλύτερη εξειδίκευση και ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

 • Το Arvixe παρέχει βοήθεια μετεγκατάστασης από άλλο κεντρικό υπολογιστή?

  Η Arvixe προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης, παρέχοντας σας τη χρήση του cPanel στον δικό σας κεντρικό υπολογιστή. Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει μέγεθος μικρότερο από 5 GB για προσωπική μεταφορά ή μεταπωλητή ή μέγεθος μικρότερο από 10 GB για μεταφορά επιχειρηματικού σχεδίου. Δεν προσφέρει κανένα είδος υποστήριξης μετεγκατάστασης για χρήστες Windows ή νέους πελάτες που μετακινούνται από έναν κεντρικό υπολογιστή που δεν είναι cPanel.

 • Τι τρόπους πληρωμής δέχεται η Arvixe?

  Η Arvixe δέχεται μεγάλες πιστωτικές κάρτες και PayPal.

 • Διαθέτει η Arvixe εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

  Ναι, υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Εάν δεν πληροί αυτό το ποσό, θα παρέχει πίστωση για τα έξοδα φιλοξενίας ενός μήνα.

 • Τι γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζει το Arvixe?

  Προσφέρει υποστήριξη για Perl, Python, PHP 5, Ruby on Rails και υποστήριξη για MySQL και PostgreSQL.

 • Πόσες διευθύνσεις email μπορώ να δημιουργήσω?

  Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διευθύνσεις email με όλα τα σχέδια.

 • Είναι το εύρος ζώνης και ο χώρος του Arvixe απεριόριστο?

  Ναι, αν και θα πρέπει να τηρείτε τους όρους δίκαιης χρήσης του, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να λειτουργεί εντός ενός φυσιολογικού εύρους. Εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί υπερβολικό χώρο στο δίσκο ή εύρος ζώνης, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε αναβάθμιση.

 • Παίρνω έναν δωρεάν τομέα?

  Ναί. Η Arvixe θα σας δώσει έναν δωρεάν τομέα όταν αγοράζετε το πακέτο φιλοξενίας σας. Θα ανανεώσει τον τομέα δωρεάν «για πάντα», αρκεί να μην ακυρώσετε τη φιλοξενία σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map