VEVS през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на VEVS?

VEVS Въведение

Създател на уебсайтове, изграден със собственици на офлайн бизнес. Вместо да се грижите за всеки стил на бизнес под слънцето VEVS
се гордее с това, че помага на собствениците на фирми в няколко избрани индустрии.


Ако сте в една от индустриите за избор, които поддържа VEVS, ще ви бъде трудно да намерите по-добър създател на уебсайтове „всичко в едно“. По-долу разглеждаме задълбочено този строител, така че можете да видите дали той е подходящият за вашия бизнес.

Относно VEVS

VEVS е сравнително ново допълнение към пространството за създаване на уебсайтове. Компанията, която стартира VEVS, се нарича Stivasoft и предоставя различни уеб решения повече от десетилетие.

Вместо да бъде създател на уебсайт за всички, VEVS е създател на уебсайтове, насочен към определен пазар. А именно собствениците на малки фирми, които се нуждаят от нов уебсайт, който е оборудван с необходимите им функции и нищо друго.

Уебсайтовете, създадени с този инструмент, са прости, но много полезни. Това дава на потребителите възможността бързо да създадат уебсайт, който оживява техния офлайн бизнес, онлайн.

Лесно използване

След като създадете основен акаунт, ще бъдете насочени към административния панел, където можете да изберете индустрията на вашия бизнес. Избраната от вас индустрия ще ви даде достъп до различни функции, изисквани от вашия бизнес тип.

Първоначалната настройка се обработва от екипа на VEVS, което означава, че можете да създадете сайт без никакви технически умения.

Контролният панел е доста интуитивен и ще ви позволи да правите неща като преглед на статистиките на вашия сайт, проследяване на данни за продажбите, управление на резервации и заявки на клиенти, заедно с изграждане на вашия сайт.

Платформата очевидно е изградена за пълноценни начинаещи. Ако се сблъскате с някакви проблеми, поддръжката е само на едно кликване. Екипът за поддръжка ще ви помогне да настроите вашия сайт, да обработвате технически заявки и дори да помогнете при качването на съдържание.

Изглежда, все още нямаме отзиви за VEVS.

Всичко в едно бизнес решение

Като собственик на малък бизнес имате много на чинията си, последното нещо, което искате да направите, е да отделите решаващо време за управление на уебсайта си. С предлагания набор от инструменти и функции можете да накарате уебсайта да работи вместо вас, вместо обратното.

Освен изграждането на основен уебсайт, сайтът, който ще завършите, е готов за електронна търговия. Ще можете лесно да управлявате и да приемате срещи, както и да продавате своите продукти и услуги.

Понастоящем се поддържа широк спектър от индустрии, включително:

 • Автокъщи

 • Наемане на кола

 • Управление на яхти и ваканционни имоти

 • Ваканционни наеми

 • Недвижим имот

 • Онлайн портали за работа

 • Услуги за паркиране на автомобили

 • Транспорт и таксиметрови услуги

 • Хотели

 • Салони за коса и красота.

Ако вашата индустрия в момента не се поддържа, не забравяйте да проверите отново, тъй като новите отрасли се добавят редовно.

Функции за продажба

Когато изберете индустрията на уебсайта си, ще ви бъде предоставен набор от специфични за отрасъла инструменти. Например, ако управлявате компания за коли под наем, ще можете да използвате включения софтуер за наемане на автомобили, за да правите резервации и да обработвате плащания.

Независимо дали искате да покажете своя избор на продукти или да оставите клиентите да купуват вашите услуги, можете да го направите бързо и лесно. Ако вашият бизнес разчита на резервации, правене на резервации, извършване на плащания и изпращане на потвърждения, ще можете да го направите и безболезнено.

Вградените инструменти за продажби са огромна икономия на време. Вместо да създавате сайт и да се налага да инсталирате добавки, плъгини или да изградите персонализиран софтуер, всички необходими инструменти за продажби се включват веднага извън кутията.

Система за управление на съдържанието

Управлението на съдържанието на вашия сайт също е много лесно. След като влезете в своя портал за администратор, просто изберете опцията „Страници на уебсайтове“ и можете да редактирате всеки елемент от вашия сайт.

Можете да правите неща като показване или скриване на определени страници, редактиране на имена на страници, промяна на структурата на URL адресите, промяна на текст, добавяне на ново съдържание и добавяне на изображения към вашия сайт.

Поддръжка за настройка и управление на сайта

Ако сте напълно начинаещ и проверката на имейла е най-технологичното нещо, което правите, тогава ще се харесате на технологичната ръка, която предлагат.

Включената поддръжка се разпростира много повече от това, което предлагат повечето строители, тъй като те се грижат за процеса на настройване на вашия сайт, добавяне на съдържание и се уверяват, че той изглежда и работи както искате.

Ако искате по-задълбочена персонализация, можете да поискате персонализирани модификации, като промени в дизайна или оформлението или дори напълно персонализиран сайт, за допълнителна такса.

Изграждане на вашия сайт

За да създадете вашия сайт, просто изберете вашата индустрия, изберете един от наличните шаблони и започнете да персонализирате вашия сайт.

Всеки отраслов шаблон е оборудван с функции, специфични за тази индустрия, като системи за резервации, класифицирани реклами, интеграция на Google Map и много други. Плюс това, всички шаблони са мобилни.

Персонализирането на вашата тема е толкова просто, колкото да отворите страницата, която искате да редактирате, и да кликнете върху текста, който искате да промените. Единственият недостатък е избраната от вас тема ще бъде почти точно съвпадение на демонстрационната тема, тъй като опциите за персонализиране са ограничени.

За да добавите още функции към вашия сайт, можете да разгледате магазина с приложения, за да закупите още функции на сайта като блог, отзиви на клиенти, календари на събития и други.

Кой трябва да използва VEVS?

VEVS е идеално място за собственици на офлайн фирми, които искат да създадат уебсайт, който им позволява бързо да продават своите продукти и услуги онлайн. Вграденият специфичен за индустрията софтуер е огромен плюс и отнема неприятностите от продажбата онлайн.

Ако в момента се намирате в една от поддържаните индустрии, използването на този конструктор е безпроблемно. Ще можете да преминете от липса на онлайн присъствие до елегантен и функционален сайт за нула време. Плюс това, подробното ниво на поддръжка се грижи за хора с почти никакъв технологичен опит.

Кой трябва да използва различен уебсайт?

Все пак VEVS не е за всички. Ако не работите в някоя от поддържаните индустрии, използването на този инструмент няма смисъл. Съществуващите опции за персонализиране не позволяват тона на гъвкавост извън шаблонния шаблон.

Ако искате повече контрол върху дизайна на вашия сайт и нямате нищо против да работите с допълнително резервиране на услуги или интеграция на електронна търговия, тогава има други възможности, по-подходящи за вашите нужди.

В заключителната

Собствениците на офлайн фирми без никакви технически умения най-накрая могат да създадат функционален и красив сайт, който прави продажбата проста. Този инструмент е насочен към начинаещи и се грижи за по-голямата част от тежкия лифтинг, когато става въпрос за изграждане на уебсайт, за неговото домакинство и за да се уверите, че изглежда и функционира правилно.

Собствениците на фирми, които търсят малко повече контрол върху крайния резултат от своя сайт, може да искат да проучат други опции. Персонализирането е ограничено, освен ако не искате да наемете VEVS
екип, който да го персонализира за вас.

Това създаване на уебсайт за ниши е солиден избор и със сигурност ще помогне на тон офлайн фирми да направят скока онлайн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map