Ураган Електрически през 2020 г.: Какво казват отзивите на урагана от електрически клиенти?

Ураган Електрически Въведение

Hurricane Electric е базиран в САЩ доставчик на интернет услуги, специализиран в IP транзит и колокационен хостинг. Създадени през 1994 г., те поддържат най-големия гръбнак на IPv6 в света въз основа на броя свързани мрежи. В допълнение към тези услуги, те предлагат уеб и електронна поща хостинг за повече от 15 години.


Услуги и специализации

Hurricane Electric осигурява напълно управляван специализиран хостинг. Вместо да представя списък на персонализиращи се сървъри, от които да избирате, Hurricane Electric работи с вас едно на едно, за да определи вашите нужди и да предостави надеждна оферта. След като им кажете вашите спецификации, заедно с каква ОС ви трябват (те предоставят Linux, Windows, FreeBSD или Sun Solaris) и всеки необходим софтуер, те ще настроят сървъра за вас. След като вашият сървър е настроен и тестван, всичко, което трябва да направите, е да прехвърлите вашия уебсайт към него. След това те ще управляват вашия сървър. Те ежедневно наблюдават сървърите, обработват рутинна поддръжка и извършват планирани проверки, за да гарантират, че сървърът ви работи правилно. Ако предпочитате, можете също да инсталирате собствена операционна система и / или да управлявате сървъра сами.

Всички специализирани сървъри са свързани с много гигабитните Ethernet връзки на Hurricane Electric. В допълнение към стандартната настройка и поддръжка, те предлагат и няколко незадължителни функции, включително root достъп, външно съхранение, статистика за използване, архивиране, балансиране на зареждането и разпространение на съдържание.

Ако се притеснявате за количеството енергия, което вашият специализиран сървър ще използва, те предлагат и Green Server, който използва енергийно ефективен хардуер, за да намали въглеродния ви отпечатък.

Те също така след 2 пакета за виртуален частен сървър (VPS). И двете включват статичен IP адрес, достъп до международния гръбнак 10Gbps на Hurricane Electric, излишни връзки, база данни MySQL, статистика на Webalizer, управление на SSL сертификати и управляван хостинг. Пакетите варират в зависимост от броя на включените домейни, пространството за съхранение и месечните лимити за трансфер. И двата плана са предназначени за клиенти на бизнес ниво или сайтове с голям трафик.

Hurricane Electric предлага колокационни услуги за всяко ниво на сървърните изисквания, независимо дали имате нужда от кабинетно пространство за един сървър, пълен кабинет или място за хиляди сървъри. Техните съоръжения осигуряват захранване и достъп до вашия избор от 100Mbps, 1000Mbps или 10Gigabit Ethernet.

Изглежда, все още нямаме отзиви за Hurricane Electric.

инфраструктура

Hurricane Electric има 3 базирани в Калифорния центрове за данни, осигуряващи общо близо 250 000 квадратни фута. Центровете за данни се наблюдават от персонала на място 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки шкаф се заключва индивидуално и се следи от специално проектирано видео наблюдение. Достъпът до съоръжението е осигурен чрез врати с ключови карти и биометрична сигурност.

Всеки център за данни използва множество оптични влакна, гигабитни интернет връзки, климатично контролирана среда, резервно копие на батерията и генератори за спешни случаи.

Макар и да не е особено хостинг, заслужава да се отбележи, че тяхната IP Транзитна мрежа работи в Северна Америка, Европа и Азия. Това е мрежа за самолечение, което означава, че ако една връзка се провали, транзитът ще бъде незабавно взет от друга. Те имат и договори с множество други доставчици за резервен транзит, ако е необходима допълнителна поддръжка за поддържане на връзки.

Поддръжка и обслужване на клиенти

Техническата поддръжка е достъпна по телефон или имейл.

Сигурност и архивиране

Hurricane Electric осигурява ежедневен мониторинг на вашите сървъри и автоматично се справя с всички проблеми, които може да срещнете. Ако нещо трябва да се провали, те съхраняват локални резервни твърди дискове, захранващи устройства и платки, за да могат бързо да коригират проблема. Те също така разполагат с допълнителна RAM памет, която може да бъде добавена незабавно, ако искате да надстроите.

Резервните копия са достъпни като незадължителна услуга за специализирани сървъри. Резервните копия могат да бъдат изпратени до друг диск или касета.

Политика за плащане, плащане и анулиране

Всички сметки се фактурират ежемесечно, а просрочените сметки могат да бъдат спрени или прекратени по преценка на Hurricane Electric. Клиентите могат да закрият акаунта си по всяко време, чрез имейл, пощенска поща или факс.

заключение

Ако търсите уеб-хост, който може да осигури пламващи бързи скорости в Интернет, ще стигнете до правилното лице. IP транзитът и честотната лента са основният бизнес на Hurricane Electric и когато хоствате с тях, получавате достъп до най-големия интернет гръбнак IPv6 в света, със скорост до 10Gb в секунда.

Hurricane Electric също прави хостинга прост, дори за специализиран бизнес клас и VPS услуга, с напълно управлявани хостинг планове. Просто им кажете какво искате и те го настроят. Това е идеално за компании, които нямат на разположение ресурси или експертиза за управление на собствените си сървъри; Въпреки това, той може да не е идеален за организация, която иска пълен контрол върху сървърната си среда или която трябва да отговаря на най-високите стандарти за сигурност на своите клиентски данни.

Имайте предвид, че това е домакин в бизнес класа. Няма да намерите нискотарифни, лични планове за уебсайтове. Всъщност, освен двата си VPS плана, те не предоставят информация за цените на своя сайт, тъй като предпочитат да работят директно с клиентите си, за да оценят техните специфични нужди и да предоставят точна оферта за цените, за да ги изпълнят. Това е много хубаво нещо, ако не искате да преплащате за услуги, които не са ви необходими.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map