Уеб хостинг подложка през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите за уеб хостинг тампони?

Въведение на WebHostingPad

Посетете уебсайта WebHostingPad и ще забележите, че той е специализиран в споделен хостинг с ниски цени, въпреки че предлага и хостинг на Reseller / VPS. Компанията е създадена през 2005 г..


Изглежда, че на сайта им има малко информация относно това кой го притежава. Корпоративният офис на WebHostingPad е базиран в Rolling Meadows, IL в САЩ и неговите сървъри в Чикаго, Илинойс.

Интересното е, че има някои препратки към WebHostingPad, който се движи в индустрията за уеб хостинг в Китай.

Хостинг планове за WebHostingPad

Има два споделени уеб хостинг плана на WebHostingPad, Power Plan и Power Plan Plus. Всяка от тях осигурява неограничено хостинг пространство и безмерна месечна честотна лента. Клиентите могат също така да хостват неограничени домейни, имейл акаунти и MySQL бази данни.

Power Plan Plus предоставя също SSL сертификат, SSH достъп, разширен филтър за спам и уеб статистика, списък на бизнес директория и разширено сканиране за сигурност.

Двата споделени хостинг плана се определят според това колко време се регистрирате. Можете да сключвате споразумения, вариращи от една година до пет години.

WebHostingPad си партнира с друга уеб хостинг компания, VPSDepot, за да предостави три планове за Reseller / VPS за избор.

 • Планът за начинаещи осигурява 100 GB дисково пространство, 100 GB месечна честотна лента, 128 MB гарантирана памет и един специален IP адрес.
 • Професионалният план на VPS дава 50 Gb дисково пространство, неограничена честотна лента, 256 MB гарантирана памет и 512 MB burstable памет и два специални IP адреса.
 • Третият Premium план е подобен на професионалния план, но със 100 GB дисково пространство, 512 MB гарантирана памет и 2 GB burstable памет.

WebHostingPad също предлага ултра ниска цена само по имейл услуга, която ви предоставя неограничени имейл акаунти и ваше собствено име на домейн. Услугата поддържа основни смартфони (включително BlackBerry) и включва до 1 GB място за съхранение на пощенска кутия.

Време за престой / престой в WebHostingPad

WebHostingPad може да се похвали с 99,9% продължителност, въпреки че не публикува никаква статистика, която да подкрепи искането. Той предоставя гаранция и ще възстанови на клиентите за всеки престой (пропорционално).

Центърът за данни WebHostingPad N + 1 се намира в Чикаго с 24/7 охрана на място и вентилационни системи за ОВК. Сайтът също така носи 48 часа гориво за генератора, за да се гарантира, че той остава изправен в случай на прекъсване на електрозахранването. Този UPS е подкрепен и от споразумения с местни доставчици на гориво.

Центърът за данни се архивира всяка седмица, но WebHostingPad предоставя и безплатни допълнителни инструменти за архивиране за вашия сайт.

Поддръжка на WebHostingPad

WebHostingPad разполага с денонощен екип за поддръжка със САЩ, с чат на живо, имейл и телефонна поддръжка. Страницата на центъра за поддръжка на уебсайта също така осигурява достъп до бюрото за помощ на Каяко, където можете да подадете билет за поддръжка.

Има и голяма база знания, с която можете да се консултирате за съвет и ръководства на потребителя. Има страница с новини за фирмени съобщения, но не се показва в момента на писането.

Страницата на WebHostingPad във Facebook и Twitter акаунти изглежда доста активна, но повечето потребители с заявки се пренасочват към другите канали за поддръжка. Служителите публикуват съобщения и други статии, свързани с новини, за да поддържат своите последователи актуални.

WebHostingPad в новините

Освен някои китайски новинарски статии, свързани с тях, влизащи в хостинг пазара, има много малко други новини около компанията, добри или лоши. Можем само да предположим, че тяхната хостинг услуга е сравнително солидна и надеждна.

Контролен панел WebHostingPad

Контролният панел, използван от WebHostingPad, се захранва от cPanel. Това осигурява инструменти за архивиране и възстановяване, възможност за стартиране на задания за cron, проверка на анализа на сайтове, проверка на уеб пощата и други.

Екстри WebHostingPad

WebHostingPlus поддържа Softaculous, който позволява инсталиране с едно щракване за цялото разнообразие от инструменти, включително WordPress., Drupal и други. Бонус функции включват Board Board, скрипт за формуляри, PHP Nuke, пощенски списък, галерии / Coppermine, Mambo, Joomla, Perl, Python и други.

Регистрирайте се за споделен хостинг и ще получите безплатно име на домейн, кредити за Google Adwords, Yahoo & Bing Credits, рекламни кредити във Facebook и софтуера за защита на сайта Access Guardian.

WebHostingPad предоставя безплатен уебсайт за създаване на уебсайтове, но можете да закупите и потребителски сайт според вашите нужди. За да закупите тази допълнителна функция, трябва да се свържете с тях за оферта.

Има партньорска програма, която ви печели пари за всяка посочена продажба.

Гаранция за връщане на парите в WebHostingPad

WebHostingPad предлага гаранция за връщане на пари както за споделени хостинг услуги, така и за VPS услуги.

 • Споделеният хостинг се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, въпреки че това не обхваща подновяването на акаунта, допълнителни елементи и услуги или регистрация на имена на домейни.
 • Гаранцията за връщане на пари VPS е ограничена до 5 дни и включва само хостинг услуги. Не са включени допълнителни услуги като WHM / cPanel лицензи, IP адреси и създатели на сайтове.

Обобщение на WebHostingPad

WebHostingPad предлага разнообразни евтини уеб хостинг услуги, с голям акцент върху съотношението цена / качество. Въпреки че може да не получите сайт с всички „звънци“, добрият солиден хостинг ще бъде привлекателно предложение за хора, които искат проста услуга на ниска цена.

Често задавани въпроси за уеб хостинг подложка

 • Къде се намира компанията?

  Корпоративните офиси са разположени в Buffalo Grove, IL в САЩ.

 • Уеб хостинг площадката предлага ли хостинг на Windows?

  Не. Уеб хостинг площадката е специализирана в Linux хостинг.

 • Предлага ли уеб хостинг Pad управляван VPS хостинг?

  Да, той предлага управляван и неуправляем VPS хостинг.

 • Включен ли е домейн с покупката на хостинг план?

  Да. Новите хостинг планове включват безплатна регистрация на име на домейн за една година.

 • Каква гаранция за удовлетвореност се предлага?

  Web Hosting Pad предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 • Какви опции за поддръжка са предоставени?

  Всички клиенти на хостинга имат достъп до 24/7 поддръжка по телефона, имейл и чат на живо.

 • Какви ограничения за пространство и пренос на данни има?

  Уеб хостинг Pad предлага неограничено дисково пространство и непромерена честотна лента при споделени планове. VPS и специалните планове са ограничени от размера на диска и честотната лента на конкретния план, въпреки че някои от VPS плановете предлагат и неограничена честотна лента..

 • На какъв език ще говори екипът за техническа поддръжка, когато се обадя?

  Техническата поддръжка е достъпна само на английски.

 • Къде се намират центровете за данни за уеб хостинг площадки?

  Той има един център за данни, който се намира в Чикаго, Илинойс в САЩ.

 • Какви езици за разработка поддържа Web Hosting Pad?

  Той поддържа технологии, обикновено свързани с хостинг на Linux, като PHP, Perl, Python и MySQL бази данни.

 • Предлага ли уеб хостинг тампон дистрибутор хостинг?

  Няма планове, специфични за дистрибутора. Въпреки това плановете му за VPS предлагат неограничени домейни, бази данни и имейли и те могат да се използват като план за дистрибутори, ако желаете.

 • Ще ми помогне ли уеб хостинг подложката да прехвърля съществуващия си уебсайт?

  Web Hosting Pad ще прехвърля файловете и базите данни на уебсайта ви безплатно, стига уебсайтът да е под 2 GB, а старият ви хост използва cPanel. Ако сте използвали друг контролен панел, ще трябва да мигрирате собствените си данни.

 • Мога ли да хоствам няколко сайта в споделен хостинг акаунт?

  Споделените уеб хостинг Pad и VPS планове ви позволяват да хоствате неограничени домейни. 

 • Има ли строител на сайтове?

  Да. Всички хостинг планове идват с Weebly Site Builder като безплатна пробна версия. Той предлага стотици шаблони, за да улесни създаването на уебсайт за хора от всички нива на умения. Ако ви харесва Weebly, можете да платите за една от премиум версиите.

 • Какви инсталатори са с едно щракване?

  Хостинг плановете също идват с Softaculous, библиотека от стотици скриптове и приложения.

  Приложенията са идеални за нетехнически потребители и всяко от тях може да бъде инсталирано за няколко минути.

  Пакетните скриптове включват WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, Gallery и Coppermine.

 • Мога ли да използвам уеб хостинг подложка за уебсайт с голям брой изображения?

  Да. Всички споделени планове също се предлагат с неограничено дисково пространство за съхранение на изображения, както и с непроменена честотна лента, което прави уеб хостинг подложката отличен избор за хостинг на изображения и галерии. 

 • Какви контролни панели се предлагат?

  Всички планове идват с контролния панел cPanel.

 • Какви опции за плащане се поддържат?

  Освен основните кредитни карти, клиентите могат да плащат и чрез PayPal и Alipay.

 • Каква гаранция за ъптайм е предоставена?

  Web Hosting Pad предоставя 99% гаранция за продължаване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map