Преглед на хостинг на MilesWeb: Ето всичко, което трябва да знаете за този индийски домакин.

Преглед на MilesWeb

MilesWeb е голям доставчик на хостинг услуги, предлагащ пълен набор от хостинг услуги. Компанията е базирана в Nashik, Махаращра, Индия и използва сървъри, разположени в центрове за данни в САЩ, Великобритания, Румъния и Индия. MilesWeb е една от най-добрите хостинг компании в Индия, с много информативен и подробен уебсайт, предлагащ широка гама от хостинг опции.


Услуги и специализации

MilesWeb се ​​фокусира върху предоставянето на пълен набор от висококачествени хостинг планове, с 99.95% гаранция за продължаване и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Предлагат се както Linux и Windows планове, така и VPS и специализирани сървърни планове.

MilesWeb предлага четири достъпни LAMP споделени хостинг планове в ценовия диапазон от $ 15 и $ 30. Дори тези основни планове предлагат приятни функции, като денонощна поддръжка и безплатна ежедневна услуга за архивиране и възстановяване.
На разположение са три бизнес ориентирани LAMP споделени хостинг планове с функции като SSD съхранение, неограничена честотна лента, неограничена база данни и имейл акаунти. Тези хостинг планове се предлагат и с визуален конструктор на уебсайтове и безплатен частен SSL сертификат.

cPanel хостинг пакети се предлагат в три вкуса, с различни SSD хранилища и ограничения на честотната лента. Тези споделени планове също са базирани на LAMP платформата и предварително конфигурирани за лесно инсталиране на едно кликване на приложение с помощта на Softaculous и cPanel.

MilesWeb също предлага специализирани управлявани хостинг планове за WordPress в същия ценови диапазон като своите бизнес планове. Тези хостинг планове идват предварително конфигурирани за WordPress, с лесна инсталация на WordPress, използвайки Softaculous. Други функции включват автоматични актуализации, SSD съхранение и достъп до широка гама от безплатни CMS и електронна търговия шаблони, теми и плъгини.

Ако имате нужда от технологии на Microsoft във вашия хостинг план, MilesWeb има три управлявани планове за хостинг на Windows, от които да избирате. Планове за хостинг на Windows използват сървъри на Windows 2008/2012 с контролен панел Plesk. Те поддържат ASP.Net, Ajax, PHP и Perl с MS SQL и MySQL бази данни. Всички планове за хостинг на Windows използват SSD съхранение.

MilesWeb има много богато VPS хостинг предложение, с широк спектър от управлявани или неуправлявани опции, работещи на OpenVZ или KVM с опции за операционна система Linux или Windows. Броихме общо 24 различни VPS хостинг планове в оферта.

Специализираното предложение на сървъра на MilesWeb е много подробно, с 13 различни конфигурации на сървъра. Налична е широка гама от хардуерни платформи – от евтини сървъри, базирани на стари процесори Intel Core2 Duo E4500 с DDR2 памет, до високоефективни сървъри, базирани на Intel Xeon E5-2630v2 с DDR3 памет и SAS съхранение. Всички специализирани сървъри са свързани с високоскоростна, излишна мрежа и са подкрепени с 24/7 поддръжка, проактивен мониторинг на сървъра и 100% време за SLA.

Инфраструктура на MilesWeb

MilesWeb използва центрове за данни от ниво 3 и tier-4 в САЩ, Великобритания, Румъния и Индия, с инфраструктура, оптимизирана за надеждност и бързина. Всички съоръжения на центровете за данни са оборудвани с многостепенни системи за излишно захранване и HVAC оборудване и 24/7 сигурност. MilesWeb гарантира, че техният център за данни HVAC и захранването ще бъдат на разположение 100% от времето, с изключение на планирана и аварийна поддръжка.

Подробните спецификации на сървъра не са изброени, но специалните планове за хостинг на сървъри разкриват повече информация за сървърния хардуер, използван в техните центрове за данни.

Поддръжка и обслужване на клиенти

MilesWeb претендира за добро ниво на поддръжка с възможности като денонощна поддръжка по телефона, поддръжка, базирана на имейл и поддръжка за чат на живо – всички с 24/7 наличност. Поддръжка по телефона за клиенти от Индия също се предлага на безплатен телефонен номер.

резюме

MilesWeb е сравнително голям играч на индийския субконтинент. Той се откроява като голям доставчик на хостинг услуги, способен да покрие почти всякакви изисквания. Компанията може да приюти както бизнес, така и хобисти и може да се похвали с впечатляваща инфраструктура. Въпреки това част от хардуера, използван в хостинг плановете му за начално ниво, е отминала своята премиера.

MilesWeb е популярна компания за уеб хостинг в Индия – и имайте предвид, че говорим за огромен пазар. Ето защо е в състояние да предложи завладяващ набор от услуги, насочени към местния пазар. Той също има международна привлекателност, поради своите политики и ресурси за подкрепа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map