Отзиви за уеб хостинг: Кои препоръчват реалните потребители? [+ Онези, които трябва да се избягват]

Последни отзиви

Аватар на Джеръми Поасон


Джеръми Поасон
ggscorp.com

24 февруари 2020 г.

Те са най-добрите – рок. Просто прекарайте вашия сайт на siteground.com – това ще бъде едно от най-добрите решения, които вземате. От техническите услуги за хостинг на сайт до обслужване на клиенти, аз открих, че те са най-добрият бар-няма.

Защо да плащате за GoDaddy или Web.com, когато можете да разполагате с истински хост и реално обслужване на клиенти? Не гледайте, просто потърсете siteground.com и това е гаранция, че никога няма да съжалявате.

Лого на SiteGround

Прочетете рецензиите на SiteGround
или посетете SiteGround сега

Аватар на Рей Лусеро

Рей Лусеро
janixlife.com

19 февруари 2020 г.

Като цяло опитът ми с Hostgator беше много добър. Те осигуряват качествен продукт на разумна цена. Техният екип за поддръжка е отличен, ако имам незабавен проблем, като се има предвид, че имах проблем с постоянния контакт с таксуване с клиент и се свързах с поддръжка, за да се опитам да разреша.

Те казват, че проблемът трябва да отиде до администратор и там той остава. Изпратих доказателство, че тези обвинения са неверни и все пак не чувам нищо назад. Клиентът ми продължава да бъде таксуван и може да я загубим като клиент …

Лого на HostGator

Прочетете ревютата на HostGator
или посетете HostGator сега

ИЛДИКО НЯРИ аватар

ИЛДИКО НЯРИ
ildikonyari.com

15 февруари 2020 г.

Клиент съм повече от 2 години и мога само да ги препоръчам. Панелите са лесни за използване, направо напред, и ако имам нужда от лично внимание към нещо или към въпрос, те са точно там. Използвам функцията за чат, за да се свържа с тях.

Пример, когато добавих SSL към моя уебсайт, специален SSL, те се увериха, че той работи правилно или когато имах въпроси относно нещо, което видях в уебсайта, провериха го и казаха, че трябва да е един плъгин, актуализиран плъгин, причинявайки то, така че ме посъветва да добавя отново тази приставка, за да реша проблема и тогава всичко беше наред. Наистина е лесно да се работи с платформата, заредена с тонове приложения, които дори нетехнологичен човек може да активира. И поддържат всички приложения актуализирани.

Така че, те непрекъснато се надграждат. По принцип всичко, което е необходимо за уебсайт, е достъпно на панелите. Дори не използвам много.

И имат много добро описание на базата знания за всичко и дори Образователен център за много неща – от кодиране до това как да създадете зашеметяващ уеб дизайн. И разбира се подкрепящ център на Общността. И така, какво може да каже клиент … ако няма проблеми, всичко върви гладко и на една ръка разстояние, хората просто ръководят собствен бизнес. Да, изборът на хостинг InMotion преди около 2 години беше добър избор и се радвам, че направих това.

InMotion хостинг лого

Прочетете отзивите за хостинг на InMotion
или посетете хостинг на InMotion сега

Тони Рамирес аватар

Тони Рамирес
imagesofpolo.com

10 февруари 2020 г.

От няколко години съм клиент на JustCloud, като плащам над 200 паунда годишно. Наскоро забелязах, че файловете ми не са архивирани за известно време, въпреки че приложението ми казва, че ако се архивира всеки ден. Няколко пъти се свързах с JustCloud относно този проблем и те дори не отговориха.

Техните клиентски услуги не съществуват. Внимавайте, тъй като това може да бъде много скъпо, ако компютърът ви се повреди. Не разчитайте на тяхната услуга.

JustCloud лого

Прочетете отзивите на JustCloud
или посетете JustCloud сега

Аватар на Soren Aarenson

Сорен Аренсън
aeido.com

06 февруари 2020 г.

Хостингът на маховиците, Имхо, е за начинаещия, а не за експерта. Те имат няколко звънци и свирки с техния бекенд, но вие нямате абсолютно задълбочен контрол върху много основни функции на управление на уебсайт и хостинг. Ако сте квази разработчик, който знае само как да използва Divi или Be-тематична разработка на предния край или плъгин, казвам сигурно, че отидете с тях, защото се съмнявам, че дори знаете какво е PHP и имате нужда от всичко изхвърлено, за да изградите уебсайт.

Реалността обаче е, че правенето на прости неща като пренасочвания и настройване на производителността е кошмар с Flywheel и изисква билети за поддръжка за най-основните неща, които ще трябва да изчакате, за да направи някой друг по ваше време и за сметка, когато можете да се занимавате с други неща. Има по-здрави и по-добри хостинг опции там. Преди някой да ви продаде на агенция за бели етикети, хостинг с Flywheel, помислете за хостинг изискванията на клиента си, както и разходите и времето, в което ще платите, само за да ги задържите там.

Лого на маховика

Прочетете отзиви за маховика
или посетете Flywheel Now

Отзиви за уеб хостинг: Кои препоръчват реалните потребители?

Разкриване на информация Вашата поддръжка помага за поддържането на сайта! Печелим такса за препращане за някои от услугите, които препоръчваме на тази страница.

Франк Мораес

от Франк Мораес

Последна актуализация: 27 януари 2020 г.

От 2008 г. публикуваме 1+ милиона думи от реални ревюта на най-популярните уеб хостинг услуги в света.

Ние знаем доброто, лошото и грозното за най-популярните хостинг доставчици в света – и не се страхуваме да го публикуваме.

Препоръчваме да отделите време, за да разгледате оценките и отзивите на клиентите, когато търсите уеб хост.

Ще получите отговори на въпроси като: Има ли скрити такси или такси? Удължителността е толкова добра, колкото е обещана? Полезна ли е поддръжката на клиенти?

Най-популярни уеб хостинг компании

Не сте сигурни откъде да започнете? Предлагаме да разгледате следните списъци с най-високо оценени, най-прегледани и най-дълго управлявани компании.

HOSTСПЕЦИАЛНОСТИНАЧАЛНА ЦЕНА

лого на сайта

рейтинг на потребителя на сайта

2893 отзива

 • Споделен хостинг на WordPress
 • Премиум хостинг
  (облак, VPS, посветен)
 • Начални

$ 3.95 / месец

посещение

Inmotion хостинг

инмоция потребителска оценка

648 Отзиви

 • Широка гама от планове и
  лесна мащабируемост
 • Премиум SSD дискове
 • Екологични зелени сървъри

$ 2.95 / месец

посещение

bluehost хостинг

потребителска оценка на bluehost

483 отзива

 • Хостинг пакети за начинаещи
 • Премиум функции за сигурност
 • Услуги за дигитален маркетинг

$ 2.75 / месец

посещение

лого на hostgator

потребителска оценка на hostgator

605 отзива

 • WordPress оптимизиран облачен хостинг
 • Персонализирано създаване на уебсайт
 • Безплатни маркетингови услуги по имейл

$ 2.75 / месец

посещение

godaddy лого

потребителска оценка на godaddy

601 Отзиви

 • Гама от хостинг планове
  (споделено, VPS, посветен)
 • Регистратор на домейни
 • Услуги за графичен дизайн

$ 1.00 / месец

посещение

Как да намерите правилния хостинг пакет

Търсите отзиви за конкретни видове уеб хостинг?

Собствениците на малък бизнес имат различни нужди от тези, които искат да хостват сървър на Minecraft. Така че, ние създадохме ръководства и сравнения на купувача за много специализирани приложения като:

 • Малък бизнес
 • WordPress хостинг
 • VPS (виртуални частни сървъри)
 • Специализирани сървъри
 • Windows хостинг
 • Облачни услуги

Нови и просто се нуждаят от солидна препоръка на надеждни домакини? вижте нашето ръководство за най-добрите домакини на 2020 г. тук.

Можете също да говорите с нас в нашия чат на живо или да се свържете с нас по имейл, ако сте останали и се нуждаете от помощ.

Освен четене на отзиви, разгледайте и нашите Мнения на експерти за обобщение на това, което можете да очаквате от даден хост, статистика за ъптайм, хостинг план, цени и т.н..

Отзиви за най-висок бюджет за хостинг за „Избор на хора“

Тези уеб хостинг доставчици под $ 5 / месец са най-популярни и най-високо оценени сред нашите потребители. Смятаме, че това са най-добрият залог за повечето от нашите посетители:

# 1. SiteGround – 2893 отзива | посещение
<- гласуван за най-добър 4 години подред!

# 2 Хостинг на InMotion – 648 Отзиви | посещение

# 3. A2 хостинг – 261 Отзиви | посещение

# 4. GreenGeeks – 351 Отзиви | посещение

# 5. Interserver – 212 Отзиви | посещение

Вижте и нашето ръководство за Най-добри домакини на 2020 година и резултатите от нашите тестове за бързина и безработица, за да намерим най-бързите и надеждни хостове.

Най-прегледани уеб хостинг компании

Тези доставчици на уеб хостинг услуги са най-често преглеждани от нашите потребители. Вземете вътрешната лъжичка на тези популярни домакини.

# 1. SiteGround – 2893 отзива | посещение

# 2. Върви татко – 601 Отзиви | посещение

# 3. HostGator – 605 Отзиви | посещение

# 4 Хостинг на InMotion – 648 Отзиви | посещение

# 5 Bluehost – 483 Отзиви | посещение

Искате да прегледате текущия си доставчик на хостинг услуги? Можете да го направите в долната част на която и да е от страниците за преглед на хоста.

Най-добрите VPS и посветени хостинг отзиви

Хостинг компаниите прегледаха и оцениха високо за своите VPS (виртуален частен сървър) и специализирани хостинг услуги на сървъри.

# 1. Течна мрежа – 87 Отзиви | посещение

# 2. A2 хостинг – 261 Отзиви | посещение

# 3. InMotion хостинг – 648 Отзиви | посещение

# 4. SiteGround – 2893 отзива | посещение

# 5. Interserver – 212 Отзиви | посещение

Нашите отзиви са различни. Ето как…

Рекетът за уеб хостинг за отзиви е счупен – и искаме да го поправим.

Ти си тук, защото си умен. Ето защо ние ви искаме на наша страна. Не сте излъгани от други сайтове за „хостинг на сравнение“ за плащане за разположение или от астротурфичните отзиви за хостинг, които четете другаде.

Ние виждаме нашата цялостност като печеливша. Получавате ясни, честни и надеждни хостинг отзиви; печелим вашето уважение и, надяваме се, вашата лоялност.

Нашата цел е, че един ден ще закупите хостинг чрез нашите препратки за препратки, за да помогнем за финансирането на нашата добра работа.

# 1 Реални, висококачествени отзиви на клиенти

Това е евтино за хостинг компаниите да купуват „чорапи-кукли“ – платени, за да напишат положителни отзиви („astroturfing“).

И всички сме виждали рецензии на Amazon, които възлизат на една дума: „Страхотно!“

… Или „Ужасно!“

Доста безполезно да ви помогне да решите какво да купите, нали?

Нашия подход: Приемаме само висококачествени отзиви. В допълнение, ние проверяваме всеки преглед на клиента и правим всичко възможно, както с технологията, така и с детективската работа, за да издушим фалшификатите.

Най-честите причини да отхвърляме отзивите:

 1. Плагиатски или дублирани отзиви. Публикуваме само отзиви, които са уникални за този уебсайт.
 2. Псевдоними. Не допускаме анонимни отзиви. Рецензенти трябва да са в готовност за своите изявления с истински имена.
 3. Фалшиви отзиви. На нашия сайт не се допускат астротурфинг, акаунти за марионетки или платени отзиви.
 4. Кълната, клеветата или друга много неприятна реч ще получат консерви за преглед.

Отнема много време, за да отстраним лошите отзиви, но ние сме фокусирани с лазер за получаване на най-добрата информация на нашия сайт, така че смятаме, че си струва усилията.

# 2. Нашите мнения са честни и истински

Много уебсайтове за преглед на хостинг са гадно. Те не са само с лошо качество, а често умишлено се опитват да дезинформират потребителите. Те продават „най-добрите“ петна на най-високия участник в търга.

Нашия подход:
Всички сме за дългосрочните взаимоотношения, така че е важно да не се подлъгвате, когато сте на нашия сайт. Ето как постигаме това:

Оценките на звездите се изчисляват от отзиви на клиенти, а не от нашите редакционни мнения (освен където е отбелязано).

Публикуваме всички квалифицирани отзиви, положителни или отрицателни. Похвалите и оплакванията са добре дошли.

Редакционните ни рецензии използват опит от първа ръка, независими изследвания и тестове за ъптайм, за да информират нашите читатели.

# 3 Пробваме преди да купите

Имаме опит от първа ръка и тестови сметки за десетки от най-големите компании за уеб хостинг. Разрешава ни да влизаме, да създаваме уебсайтове, да нарушаваме нещата, да се свързваме с поддръжката на клиенти и т.н. – и да сравняваме това преживяване с други хостове.

Ние също така проследяваме време за работа, скорост на страницата и други показатели и редовно актуализираме тези статистики.

Как можете да помогнете …

Ако научите нещо, докато сте тук, моля, помислете дали да ни стимулирате, като кликнете върху нашите препратки към препратките, когато вземете своето решение за хостинг.

Защо рефералните връзки са добри – фантастични, дори? Много причини:

 1. Не ви подлагаме на по-досадни форми на реклама.
 2. Не ви спамваме с безплатни бюлетини, продаващи продукти.
 3. Не се нуждаем от абонамент, за да използваме нашия сайт.
 4. Тези приходи помагат да финансираме другите ни страхотни функции, като нашата инфографика и ресурси.

Това няма да ви струва нищо (всъщност може да ви донесе приятна отстъпка) и ще запази нашия екип за нерви, за да може да продължи да се бори с добрата битка.

Нашият сценарий за мечти

Искате да създадете уебсайт. Използвате нашите инструменти, четете отзиви и намирате перфектния създател на хост или уебсайт.

Всичко върви добре и бизнесът ви започва да излита.

Ще си спомните колко ни бяха полезни и ще ни посетите отново. Ще оставите преглед и ще оставите нашите посетители да прочетат за вашите преживявания и да им помогнете да вземат по-добри решения за покупка.

След това ще отидете и ще ни препоръчате във вашия блог за 50 000 абонати (ей, това е нашата мечта, помниш ли?)

Все още имате въпроси? Не сте сигурни от какво се нуждаете?

Можете да проверите Често задаваните въпроси за отговори на най-често срещаните въпроси вижте нашето ръководство за намиране на най-добрия план за уеб хостинг за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map