Мис хостинг през 2020 г.: Какво казват отзивите на Miss Hosting Client?

Въведение за мис хостинг

Miss Hosting е сравнително млада уеб хостинг компания, която е част от Miss Group, серия от компании, покриващи уеб услуги и други. Седалището му е разделено между Швеция и САЩ, което вероятно ще се хареса на бизнеса както в Европа, така и в Северна Америка, въпреки че неговият център за данни се намира в Стокхолм, където изглежда се намира целевият му пазар. Той има девет членове на персонала, а услугите му са насочени към начинаещи, като пакетите започват от създателите на сайтове и се мащабират от там.


В сайта Miss Hosting ще забележите, че голяма част от съдържанието се показва на английски, докато други части, като базата от знания, могат да се показват и на шведски. Освен това, известно съдържание може да се показва на фински и норвежки.

Услуги и специализации

Miss Hosting предлага четири основни категории услуги за хостинг на уебсайтове, всички на Linux машини.

Неговият споделен уеб хостинг е на цена, за да се конкурира с основните доставчици на споделен хостинг и предлага различни нива на обслужване, в зависимост от характеристиките и капацитета. Най-основните споделени планове за Miss Hosting позволяват на клиентите да хостват един уебсайт, така че за неограничени сайтове ще трябва да активирате и да платите повече. Всички планове включват неограничена честотна лента и капацитет за съхранение на имейл, докато споделения хостинг план на най-високо ниво също предлага неограничено пространство за съхранение на вашите данни.

Създател на сайтове също е включен в споделени хостинг планове и това също се предлага като услуга. Създателят на сайтове включва персонализирани шаблони, отзивчиви оформления и интерфейс за редактиране с плъзгане и пускане.

На следващо място има хостинг на дистрибутори, който предоставя на дистрибуторите необходимите инструменти за продажба на неограничени акаунти с неограничени домейни. Отново има три плана, а дисковото пространство и честотната лента се увеличават заедно с цената. Всички хостинг акаунти на дистрибутори се предлагат с cPanel и WHM за лесно управление на клиента.

Специализираните сървърни пакети се разделят на три нива, като процесорните ядра, RAM и честотната лента се увеличават заедно с тарифата за пакети.

И накрая, има облачен VPS хостинг, който се таксува месечно или почасово според собствените ви предпочитания. Съществуват пет пакетни нива на стандартно ниво, плюс допълнителни „премиум“ пакети, насочени към бизнес потребителите. VPS хостингът се предлага с помощта на OnApp. Клиентите могат по желание да закупят IP адреси от различни държави срещу допълнително заплащане, което се твърди, че е SEO предимство за определени видове бизнес.

Miss Hosting предлага и услуги за регистрация на домейни, като се предлагат редица TLDs.

Datacenters

Центърът за данни на Miss Hosting се намира в Стокхолм, Швеция. От описанието на уебсайта му смятаме, че това е Pionen, център за данни, построен в стар ядрен бункер, който се намира на 30 метра под града. За съжаление, Miss Hosting не потвърждава конкретно името на своя център за данни на своя уебсайт, така че не е възможно да се изброят функциите, които имат доверие.

Поддръжка и обслужване на клиенти

Miss Hosting осигурява 24/7 поддръжка за всички свои хостинг клиенти. Клиентите трябва да подават заявки за поддръжка чрез системата за билети или чрез имейл адреса на сайта. На уебсайта му има формуляр, който прави вписването на нова заявка много проста.

На сайта на Miss Hosting има и онлайн база от знания на английски и шведски, както споменахме по-рано. Това предоставя основна информация за хостинга, но липсва всякаква разширена информация.

Не се рекламира телефонна поддръжка, така че трябва да приемем, че телефонната поддръжка не е предоставена и всичко трябва да се направи по имейл или билет. Има телефонен номер и кутия за чат на живо, но и двете изглежда са за запитвания за продажби.

Архивите

Miss хостинг прави нощни резервни копия на клиентските си данни и обещава да възстанови файловете, ако има проблем. Не е ясно дали тези резервни копия са предоставени на клиентите или дали те са само за вътрешна употреба на хоста.

Гаранция за ненавременна работа

Miss Hosting рекламира 99,9% гаранция за ъптайм за всички свои хостинг планове.

Гарантирано връщане на парите

Всички планове са снабдени с 45-дневна гаранция за връщане на парите, но това няма да се прилага за имена на домейни, които купувате заедно с вашия хостинг.

резюме

Miss Hosting е обещаващ домакин, подкрепен с опитен персонал. Местоположението му в Швеция му дава ниша и предлага широка гама от хостинг пакети за практически всякакви цели. Добре е да видите избор на IP адреси, които ще представляват интерес за маркетолозите и SEO специалистите. Някои от претенциите му са малко неясни, но все пак изглежда привлекателен вариант за бизнеса в Скандинавия и Северна Европа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map