Micfo през 2020 г .: Какво казват отзивите на клиентите на Micfo?

Micfo Въведение

Micfo е глобален уеб хостинг бизнес със седалище в Ню Йорк, САЩ. Компанията работи от 2002 г. и в момента използва сървъри, разположени на шест различни места в Америка.


Micfo предлага разнообразни хостинг услуги и изглежда не е специализирана в нито една конкретна област.

Хостинг планове на Micfo

Има три планове за уеб хостинг от Micfo. Всеки план позволява на клиентите да избират от хостинг на Windows или Linux без допълнително заплащане.

 • Планът без граници е опцията за ниска цена, която ограничава дисковото пространство на клиента до 70 GB и месечната честотна лента до 700 GB. Този план позволява на клиентите да хостват само един домейн и 10 бази данни.
 • Безграничният план осигурява неограничено пространство и честотна лента и поддържа до 10 домена и 50 бази данни. Този план идва и с Специализиран IP адрес.
 • Планът за безкрайност е стъпка от плана за безграничен достъп и позволява неограничени домейни и бази данни и се предлага със SSL сертификат отгоре.

Хостингът на дистрибутори е достъпен чрез три различни плана от Micfo. Отново клиентите имат избор на Linux или Windows хостинг.

 • Планът за безпроблемно се предлага с 30 GB дисково пространство, 1000 GB месечна честотна лента, 2 специални IP адреса и позволява неограничени домейни.
 • Flawless планът увеличава дисковото пространство до 40 GB и честотната лента до 2000 GB. Освен това клиентите получават безплатен конструктор на уебсайтове.
 • Планът за Eternity увеличава дисковото пространство до 100 GB и честотната лента до 3 000 GB. Клиентите получават и безплатен SSL сертификат и система за фактуриране, за да управляват своите акаунти.

Micfo предлага избор на VPS хостинг, базиран на Windows или Linux, с избор на контролни панели, които да вървят с него. Налични са три VPS плана.

 • Планът за безкрайност осигурява 1 GHz процесорна мощност с 512 MB RAM (сменяем до 1 GB), 40 GB дисково пространство, честотна лента 1000 GB и 2 специални IP адреса.
 • Планът за безвремие увеличава дисковото пространство до 60 GB, процесорната мощност до 1,5 GHz и RAM до 1 GB (burstable до 2 GB). Клиентите получават и безплатен SSL и неограничен трафик.
 • Вечният план върви крачка напред с 90 GB дисково пространство, 2 GHz процесорна мощност и 2 GB RAM (с възможност за разширяване до 4 GB).

Micfo също така разполага с доста изчерпателен списък от опции за клиентите да изграждат специален сървър според собствените си спецификации. Клиентите могат да изберат да инсталират голямо разнообразие от операционни системи, базирани на Linux или Windows, на своята кутия.

Има и партньорска програма, позволяваща на клиентите на Micfo да печелят пари чрез успешни реферали.

Micfo Uptime / Престой

Micfo гарантира на всички свои клиенти 99,9% продължаване, подкрепено от SLA. SLA посочва, че в случай, че продължителен работен ден да падне под 99,9% през всеки месец, клиентът ще бъде кредитиран с 5% от месечната си сметка за всеки 45 минути при гаранция, че сървърът е изчезнал (до максимум 100% от клиентския месечна сметка).

Micfo използва сървърно пространство в шест различни центрове за данни в Америка: Ню Йорк, Чикаго, Далас, Орландо, Лос Анджелис и Атланта. Всички имат сигурен достъп, климатичен контрол и излишни системи за захранване.

Мрежата също има персонал 24 часа на ден и е защитена от атаки за отказ на услуга (DDOS). Екипът ежедневно архивира всички данни и клиентите могат да имат достъп до архивите през контролния панел.

Поддръжка на Micfo

Клиентите на Micfo се поддържат 24 часа в денонощието с чат на живо, безплатна помощна линия и билети по имейл. На клиентите се гарантира отговор в рамките на 25 минути след подаване на заявка за поддръжка.

В допълнение към своите канали за поддръжка, Micfo предоставя сайт за блогове, база знания и набор от видео уроци за клиентите, за да намерят информация, която да им помогне да стартират своя уебсайт. Няма страница във Facebook за Micfo, но има акаунт в Twitter. Изглежда, че Twitter акаунтът се използва единствено за отговор на заявки на клиенти, а не за реклама, което е добър знак.

Micfo в Новините

Micfo са привлекли малко внимание, добро или лошо, в медиите. Проверих повечето важни източници на новини и не намерих никаква преса за тях, така че изглежда, че са доста надеждни.

Контролен панел на Micfo

Всички планове за съвместен хостинг на Micfo, базирани на Linux, са с най-новата версия на cPanel. Плановете за споделен хостинг, базирани на Windows, идват с Plesk. Клиентите на VPS могат да изберат кой панел искат срещу допълнително заплащане.

Както cPanel, така и Plesk са добре познати и познати контролни панели, с които хостинг клиентите трябва да имат малки проблеми. Уебсайтът на Micfo предлага също полезна видео демонстрация на всеки панел, ако клиентите искат да разгледат преди да купят.

Micfo Extras

Всички хостинг планове на Micfo идват с безплатен създател на уебсайтове, който позволява инсталиране на приложения с едно щракване на приложения като PHP, WordPress, Joomla, Drupal, Zen Cart и др. Плановете за Linux също поддържат Ruby on Rails, Perl, Python и други.

Необичайно клиентите получават безплатен достъп до ежедневните архиви на сайта си.

Политика за обратно гарантиране / анулиране на пари от Micfo

Micfo предлага безусловна гаранция за връщане на парите от 30 дни, ако клиентите им са недоволни от услугите, които получават. Клиентите трябва да подадат писмено заявката си за анулиране в отдела за фактуриране, за да получат пълно възстановяване, минус всички допълнителни разходи и такси за услуги, които са закупили.

Резюме на Micfo

От своя страна Micfo изглежда доста стандартна компания за уеб хостинг, която го играе доста безопасно. Той е изцяло фокусиран върху хостинга и не предлага допълнителни услуги като дизайн на уебсайтове.

Въпреки че 30-дневната гаранция е сравнително стандартна за индустрията, е хубаво тези искания да бъдат подкрепени от ясен SLA. Ежедневното архивиране е също нещо, което конкурентите му не предлагат често (или ако го правят, не го правят очевидно).

Услугите на Micfo ще се харесат на малкия и средния бизнес, особено на тези, които искат да поддържат добро присъствие онлайн в Америка. Разпространените му сървърни ферми ще бъдат добре подходящи за много американски фирми, които искат да хостват своите уебсайтове на сървъри, близки до целевия им пазар.

Често задавани въпроси на Micfo

 • Какъв тип хостинг предлага Micfo?

  Те са доставчик на уеб хостинг технологии, който се специализира в разширени уеб хостинг услуги. Те не предлагат споделени планове за уеб хостинг, а по-скоро специализирани, облачни и управлявани системи за Windows и Linux.

 • Плановете за хостинг на Micfo идват ли с безплатен домейн?

  Хостинг плановете на компанията се предлагат с един безплатен домейн на акаунт. Можете също така да регистрирате домейни независимо от хостинг пакетите, както и да закупите WHOIS поверителност.

 • Къде има Micfo своите центрове за данни?

  Те имат центрове за данни в Атланта, Лос Анджелис, Чикаго, Ню Йорк, Хюстън и Орландо. Самата компания се намира в Атланта, Джорджия.

 • Какви езици за програмиране се поддържат от техните планове?

  Поддържаните езици зависят от платформата, с която работите. Linux сървърите включват PHP, Perl и Ruby. Windows сървърите включват ASP и ASP.NET.

 • Предоставя ли Micfo помощ при прехвърлянето на съществуващ сайт и домейн?

  Компанията няма услуга за прехвърляне на сайт, но те предоставят обширна поддръжка, когато се изисква, и множество ръководства за всички типове уебсайтове, включително WordPress, Joomla, Drupal и много други CMS.

 • Мога ли да имам повече един домейн на акаунт с техните планове?

  Тъй като сте свободни да конфигурирате услугите си по ваше желание, това зависи изцяло от вас.

 • Предоставя ли Micfo архивиране на уебсайтове?

  Компанията създава резервни копия на собствените си сървъри за собствено използване. Те препоръчват на всеки клиент да архивира свои собствени данни.

 • Предлага ли Micfo поддръжка по телефона?

  Екипът за поддръжка на компанията е достъпен денонощно по телефона на техния 800 номер. Поддръжката е налична и чрез тяхната електронна поща и система за поддръжка на билети. Всички канали за поддръжка са достъпни само на английски език.

 • Има ли Micfo наличен софтуер, който да помогне лесно да се създаде уебсайт?

  Компанията разполага с 700 шаблона, достъпни за лесно изграждане на сайтове, както и инсталатори с едно щракване за много популярни приложения като WordPress, Joomla, Drupal и Magento. Освен това можете да инсталирате конструктор на уебсайтове с помощта на инсталатор с едно щракване.

 • Какви мерки за сигурност са налице?

  Компанията разполага със силно наблюдавани среди, които са обградени с периметър и транспортна сигурност. Те също така използват специализирани антивирусни и антиспам мерки в защитените им центрове за обработка на данни.

 • Има ли налични функции за електронна търговия?

  Електронната търговия се инсталира лесно и се настройва в специализирана, VPS и управлявана тип сервизна среда. Пакетите и функциите като OSCommerce, ZEN Shopping Cart и SSL могат лесно да бъдат интегрирани в сървърна среда,

 • Има ли ограничения по отношение на съхранение и място? Какво ще кажете за имейл адресите?

  Компанията предлага няколко нива, чак до неограничено пространство и честотна лента. По отношение на електронната поща, компанията по подобен начин предоставя различни суми до неограничени.

 • Бих ли могъл да домакин на сайт с тежки изображения по техните планове?

  Образните тежки сайтове не са проблем, тъй като, докато използвате изключителни ресурси.

 • Мога ли да предавам аудио и видео?

  Ако приемем, че имате достатъчно ресурси за вашите планове за посвещаване или VPS, аудио и видео потока не трябва да са проблем.

 • Предоставя ли Micfo контролен панел и ако да, кой?

  Компанията предоставя cPanel на техните бизнес хостинг планове, но можете да инсталирате всеки друг, който може да предпочитате.

 • Има ли Micfo гаранция за връщане на парите?

  Компанията предлага на клиентите 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 • Какви опции за плащане предлага Micfo?

  Компанията приема всички основни методи за плащане с кредитни карти като Visa, MasterCard и Discover. Те също приемат PayPal. Предлагат се месечни и годишни планове.

 • Предлага ли Micfo отстъпки?

  Няма въвеждащо ценообразуване от тази компания. Когато дойде време за подновяване, цената ще бъде същата като при стартирането на услугата ви.

 • Има ли Micfo гаранция за ъптайм и предлагат ли тя за престой?

  Компанията има 99,99% гаранция за продължаване на времето, която е подкрепена от кредити за обслужване за загубен престой.

 • Предлага ли Micfo някакви екстри?

  Компанията предлага незадължителни CDN услуги. Освен това са налични пакети за дистрибутори, както и партньорска програма.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map