Метро домакин през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентските метростанции?

Въведение на метрото с домакин

Host Metro е частна собственост и управлявана уеб хостинг компания. Бизнесът стартира през 2003 г. и мениджърският екип има общо над 50 години опит в уеб хостинг индустрията.


Host Metro е специализиран само за споделен уеб хостинг. Има десетилетия опит в тази ниша, така че можем да предположим, че клиентите са в сигурни ръце.

Хостинг планове за хостинг на метрото

Плановете за споделен хостинг от Host Metro са лесни за разбиране. Има само две опции, Mega Max хостинг план и Business Max хостинг план. Колкото по-голяма е продължителността на договора ви, толкова по-евтина е месечната такса.

И при двата плана клиентите получават “максимално” дисково пространство и честотна лента. Това е малко странна клауза. Това всъщност означава, че клиентите имат определена квота, а Host Metro казва, че квотите са достатъчни, за да задоволят 95% от нуждите на своите клиенти. Клиентите могат да поискат повече пространство, ако имат нужда от него, но те ще бъдат отхвърлени, ако 15% от съществуващото пространство заемат файлове, които не се използват за изграждане на уебсайта. Всичко това е доста неясно; той е предназначен да попречи на клиентите да използват услугата като съоръжение за съхранение на файлове, но някои хора няма да се чувстват комфортно без цифри, на които да разчитат.

И двата хостинг плана включват неограничени FTP акаунти, MySQL бази данни, седмично архивиране и създатели на сайтове. Клиентите могат да използват неограничени домейни и да настройват неограничени имейл акаунти. Планът за бизнес Max хостинг се предлага с SSL, специален IP и няколко други малки бонуси.

Време / Време за престой в домакин

Плановете за хостинг на Host Metro са обхванати от 99,9% гаранция за продължаване, но има важна клауза за излизане за домакина. Тя ще компенсира клиентите, ако продължителността на годината падне под 99,9% за период от година – не месец. В тази ситуация клиентите получават допълнителен месец хостинг безплатно, но е много малко вероятно някой период на престой да задейства гаранцията на първо място. Ако беше така, бихте ли запомнили да твърдите?

Има малко информация относно Центъра за данни на домакините на неговия уебсайт. Компанията казва, че съоръжението е едно от най-ефективните в света; може би това се дължи на странния му подход към разпределението на ресурсите. Успях да установя, че центровете за данни са захранвани и мрежови. Има също така сигурност, пожарогасене, климатични блокове и резервно захранване.

Поддръжка на домакинското метро

Опциите за поддръжка на домакинското метро включват базиран на САЩ 24/7 разговор на живо, имейл и телефонни канали. Има и база от знания за целите на самопомощта и включва статии, ръководства и често задавани списъци с въпроси.

Клиентите могат да следят страницата на Host Metro във Facebook и акаунта в Twitter. Докато емисията на Twitter е оживена, страницата във Facebook едва се използва.

Домакин метро в Новините

Host Metro е сравнително малка хостинг компания, така че липсата на преса не е изненадващо – и добър знак.

Контролен панел на хост метрото

cPanel се предлага във всички планове на Host Metro, което винаги е плюс. Тъй като няма разширени опции за хостинг, cPanel е единствената опция тук.

Екстри на домакинското метро

Host Metro предлага набор от безплатни и екстри, за да изкуши клиентите да се регистрират. Те включват безплатно име на домейн, безплатен достъп до SSL сертификати и талон на Google adwords на стойност 100 долара.

Хостът поддържа редица функции за електронна търговия, включително Google Checkout, PayPal, Zen Cart и OSCommerce. Softaculous също е инсталиран, както бихте очаквали.

Политика за гарантиране / отмяна на връщане на пари от домакин на метрото

Хубаво е да видите, че има гаранция за връщане на парите от 45 дни за всеки, който се регистрира за план на хостващото метро. Това е малко по-дълго от средната гаранция за връщане на парите при споделения хостинг като цяло. Гаранцията не покрива допълнителни услуги (като например разходите за регистриране на име на домейн или SSL сертификат). Той е достъпен и само за истински нови клиенти, въпреки че има 5-дневна гаранция, която покрива всички бъдещи подновявания.

Обобщение на метрото на домакина

Хост Метро е нетърпелива споделена хостинг компания. Ясно е, че плановете са проектирани да бъдат възможно най-ясни, въпреки че това има своите недостатъци.

Докато много компании предлагат неограничено пространство и ширина на лентата с прикрепени струни, Host Metro предлага само на клиентите необходимото пространство. Това може да е чудесно за всеки, който започва работа в мрежата, но ако имате нужда от повече място, може да бъде ограничителен, особено ако се регистрирате за тригодишен срок. Кой ще каже, че вашият сайт няма да наруши правилата в бъдеще? Предпочитаме да виждаме термини, поставени в камък. Но въпреки скептицизма си, има какво да се каже за хостинг доставчик на ниска цена, който не заслепява клиентите си с технически жаргон.

Често задавани въпроси на домакинското метро

 • HostMetro ще помогне ли да прехвърля моя сайт?

  Да. HostMetro предлага безплатен трансфер на сайта за всички нови клиенти.

  Можете обаче да прехвърлите само един акаунт безплатно и това трябва да стане в рамките на 30 дни от подписването с HostMetro. Освен това сайтът ви не може да бъде по-голям от 3 GB и имате нужда от достъп до стария.

  Допълнителни сайтове могат да бъдат прехвърлени срещу заплащане.

 • HostMetro предлага ли неограничена честотна лента и хостинг пространство?

  Нещо като. Плановете им са ограничени, но лимитът е поставен толкова високо, че 95% от сметките никога не го достигат.

  Ако се доближите до лимита (използвате 90% от капацитета) и не сте нарушили Общите условия, тогава те ще предоставят повече капацитет на вашия акаунт.

  Резултатът е, че честотната лента и съхранението, при условие че не сте направили нищо, което не би трябвало да правите, никога няма да бъдат ограничаващ реагент за вашия уебсайт. Свържете се с обслужващия персонал за повече информация.

 • Каква подкрепа предоставя HostMetro?

  HostMetro предлага поддръжка на клиенти чрез център за знания, денонощна телефонна линия и чат на живо. Цялата им подкрепа е базирана от Илинойс.

 • Каква е структурата на таксите на HostMetro и как мога да плащам?

  HostMetro таксува на месец с отстъпки за дву-тригодишен договор. Отстъпките варират от 10% до 40%.

  Те също предлагат обещание за определяне на цената, което означава, че каквато и цена да се регистрирате, е цената, която плащате за цял живот.

  Те приемат плащане чрез PayPal или друга основна кредитна карта.

 • Какви езици за програмиране поддържа HostMetro?

  HostMetro поддържа PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 и Ruby on Rails 1.8.

 • Какви услуги предлага HostMetro?

  HostMetro предлага споделен хостинг с два нива. Те са с по-висок подреждане, включително SSL сертификат и защитен печат на SiteLock. Те не предлагат дистрибутор, VPS или посветен хостинг.

 • Къде са центровете за данни на HostMetro?

  HostMetro има център за данни в Elk Grove Village, IL. Компанията е базирана на Arlington Heights, IL.

 • Има ли HostMetro хостинг на Windows?

  Не. HostMetro предлага само базиран на Linux хостинг с CentOS.

 • Има ли HostMetro гаранция за връщане на парите?

  HostMetro има 30-дневна гаранция за връщане на парите за всеки нов акаунт.

 • Какви приложения мога лесно да инсталирам?

  HostMetro използва Softaculous, за да осигури достъп до над 100 популярни приложения, включително WordPress, Joomla, Drupal и популярни колички за електронна търговия.

 • HostMetro включва ли регистрация на домейн?

  Да. Всеки акаунт включва безплатна регистрация на домейн за един домейн за една година. Всеки домейн след това ще бъде таксуван нормално. Първоначалната регистрация на домейн не включва поверителност на домейна.

 • Колко домейна могат да бъдат регистрирани в един акаунт?

  HostMetro има неограничени домейни във всичките си акаунти, включително паркирани домейни и поддомейни.

 • Има ли HostMetro безплатни архиви?

  Да. Те създават резервно копие на споделените си сървърни акаунти всяка седмица. Но те препоръчват да имате свои собствени архиви за всеки случай и само да архивирате сайтове, които са по-малки от 1 GB.

 • Каква сигурност на сайта предоставя HostMetro?

  Планът за най-високо ниво идва с безплатен достъп до защитен печат на SiteLock, който ежедневно сканира за проблеми със сигурността. Планът на най-високо ниво също включва SSL сертификат. Планът на долния слой може да добави тези услуги срещу номинална такса.

 • HostMetro включва ли софтуер за изграждане на сайт?

  Да. Те осигуряват безплатен достъп до RVSite Builder във всички акаунти.

 • Предлагат ли контролен панел?

  Да. HostMetro осигурява безплатен достъп до cPanel за всички акаунти.

 • Имат ли гаранция за ъптайм?

  Да. Те гарантират 99,99% продължителност за 12 месеца и кредитни клиенти с един месец безплатна услуга, ако не постигнат тази цел.

  Те обаче изключват всеки престой, причинен от неща, на които те не влияят. Примери за такива неща са DDoS атаки, отказ на доставчика на гръбнак на захранване и проблеми с DNS.

 • Имат ли на разположение CDN услуги?

  Да. Те предлагат CDN услуги чрез CloudFlare безплатно за всички клиенти.

 • Има ли ограничения за това, за което използвам моя сайт?

  Да. Клиентите нямат право да стартират сайтове за стрийминг на видео, използват сайтовете им като резервно копие, пускат сайтове за хостинг на изображения или правят нещо незаконно.

  Освен това не им е разрешено да продават контролирани вещества или да пускат уебсайтове за хазарт. Свържете се с HostMetro за повече информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map