Малък портокал през 2020 г.: Какво казват отзивите на малките оранжеви клиенти?

Едно малко оранжево въведение

Малък портокал предоставя хостинг услуги от 2003 г. Въпреки че не е един от най-известните домакини в бранша, той бързо нараства. Първоначално базиран в Атланта, Джорджия в САЩ, сега се намира в Дърам, Северна Каролина.


Компанията е основана от Тим ​​Дор, уеб дизайнер, а след това закупена от стратегията за обслужване на клиенти на HostGator Дъглас Хана през 2010 г. Малък портокал е придобит с HostGator от Endurance International Group през 2012 г. Хана остава като изпълнителен директор на марката до 2014.

Хостинг планове

A Small Orange разделя хостинга си на пет вида планове: споделен, дистрибутор, бизнес, облачен VPS и посветен. Целият хостинг се предоставя само на Linux сървъри и няма оферта за хостинг пакети за Windows.

Компанията предлагаше неограничени ресурси за споделен хостинг, но се отдалечи от предлагането на неограничен обем за съхранение и честотна лента и към определяне на фиксиран лимит за всеки план. Има три споделени хостинг пакета с ресурси, които се увеличават при всяка цена. Ще трябва да изберете план, който да отговаря на вашия уебсайт и сумата на трансфера, от който се нуждаете. Безплатни домейни са включени в първите два плана, но само ако плащате предварително за година или повече.

Бизнес хостингът е споделен хостинг с добавени функции и ресурси. Например, всеки бизнес план се предлага със SSL сертификат, а A Small Orange гарантира, че сървърите са съвместими с PCI.

Плановете за хостинг на дистрибутори следват приблизително същия модел, но надбавките и цените се различават, както бихте очаквали.

Малък оранжев рекламира планове за хостинг на WordPress. Това не са строго управлявани планове на WordPress; те са оптимизирани за WordPress. Отново има три нива. Има някои важни разлики между тези планове и редовен споделен хостинг. Например, можете да създадете неограничен уебсайт с всички пакети на WordPress. Все още получавате достъп до cPanel и е важно да се отбележи, че WordPress се предлага като инсталатор с едно щракване, а не предварително инсталиран пакет.

Cloud VPS хостингът е на цена в плъзгаща се скала, според броя на ядрата, RAM паметта, съхранението и честотната лента. Плановете над определена ценова точка идват с безплатен cPanel лиценз. Специализирани сървъри се продават в редица конфигурации. Всички имат безплатен cPanel / WHM и включват пълно управление и 5 IP. Използвани са хибридни сървъри, но те изглежда са прекратени.

купон за уеб хостинг

Търсите качествен домакин?
Преуморени от опциите? Спестете време, като разгледате настоящия ни кратък списък с най-добрите уеб хостове. Тези марки са подбрани ръчно от нашите хостинг експерти.

Преминете към останалата част от прегледа.

Uptime

Малък оранжев рекламира 99,9% гаранция за продължаване на времето и ще предостави кредит за 1 ден за непланиран престой на всеки 45 минути над 0,1% до максимум 1 месец услуга. Ако смятате, че ви се дължи кредит, трябва да подадете искането си в рамките на 10 дни след края на месеца.

Компанията не е ясно колко центрове за данни използва или къде се намират съоръженията, но открихме актуализации на състоянието, което предполага, че поне едно съоръжение е в Далас. Сайтът казва, че сървърите на компанията се наблюдават с видеонаблюдение и са защитени с резервна батерия и дизелово захранване.

Обслужване и поддръжка на клиенти

Поддръжката се предоставя 24/7 чрез билет. Поддръжният персонал е базиран в САЩ. Системата за билети е скрита зад екрана за вход.

Малък портокал не рекламира услуга за телефонна поддръжка на своя уебсайт.

Всички клиенти на Small Orange са снабдени с cPanel (и WHM, ако е приложимо). Може да се наложи да платите за това, в зависимост от плана си.

Гарантирано връщане на парите

Ако промените решението си след закупуване на споделен хостинг, дистрибутор или облачен VPS план на A Small Orange, можете да поискате възстановяване под 90-дневната му гаранция за връщане на парите. Ако искате да анулирате плана си след този момент и сте плащали ежегодно, компанията ще възстанови неизползваното ви време на процерирана основа.

За други планове няма политика за възстановяване.

уеб хостинг съвети

Търсите страхотна хостинг сделка?
Вижте Bluehost. В момента можете да спестите до 65% от техните планове. Използвайте нашата специална връзка за отстъпки
за да получите сделката. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

резюме

Откакто бе придобит „Малък портокал“, той промени смяна на лидерството и той беше усвоен в много по-голяма хостинг марка. Това му позволи да предостави повече пакети и да се пренасочи по-ефективно към малкия бизнес. Той също така модернизира своя споделен хостинг с добавяне на конкретни планове за WordPress. Докато клиентите на споделен хостинг вече не получават неограничени ресурси, ограниченията на плановете не са ограничаващи.

Жалко е, че телефонна поддръжка не е налична. Може би просто не се рекламира. Знаем обаче, че много клиенти обичат да знаят, че има някой в ​​края на телефона. Добрата новина е, че има гаранция за продължителен работен ден с доста солидна система на компенсация за престой, а дългата 90-дневна гаранция за връщане на парите трябва да даде на клиентите достатъчно време, за да се чувстват за нейната услуга.

Малък оранжев често задавани въпроси

 • Какви хостинг продукти предлага Малък портокал (ASO)?

  Те предлагат споделен, VPS и управляван и неуправляем посветен хостинг. Те предлагат редица продуктови нива в рамките на тези групи, които се различават в зависимост от честотната лента и пространството. Те предлагат и специални хостинг пакети за сайтове на WordPress и сайтове за електронна търговия. Вижте уебсайта за повече подробности.

 • Къде са центровете за данни на Small Orange?

  Те имат два центъра за данни – единият в Далас, Тексас, а другият в Диърборн, Мичиган. Седалището на компанията е в Дърам, Северна Каролина.

 • Малък портокал предлага ли миграционни услуги?

  За своите споделени планове те не предлагат миграция на уебсайтове. За своите VPS и управлявани специализирани сървъри те предлагат безплатна миграция на уебсайтове от друга Linux-базирана система чрез cPanel.

 • Ще ми даде ли малък оранжев домейн?

  Да. Всичките им планове идват с поне един безплатен домейн за първата година, с изключение на най-ниското ниво на споделен хостинг, което не включва домейн.

 • Каква поддръжка е налична?

  Всички планове включват 24/7 поддръжка по имейл, базирана в САЩ, както и чат на живо.

 • Какви езици за програмиране поддържа Small Orange?

  Всичките им планове поддържат PHP, Ruby on Rails и Python. Те също така поддържат MySQL и NodeJS.

 • Има ли малък портокал гаранция за ъптайм?

  Да. Те предлагат 99,9% гаранция за ъптайм на месец на техния споделен и реселърен хостинг. Ако не успеят да постигнат това ниво, клиентите се кредитират с 1 ден услуга на всеки 45 минути, в които сайтът е намален. Първите 45 минути даден сайт не е кредитиран. VPS и специализирани сървърни планове не включват гаранция за продължаване.

 • Има ли малък портокал гаранция за връщане на парите?

  Да. Те предлагат гаранция за връщане на 90 пари за всичките им продукти за хостинг, освен без управление на посветен хостинг. Те също така предлагат 10-дневна гаранция за връщане на парите в услугата си за уеб дизайн. Вижте Общите условия за повече информация.

 • Мога ли да стартирам всички обичайни приложения с A Small Orange?

  Да. Всички планове от A Small Orange идват с достъп до Softaculous и с него, всички най-често срещани приложения, включително WordPress и Magento.

 • Има ли малък портокал неограничена честотна лента и съхранение?

  Не. Малък оранжев посочва ограниченията за всеки план на уебсайта им.

 • Малък оранжев предлага ли мрежа за доставяне на съдържание (CDN)?

  Не, нито един от продуктите Малък портокал не предлага CDN.

 • Какви опции за архивиране има с A Small Orange?

  Small Orange изпълнява автоматизирани ежедневни архиви на всичките им продукти. Резервните файлове са достъпни за 7 дни.

 • Какви опции за сигурност са налични с A Small Orange?

  SiteLock е достъпен за допълнителни разходи за всички споделени хостинг планове. Те също включват набор от мерки за сигурност като защитени с парола директории, блокиране на IP и защита от гореща връзка / пиявица на техните споделени сървъри като стандарт. Някои планове също включват SSL сертификати и всички планове могат да добавят SSL сертификати като добавъчен продукт.

 • Малкият портокал предоставя ли инструмент за изграждане на уебсайт за начинаещи?

  Да. Клиентите имат възможност да закупят редактор на уебсайтове за влачене и пускане срещу месечна такса. Като алтернатива, Малък портокал има услуга за изграждане на уебсайт за еднократна такса. За подробности се свържете с отдела за обслужване на клиенти.

 • Какъв контролен панел предоставя Малък портокал?

  Всички техните хостинг планове идват с достъп до cPanel, а някои идват с WHM, ако е приложимо.

 • Какви опции за плащане са налични с малък оранжев? Какъв е цикълът на фактуриране?

  Циклите за таксуване с малък оранжев са много гъвкави. Имате възможност да плащате месечно, ежегодно, двугодишно или тригодишно за всички налични продукти. Клиентите могат да плащат чрез основна кредитна карта или PayPal.

 • Има ли отстъпки?

  Да. Малък оранжев обикновено предлага отстъпки за по-дълъг договор (например тригодишно).

 • Има ли филиална програма на разположение?

  Да. Малък портокал има партньорска програма с определено плащане за всяка успешна препоръка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map