М3 сървър преглед: е от началото на ранните дни в мрежата. Разбери защо

M3 сървър Въведение

От скромното си начало в един офис, предлагащ споделен хостинг и комутируема услуга през 1996 г., M3 Server нарасна изключително много. Компанията предлага разнообразие от хостинг планове, насочени към създаване на „всеки брой долари“, така че клиентите да могат да се съсредоточат върху бизнеса си.


Услуги и специализации

M3 Server предлага много различни хостинг услуги, включително VPS, посветен и WordPress планове. Освен хостинг планове, компанията предлага и други услуги. В резултат на „Голямото желание да бъдем отлични“, M3 Server се стреми да предложи качествен хостинг на рентабилни цени на физически лица и малки фирми, без значение колко големи или малки.

M3 Server предлага редица VPS планове. Тези планове варират в зависимост от количеството RAM, пространството на твърдия диск и ядрата на процесора. VPS плановете работят на уеб сървъра Apache и са конфигурирани с Nginx и ZEND, за да подобрят значително работата на сървъра. VPS плановете на M3 Server поддържат допълнителни софтуерни пакети и скриптови езици, включително PHP, MySQL, WordPress и Joomla! Освен стандартните VPS планове, клиентите могат да избират от VPS планове, използвайки SSD технология за съхранение, която осигурява подобрена производителност. Това обаче са малко по-скъпи и осигуряват по-малко дисково пространство.

В допълнение към VPS плановете, клиентите на M3 Server могат да избират от набор от специални или „голи метални сървъри“. Тези планове са идеални за клиенти, които искат уебсайта си на собствен сървър, без да се налага да споделят ресурси с други уебсайтове. Плановете са разделени на няколко групи за различни приложения, включително бизнес сървъри и разполагат с поне 30 Mbps мрежова скорост. Специализираните планове, като VPS плановете, също предлагат поддръжка за подобни скриптове и пакети, включително MySQL, Joomla, PHP и Drupal.

Клиентите, които просто искат да се съсредоточат върху създаването на публикации в блогове с помощта на WordPress, без да се налага да се занимават със сървъри, могат да изберат WordPress плановете на M3 Server. Подобно на другите планове, плановете на WordPress се предлагат с поне 2 специализирани процесора, голямо количество права за честотна лента и малко RAM памет. Плановете за WordPress включват настройка без допълнителни такси, заедно с премахване на злонамерен софтуер. Управляваният хостинг на WordPress на M3 Server е специално оптимизиран, за да подобри времето за реакция и да подобри работата на уебсайта.

Освен предоставянето на хостинг услуги за клиенти, M3 Server предлага допълнителни услуги. Клиентите, които се нуждаят от мониторинг на помощта и провеждане на рекламни кампании, могат да разгледат плановете на AdServer на компанията, които се различават по цена от броя импресии. Тези, които се нуждаят от техническа помощ при миграция или архивиране, могат да разгледат техническия план на сайта на M3 Server. Други планове, които клиентите могат да обмислят, включват услуги за наблюдение на уебсайтове, CDN и услуги за стрийминг на видео.

Инфраструктура и време за работа

Инфраструктурата на M3 Server се състои от центрове за данни на множество места в САЩ и Европа. Въпреки че M3 не дава много подробности за своите центрове за данни, компанията е в състояние да постигне и гарантира 99,9% ъптайм.

Архивите

Клиентите, които се нуждаят от своите данни, защитени от загуба, трябва да обмислят резервни планове от M3. Резервните планове варират в зависимост от количеството пространство, което може да се архивира извън сайта ежедневно. Клиентите, загрижени за връщане към предишно архивиране, ще се радват да знаят, че резервните планове включват най-малко 10 точки за възстановяване.

Поддръжка и обслужване на клиенти

M3 Server се гордее с това, че обслужва клиентите си, без значение колко големи или малки. В резултат на това компанията позволява на клиентите да се свързват с поддръжката по много начини, включително по телефона, електронна поща и билети за поддръжка. В допълнение към услугата, клиентите могат да проверяват статии и ръководства на уебсайта на компанията 24/7.

фактуриране

След като изберат план, клиентите могат да платят сметката за хостинг чрез кредитни карти или PayPal. Повечето от плановете се таксуват месечно и не се предлагат отстъпки за предварително плащане. Допълнителните услуги, включително AdServers или регистрация на домейн, може да изискват еднократна такса или ежегодни плащания.

резюме

Основана през 1996 г. със скромни начала, M3 Server се разшири, за да включва допълнителни услуги и хардуер. Мисията му включва „голямо желание да бъдем отлични“ чрез лоялността си към клиентите и използването на качествен хардуер. Клиентите, които търсят качествен хостинг на ниски цени, могат да се справят добре с плановете на M3 Server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map