LogicWeb през 2020 г .: Какво казват отзивите на клиентите на LogicWeb?

Въведение в LogicWeb

LogicWeb е базиран в САЩ, ниво 1 хостинг доставчик. Те предоставят уеб хостинг от 2004 г. и се гордеят, че предлагат уникално, ориентирано към клиента преживяване, както и качествени системи на стойностна цена. Те са толкова уверени в своите услуги, че подкрепят всеки споделен и VPS план с 90-дневна гаранция за връщане на парите.


Услуги и специализации

LogicWeb предлага две нива на SSD захранвани планове за споделяне. И двата плана включват неограничена честотна лента, домейни и бази данни. И двете разполагат с 1 ядро ​​на процесора, 1 GB RAM, ежедневно архивиране, мрежа за доставка на съдържание в Cloudfare и безплатен домейн за първата година. Планът на по-високо ниво включва допълнително съхранение, специален IP адрес, филтриране на спам SpamExpert и безплатна RapidSSL за първата година.

Всички споделени акаунти разполагат с контролния панел cPanel и Softaculous инсталации с едно кликване на над 350 скрипта, включително най-популярните CMS приложения.

Те също предлагат 8 конфигурации за виртуални частни сървъри (VPS), които варират в зависимост от процесорните ядра, дисковото пространство, RAM и честотната лента. Всичките им планове за VPS се управляват напълно, предоставят root достъп, включват 3 IP адреса, NAS архивиране с лесна услуга за възстановяване и вашият избор на няколко инсталации за Windows или Linux. Техните VPS планове също включват редица опционални функции, включително различни контролни панели (Ajenti, Centos Web Panel, cPanel и други), групиране, SpamExpert филтри, Softaculous, RapidSSL и CloudLinux. Опционалните ъпгрейди на конфигурацията също са достъпни за добавяне на допълнителни ядра на процесора, RAM, памет и IP адреси.

За специализирани сървъри те предлагат няколко едно- и двойно-четворни конфигурации. Всеки сървър разполага с корен достъп, 100Mbit порт на връзката, 8 IP адреса, NAS архивиране, частна VLAN и 100% гаранции за продължаване. Опционалните ъпгрейди са налични и за Gigabit Ethernet, 24/7 управление на сървъра, допълнителни IP адреси, RAID съхранение и вашият избор на няколко контролни панела.

LogicWeb предлага и SEO хостинг планове, които включват множество IP адреси за вашите уебсайтове, за да увеличите класирането на търсачките. На разположение са няколко SEO планове за хостинг на дистрибутори и VPS хостинг, в зависимост от броя на необходимите IP адреси и хардуерната конфигурация, от която се нуждаете. Включените функции за тези планове са подобни на изброените по-горе.

Ако ти’търсейки уеб-базирани услуги извън традиционния хостинг, LogicWeb също предоставя колокация в центъра за данни в Ню Джърси, нискотарифно съхранение в NAS, услуги за защита на ID за защита на вашите домейни от спамър, сигурност на уебсайта на SiteLock, SSL сертификати и регистрации на домейни.

инфраструктура

LogicWeb’s сървърите се помещават в IO центровете за данни в Edison, NJ. Всичките им споделени и VPS сървъри разполагат с твърди дискове RAID-SSD, връзки към Gigabit Ethernet и излишни захранвания и мрежови връзки. Техните сървъри използват най-новите стабилни версии на Centos и cPanel.

Поддръжка и обслужване на клиенти

LogicWeb предлага поддръжка на клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, чрез тяхната система за онлайн билети. За сигурността на своите клиенти това е единственият метод за поддръжка, който предлагат, тъй като смятат, че той осигурява по-голяма сигурност и надеждност, тъй като потребителите първо трябва да влязат, за да проверят своята идентичност и всички взаимодействия могат лесно да бъдат проследени и насочени към по-надеждно обслужване. Подкрепата им се осигурява от техен собствен екип от специалисти по технологии.

За новите клиенти те предлагат безплатна миграция за всички споделени и реселърски планове, без ограничения за размера на сайта или броя на сайтовете, които могат да бъдат прехвърлени.

Сигурност и архивиране

Всички споделени планове включват ежедневни резервни копия. Те не са предназначени за лична реставрация и, както при всеки хост, вие също трябва да настроите вашата собствена автоматична архивиране в друга система за съхранение. VPS и специализирани сървъри включват 25 GBs NAC съхранение, което може да се използва за лична реставрация.

Политика за плащане и плащане

LogicWeb приема плащане чрез MasterCard, Visa, American Express, PayPal и банков превод.

Всички платени годишно споделени, дистрибуторски и VPS планове са подкрепени с 90-дневна гаранция за връщане на парите. Всяко анулиране, направено в този срок, ще получи пълно възстановяване, минус цената на включения домейн. Всички заявки за анулиране трябва да бъдат направени чрез платежния център в рамките на вашия онлайн акаунт.

заключение

LogicWeb с гордост декларира, че не отрязва ъглите при предоставянето на хостинг услугите си, като поддържа ниски цени. И това’е твърдение, че’е трудно да се спори. Те предлагат много от същите функции, които ще получите от други домакини, но цените им обикновено са по-ниски. С включването на SSD хостинг за всички споделени планове, те предлагат стойностно предложение, което ще бъде трудно да се преодолее.

Техният сайт разполага с конкурентна сравнителна диаграма, което ги прави да изглеждат значително по-евтино от много от добре познатите домакини. Макар че са склонни да са по-евтини, имайте предвид, че винаги, когато видите едно от тях, те често го правят’t отразява пълния набор от конкурент’s оферти или всякакви отстъпки, продажби и др., които конкурент може да предложи. То’винаги е по-добра идея сами да направите пазаруването за сравнение.

Затова ги проверете и направете някои сравнения за себе си. Ако ти’все още не сме сигурни, техните търговски представители с удоволствие обсъждат вашите нужди и възможности. И ако се нуждаете от някакви уникални приложения, които не са’t вече са включени, те също могат да съдействат за инсталирането им.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map