Куало през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на Kualo?

Куало хостинг Въведение

Kualo е основана през 2000 г. като доставчик на хостинг доставчик. Оттогава диверсифицира своя каталог на услуги, за да включва планове на всички нива на хостинг. Днес той хоства около 30 000 уебсайта за клиенти от цял ​​свят.


Той ясно се фокусира върху привличането на бизнес потребители и държи да отбележи, че е сериозен доставчик с качествена поддръжка и време за работа. Компанията е със седалище в Лондон, Англия и предлага хостинг на сървъри на Великобритания и САЩ.

Услуги & Специализации

Kualo предоставя редица хостинг услуги за бизнеса. Плановете за споделен хостинг са в центъра на вниманието на сайта и той има многостепенни ценови планове в тази категория. Всички са насочени към малкия бизнес, който има малък брой сайтове за хостинг.

За по-напредналите потребители облачните сървъри на Kualo предлагат конфигурируеми спецификации наред с подобреното време за работа. Цените са за неуправляем хостинг, но потребителите могат да плащат за част или пълно управление, заедно с техния хостинг хостинг план. Облачните планове са по-приведени в съответствие с VPS хостинг и са подходящи за потребители, които се нуждаят от повече контрол, отколкото споделеният план може да предостави.

Специализираните сървъри на Kualo могат също да бъдат закупени като самостоятелни или управлявани услуги. Когато изберете вашия посветен сървър, ще изберете от различни комбинации CPU, RAM, твърд диск и RAID, но не можете да изберете марката или модела на сървъра и не можете да персонализирате конфигурацията.

Реселлърите могат да закупят хостинг услуга, която да отговарят

Компанията предлага и регистрация на имена на домейни; някои планове идват с безплатен домейн.

Във всички планове, включително хостинг в облака, контролния панел cPanel се предлага срещу допълнително заплащане. По-скъпите пакети за управление включват cPanel в цената; това ще бъде ясно маркирано, докато преминете през опциите.

Изглежда, все още нямаме отзиви за Kualo.

Център за данни

Във Великобритания Kualo използва центъра за данни Centro в Хемел Хемпстед. Съоръжението се намира в рамките на сигурно съединение и предлага N + 1 излишък, като дизеловите генератори и UPS осигуряват непрекъсната мощност. Комплексът обхваща 50 000 кв. Фута и се обслужва от видеонаблюдение, биометрична охрана и човешки капани. За енергийна ефективност Centro има водно охлаждане и задържане на горещ въздух, което гарантира, че топлият въздух излиза от сградата, а не затопля стаята. Цялото съоръжение е обезопасено с високи огради, взривозащитни прозорци и откриване и потушаване на пожари VESDA / FM200 и се обслужва 24/7 от екипи за сигурност.

Kualo има фото обиколка на центъра за данни на Centro на своя уебсайт.

Американските му сървъри се намират в Тампа, Флорида.

Поддръжка и обслужване на клиенти

Отделът за поддръжка на Kualo е на разположение 24/7/365, за да отговаря на запитвания от своите потребители. Заявките за поддръжка трябва да бъдат подадени чрез системата за издаване на билети. Ако не получите отговор в рамките на един час, профилът ви ще бъде кредитиран с £ 1 на билет. Тази гаранция важи само за отдела за техническа поддръжка и е валидна само за вашата максимална сума за абонамент. Ако искате да изискате този кредит, трябва да се свържете директно с отдела за сметки.

Докато Kualo има търговски номер и система за чат на живо преди продажбите, няма телефонна линия за поддръжка.

Архивите

Kualo архивира всеки хостинг акаунт всеки ден, седмично и месечно, но тези резервни копия не са достъпни за потребителите – те просто трябва да предоставят план за действие при извънредни ситуации, ако има катастрофален проблем със сървъра. По този начин трябва да настроите и управлявате собствените си архиви с помощта на инструмента Backup Manager.

Мониторингът на сървъра не се предлага като стандарт, но се включва, ако плащате за управление на сървъра.

Има и платена услуга CodeGuard, която предлага резервно копие, наблюдение и възстановяване на файлове на базата на облак. Отделна услуга SiteLock ежедневно сканира вашия уеб хостинг акаунт за злонамерен софтуер.

Гаранция за ненавременна работа

Kualo споделени хостинг пакети са покрити от 99,9% гаранция за продължаване, което е до 45 минути за един месец. Засегнатите потребители могат да претендират за кредит въз основа на плъзгаща се скала, като размерът на престой определя определянето на възстановяването, което може да бъде поискано. Гаранцията за продължителен работен ден е приложима само за непланирана поддръжка и кредитите не могат да бъдат изтеглени като възстановяване на пари в брой.

Фактуриране и плащане

Повечето планове на Kualo могат да се плащат месечно, въпреки че понякога най-добрите цени са запазени за клиенти, които предварително плащат за по-дълъг период. При регистрация можете да изберете да платите един месец, една година, две години или три години предварително.

Kualo приема плащане чрез кредитна карта, дебитна карта или PayPal.

резюме

Kualo ясно дава приоритет на качествената поддръжка. Гаранцията му за реакция на билети е иновация, с която малко хостове могат да се срещнат и ще бъде утеха за всеки клиент на уеб хостинг, който е имал слаба подкрепа от предишни доставчици. За малкия бизнес има достатъчно избор за предоставяне на основен хостинг, добро време за работа и възможност за цялостно управление на сървъра.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map