Канадски хостинг преглед: Великият домакин от север?

Въведение в канадския уеб хостинг:

Canadian Web Hosting е канадска опция за уеб хост, която предлага специални планове за VPS, облачни и дистрибуторски услуги. Като се занимавате с тях, ще се занимавате с канадска компания, ще използвате техния екип за канадска поддръжка и вашите данни ще бъдат хоствани в един от два канадски центъра за данни.


В бизнеса си от 1998 г. насам, тази компания предлага множество опции, които са фокусирани върху спазването на канадското законодателство. Канадският уеб хостинг е известен като Green хостинг компания. Те са член на Бюрото за зелен бизнес.

Канадски уеб хостинг услуги & Специализации:

Предлаганите планове за услуги включват: споделен, посветен и виртуален частен сървър, облачен хостинг и опции на плана за дистрибутори.

Споделен хостинг:

Плановете за споделен хостинг се предлагат с вашия избор на операционна система Linux или Windows и можете също да се възползвате от лесния за използване сайт за създаване на сайтове на компанията или да използвате услугите им за прехвърляне на съществуващия ви сайт към канадски уебхостинг. Плановете за споделен хостинг включват неограничено място за съхранение, неограничен имейл и могат да бъдат идеални за малки фирми, лични уебсайтове и блогове, сред другите функции.

Специализиран хостинг:

Предлагат се опции за управляван, посветен на сървъра и предприятието, а предимствата на този тип план включват такива неща като: безплатни подмяна на хардуер, инсталиране на приложения на трети страни, предотвратяване на проникване, рестартиране от разстояние, актуализации на сигурността на избраната от вас операционна система, техническа поддръжка на приоритетна основа, 100% продължителност и повече.

Виртуален частен сървър:

VPS плановете предлагат непроменена честотна лента, опции на контролния панел, избор на O / S и други. Има Linux VPS (Xen Cloud), VPS за Windows (Hyper V) и VPS за Enterprise (VMWare). Плановете имат множество слоеве за сигурност, опции за балансиране на натоварването и откази.

Облачен хостинг:

Плановете за облачен хостинг са налични в споделени и частни опции за облак на различни разходи, включително техните гъвкави облачни виртуални машини, техните Elastic Cloud Server и частни планове. Тези планове предлагат 100% продължителност на мрежата, а VPS с управляван план за поддръжка предлага приоритетни нива на поддръжка.

Планове за дистрибутори:

Тези, които искат да пакетират свои собствени решения, хоствани от Канада, могат да го направят, докато се възползват от канадските центрове за данни на уеб хостинг и набор от предложения за решения, както и поддръжката на канадския уеб хостинг. Тази бяла маркирана услуга предлага няколко нива с неограничени опции в редица области, като: имейли, поддомейни, домейни, сървъри за имена и SQL бази данни.

Изглежда все още нямаме отзиви за канадски уебхостинг.

Datacenters

  Канадският уеб хостинг има два центъра за данни:
 1. Ванкувър
 2. Торонто

Поддръжка и обслужване на клиенти

Екипът за поддръжка е на разположение денонощно по телефон, имейл или система за билети, за да помогне при проблеми и има налична база от знания. Имейлите и билетите за поддръжка имат SLA от 24 часа.

Сигурност & Архивите:

Резервните копия са включени в някои планове, но трябва да проверите отделните планове за честотата. Съществуват и резервни услуги, които могат да бъдат поръчани за локално архивиране на данни, резервно копие в офсайтове и опции за сървър за архивиране с такси за GB и на месец. Някои планове предлагат ежедневни резервни копия. В допълнение, канадският уеб хостинг предлага безплатна услуга за трансфер, ако имате уебсайт с друг хост.

От гледна точка на сигурността, предотвратяването на проникване, защитата от DDoS, сканирането от злонамерен софтуер, защитната стена и VPN услугите, защитната стена на уеб приложението и управляваните опции за сигурност означават, че можете да добавяте услуги, базирани на такси, въз основа на това, което е най-важно за вас. Наличните опции включват пакети за защита от проникване, за защита на мрежата и за PCI готовност.

фактуриране & Политики на плащане

Някои компании предлагат 30-дневна гаранция за връщане на пари за уеб хостинг. Канадски уеб хостинг предлага 60-дневна гаранция за връщане на парите за първи път акаунти, с изключение на специализирани сървъри или за допълнителни такси, като инсталиране на софтуер. Фактурирането се извършва ежемесечно предварително чрез множество опции за плащане, като кредитна карта, PayPal, превод по имейл на INTERAC, банков превод или чек. Няма изисквания за договор и можете да се откажете по всяко време.

Професионалисти & Недостатъци:

  Професионалисти:
 • 99,99% гаранция за продължаване, 100% продължаване на времето за специализирани планове.
 • Канадски центрове за данни
 • Широка гама от опции за план и добавки
 • Поносимостта
 • Не се изискват договори
 • Cpanel
 • Автоматични инсталационни скриптове
 • Редица безплатни дизайни на уебсайтове от безплатен създател на сайтове
 • Широка гама VPS & Опции в облака
 • Възможни минуси:

 • С 24 часа SLA за поддръжка на билети за някои планове, това може да се превърне в време за прекъсване.

Гаранция за ненавременна работа

Предлага се 99,99% гаранция за продължаване, 100% за специални планове и гаранция за връщане на пари в рамките на 60 дни.

Заключение на уеб хостинг в Канада:

Ако искате или имате нужда от вашия сайт, хостван в Канада, има няколко опции и канадски уеб хостинг, с тяхната гаранция за връщане на парите, познанията и спазването на канадските стандарти за поверителност и сигурност, излишната инфраструктура и местното присъствие, това е уеб хост може да искате да помислите.

Канадски уебхостинг Често задавани въпроси

 • Предлагат ли хостинг планове за Windows и Linux?

  Да, канадският уеб хостинг предоставя както хостинг планове за Windows, така и Linux. Въпреки че и двата набора от планове имат сходни функции, хостинг плановете за Windows са малко по-скъпи.

 • Има ли скрити такси, за които трябва да знам?

  Когато поръчате хостинг от компанията, няма скрити такси. Въпреки това клиентите трябва да са наясно, че могат да получават начислени данъци в зависимост от това къде се намират.

 • Как мога да платя за хостинг чрез канадска мрежа?

  Канадският уеб хостинг е гъвкав и позволява на своите клиенти възможност да избират различни условия за плащане, включително месечни и годишни планове.

  Клиентите могат да плащат за услугите, използвайки основни кредитни карти, PayPal, банкови преводи или чек.

 • Управляват ли се специализираните сървъри?

  Можете да избирате от различни специални сървърни планове, някои от които се управляват.

  Когато изберете управляван сървър, получавате не само посветен сървър с RAM, специализирани процесори и пространство на твърдия диск, но и получавате пълна поддръжка от техническия персонал на Canadian Web.

  Поддръжката включва софтуерни инсталации, подмяна на хардуер и управление на сървъра.

 • Предлагат ли регистрация на домейни?

  Да, канадският уеб хостинг предоставя услуги за регистрация на домейни, но само когато се регистрирате за хостинг план.
  Някои от хостинг плановете позволяват множество домейни, което ви позволява да хоствате множество уебсайтове. Възможно е да получите поверителност на домейна, когато регистрирате домейн срещу допълнително заплащане.

 • Има ли канадски уеб хостинг гаранция за връщане на парите?

  Канадски уеб хостинг предлага 60-дневна гаранция без зададени въпроси. Искането за анулиране обаче трябва да бъде подадено писмено чрез имейл, факс или обикновена поща.

  Само за първи път клиентите отговарят на условията за възстановяване и някои услуги като SSL сертификати не подлежат на възстановяване.

 • Предлагат ли планове за архивиране и защита на данните?

  Да, компанията предлага различни резервни планове, които са разположени както на място, така и извън него и включват SQL архивиране.

 • Какви контролни панели се използват?

  Те предоставят cPanel за базирани на Linux планове или Plesk за базирани на Windows планове.

 • Как канадският уеб хостинг предоставя клиентска поддръжка?

  Клиентите, които се нуждаят от помощ за разрешаване на техническите си проблеми, могат да получат помощ от компанията, като изпратят имейли по технически въпроси на персонала, представят билети за поддръжка или направят телефонно обаждане. Поддръжката се предоставя на английски и е достъпна 24 часа в денонощието.

 • Къде канадският уеб хоства услугите си?

  Канадският уеб хостинг има не само главните си офиси във Ванкувър, Британска Колумбия, но има и център за данни на това място, както и други места в цяла Канада.

 • Каква е гаранцията им за ъптайм?

  Канадският уеб хостинг обещава 99,9% време за изпълнение на всички свои планове. Ако компанията не изпълни този праг, тя ще кредитира вашата сметка с процент от месечната ви сметка въз основа на таксов график.

  За да получат кредита, клиентите трябва да подадат заявка в рамките на 1 работен ден след края на месеца, през който е настъпил престоят.

 • Какви езици за програмиране и скриптове поддържат?

  Поддръжката за всички широко използвани езици, бази данни и рамки е налична във всички планове и включва Perl, Python, PHP, ASP .NET 4.0 и SQL.

 • Имат ли някакви планове за дистрибутори?

  Да, компанията предлага три планове за дистрибутори, базирани на Linux. Те имат подобни характеристики на споделените планове. Те също така включват функция за бял етикет, за да помогнат на клиентите да създадат своя собствена марка за хостинг.

 • Канадският уеб хостинг ще ми помогне ли да прехвърля съществуващия си сайт към техния хост?

  Да, компанията ще прехвърли съдържанието на стария Ви уебсайт, включително името на домейна, на новите сървъри.

  Тази оферта е приложима само за споделени Linux или Windows планове с обслужване от поне година. Компанията не гарантира, че уебсайтът ще бъде изцяло прехвърлен и има ограничение от 2 GB.

  Ще се прилагат други ограничения, затова посетете уебсайта на канадския уеб хостинг за повече подробности.

 • Мога ли да хоствам и управлявам множество уебсайтове с канадски уеб хостинг?

  Тъй като много от плановете поддържат множество домейни и разполагат с поне няколко гигабайта или дори неограничено количество дисково пространство, е възможно да се регистрират множество домейни и да се управляват с един план.

 • Възможно ли е начинаещ да създаде уебсайт с хостинг планове на компанията?

  Да, възможно е пълен начинаещ да изгради уебсайт.

  Компанията има инсталирания с едно кликване чрез Softaculous, което позволява на клиентите да създават страхотни уебсайтове с популярни платформи като WordPress.

  Освен това има пакет SiteBuilder, който разполага с над 300 шаблона и позволява на потребителите да проектират уебсайт с прост интерфейс за плъзгане и пускане.

 • Какви функции за сигурност имат хостинг плановете на компанията?

  Канадският уеб хостинг предлага множество услуги, които спомагат за повишаване на сигурността на уебсайта Ви. Тези услуги включват планове за специализирани защитни стени, сканиране на злонамерен софтуер, защита на DDoS и защитни стени, специфични за приложението.

  Взети заедно, тези услуги ще ви помогнат да предотвратите атака или да можете да се възстановите бързо, в случай че уебсайтът ви бъде атакуван.

 • Мога ли да заведа сайт за електронна търговия на канадски планове за уеб хостинг?

  Да, плановете на компанията ви позволяват да инсталирате популярни платформи за електронна търговия като OpenCart чрез Softaculous и да инсталирате SSL сертификати от различни доставчици.

  Компанията предлага и услуги, за да направи вашия уебсайт PCI съвместим за съхранение на информация на клиента и приемане на онлайн плащания.

 • Има ли канадски уеб хостинг партньорска програма?

  Канадски уеб хостинг предлага партньорска програма, която възнаграждава въз основа на броя на регистрациите, завършени за един месец.

  Например, партньори, които постигнат от 1 до 5 реферала на месец, ще печелят 60 долара за реферал, докато тези, които получават повече от 11, ще получат 100 долара за регистрация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map