ICDSoft през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на ICDSoft?

Въведение в ICDSoft

ICDSoft първоначално е софтуерна компания, докато не разшири бизнеса си, за да включва уеб хостинг. Днес те предлагат широка гама от хостинг решения
които включват споделен хостинг, частни сървъри и много други.


Тези услуги са предназначени за уебсайтове с всякаква форма и големина и са създадени както за потребителите, така и за бизнеса, за да създават и хостват сайтове с относителна лекота.

История на ICDSoft

ICDSoft първоначално е основана като софтуерна компания през 1993 г. В началото на 1999 г. компанията разширява бизнеса си, за да включва уеб хостинг.

Оттогава компанията се разраства и сега е домакин на повече от 100 000 уебсайта за хиляди компании в над 140 държави.

Услуги

ICDSoft предлага голям асортимент от хостинг опции
създаден да отговаря на вашите специфични нужди.

Независимо дали сте малък бизнес, който иска да започне онлайн или голяма компания, която се нуждае от достъп до по-мощни сървъри за ефективен хостинг, ICDSoft има технология и план
това е точно за вас.

Споделен хостинг – ICDSoft предлага няколко вида споделени хостинг опции
които са предназначени за малки фирми и лица, които тепърва започват своето пътуване в мрежата.

Всички тези планове идват с разнообразен набор от функции и услуги, базирани на нуждите на вашия уебсайт.

Тези планове са идеални за нови собственици на уебсайтове, които искат да стартират собствен блог или дори фирми, които трябва да домакинстват малък портал за своите клиенти.

VPS хостинг – Създаден за уебсайтове, които се нуждаят от повече мощност, по-бързи скорости и перфектен за потребители и фирми, които търсят по-голям контрол върху мястото, където се хоства техния сайт, ICDSoft осигурява планове за хостинг на виртуални частни сървъри
.

Този хостинг е по-бърз от споделените опции за хостинг и ви позволява пълен контрол над вашата част от сървъра, което ви позволява да конфигурирате вашия сървър според вашите специфични нужди.

Reseller – Създадена за потребители, които също искат да създадат собствен бизнес за хостинг на домейни, програма за дистрибутори на ICDSoft
улеснява уеб предприемачите да започнат своя бизнес, продавайки и хостинг уебсайтове за други.

Той разполага с лесен за използване интерфейс и персонализируеми инструменти, така че можете да започнете да продавате и управлявате уебсайтове на други фирми или потребители за тях, докато се радвате да извличате допълнителните печалби като награда.

уеб хостинг оферти

Търсите добра хостинг сделка?
Вземете план ICDSoft днес на ниска цена. Използвайте тази специална връзка за отстъпки
за да получите сделката. Включва безплатна миграция и 100-дневна гаранция за връщане на парите.

Преминете към останалата част от прегледа.

Мрежова инфраструктура

ICDSoft поддържа центрове за данни в Съединените щати, Европа и Азия, които са проектирани да осигурят високо качество и бързи скорости на данни на клиенти от цял ​​свят.

Компанията поддържа отдаденост на хардуера и по този начин непрекъснато усъвършенства и усъвършенства сървърната им технология във всички тези центрове за данни.

Сигурност и безвремие

Подобно на много хостинг доставчици, ICDSoft може да се похвали с 99,9% ъптайм за своите сървъри. Компанията използва автоматизирана система за мониторинг, предназначена да открие евентуални проблеми със сървърите и мрежата им, така че да могат да ги отстранят, преди да станат проблем.

Този мониторинг им помага да поддържат здрава мрежа, за да могат да предоставят на крайните си потребители надеждна услуга всеки ден.

Обслужване и поддръжка на клиенти

ICDSoft поставя акцент върху обслужването и поддръжката на клиенти и твърди, че 70% от техните клиенти идват от реферали на настоящи клиенти заради този ангажимент.

Компанията предлага поддръжка чрез системата си за поддръжка на билети и гарантира 15 минути време за реакция на всички билети за поддръжка. Поддръжката е достъпна 24/7
.

Трябва да се отбележи, че те не предлагат чат на живо или поддръжка по телефона за своите клиенти.

Това означава, че някои, по-сложни въпроси могат да бъдат по-трудни за бързото разработване поради избраната от тях комуникационна среда.

Онлайн ресурси за поддръжка включват добре организирана база от знания и често задавани въпроси.

Процедури и политики за фактуриране

ICDSoft предлага няколко различни нива на обслужване
всички със собствена уникална цена.

Цялото ценообразуване на компанията се основава на годишен абонамент и те не предлагат месечна опция, което означава, че ще трябва да се ангажирате с тях за една година, ако искате да ги използвате като доставчик.

В същото време ICDSoft също таксува годишна такса за регистрацията на вашия домейн. Въпреки че тази цена е малко по-ниска от стандартните такси за регистрация, вие ще бъдете принудени да плащате тази такса всеки път, когато абонаментът ви се поднови.

В момента те предлагат отстъпка, ако подновите след първата си година и предлагат 100-дневна гаранция за връщане на парите
за всички услуги, с изключение на допълнителни такси, които може да понесете.

уеб хостинг съвети

Интересува се от ICDSoft?
Вземете онлайн днес на ниска цена. Използвайте тази специална връзка за отстъпки
за да получите сделката за ICDSoft. Включва безплатна миграция и 100-дневна гаранция за връщане на парите.

заключение

Въпреки че не предлагат толкова много различни опции за потребители и фирми, плановете им са разделени по такъв начин, че да са подходящи за уебсайт с почти всякаква форма и размер.

Подкрепата им е бърза и екипът им е познаващ, но липсата на чат на живо и поддръжката по телефона може да бъде пречка, ако работите по особено труден проблем. Мрежите му са бързи и надеждни и със 100-дневна гаранция за връщане на парите
, можете да се откажете по всяко време, без да се притеснявате да загубите трудно спечелените си пари, ако ви отнеме повече от месец, за да определите, че техните услуги не са подходящи за вас.

Ако търсите приятелска и надеждна услуга с бърза поддръжка и бързи скорости на трансфер, ICDSoft е конкурент, заслужаващ успех и трябва да бъде в списъка на всеки, когато пазарува надежден и бърз хостинг за своя уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map