Hosting24.com През 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на Hosting24.com?

Хостинг24 Въведение

Hosting24 е международна уеб хостинг компания, предлагаща споделени и VPS хостинг услуги. Уебсайтът предлага малко информация относно това, от кого е основана компанията, но изглежда, че е частна собственост и управлява.


Уебсайтът има адрес за връзка, който подсказва, че е базиран в Литва, а страницата във Facebook предполага, че работи от 2007 г..

Като сравнително нова хостинг компания в бранша, Hosting24 може да предложи добра гама от споделени и VPS хостинг планове на конкурентни цени.

Хостинг24 Хостинг планове

Всички планове за хостинг на хостинг24 са базирани на Linux.

Има два споделени хостинг пакета, достъпни чрез Hosting24: сребърен план и златен план. Всеки тип споделен хостинг план позволява неограничено дисково пространство и трафик. Основната разлика между всеки акаунт е, че златният акаунт позволява добавяне на домейни, анонимен FTP, персонализирани сървъри на имена и се предлага със специален IP адрес.

Хостинг плановете се определят само на месечна база и могат да бъдат отменени по всяко време.

Има две опции за дистрибутори, стартов план и бизнес план. Всеки план позволява неограничени MySQL бази данни, cPanel акаунти и имейл акаунти, и двете предлагат професионален софтуер за фактуриране. Автоматични седмични резервни копия се предоставят заедно със специален IP адрес. Основната разлика между двата акаунта е, че стартерният план ограничава дисковото пространство до 50 GB, широчината на честотната лента до 500 GB и не предоставя инструмент за създаване на уебсайт за дистрибуторски клиенти.

Клиентите, които търсят решение за хостинг на VPS, могат да мащабират нуждите на сървъра си от скоростта на процесора от 1000 MHz, 1024 MB RAM, 10 000 MB дисково пространство, 1000 GB честотна лента чрез 30 MB / s връзка с 1 специален IP адрес до 8000 MHz скорост на процесора, 8192 MB RAM, 80 000 MB дисково пространство, 8 000 GB честотна лента чрез 100 MB / s връзка и 8 специализирани IP адреси.

Има две различни партньорски програми, достъпни чрез Hosting24 за клиенти, които искат да правят пари чрез реферали. Единият вариант е стандартна фиксирана ставка за успешно препращане. Втората опция непрекъснато предоставя 50% от хостинг хостинга на посочения клиент.

Хостинг24 Време за почивка / престой

Споделените хостинг страници на Hosting24 показват, че клиентите се възползват от 99,9% време за продължаване, но изглежда няма гаранция да подкрепи искането. Уебсайтът показва статистика на сървърите на живо за последните 24 часа и последните 7 дни; в момента на писането, това подсказваше, че те удрят поне 99,9% време за продължаване, но една седмица не е достатъчно дълга, за да се обадите по този въпрос.

Изглежда, че съоръженията за центрове за данни са наети от Immedion, който управлява няколко големи съоръжения в САЩ.

Хостинг24 Поддръжка

Опциите за поддръжка с Hosting24 изглежда са сравнително ограничени. Има съоръжение за чат на живо, система за билети, имейл адрес и номер на факс, но няма телефонна линия.

Hosting24 рекламира страницата си във Facebook като канал за поддръжка и отговаря на запитвания по този канал, въпреки че клиентите, които искат поддръжка, често се препращат към системата за издаване на билети.

Хостинг24 в Новините

Хостинг24 изглежда е сравнително ниска ключова хостинг организация и като такъв не е обхванат в основните сайтове за технически медии. Това предполага, че услугите на компанията са сравнително стабилни.

Контролен панел за хостинг24

Хостинг24 предоставя cPanel за своите клиенти за споделен хостинг и cPanel / WHM за VPS хостинг. Този контролен панел се използва широко в хостинг индустрията и ще бъде познат на повечето хора, закупили уеб хостинг услуга преди.

Хостинг24 Екстри

Хостинг24 не предлагат много по пътя на подсладителите за запечатване на сделката. Въпреки това, плановете идват с безплатно „премиум“ име на домейн и безплатно активиране на акаунта, което е доста стандартно, но хубаво да се види.

Предлага се и набор от безплатни инструменти за разработка на уебсайтове, включително Visual Web builder, RvSiteBuilder Pro, Trendy SiteBuilder и Softaculous. Поддържат се Ruby on Rails, WordPress, Joomla PHP, Perl и други приложения, а някои скриптове могат да бъдат инсталирани през контролния панел.

Хостинг24 Политика за гаранция / анулиране на връщане на парите

Хостинг24 предлага на своите клиенти стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите. Клиентите могат да се откажат в рамките на първите 30 дни и да получат пълно възстановяване, въпреки че таксите за регистрация на имена на домейни за „безплатни“ домейни се приспадат.

Хостинг24 Обобщение

Хостинг24 предлага набор от хостинг планове, подходящи за среден и малък бизнес. Плановете са прости и ефективни и това вероятно е най-големият продавач на Hosting24. Допълнителната опция за филиалите, която им дава откат за дългосрочни потребители, също е приятно докосване.

Ограничените възможности за поддръжка – особено липсата на линия за техническа поддръжка – вероятно ще откажат някои хора. Не забравяйте обаче, че не сте обвързани с договор. Ако нещо се обърка, можете да отмените без наказание. Освен това има и други канали за поддръжка, ако се радвате да не използвате телефона.

Hosting24.com Често задавани въпроси

 • Хостинг24 предлага ли Windows и Linux хостинг услуги?

  Хостинг24 предлага само хостинг планове за Linux.

 • Хостинг24 предлага ли някакви специализирани планове? Какво става с VPS?

  Хостинг24 не предлага специализирани сървъри, но VPS са налични.

 • Хостинг24 предлага ли услуги за регистрация на домейни?

  Редовната регистрация на домейни е налична и те също предлагат безплатен домейн с техните споделени и VPS хостинг планове. Безплатните домейни се подновяват на редовни цени след първата година.

 • Какви форми на подкрепа са налични?

  Хостинг24 предлага 24/7 потребителска поддръжка чрез чат на живо. Те също имат форуми на общността, където можете да получите ограничена помощ. Компанията обслужва международен пазар, така че английският е основният език за всички канали за поддръжка.

 • Къде се намира хостинг24?

  Централният офис се намира в Ларнака, Кипър. Техните центрове за данни са разположени в множество места в САЩ и Великобритания.

 • Какви функции за програмиране се поддържат в планове Hosting24?

  Те поддържат стандартния набор от езици за скриптове и програмиране, включително PHP, Curl, Ruby on Rails и други.

 • Хостинг24 предлага ли софтуер за създаване на сайтове?

  Да, Hosting24 предлага 2 създатели на сайтове; RvSiteBuilder Pro или Zyro Sitebuilder. Освен това, техните хостинг планове включват Softaculous инсталатор, който предлага инсталиране на WordPress, Joomla, Magneto и други уеб приложения с едно щракване..

 • Хостинг24 предоставя ли поддръжка при миграцията на уебсайтове?

  Да, налична е безплатна поддръжка за миграция, включително мигриране на уебсайтове, използващи WordPress, Joomla и Drupal.

 • Поддържа ли хостинг24 SSL сертификатите?

  Търговските SSL сертификати се поддържат изцяло и Hosting24 предоставя безплатен сертификат Let’s Encrypt SSL с всеки домейн, който може да бъде инсталиран от cPanel.

 • Има ли ограничения за честотна лента и съхранение?

  Споделените хостинг планове предлагат неограничена честотна лента и съхранение, но те си запазват правото да деактивират акаунта ви, ако използването на ресурси започне да засяга други споделени хостинг потребители на същия сървър. Моля, проверете техните TOS за подробности.

 • Има ли ограничения за съдържание за уебсайтове, използващи техните хостинг планове?

  Хостинг24 няма да ви позволи да настроите споделяне на файлове и огледален сайт, скриптове за генератор, скриптове за хостинг на изображения, форуми, обсъждащи незаконно съдържание и сайтове за хазарт.

 • Какви форми на плащане се поддържат?

  Можете да използвате PayPal и компанията приема всички основни кредитни / дебитни карти.

 • Има ли хостинг24 гаранция за връщане на парите?

  Компанията има стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите. Определени такси, като например такси за регистрация на домейни, не се покриват.

 • Мога ли да плащам месечно?

  Да, можете да плащате за хостинга на месечна база, както и 3-месечни, 6-месечни, 12-месечни, 24-месечни и 36-месечни плащания.

 • Хостинг24 предлага ли някакви специални функции?

  CloudFlare DDoS защита и ClamAV са включени в споделени пакети, както и в автоматични седмични актуализации.

 • Мога ли да хоствам изображения или видеоклипове с Hosting24 планове?

  Да, MP3 файловете могат да бъдат хоствани, но трябва да притежавате авторските права или да имате необходимите разрешения от притежателя на авторските права, за да качите файловете. За видео файлове помислете за един от техните VPS планове.

 • Има ли хостинг24 партньорска програма?

  Те предлагат две различни партньорски програми, които включват еднократни комисионни и доживотни комисии.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map