Heart Internet Review: Те обичат Resller хостинг. Ще разберем дали ще ги обичате.

Сърце Интернет Въведение

Heart Internet е уеб хостинг компания, базирана във Великобритания, фокусирана върху хостинг на дистрибутори. Всъщност техните основатели твърдят, че са едни от първите хора, които въведоха пилота на реселърския пакет през 1998 г. (като част от Webfusion).


Heart Internet също предлага широка гама от други уеб хостинг планове, включително споделен хостинг, VPS и посветен хостинг.

Heart Internet е основана през 2004 г., след като нейните основатели напуснаха Webfusion. Сега, като Webfusion и други хостинг компании като 123-Reg, те са част от Host Europe Group, която твърди, че е една от най-големите хостинг компании в частна собственост в ЕС.

Heart Internet казва, че това е най-голямата хостинг компания за дистрибутори в Обединеното кралство, предлагаща ниво на гъвкавост, „за разлика от всичко, което предлага друга хостинг компания“.

Сърце Интернет хостинг планове

Heart Internet предлага базиран на Linux споделен хостинг в рамките на три различни плана, всички които също позволяват някои персонализиране.

 • Планът за уеб хостинг на Starter е предназначен за малки уебсайтове. Той осигурява 5000 MB уеб пространство, 30 000 MB трафик и позволява един уебсайт. Привлича обаче такса за настройка. Срещу допълнителна такса можете да получите по-големи пощенски кутии, вирусен скенер, създател на мобилни уебсайтове, сигурност на уебсайта StopTheHacker, множество картографиране на домейни и т.н..
 • Планът за уеб хостинг Home Pro е предназначен за уебсайтове, които също се нуждаят от блогове, бази данни и електронна търговия. Той осигурява неограничено уеб пространство и честотна лента и позволява само един уебсайт. Можете също да закупите добавки, както по-горе, ако искате да подобрите плана.
 • Планът за уеб хостинг Business Pro е предназначен за по-големи организации и малък бизнес. Той осигурява неограничено уеб пространство и честотна лента и позволява три уебсайта. Можете да закупите добавки, но вирус скенер и други битове и парчета са включени.

Хостинг на дистрибутори чрез Heart Internet може да бъде базиран на Windows или Linux. Той осигурява неограничено пространство и ширина на честотната лента и позволява неограничен домейн. Можете също така да закупите разширено подаване на търсачката, по-големи пощенски кутии и скенер за имейл вируси, ако желаете.

Heart Internet имат три VPS плана. Всяко от тях е персонализирано и компанията ви позволява да закупите до 12 ядра, 500 GB място на твърдия диск и 32 GB RAM. Можете също да избирате от различни операционни системи, базирани на Windows или Linux.

 • Базовият план осигурява 1 ядро, 50 GB дисково пространство и 1 GB RAM.
 • Планът Plus осигурява 2 ядра, 100 GB дисково пространство и 3 GB RAM.
 • Pro планът осигурява 4 ядра, 150 GB дисково пространство и 6 GB RAM.

Има пет вида специализирани сървъри, които можете да избирате с Heart Internet. Всяка осигурява неограничена честотна лента и 100 Mbps връзка. Сървърите варират от 2.33 Ghz двуядрен процесор с 4 GB RAM до 2.8 GHz процесор и 32 GB RAM. Отново можете да избирате от Windows и Linux базирани операционни системи.

Сърцето Интернет време / престой

Центърът за данни на сърдечния интернет е базиран във Великобритания и се екипира денонощно от екипа. Също така се наблюдава от CCTV по всяко време. Сървърната ферма също има резервни захранващи системи, ако основната мощност се провали.

Heart Internet не дава никакви обещания за своите актуални планове за уеб хостинг, но VPS хостинг продуктът идва с 99,99% SLA, а посветен хостинг идва с 99,9% SLA. Компанията ще кредитира акаунта ви с един безплатен работен ден за всеки допълнителен час престой над четири часа.

Сърдечна интернет поддръжка

Heart Internet има британски екип за поддръжка, който осигурява поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Няма обаче телефонна поддръжка. Техническата поддръжка се предоставя само чрез онлайн система за обслужване на клиенти.

Heart Internet има клиентска харта, очертаваща услугата, която трябва да очаквате от техния персонал. Те не дават никакви обещания относно времето за отговор на подкрепата, но се стремят да отговорят на заявките за поддръжка в рамките на минути след като бъдат повдигнати.

Страниците във Facebook, Heart Plus Facebook, Google Plus и Twitter са много активни и екипът отнема време, за да общува със своите клиенти. Въпреки това клиентите, които търсят поддръжка, изглежда са насочени към системата за онлайн продажба на билети, така че няма кратки съкращения, ако решите да се свържете с тях чрез социалните медии.

Сърцето Интернет в новините

В новините не е имало очевидни скандали около Heart Internet. Можем само да предположим, че те предоставят доста стабилна и надеждна услуга.

Сърдечен интернет контролен панел

Heart Internet предоставя собствен вътрешен контролен панел, eXtend, за техния споделен хостинг и планове за дистрибутори. Зададеният контролен панел има чист и подреден вид и не е твърде различен от cPanel на пръв поглед. Компанията предоставя достъп до полезна демонстрация чрез уебсайта си, за да могат бъдещите клиенти да изпробват преди да купят, което винаги е добър знак. EXtend на Heart Internet също предоставя на клиентите полезно приложение за iPhone или Android, като предоставя достъп до контролните панели на уебсайта по време на движение.

VPS хостингът позволява избор на cPanel или Plesk за администриране на вашия сайт. Специализиран хостинг позволява избор на cPanel или WebMin.

Сърце Интернет екстри

Плановете на сърдечния интернет идват с инсталиране на „едно кликване“ за WordPress, Joomla, Concrete5, Drupal, Nucleus CMS и други, всички инсталирани чрез контролния панел на eXtend. Предлагат се също PrestaShop, OpenCart, ZenCart и други инструменти за електронна търговия, заедно с phpBB, форуми BuddyPress и Vanilla и AWStats, OpenX, Open Web Analytics инструменти, за да видите кой посещава вашия сайт. Heart Internet предоставя и хостинг на Ruby on Rails.

Уеб хостинг и дистрибуторските акаунти също са снабдени с ваучер за Google Adwords за подслаждане на сделката.

Компанията има желание да подчертае своите зелени идентификационни данни на сайта. Той оперира безхартиен офис и също така се ангажира с компенсирането на въглерод чрез засаждане на дървета и спонсорство на Международната фондация на дърветата. Нейните центрове за данни разполагат със система за задържане на студено пътека за подобряване на ефективността на охлаждане, плюс управлявана система за захранване, за да се намали консумацията на енергия в съоръжението.

Политика за гаранция / анулиране на връщане на пари в Интернет

Heart Internet предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите „без суматоха“ за клиенти, недоволни от услугата. Това не включва разходите за имена на домейни, които сте закупили чрез тях, въпреки че все още запазвате правата за тях. Политиката за възстановяване не покрива добавки, които може да сте закупили в допълнение към основния си хостинг план.

Резюме на сърдечния интернет

Фокусът на Heart Internet върху хостинг на дистрибутори ще се хареса на клиентите, които трябва да предоставят пространство на клиентите, които се намират във Великобритания. Екологичните усилия, положени от компанията, са похвални и компанията ще се хареса на тези, които предпочитат да знаят къде точно е хостван техният сайт..

Клиентите, които имат желание да се придържат към cPanel, може да не смятат Heart Internet като добър избор. Въпреки това, поръчаният контролен панел, който предлагат, изглежда гладък, лесен за използване и сравнително добър в това, което трябва да направи.

Като цяло, Heart Internet сравнява доста благоприятно спрямо много други уеб хостинг компании. Услугите му са доста изчерпателни, а възможността да персонализирате по-голямата част от плановете по ваш вкус е бонус, който не е често достъпен в края на ниските цени на пазара.

30-дневната гаранция за връщане на парите е доста стандартна за уеб хостинг и осигурява спокойствие. Ако не сте сигурни в използването на персонализиран контролен панел, това предлага безрисков начин да го изпробвате без ангажименти.

Често задавани въпроси от сърдечния интернет

 • Къде са офисите на Heart Internet?

  Компанията е базирана във Великобритания, извън Нотингам.

 • Къде са разположени неговите сървъри?

  Компанията използва за колокиране в център за данни в Дерби, във Великобритания. Той се премести в съоръжение в Лийдс през 2014 г., което все още е заето.

 • Предлага ли Heart Internet посветен и VPS хостинг?

  Да. Изберете от Windows или Linux операционни системи.

 • Предлага ли Heart Internet неограничена честотна лента и пространство?

  Да, само при споделен хостинг. Най-горните му пакети предлагат неограничен диск и ширина на честотната лента за нормална употреба, както са дефинирани в условията за обслужване на документа. Повечето обикновени уебсайтове няма да създадат проблем.

 • Ако се регистрирам сега със Heart Internet, ще се увеличи ли цената, когато отида да подновя?

  Ценообразуването е последователно, дори при подновяване. Въпреки това може да сте в състояние да си осигурите отстъпка за избор на по-дълъг срок.

 • Компанията предлага ли телефонна поддръжка?

  Не. Компанията предоставя поддръжка само по имейл.

 • Има ли Heart Internet гаранция за връщане на парите?

  Да, но само при споделени хостинг планове. Heart Internet предлага на клиентите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Няма гаранционен срок за връщане на пари за VPS или специализирани хостинг клиенти.

 • Да получа ли безплатно име на домейн с регистрация?

  Не. Безплатните имена на домейни не се предлагат като бонус за регистрация.

 • Предлага ли Heart Internet някакви отстъпки или специални цени за нестопански печалби?

  Не. Няма програми за отстъпки за нестопански печалби.

 • Има ли гаранция за ъптайм и ще получа ли кредит за престой?

  Heart Internet предлага 99,99% гаранция за продължаване. Той кредитира 1 ден за всеки 30 минути преживян прекъсване, максимум до 30 дни на месец.

 • Може ли техническият екип да ми помогне да мигрирам от стария си хост?

  Не. Компанията не предлага никаква форма на миграция или поддръжка за трансфер.

 • На какъв език говори екипът за поддръжка?

  Екипът за поддръжка осигурява поддръжка само на английски език.

 • Сърцето Интернет предоставя ли изграждане на сайтове с влачене и пускане?

  Да, но не е безплатно. Той предлага два ценови нива за SiteDesigner и двата включват разходите за хостинг. Всеки акаунт на SiteDesigner позволява създаването на един уебсайт.

 • Има ли специални функции за сигурност?

  Предлагат се Stopthehacker и Siteguard. Тези услуги струват допълнително.

 • Мога ли да закупя SSL сертификат с моя хостинг план?

  Поддръжката на сайтове за електронна търговия се поддържа и SSL сертификатите могат да бъдат закупени срещу допълнително заплащане.

 • Хостът поддържа ли Magento?

  Да. Magento инсталациите се поддържат в премиум, VPS и специализирани акаунти.

 • Какъв контролен панел предлага Heart Internet?

  Той има патентован контролен панел, наречен eXtend в акаунти за споделени и дистрибутори. Специализирани и VPS клиенти могат да използват Plesk или cPanel.

 • Какви опции за плащане приема Heart Internet?

  Опциите за плащане включват всички основни кредитни карти, дебитни карти във Великобритания и директен дебит без хартия. Някои услуги могат да бъдат платени за използване на PayPal.

 • Предоставя ли CDN?

  Не. Можете да интегрирате CDN на трета страна, ако желаете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map