FastDomain през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на FastDomain?

Въведение FastDomain

FastDomain е споделена уеб хостинг компания със седалище в САЩ. Компанията е основана през 2005 г. и е дъщерна компания на BlueHost и HostMonster поради статута си на компания Endurance International Group. Групата Endurance International е масивна уеб хостинг компания с близо 3 милиона клиенти, използващи различни услуги и марки.


Уебсайтът FastDomain е изцяло фокусиран върху бързото стартиране и работа на клиентите с възможно най-малко суетене, така че простотата е ключова за неговия общ споделен хостинг план.

Планове за хостинг на FastDomain

Планът за споделен хостинг на FastDomain се базира на операционни системи Linux. Клиентите могат да избират между 12, 24 и 36-месечни договори, като най-дългият договор е най-евтиният. Планът се нарича „Цялостното решение“ и клиентите се осигуряват с неограничено дисково пространство, честотна лента, POP3 имейл акаунти и могат да хостват неограничени домейни, поддомейни и MySQL бази данни.

Има само един споделен хостинг план, видим на уебсайта на FastDomain, но клиентите могат да изберат да надстроят до Pro пакет, когато се регистрират. Това осигурява допълнителни ресурси на сървъра, достъп до SSL сертификат, специален IP адрес и безплатна конфиденциалност на домейна.

FastDomain не предлага дистрибутор, VPS или специален хостинг на сървър, но има партньорска програма за тези, които желаят да печелят пари чрез реферали.

След като клиентите се регистрират в FastDomain, те могат да закупят набор от допълнителни функции за своя сайт, включително SSL сертификати, специален IP адрес, SiteLock, създател на мобилни сайтове и инструменти за архивиране на сайта..

FastDomain Uptime / Престой

FastDomain показва, че клиентите му могат да зависят от максимално гарантираното време за работа, но цифрата на „максимално гарантирана“ всъщност не е посочена. Това е доста стандартно за марката на Endurance International Group: открих, че мнозина не посочват гаранция.

В базата от знания се споменава Споразумение за сървърно обслужване, но не и в условията на обслужване, така че не е ясно дали това все още е на разположение. Споразумението за Uptime на сървъра посочва, че ако клиентите напуснат поради прекъсване на сървъра, те няма да трябва да плащат за оставащия срок на тяхното споразумение.

Поддръжка на FastDomain

FastDomain предоставя широка гама от възможности за поддръжка за своите клиенти. Те включват база от знания, съветник за започване на работа, страница със състоянието на сървъра и ръководства за ръководството за видео с цел самопомощ. Екипите за поддръжка на клиенти са на разположение 24 часа на ден чрез система за електронна поща / издаване на билети, услуга за чат на живо и безплатна телефонна линия. Има и международен номер за клиенти извън САЩ.

Отвъд вътрешните съоръжения за поддръжка, FastDomain има Facebook страница и емисия в Twitter, но те рядко се използват. Клиентите не трябва да разчитат на социалните медии за подкрепа.

FastDomain в новините

FastDomain не направи вълни и няма отрицателна преса в най-известните блогове за технологични новини. Това предполага, че услугите на компанията са сравнително стабилни и надеждни.

Контролен панел на FastDomain

FastDomain хостинг акаунти идват с маркова версия на cPanel за клиентите да управляват и администрират своите уебсайтове. Този контролен панел се използва широко от уеб хостинг компаниите и трябва да бъде познат на повечето клиенти, които са имали хостинг планове преди.

На уебсайта FastDomain има и безплатна демонстрация, където клиентите могат да разгледат контролния панел и да видят неговите функции, преди да се регистрират..

Екстри FastDomain

Регистрирайте се за уеб хостинг план с FastDomain и ще получите безплатна регистрация на име на домейн за една година. Ще получите ваучери за Facebook и Bing / Yahoo! маркетингови кредити. Има безплатна функция за подаване на търсачката и клиентите могат също така да инсталират CloudFlare безплатно. Споделеният хостинг поддържа WordPress, Joomla, Drupal, Perl, Python, Ruby on Rails и по-често използвани скриптове и приложения.

Политика за гарантиране / анулиране на парите за бързо връщане на пари

FastDomain има 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да увери клиентите си в добро качество на услугата. Политиката е разделена на две части: 3-дневна гаранция и 3 до 30-дневна гаранция. Ако клиентът се откаже в рамките на 3 дни, не трябва да запазва безплатното име на домейн; ако го направят, това се приспада от възстановяването. След 3 дни всички разходи за регистрация на домейн не се възстановяват. Освен това не се възстановяват такси като SSL сертификати и специален IP адрес.

Резюме на FastDomain

Поради простотата на единния хостинг план FastDomain, той се откроява от по-голямата част от другите хостинг компании, които предлагат повече избор и, може би ще се каже, по-объркващи опции. Това може да се разглежда като сила на FastDomain в известен смисъл: фокусът му е ясно върху това хората да стават и да работят с възможно най-малко караница..

Гаранцията за връщане на пари е стандартна 30 дни, но добавената сигурност да не се налага да плащате за безплатно име на домейн, ако клиентът анулира в рамките на 3 дни, предлага малко повече сигурност от повечето други хостинг планове.

Споделеният хостинг с FastDomain ще отговаря както на новодошлите в уеб хостинга, така и на съществуващите клиенти за споделен хостинг, които искат да направят бърз превключване на доставчика. Въпреки това, средни и големи организации, които търсят по-здрави хостинг възможности, ще искат да търсят другаде.

Често задавани въпроси FastDomain

 • Предлага ли FastDomain хостинг планове, базирани на Windows?

  FastDomain има редица споделени хостинг планове, които в момента се фокусират върху Linux.

 • Прилагат ли въвеждащите хостинг цени на FastDomain, когато подновя?

  FastDomain предлага на своите клиенти първоначални ставки, които се отстъпват. След като планът бъде подновен, ще се прилагат редовни тарифи.

 • Предлага ли FastDomain някакви специални планове за хостинг на сървър или VPS?

  Понастоящем компанията не предлага специални сървърни или VPS хостинг планове. Тя е фокусирана върху споделените хостинг услуги.

 • Услугите за регистрация на домейни, предлагани от FastDomain?

  FastDomain регистрира само домейни като част от своите хостинг пакети. Клиентите трябва да изберат план с продължителност поне една година, който ще им даде право на безплатна регистрация на домейни.

 • Какви са условията за плащане за планове от FastDomain?

  FastDomain предлага няколко схеми на плащане, вариращи от годишни планове до тригодишни планове. Предлагат се методи за плащане на няколко пъти, включително PayPal и основни кредитни карти като MasterCard и Visa.

 • Има ли FastDomain гаранция за връщане на парите?

  FastDomain предлага на своите клиенти 30-дневна гаранция за връщане на парите. Клиентите ще получат пълно възстановяване, ако откажат в рамките на първите 30 дни. Те ще получат пропорционално възстановяване след първоначалния пробен период.

  Възстановяването не включва такси, начислени при регистрация, като регистрация на домейн.

 • Каква подкрепа мога да очаквам от FastDomain?

  Клиентите, изправени пред проблеми с хостинг плана си, могат да получат поддръжка от FastDomain 24/7, използвайки безплатен номер за разговори, направени в САЩ.

  За клиенти извън САЩ има на разположение глобален телефонен номер.

  Освен телефонна поддръжка, клиентите могат да изпращат имейл или да участват в чат на живо с обслужващ персонал.

  Клиентите могат също да разгледат базата от знания, за да помогнат самостоятелно да разрешават проблеми.

 • Неограничено ли е дисковото пространство и честотната лента на плана наистина неограничени?

  FastDomain няма да таксува клиентите допълнително въз основа на използваната честотна лента или дисково пространство.

  Сървърът обаче е споделен ресурс и не трябва да прекъсва нормалните операции.

  Ако клиентът наруши нормалните лимити въз основа на статистическия анализ на компанията, тогава FastDomain ще поиска от клиента да намали използването. Компанията се опитва да изпрати известие поне 48 часа предварително.

 • Какви езици за програмиране се поддържат от FastDomain?

  FastDomain поддържа редица езици за програмиране, използвани в мрежата, включително PHP, Perl, Python и Ruby.

 • Може ли FastDomain да ми помогне да прехвърля домейн или уебсайт от друга хостинг компания?

  Въпреки че прехвърлянето на домейни се предлага с поддръжка, не се споменава за получаване на поддръжка или помощ за прехвърляне на файлове от бивш хост към FastDomain. Изглежда, че клиентът ще трябва да проведе собствено проучване, за да завърши преводите.

 • Ще позволи ли FastDomain повече от един домейн на акаунт?

  Споделените планове на FastDomain позволяват неограничени домейни. Тъй като не са поставени ограничения върху дисковото пространство или честотната лента, е възможно да се хоства множество уебсайтове от един акаунт.

 • Какви имейл функции има хостингът на FastDomain?

  FastDomain позволява на своите клиенти да имат неограничен брой имейл акаунти. Те също включват множество уеб базирани интерфейси, POP3 и IMAP поддръжка и неограничен брой автоматични отговори.

 • Предлагат ли контролен панел?

  Да, FastDomain предоставя на своите клиенти индустриалния стандартен контролен панел cPanel, за да помогне на клиентите им да администрират своите уебсайтове.

 • Предоставят ли се услуги за архивиране от FastDomain?

  FastDomain предоставя услуга за автоматично архивиране, която се осъществява ежедневно, седмично и месечно.

  Тъй като те не са гарантирани, FastDomain препоръчва на клиентите да създадат свои собствени архиви.

  Някои потенциални инструменти, които клиентите могат да разгледат, са инструментите за архивиране и възстановяване на сайтове от cPanel или популярни FTP клиенти като FileZilla.

 • Има ли функции, предоставени от FastDomain, които правят сървърите им по-сигурни?

  Компанията не предлага допълнителни функции или планове за сигурност за своите клиенти.

  Компанията обаче споменава, че използва защитени с парола директории, PGP / GPG криптиране и SSL защитен сървър.

  Наличен е и SpamAssassin инструмент, който помага на клиентите да управляват спам имейли.

 • С малко опит в кодирането, как лесно да стартирам блог или прост уебсайт с FastDomain?

  Можете да използвате инсталациите с едно щракване, които включват скриптове като WordPress и Joomla! за бързо създаване на уеб страници или блог.

  Има и Weebly Site Builder, който ви позволява да създавате уебсайтове с лесен за използване интерфейс за плъзгане и пускане.

 • Мога ли да настроя онлайн магазин с помощта на инструментите, предоставени от FastDomain?

  Тъй като е възможно да настроите кошница за пазаруване и да съхранявате чрез скриптове като OpenCart или OSCommerce, е възможно да настроите уебсайт за електронна търговия.

  Според центъра за помощ на компанията също е възможно да се придобие и конфигурира SSL сертификат.

  И двете функции ви позволяват да настроите онлайн магазин.

 • Предоставя ли FastDomain гаранция за продължаване?

  Въпреки че компанията се стреми да предостави възможно най-добрата услуга, тя не дава обещание относно продължителността на работа, нито ще даде компенсация за преживян престой.

 • Намерете плановете на FastDomain да поставят уеб сайт с интензивни изображения?

  Тъй като компанията не ограничава честотната лента или дисковото пространство, плановете са добре подходящи за сайтове с голям брой изображения.

 • Поддържа ли FastDomain сайтове за стрийминг на видео?

  Според списъка с функции в споделените планове FastDomain поддържа както видео, така и аудио стрийминг. Въпреки това, потребителите трябва да се пазят от политиките за използване на честотна лента, тъй като поточното видео може да заеме много сървърни ресурси.

 • Предлага ли FastDomain партньорска програма?

  FastDomain предлага партньорска програма, която плаща до $ 65 за реферал. Няма такса за регистрация в програмата и след като се регистрирате, ще получите проследяващ код, който да помогне на FastDomain да проследи вас и клиентите, които се регистрират.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map