Eleven2 през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на Eleven2?

Единадесет2 Въведение

Eleven2 е базиран в САЩ уеб хостинг бизнес с глобален обхват. Той е основан през 2003 г. и седалището му се намира в Тексас, въпреки че използва сървъри в САЩ, Великобритания и Сингапур. Компанията се гордее с това, че е фискално отговорна и независима, без планове за „разпродажба“ и превземане от масивна фирма.


Изглежда Eleven2 се фокусира върху споделения и облачен уеб хостинг. Компанията също има планове за дистрибутори и ако копаете малко по-дълбоко в сайта, ще откриете, че той предлага и специален хостинг.

Хостинг планове

Всички хостинг планове на Eleven2 са базирани на Linux. Клиентите могат да избират от четири центъра за данни на три континента, което го прави добър избор за клиенти, които се нуждаят от бързи времена за реакция.

Споделените хостинг планове на Eleven2 се предлагат в четири различни пакета. Повечето от пакетите могат да бъдат закупени на месечна база или 1,2 и 3-годишни периоди: колкото по-дълъг е периодът, който купувате, толкова по-евтин хостинг работи.

 • S-100 е единственият пакет, който не може да бъде закупен месечно. Този пакет позволява 10 домейна, 10 GB дисково пространство и 50 GB месечна честотна лента. SSL сертификат и специален IP могат да бъдат закупени като добавка.
 • Пакетът S-200 е подобен на S-100, но осигурява 250 GB дисково пространство, 20 000 GB честотна лента и позволява неограничени домейни.
 • Пакетът S-300 е крачка от S-200 с 500 GB дисково пространство и 40 000 GB честотна лента. Този пакет също се предлага с безплатен SSL и посветен IP.
 • Най-горният споделен хостинг план, S-400 осигурява 999 999 GB дисково пространство и 999,999 GB честотна лента.

Структурата на ценообразуване за хостинг на риселър чрез Eleven2 е подобна на споделения хостинг. Отново, колкото по-дълъг период купувате, толкова по-малко струва. Хостинг на риселър започва с пакета R-100, който осигурява дисково пространство от 100 GB и 1000 GB месечна честотна лента и мащаби до плана на R-400, който осигурява 500 GB дисково пространство и 4000 GB месечна честотна лента.

Eleven2 предлага уеб хостинг на облачни сървъри с избор на Linux базирани операционни системи. Планът за хостинг в облака е мащабируем от 512 MB RAM, 30 GB дисково пространство, 250 GB честотна лента и скорост на процесора от 0,4 GHz до 24 576 MB RAM, 1920 GB дисково пространство, 12 000 GB честотна лента и 19,2 GHz CPU скорост. Клиентите могат също така да избират между управлявани и самоуправлявани сървъри, а хостинг плановете могат да бъдат увеличени по всяко време.

Има четири специализирани хостинг планове за сървър с Eleven2. Всеки сървър може да бъде персонализиран според вашите предпочитания.

Uptime / Престой

Eleven2 обещава 99,9% ъптайм с уеб хостинг и хостинг пакети за дистрибутори. Въпреки че не публикува и актуални статистически данни, клиентите получават SLA, което им гарантира частично възстановяване на сумата до еквивалент на 1 ден за всеки час престой, който нарушава гаранцията. Уеб хостинг и хостинг на дистрибутори също се предлагат с ежедневни архиви.

Eleven2 не гарантира сървър на време за VPS, облачни и специализирани сървъри, но плановете му гарантират 99,9% ъптайм на мрежата. Отново това възнаграждава клиентите кредит на стойност хостинг за един ден за всеки час над месечната гаранция.

Четирите центъра за данни Eleven2 се намират в Тексас и Северна Каролина, Лондон и Сингапур и се наблюдават денонощно. Пълните подробности за хардуерния сървър също са предоставени на уебсайта на Eleven2.

поддържа

Eleven2 осигурява пълна 24/7 поддръжка на живо за своите клиенти, включително денонощен чат на живо и система за билети за каси. Компанията обещава отговор в рамките на 20 минути, което е доста добре. Налична е и телефонна линия, въпреки че тя е затворена между полунощ и 3 часа сутринта (CST), така че в зависимост от местоположението ви това може да е проблем. Екипите за поддръжка са базирани в САЩ и Великобритания.

В допълнение към услугите за помощ, Eleven2 предоставя множество инструменти за самопомощ, включително база от знания, видео уроци, често задавани въпроси и форум на общността.

Eleven2 има активен акаунт в Twitter, който е чудесен за бързи въпроси, но някои клиенти се насочват обратно към сервизната служба за допълнителна поддръжка. За компанията има и активна Facebook страница.

В новините

Няма очевидни новинарски истории около Eleven2 в обичайните технологични блогове и високопрофилни новинарски сайтове. Можем само да предположим, че те предоставят непрекъсната, като цяло надеждна услуга.

Контролен панел

Всички планове за уеб хостинг на Eleven2 са стандартно с cPanel. Риселъри, специализиран сървър и облачен сървър хостинг клиенти също получават WHM заедно с cPanel за администриране на техните сайтове. Компанията има собствено приложение за E2 iPhone, което позволява на клиентите да администрират сайтовете си, докато са в движение.

Екстри

Eleven2 предоставя безплатен създател на сайтове, за да помогне на клиентите да станат и да работят. Той също така предлага инсталатора на Softaculous с едно кликване, което позволява на клиентите да инсталират над 250 скрипта, а хостът поддържа Perl, Ruby on Rails, Python, PHP5 и др. Клиентите също така получават безплатно използване на защитната стена на CloudFlare, за да защитят сайтовете си от атака.

Eleven2 също има желание да промотира своите зелени пълномощия. Компанията използва сървъри с висока ефективност и има желание да промотира политиката си за фактуриране без хартия. Eleven2 също обещава да засади дърво за всеки нов хостинг акаунт, който създаде.

Политика за гарантиране / връщане на пари

Eleven2 предлага възхитителна политика за гаранция за връщане на пари от 60, което е доста щедро предвид цената им. Това обаче е достъпно само за уеб хостинг и реселърски хостинг клиенти, така че клиентите за споделен хостинг нямат късмет.

резюме

Eleven2 предлага конкурентна гама от уеб хостинг услуги, които имат широка привлекателност. Въпреки че услугите му не са особено иновативни, те са модерни и добре позиционирани.

Най-големите точки на продажба на Eleven2 са нейните зелени идентификационни данни, възможността за избор на местоположения на сървъра и поддръжката на клиентите, но това обещание за връщане на парите от 60 дни също си заслужава да се спомене.

Единадесет2 често задавани въпроса

 • Къде е Eleven2 със седалище?

  Eleven2 е базиран извън Лос Анджелис, Калифорния в Съединените щати.

 • Предлага ли Eleven2 планове за Windows?

  Не. Компанията е специализирана в Linux, така че не са налични планове за хостинг на Windows.

 • Обещава ли Eleven2 неограничена честотна лента и съхранение?

  Eleven2 ясно посочва максимално разрешената честотна лента и разпределеното място за съхранение в споделените планове. Не съществуват планове с неограничени или немерни надбавки.

 • Къде са разположени нейните центрове за данни?

  Eleven2 използва съоръжения в Лос Анджелис, Тексас, Амстердам и Сингапур.

 • Ще получа ли същата отстъпка при подновяване?

  Не. Промоционалните отстъпки не се прилагат при подновяване.

 • Има ли планове за VPS?

  Да. Eleven2 предлага три управлявани VPS планове с пълно управление.

 • Мога ли да надстроя до специализиран сървър, ако надрасна моя VPS?

  Да. На разположение са четири изцяло управлявани специализирани сървърни планове, под категорията му Enterprise.

 • Ще получа ли безплатен домейн със споделен хостинг?

  Не. Безплатни домейни не са предоставени.

 • Какъв вид гаранция за продължаване ще получавам?

  Eleven2 има 99,9% гаранция за продължаване на времето за споделени планове.

 • Колко имейл адреси мога да използвам?

  И четирите споделени плана поддържат неограничен брой имейл акаунти.

 • Има ли Eleven2 гаранция за връщане на парите?

  Да. Компанията предлага 60-дневна гаранция за връщане на парите при уеб хостинг и хостинг планове за дистрибутори.

 • Кой споделен план трябва да избера, ако имам повече от един уебсайт?

  Всички планове поддържат множество домейни, въпреки че точният брой сайтове, които можете да хоствате, е ограничен. Проверете финия отпечатък за избрания от вас план и не забравяйте да разчитате на дисковото пространство и честотната лента.

 • Мога ли да получа SSL сертификат?

  Да. SSL сертификатите се предлагат като допълнителна добавка.

 • На какви езици може да говори Eleven2 за обслужване на клиенти?

  Eleven2 е хост от САЩ и услугата е само на английски.

 • Какъв контролен панел мога да взема?

  cPanel се предлага във всички планове, а специални, дистрибуторски и облачни планове се доставят и с WHM. Има и приложение за iPhone за мобилна администрация.

 • Мога ли да настроя CDN?

  Да, компанията предлага безплатен CloudFlare. Може да се активира от cPanel с няколко кликвания.

 • Дали компанията ще архивира данните ми вместо мен?

  Компанията прави безплатни снимки и ги предоставя за клиенти с споделен хостинг. Напълно управляваните сървъри също включват архивиране.

 • Какви езици и технологии на скриптове се поддържат на споделените сървъри на Eleven2?

  Споделените планове включват поддръжка за PHP, MySQL, Perl, Ruby, Ruby on Rails, Python и Curl.

 • Поддържа ли Eleven2 софтуер за електронна търговия Magento?

  Той предлага Magento като инсталатор с едно щракване, въпреки че не предлага конкретен план за потребителите на Magento.

 • Елевен2 е добър избор за уебсайтове с много снимки?

  Eleven2 споделени хостинг планове идват с ограничено съхранение и честотна лента. В зависимост от вашите нужди може да ви е необходим VPS сървър или дори специален сървър.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map