Бринкстър през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на Brinkster?

Бринкстър Въведение

Бринкстър започва в Ню Джърси през 1999 г. като WebCity и е основан от Джаред и Кристин Щауфър. Днес компанията все още е собственост на Stauffers, с Джаред като президент и изпълнителен директор.


Компания и услуги

През 2000 г., година след основаването му, името на компанията е променено от WebCity на Brinkster. През 2004 г. Brinkster – пълното име Brinkster Communication Corporation – премества седалището си във Phoenix, Аризона и през 2008 г. целият му персонал в САЩ е преместен там. Европейската централа е във Франкфурт, Германия.

Brinkster има клиенти в повече от 175 страни. Той има повече от два милиона безплатни и 40 000 плащащи клиенти и хоства повече от 60 000 домейна. Brinkster предлага обичайния микс от имена на домейни, уеб услуги, имейл и уеб хостинг (който е наличен както на Linux, така и на Windows платформи).

Уеб хостинг от Brinkster се предлага в споделени или специализирани сървърни пакети. Във всеки от тях можете да изберете малко, средно или голямо хостинг решение със съответните количества съхранение, честотна лента и функции.

Всички пакети се предлагат с поне едно безплатно име на домейн – колкото по-голям е пакетът, толкова повече домейни получавате безплатно. Освен това има гаранция за връщане на парите от 90 дни (минус всички такси за настройка или име на домейн), ако не сте доволни от тяхната услуга.

Brinkster може да се похвали с „Радикална поддръжка”, която е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо, имейл или телефон.

Brinkster предлага и много основен безплатен уеб хостинг, който се предлага с имейл и софтуер за създаване на уебсайтове. Няма реклами, но пакетът е ограничен и обслужва само прости и малки уебсайтове; обаче получавате достъп до поддръжка на клиенти.

Компанията е гласувана три пъти по избор на читателя (през 2003, 2004 и 2006 г.) от списание Visual Studio, както и за избор на редактор за уеб хостинг в списание Webhost Magazine and Buyers Guide през 2003 г. Бринксстър е чартиран член на Global Social Отговорност за инициативата за уеб хостинг (gsrwhi.org). Той участва с благотворителни организации „Сейнт Винсент дьо Пол“ и благотворителните проекти „Надежда“, а също така предлага хостинг с отстъпка на организации с нестопанска цел по целия свят.

Местоположение на сървъра

Центровете за данни на Бринкстър са във Финикс, Аризона.

Често задавани въпроси на Brinkster

 • Какви хостинг продукти предлага Brinkster?

  Brinkster предлага облачни или VPS сървъри, неуправляеми специализирани сървъри и споделени планове за сървър. Всеки от техните планове се предлага в редица нива на диапазон от цени.

 • Налични ли са те както на Windows, така и на Linux сървъри?

  Да. Всички техни продукти се предлагат както в Linux, така и в Windows.

 • Каква подкрепа предлага Бринксстър?

  Те предлагат поддръжка за чат на живо, телефон и имейл 24/7 за всички планове. Те също имат набор от видео уроци и база знания.

 • Какъв контролен панел предлага Brinkster?

  cPanel и WHM достъпът могат да бъдат включени в техните специални хостинг планове, но с допълнителни месечни разходи. Те имат свой собствен контролен панел за своите споделени хостинг планове.

 • Какви приложения мога да използвам с Brinkster?

  Brinkster поддържа WordPress и Joomla! Те не предлагат пакет от приложения като Softaculous или инсталиране с едно щракване за други програми.

 • Къде се намират центровете за данни на Brinkster?

  Техните центрове за данни са във Phoenix, AZ. Те също са със седалище.

 • Какъв вид платежен цикъл работи Brinkster?

  Общите им планове се таксуват всяка година. Техните специализирани и облачни планове за сървър се таксуват месечно. Те приемат само стандартно плащане с кредитна карта.

 • Има ли отстъпки?

  Да, получавате отстъпка за подписване на по-дълъг договор за споделен хостинг. Специализираният и облачният хостинг нямат никакви отстъпки.

 • Ще бъде ли моята цена за подновяване много по-висока от тази, която плащам днес?

  Не точно. Някои планове включват година на безплатна регистрация на домейни, така че ще видите увеличение за втората си година от това. Но в противен случай те не отиват за голямо увеличение, когато обновите.

 • Ще ми помогне ли Бринкстър да мигрирам моя сайт и домейн?

  Те ще ви помогнат въпреки процеса, но сами по себе си нямат инструмент за домейн или миграция. Но отново тяхната подкрепа ще помогне.

 • Мога ли да регистрирам домейн с Brinkster? Безплатен ли е??

  Да, можеш. Те дори имат хостинг само за домейн. За съжаление не е безплатно (с изключение на първата година с някои планове).

 • Какви опции за сигурност са налични?

  Те имат излишна мрежова защитна стена и 24/7 наблюдение на мрежата и уеб сървъра. За техните специални опции и облачни сървърни опции се предлага софтуерна защитна стена срещу допълнително заплащане.

 • Бринкстър предлага ли CDN?

  Не, те не предоставят CDN.

 • Има ли Brinkster някаква допълнителна поддръжка за уеб маркетинг?

  Да. Те предлагат някои маркетингови кредити с техните споделени планове.

 • Бринкстър предлага ли инструмент за изграждане на уебсайт?

  Да. Всички техни споделени планове включват инструмент за изграждане на уебсайт.

 • Какви езици за програмиране поддържа Brinkster?

  Те поддържат PHP, Perl, TCL, Flash, ASP и ASP.NET и MDAC.

 • Бринкстър предлага ли гаранция за връщане на парите?

  Да. Те предлагат 90-дневна гаранция за връщане на парите за всички планове, освен такса за регистрация на домейна.

 • Предоставя ли Brinkster гаранция за продължаване?

  Да. Те гарантират 100% продължителност на мрежата. Ако тяхната мрежа не работи повече от 5 минути наведнъж, тогава те кредитират засегнатите клиентски сметки 5% от месечната такса, която клиентът плаща.

  Така че, ако вашите услуги с Brinkster са $ 100 на месец и сървърът ви излиза офлайн за 6 минути, ще получите безплатен хостинг на стойност $ 5. Вижте SLA за пълни подробности.

 • Brinkster предлага ли неограничена широколентова връзка и съхранение?

  Не. Всеки от техните планове има ограничения за тях. Вижте уебсайта за подробности.

 • Предлага ли Brinkster всякакъв вид архивиране?

  Да. Всички техни споделени планове се архивират ежедневно без допълнително заплащане.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map