Bravenet хостинг преглед: Помнете ли ги ?! Разбираме дали все още са в състояние да надраскат през 2020 г.

Какво е Bravenet?

Bravenet е хостинг компания, която предоставя широка гама от услуги, включително уеб хостинг, изграждане на сайтове, регистрация на домейни, заедно с широка гама от безплатни уеб инструменти, които са предназначени да направят създаването на перфектния сайт лесна задача за почти всеки. Независимо дали търсите доставчик на просто хостинг или се нуждаете от инструменти за създаване на ефективна кампания на пазара за имейл, Bravenet разполага с технологията, създадена да ви помогне да постигнете целите си.


История на Bravenet

Първоначално Bravenet е основан през 1997 г. от един мъж, който търсеше прилична безплатна услуга за книги за гости. Когато откри, че прилична книга за гости е трудно да се намери, реши да започне свой собствен бизнес. Днес компанията може да се похвали с над 15 милиона членове по целия свят и предлага широка гама от услуги, предназначени да задоволят онлайн нуждите както на физически лица, така и на фирми. Днес персоналът на Bravenet продължава да разработва тези инструменти, за да се възползва от всички най-нови технологии, които продължават да се развиват в мрежата.

Услуги

За разлика от други доставчици на хостинг услуги, Bravenet предлага само един тип уеб хостинг за своите клиенти. Те обаче предлагат и широк спектър от други функции, предназначени да улеснят създаването и поддръжката на вашия уебсайт.

 • Уеб хостинг – Bravenet разполага с един вид споделен хостинг план, предназначен да осигури необходимите скорости и съхранение за широк кръг потребители, включително както за физически лица, така и за малки фирми.
 • Site Builder – След като настроите акаунта си, ако се нуждаете от помощ при създаването на перфектния уебсайт, Bravenet предлага най-модерния Builder на сайта, който може да ви помогне да създадете страхотен уебсайт, включващ голяма част от най-новите уеб технологии за няколко минути, дори ако нямат никакви познания за кодиране.
 • Пощенски списък – Ако сте искали да съставите списък с пощенски адреси, за да можете да предлагате на пазара своите продукти или услуги директно на клиентите си, Bravenet предлага лесен за използване създател на списъци за пощенски адреси, така че можете лесно да добавите отказ на вашия уебсайт, за да започнете да заснемате тези ценни имейли адреси от вашите клиенти. С един от тези списъци, използвани в комбинация с техния създател на сайтове, можете бързо да започнете да предлагате на пазара своите продукти и услуги на вашите клиенти.

 • Уеб инструменти – На всичкото отгоре на създателя на сайта, Bravenet предлага широка гама от уеб инструменти като книги за гости, обяви, броячи на хитове и други, които са предназначени да ви помогнат да облечете вашия сайт и да осигурите много повече взаимодействие между вас и вашите посетители.

Мрежа и време за работа

Bravenet хостинг разполага с бързи скорости на трансфер и изтегляне, комбинирани с богат набор от безплатни инструменти, които да ви помогнат да създадете перфектния уебсайт за вашия бизнес. Компанията предоставя 99,9% гаранция за продължаване на времето на хостинг услугите си, така че никога не трябва да се притеснявате, че сайтът ви ще бъде прекъснат. Тази гаранция не включва всички планирани прозорци за поддръжка, които трябва да бъдат направени, за да се гарантира здравето на сървъра, на който сте хостван сайта.

Обслужване и поддръжка на клиенти

Bravenet предлага огромно уики от много от техните документи за поддръжка, които са предназначени да помогнат на потребителите сами да разберат проблемите си, без изобщо да се налага да се обаждат на поддръжка на клиенти. На всичкото отгоре те предлагат система за поддръжка на билети 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, която се управлява от приятелски настроен персонал, който може да ви помогне бързо да решите проблемите си. За съжаление те не надхвърлят поддръжка за чат на живо или поддръжка по телефона, което означава, че може да се наложи да изчакате да получите отговор на билета за поддръжка.

Процедури и политики за фактуриране

Трябва да се отбележи, че можете да се присъедините безплатно към Bravenet и да получите достъп до много от техните безплатни инструменти, които можете да използвате за нуждите на вашата уеб разработка. В същото време можете да се регистрирате и за техните хостинг акаунти и други инструменти, както и за месечна такса. Всички тези такси идват с гаранция за връщане на парите, така че не е нужно да се притеснявате от загуба на пари, ако не сте доволни от предоставяната от тях услуга. Както при много други доставчици на хостинг услуги, тази гаранция не се разпростира върху допълнителни такси, които може да възникнат при регистрацията.

заключение

Bravenet не е само вашият ежедневен хостинг доставчик. В допълнение към традиционния уеб хостинг, те предлагат широка гама от инструменти, които да ви помогнат да създадете перфектния уебсайт и след това да включват впечатляващ набор от инструменти, които да ви помогнат да го подобрите, за да създадете уникално изживяване, което посетителите ви ще запомнят. Въпреки че предлагат само един тип хостинг, той е идеален за физически лица и малки предприятия, въпреки че по-големите фирми могат да открият, че споделените хостинг акаунти не са достатъчно бързи за техните нужди. Тяхната система за поддръжка е лесна за използване и персоналът е приятелски настроен и знаещ, но вие сте ограничени в това как можете да се свържете с тях, като правите по-сложни проблеми, потенциално по-проблемни. Като цяло, ако търсите доставчик на хостинг услуги, който не само може да приюти вашия сайт, но и да ви помогне да го създадете и да го направите уникален, Bravenet е изборът за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map