Биткойн уеб хостинг през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите за биткойн уеб хостинг?

Contents

Преглед на уеб хостинг на биткойн

Преглед на уеб хостинг на биткойн


Биткойн уеб хостинг е очевиден избор за всеки собственик на уебсайт, който иска да плаща в биткойн или е просто много загрижен за поверителността.

Ако търсите най-добрите опции за уеб хостинг на биткойн, ще откриете, че има все по-голям брой компании за уеб хостинг, които сега плащат с биткойни.

Подобрена анонимност и поверителност

Биткойн Уеб хостинг е компания, която предлага не само тази опция за плащане, но също така предлага анонимен хостинг сред няколко опции за хостинг план.

Ако имате нужда от поверителност и анонимен хостинг, тази компания предлага редица хостинг планове с уверена анонимност и поверителност.

Те насърчават популяризирането на блокчейн технологиите, като предлагат биткойни като опция за плащане. Освен това те предлагат и допълнителни опции, които предлагат и анонимност.

Забележи, че никой от плановете за този хост не е предназначен за миньори на биткойни.

Услуги, планове и специализации

Услуги, планове и специализации

Биткойн хостинг предлага множество планове за тези, които искат основни услуги без хостинг и за тези, които искат специален хостинг сървър. Освен това те предлагат VPS хостинг за тези, които търсят някои от предимствата на специализиран сървър без свързаните с това по-високи разходи.

В рамките на плановете има конфигурируеми опции, които позволяват персонализирани предложения въз основа на разнообразни нужди и бюджети, както и нива на технически умения.

За да обобщим нещата, 4 налични опции са:

 • Биткойн споделен хостинг
 • Хостинг за биткойн VPS
 • Специализиран хостинг за биткойн
 • DDoS защита хостинг

Биткойн споделен хостинг

Планът за споделен хостинг включва най-ниска цена опции за хостинг на биткойн. Има планове за начинаещи, стандартни, професионални и бизнес с няколко опции. Функциите включват:

 • От 1 до 100 GB памет
 • Cpanel
 • специален IP адрес
 • От 20 GB до непроменена честотна лента
 • Стандарт чрез бизнес планове предлагат безплатни домейни
 • Всички планове включват поддръжка 24/7/365 по имейл.

Хостинг за биткойн VPS

VPS хостинг от BWH
VPS хостинг от BWH

Вероятно един от повече популярни опции за среден клас поради баланса между ценообразуването и стойността от биткойн уеб хостинг.

Характеристиките на VPS хостинг плана включват:

 • На разположение в САЩ и европейски локации. Вие избирате местоположението си.
 • SSD съхранение
 • Бързо внедряване

Специализиран хостинг за биткойн

Този хост също предлага специализирани частни сървъри за сайтове, които изискват повече ресурси. Това е подходящ план за по-големи уебмастъри и компании.

Характеристиките на плановете за хостинг на биткойн включват:

 • Гъвкавост в конфигурационната настройка
 • Настройте след 24 часа или по-малко
 • 1GBps възходяща връзка

DDoS защита хостинг

DDoS защитните планове се предлагат като допълнителна добавка към всеки хостинг план, но са скъпи. Цената означава, че наистина трябва да ги обмислите само ако сте с висок клас VPS или специален хостинг план.

Всички специални сървъри идват вече с ограничена DDoS защита (5-40 Gbps). Но биткойн уеб хостингът също има DDoS планове за защита, ако имате по-високи нива на трафик, които се нуждаят от защита.

Тези усъвършенствани DDoS планове за защита могат да се справят с много по-големи атаки без проблеми.

Хардуер и инфраструктура

Хардуер и инфраструктура

Въпреки че обширна информация за центровете за данни, хардуера и мрежовата инфраструктура на този уеб хост не е посочена, има снимки на оборудване на центъра за данни.

Знаем обаче, че можете да поръчате VPS и изберете от някое от следните места:

 • Лос Анжелис
 • Далас
 • Чикаго
 • Ню Йорк
 • Лондон
 • Дъблин

Персонализираните и обширни опции за конфигуриране са достъпни с различни опции за хардуер и софтуер. Опциите за 64-битова операционна система включват безплатни и такси базирани опции, включително CentOS, FreeBSD, Ubuntu, Debian, VMware и Windows Server.

Контролен панел (cPanel)

Всички споделени хостинг планове на биткойн уеб хостинг идват със стандартен cPanel. Това включва инсталиране с едно щракване на всички популярни системи за управление на съдържание с отворен код (CMS).

Да имаш cPanel означава можете да инсталирате с едно щракване WordPress, Joomla, Drupal, Magento и много други.

Преглед на поддръжката и обслужването на клиентите

Поддръжка се предлага денонощно всеки един ден в годината със средно 30 минути от подаването на билета до времето за отговор.

Освен това имате достъп до система за билети, което означава, че можете да получите помощ чрез имейл или да използвате директно системата за издаване на билети когато сте влезли в профила си.

Документация и ресурси

BWH предлага всъщност чат на живо.
BWH предлага всъщност чат на живо.

Що се отнася до документацията за поддръжка, има няма налична форма на база знания. Без уроци, статии за отстраняване на проблеми или ръководства.

Ако попаднете на проблеми с хостинга, трябва да опитате да намерите документация, която различен хост е създал по подобен проблем, или да се свържете директно с екипа за поддръжка.

В заключение, Bitcoin Web Hosting изостават в отдела за ресурси за поддръжка на клиенти. За да компенсирате това, разполагате с лукса на целогодишната наличност.

Сигурност и надеждност

Както установихме по-горе, DDoS защитата е налична (макар и да не отговаря на гаранцията им за връщане на парите).

Опциите за DDoS могат да се използват без да преминавате към този хост. Наличен е и денонощен мониторинг на мрежата.

Мониторинг и архивиране на сървъри

Резервните копия са достъпни на база такса, базирана на 50 GB, 100 GB и 250 GB място за съхранение. Сървър налични са и актуализации на софтуера срещу такса. Налични са напълно управлявани и самоуправлявани опции. Предлагат се и почистване и мониторинг на злонамерен софтуер.

Гаранция за ненавременна работа

Биткойн хостинг обещания поне 99,9% време за продължаване и ще възстанови 5% до 100% от месечната такса въз основа на време на престой. Те са толкова сериозни по отношение на гаранцията си, всъщност, че я наричат ​​не „бик“ гаранция.

При споделените хостинг планове има солидна гаранция за връщане на парите от 45 дни. Това е толкова добро или по-добро от всеки сравним споделен хост, който съм виждал.

При VPS е малко по-ограничен, но все още има 15-дневна гаранция за връщане на парите.

Политика за плащане и плащане

Политика за плащане и плащане

Биткойн хостинг приема биткойн плащания, но те също приемат Western Union, MoneyGram, всички основни кредитни карти и PayPal.

Опциите за таксуване включват месечни, тримесечни, полугодишни и годишни с отстъпки за тези, които избират тримесечни, полугодишни и годишни.

Заслужава ли си да плащате в биткойн?

Нещо, което вероятно ви е минало през ума, е, ако това е наистина най-добрият вариант да плащате с биткойни за хостинг.

Най- позитиви са това:

 • Удобно е, ако вече имате биткойни.
 • Това е напълно анонимно.
 • Той поддържа търсенето на криптовалута (ако сте ентусиаст на криптовалута).

Но всички цени на биткойн уеб хостинг са в долари и след това се преобразуват в биткойн (или друга валута), когато реално се плаща. Извършвате стандартна транзакция от портфейла си до биткойн адреса на хоста на всеки период на фактуриране.

Рискове от плащането в биткойн

Тъй като bitcoin е толкова променлив, е възможно да платите 1 BTC (като пример), а след това два пъти повече от следващия месец. Непредсказуемостта на Bitcoin означава, че потребителите и инвеститорите са еднакво спекулативни. Това е рискована дума, когато я свързвате с постоянен разход.

е риск, който поемате, но може да си струва за вас. Можете също така да го разглеждате като по-скоро проблем за държане на биткойни като цяло, вместо да плащате с него.

Поддържани други криптовалути

Хубаво е, че уеб хостингът Bitcoin взема биткойн за плащания.

Но въпреки името, те също приемете други популярни криптовалути. Това включва следните 5 монети:

 1. Биткойн пари в брой
 2. Litecoin
 3. Ethereum
 4. вълничка
 5. Monero

Партньорска програма

Не всички са заинтересовани да станат филиал на своя доставчик на уеб хостинг услуги, но си струва да споменем тук.

Биткойн Уеб хостинг има проста партньорска програма, създадена там, където можете печелете до $ 100 на нов клиент изпращате ги (в зависимост от разходите на плана).

Получавате своя собствена партньорска връзка и получавате кредит, когато някой се регистрира чрез нея. Можеш изберете да печелите биткойни, пари в брой или хостинг кредити.

Подобни опции – Ако харесвате този домакин

Ако мислите да отидете с биткойн уеб хостинг, за да хоствате сайтовете си, но не сте съвсем убедени, има няколко други доставчици на хостинг услуги, които трябва да помислите.

Най- 3 най-подходящи алтернативи за мен са следните.

Namecheap HostWinds Варовикови мрежи
Начална цена $ 4.00 $ 4.50 $ 104.00
Местоположение на центъра за данни Северна Америка и Европа Далас и Сиатъл (САЩ) Далас и Тексас (САЩ)
Видове план Споделен, риселър, специализиран сървър, VPS, облачен и управляван WordPress Споделен, риселър, специализиран сървър, VPS и облак Посветен и облачен
Тип на контролния панел Cpanel cPanel, Plesk cPanel, Plesk

Namecheap

Namecheap е солидна алтернатива, ако сте непреклонни да плащате с Bitcoin.
Имената на капитала е солидна алтернатива, ако сте непреклонни да плащате с Bitcoin.

Не много хора знаят, че Namecheap предлага разнообразни хостинг планове от споделен хостинг до специализирани сървъри.

Те също не знаят, че Namecheap приема биткойни като начин на плащане. Най- плановете са евтини, и можете да изберете местоположението си в центъра за данни. Ето нашата Именосечка.

HostWinds

Подобно на биткойн уеб хостинга, HostWinds приемат биткойн плащания и голямо разнообразие от други криптовалути (14). Те имат 24/7 поддръжка чрез чат на живо, телефон, имейл или билети. Ето HostWinds.

Варовикови мрежи

Limestone Networks е хост от висок клас, който приема биткойни. Това е най-добрият вариант, ако търсите специализиран хостинг за бизнес клас. Техническата поддръжка на клиенти е на разположение 24/7/365.

Като цяло плановете им са много по-скъп от средния домакин, но идват с много опции за конфигурация. Вижте тази варовикова мрежа за повече подробности.

Често задавани въпроси

Ако не сте запознати с биткойни или криптовалути, това може да стане объркващо. Ето някои често срещани въпроси, свързани с биткойн уеб хостинг.

Можете ли да регистрирате имена на домейни чрез биткойн уеб хостинг?

Да, Биткойн Уеб хостинг е регистратор на имена на домейни, но те поддържат само най-популярните разширения на домейни от най-високо ниво.

Анонимна ли е регистрацията на домейни?

Тъй като регистрациите на домейни се наблюдават и регулират от ICANN, е трудно да се получи наистина анонимен домейн. Има риск да използвате фалшива информация, тъй като това може да спре вашия домейн.

Въпреки това можете закупете защита за поверителност за скромна годишна такса, която по същество ви прави анонимни на почти всички.

Имайте предвид, че някои разширения (.co.uk например) не позволяват частна регистрация. Помислете за разширението си, преди да регистрирате име.

Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци

Почти накрая, но не на последно място, нека претеглим възлите и паденията на плащането за вашите хостинг услуги с криптовалута.

Плюсове на използването на биткойн хостинг:

 • Анонимност и поверителност
 • Гарантирано връщане на парите
 • Голям разнообразие от методи на плащане, включително множество криптовалути извън биткойн.
 • Можете също така да участвате в тяхната партньорска програма и да насочвате клиентите срещу комисионна и да бъдете платени чрез bitcoin.

Недостатъци:

 • Поддръжката се хоства само по имейл (или в системата за билети), така че моменталната поддръжка не е налична.
 • Липса на база знания – Има много малко в начина на поддръжка документация, която да ви помогне, ако имате проблеми с хостинга.
 • Липса на прозрачност – анонимността върви и в двете посоки, и вие не знам точните местоположения на центрове за данни или кой точно ги поддържа.

заключение

заключение

Ако анонимността е важна за вас въз основа на вашия тип съдържание, това може да бъде идеалният вариант за нуждите на вашия уеб хостинг.

Широкият набор от планове и налични възможности за конфигуриране ще компенсира всички опции за плащане, които обикновено не са налични (като биткойн, Western Union, MoneyGram)

Важно е да се отбележи, че все още има насоки и изисквания за типа съдържание, което може да бъде хоствано. Не забравяйте да се запознаете с правилата на избрания уеб хост относно разрешените типове съдържание.

Биткойн уеб хостинг Често задавани въпроси

 • Какви типове хостинг планове предлага Биткойн Уеб хостинг?

  Биткойн уеб хостинг предлага всички стандартни планове, включително споделен, VPS и специален хостинг на сървъри.

  Много от плановете са базирани на Linux, както VPS, така и специализирани сървъри позволяват на клиентите да изберат дистрибуция на Linux, като Ubuntu или Debian.

  За някои от специалните сървърни планове е възможно да се избере и версия на Windows, но клиентът ще трябва да заплати допълнително.

 • Колко време отнема разполагането на план?

  Споделените и VPS хостинг планове незабавно се разгръщат, докато на специален сървър ще са необходими до 24 часа.

 • Какъв тип контролен панел използва компанията?

  Уеб хостингът на Bitcoint предлага както cPanel, така и Plesk.

 • Къде е седалището на биткойн уеб хостинг?

  Компанията има седалище в Cheyenne, Wyoming, но дава на своите клиенти много възможности за местоположение на сървъра.

  Например, когато избирате VPS или споделен хостинг план, имате избор да използвате сървъри, базирани в САЩ, Европа или Азия.

 • Компанията предлага ли гаранция за продължаване на времето?

  Когато изберете план от Биткойн Уеб хостинг, ви се гарантира продължителност на 99,99% без редовна поддръжка. Гаранцията е подкрепена от SLA.

  Клиентите, които имат престой, ще имат право на кредит до 5% от месечната такса за всеки 60 минути престой.

 • Какъв тип поддръжка предлага компанията?

  Биткойн Уеб хостинг ви позволява да получите помощ по много начини, включително билети за телефон, имейл и поддръжка. Помощта е на разположение 24 часа в денонощието и компанията гарантира време за реакция от 30 минути за билети за поддръжка.

 • Биткойн уеб хостинг предлага ли безплатен домейн?

  Можете да получите безплатен домейн само ако се регистрирате за уеб хостинг за минимален срок от 1 година.

 • Мога ли просто да регистрирам домейн, без да получа хостинг?

  Да. Биткойн Уеб хостинг предлага услуги за регистрация на домейни, които ви позволяват да се регистрирате за един или повече домейни, без да поръчате хостинг план.

  Клиентите, които се регистрират за домейн, ще имат избор от много разширения, включително .com, .net, .org и .info. Възможно е също така да получите поверителност на домейна срещу допълнително заплащане.

 • Как личната информация, която разкривам, ще бъде използвана от компанията?

  За да се регистрирате за уеб хостинг, не е необходимо да предоставяте лична информация, освен ако не искате за методи на плащане, като кредитни карти или банкови преводи.

  В противен случай можете просто да дадете имейл адрес, който се използва само за целите на поддръжката. Биткойн уеб хостинг обещава да не продава информацията на трети страни или да я използва за маркетингови цели.

 • Какви видове опции за плащане са налични?

  Компанията предлага на клиентите различни условия на плащане, вариращи от месечни и тримесечни планове до двугодишни и тригодишни планове. Дву и тригодишните планове са достъпни само за споделените хостинг планове.

  Когато плащат за плановете, клиентите имат множество опции за плащане, включително основни кредитни карти, Western Union, PayPal и биткойн.

 • Каква е политиката на компанията за възстановяване на средства?

  Биткойн уеб хостинг предоставя „Без гаранция за BS“ за своите хостинг планове. Плановете за споделен хостинг имат 45-дневна гаранция за връщане на парите, докато VPS плановете имат 15-дневна гаранция без зададени въпроси.

  Въпреки това няма възстановяване на средства за други услуги като специализирани сървъри и DDoS защита.

 • Мога ли да хоствам множество уебсайтове с един план?

  Информацията за плановете от биткойн уеб хостинг казва, че се поддържат неограничени поддомейни, но не споменавайте нищо за неограничени домейни. Така че изглежда, че само един домейн се поддържа за план.

 • Има ли ограничение за броя имейл акаунти, които мога да имам?

  Не. Хостинг плановете на компанията позволяват на клиентите да имат неограничено количество имейл акаунти и да включват препращащи имейли.

 • Има ли условия за използването на ресурси извън ограниченията на дисковото пространство и честотната лента?

  Биткойн уеб хостинг има политика за използване на ресурси, която се опитва да гарантира, че никой клиент няма монопол върху споделените ресурси.

  Въпреки че компанията поставя твърди ограничения на ресурсите, тя си запазва правото да определи какво представлява злоупотребата със сървърните ресурси.

  Когато се установи, че клиентът нарушава, той или тя получава предизвестие за 2 дни, за да коригира проблема.

 • Колко сигурен е биткойн уеб хостинг?

  Освен че има персонал, който да следи сървърите непрекъснато, компанията предлага набор от планове, които предпазват от DDoS атаки. Тези планове защитават вашия уебсайт от тези атаки до определена честотна лента.

  Горният план, предлаган от компанията, включва неограничен размер на защита.

  Всички планове са SEO приятелски и разполагат със защита срещу атака Layer-7, заедно със специален IP адрес.

 • Биткойн уеб хостингът поддържа ли електронната търговия?

  Плановете на компанията имат функции, които улесняват създаването на онлайн магазини.

  Тези функции включват инсталиране с едно кликване на популярни онлайн платформи за пазаруване, включително CubeCart, OSCommerce и OpenCart.

  Друг набор от функции, които ви позволяват да хоствате уебсайтове за електронна търговия, включват възможността да инсталирате SSL сертификати и да имате специален IP адрес.

 • Предлага ли компанията инсталиране с едно кликване?

  За да улесни настройването на уебсайт за всеки, компанията предлага много инсталации, които могат да бъдат завършени с едно щракване.

  Тези инсталации позволяват на клиентите да създават уеб страници, използвайки платформи като WordPress и сайтове за електронна търговия, използвайки пакети като OpenCart и Magento.

  Всички клиенти трябва да направят е да инсталират пакета, да променят настройките, да качат изображения и да предоставят съдържание, за да стартират уебсайт.

 • Мога ли да се регистрирам като филиал?

  Възможно е да сте филиал на биткойн уеб хостинг. За да се регистрирате, ще трябва да предоставите данъчни данни, за да получите комисионни. За да получите повече подробности за цените, ще трябва да се свържете с компанията.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map