Atspace през 2020 г.: Какво казват отзивите на клиентите на Atspace?

Въведение в Atspace хостинг

Atspace е хостинг компания, основана през 2003 г., базирана е в Германия и има над 800 000 уебсайтове и над 120 000 домейна под колана си.


Компанията е основана с цел да предлага безплатен хостинг, но се разшири и да предлага платени споделени хостинг планове, VPS планове и допълнителни услуги като SSL сертификати и услуги за регистрация на домейни. Има най-различни планове за избор, според вашите нужди.

Планове и специализации

Този доставчик на уеб хостинг предлага няколко типа хостинг планове (безплатни, споделени, полу-посветени и VPS).

Споделени планове за хостинг

Безплатен хостинг: Безплатни хостинг планове предоставят разнообразни функции без свързани разходи. Има някои ограничения и професионалните / премиум планове ще включват повече функции.

В безплатни хостинг планове можете да имате само един домейн и определено количество място за съхранение. Atspace изброява безплатни хостинг планове, предлагащи неограничен трафик, но има неуточнени ограничения, така че след като сайт стане много голям обем, хостът може да препоръча да преминете към един от първокласните планове.

В това пространство има и хостинг планове с ниски разходи, както и от стотинки на месец, които включват допълнителни домейни, повече MySQL бази данни и допълнителни функции, като повече от 1 имейл акаунт, както и управление на DNS.

Планове за споделен хостинг: Премиум хостинг плановете за споделяне варират от основни планове, професионални планове, хостинг на предприятия и EasyVPC план на Atspace.
Сервизните планове варират в цената с допълнителни функции и предимства в плъзгаща се скала.

Плановете с по-високи цени имат неограничени домейни и поддомейни, както и FTP акаунти. Електронните акаунти са неограничени, като се започне от основния премиен план (само безплатният план има лимит от 1 имейл акаунт). Всички премиум планове предлагат защита от спам и вируси и разнообразни инструменти като уеб анализи, грижа за клиентите и такса за активиране от 0,00 долара.

Полуопределени планове

В допълнение към споделения хостинг, Atspace предлага и полуопределени хостинг пакети за тези, които искат повече лекота на управление, без разходите, свързани с VPS хостинг планове. Това може да е добра идея за стартов сайт, очакващ бърз растеж.

Предлаганите планове включват стартерни, професионални и разширени планове с различен достъп и предимства. Всички опции включват архивиране на данни, неограничено пространство на диска и пренос на данни, неограничени домейни и поддомейни.

VPS хостинг планове

Хостинг плановете на Atspace VPS предлагат мащабируем план при поискване с най-високо ниво, предлагащ XEN True Virtualization технология. Лесен за използване контролен панел, едно кликване за 50+ скрипта, пълен SSH достъп на потребителите и предварително конфигурирани библиотеки на сървъри са някои от функциите.

Atspace също така продава имена на домейни и множество различни SSL сертификати и предлага хостинг планове за дистрибутори.

Datacenters

Центърът за данни на Atspace е в Германия и е част от паневропейската мрежа от влакна от първи ред. С 24/7 мониторинг и дизелови генератори, компанията използва най-новата технология за доставка на 50 gbits по целия свят.

Atspace използва Apache на операционната система Linux. Компанията не изброява обширна информация за хардуер и друга информация за мрежова инфраструктура.

Преглед на поддръжката и обслужването на клиентите

Предлага се поддръжка, но безплатните акаунти получават само ограничен достъп до поддръжка. Премиум акаунтите получават денонощен достъп до поддръжка.
Чатът на живо се предлага за предварителни продажби.
За поддръжка и технически въпроси се използва система от билети. Безплатните акаунти нямат достъп до системата за билети, но имат достъп до ограничена документация.

Мониторинг / Архивиране на сървъри

Архивирането се прави като любезност на премиум плановете. Същото важи и за сигурността.

фактуриране & Политики на плащане

Плащанията се приемат от PayPal (плюс основните кредитни карти) и WorldPay. Има правила за възстановяване на средства, но клиентите трябва да се запознаят с тези правила, тъй като има ограничения.

Гаранция за неочаквано хостинг

До 99,9% гарантирана продължителност на работа е гарантирана на безплатни акаунти, а 99,99% продължаване на времето е гарантирана при други планове. Гаранции за връщане на пари за някои по-високи крайни сметки трябва да бъдат направени в рамките на пет дни.

заключение

Плюсове на използването на AtSpace хостинг:

 • Много от плановете да избират измежду включените ниски цени и безплатни уебсайтове
 • Безплатните уебсайтове имат нулева реклама върху тях
 • Без такси за активиране
 • Създадена компания
 • Поддръжка, включена във всички премиум планове
 • VPS плановете са мащабируеми
 • Заки инсталатора се предлага с разнообразни скриптове в зависимост от вашия план
 • Някои планове предлагат безплатен домейн
 • Разнообразни отстъпки и промоции често се предлагат като стимул за нови клиенти

Възможни минуси

Понякога се отчитат прекъсвания на сайта и лошо време за реакция при поддръжка.
Въпреки че има много отзиви, в които се описва подробно опит с безплатен хостинг, ограничени отзиви онлайн по отношение на премиум услуги.

Тези, които обмислят хостинг на Atspace, се насърчават да разгледат отблизо многото опции на плана, за да се уверят, че получавате функциите, които търсите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map