Аспирационен хостинг през 2020 г.: Какво казват отзивите на хостинг хостинг клиентите?

Аспирационен хостинг Въведение

Системите за управление на съдържание, базирани на PHP, особено Magento, са основният акцент на хостинг на аспирацията. Основана през 2008 г., тя предлага хостинг на сайтове и домейни на облачни сървъри за фирми в САЩ, Великобритания, Австралия и Сингапур.


Хостинг услуги

Клиентите могат да избират споделен облачен хостинг план или да поискат специален облачен сървър. Всички планове включват добър набор от функции. Съхраняването на данни е на бързи SSD устройства, а честотната лента е неограничена. Клиентите могат да закупят колкото се може повече уебсайтове и домейни, включително поддомейни.

Софтуерът за управление на сайта включва cPanel за управление на сайта чрез GUI, както и инсталаторите на приложения Installatron и Softaculous. В задния ден стандартните функции включват:

 • Уеб сървър на LiteSpeed
 • Percona SQL сървър
 • SSH и FTP достъп
 • Контрол на източника с Git и SVN
 • PHP поддръжка, версии 5.4 до 7.

Подкрепата е силна. Помощта е достъпна 24 часа в денонощието от помощна служба и чат на живо. Новите клиенти получават безплатен трансфер на предишния си уебсайт. Техният уебсайт и база данни се архивират ежедневно.

Плановете от по-висок клас включват някои допълнителни функции, като CDN достъп и 24-часова поддръжка по телефона. Тези функции обикновено се предлагат срещу допълнителни разходи с останалите планове.

Аспирационният CDN обхваща всички обитавани континенти. Предлага се с всички планове, обикновено без допълнителни разходи. Това помага да се осигури бързо зареждане и обновяване на страниците, без значение къде са клиентите.

Сървърите поддържат HTTP / 2 навсякъде. Тази модерна версия на HTTP осигурява по-добра пропускателна способност от старата версия. IPv6 адресите обаче не са достъпни.

Клиентите могат да получат домейн чрез услугата или да пренасочат съществуващи домейни. Всеки домейн има своята цена; никой от плановете не включва безплатен. Защитата на поверителността е достъпна безплатно. Онлайн формулярите позволяват само около 20 TLD, независимо дали искат нов домейн или присвояват съществуващ. Имайте предвид обаче, че в този списък липсват много TLD, базирани на страни.

Услугата Anycast DNS използва излишни сървъри със същия IP адрес. Това осигурява повишена надеждност и помага за смекчаване на DDoS атаките. Включва се с регистрации на домейни и трансфери и със специални облачни сървъри.

Налични са безплатни SSL сертификати за шифроване, въпреки че Aspiration хостинг признава, че те осигуряват слабо разпознаване на марката. OV и EV сертификатите, които изискват по-голямо доверие, се предлагат на годишна цена. Осигурено е автоматично инсталиране на сертификати.

Специализирани сървъри

Клиентите, които искат да платят за най-доброто представяне, трябва да обмислят специализираните облачни сървъри. Сървърите са напълно излишни, за да намалят времето на престой и да използват SSD съхранение за скорост. Аспирационният хостинг управлява сървърите, като се грижи за актуализациите на софтуера и архивирането. Клиентите не са разрешени root достъп поради съображения за сигурност, но могат да поискат служителите за поддръжка да предприемат root действия, ако е необходимо.

Всички специализирани сървърни акаунти идват с 24-часова поддръжка от сервиз, чат на живо и телефон.

Поддръжка на CMS

Аспирационният хостинг заявява, че основният му акцент е върху хостинг на Magento и други PHP приложения, включително SimpleMachines Forum (SMF), WordPress, Drupal и Joomla. Сървърите са оптимизирани за Magento 1 и 2. Сървърът на базата данни е Percona, който е много съвместим с MySQL. Сайт може да настрои произволен брой бази данни.

Клиентите могат да инсталират всяко от тези приложения от cPanel. Автоматичният инсталатор също поддържа деинсталиране, надграждане, клониране и архивиране. LiteMage кешът подобрява Magento производителността, а LiteSpeed ​​кешът осигурява подобен стимул за WordPress, Drupal и Joomla.

Patchman осигурява подобрена сигурност за всички поддържани CMS. Той открива и карантира злонамерени скриптове и подкрепя поправки за сигурност от нови версии до съществуващи инсталации на WordPress, Joomla и Drupal. Собствениците на сайтове могат да преглеждат отчетите на Patchman чрез cPanel.

Подкрепата за уеб разработка е безплатна за всички клиенти. Тя включва одит на производителността на сайта, поддръжка на приложения, отстраняване на проблеми с кода и инсталиране на приставки и теми. Поддръжката е въз основа на най-добрите усилия и клиентите могат да бъдат таксувани за сложни проблеми. Той не е предназначен като заместител на разработката или редовната поддръжка.

Ценообразуване

Аспирационният хостинг предлага три нива на споделен облачен хостинг и три нива на специализирани сървъри. Специализираните сървърни планове са много адаптивни; калкулатор на уебсайта позволява на клиента да избере количеството RAM, ядра на процесора и SSD и веднага да получи цена.

Много функции са включени в по-скъпите нива, но не са задължителни срещу допълнителни разходи в тези с по-ниски цени. Регистрацията на домейни и SSL сертификатите (с изключение на безплатните сертификати Let’s Encrypt) винаги изискват отделно плащане. Функции като CDN достъп и 24-часова поддръжка по телефона са допълнителни за планове с най-ниски цени.

Предимства и недостатъци

Услугата предлага хубав набор от функции за бизнеса, които искат да контролират собствения си уебсайт, докато се ползват от предимствата на управляваните облачни услуги. С PHP поддръжка и голям CDN, собствениците на сайтове могат да очакват надеждна и последователна услуга, без да се налага да управляват всеки детайл.

Достъпът на командния ред дава на клиентите подробен контрол върху техните сайтове. Те могат да стартират всеки базиран на PHP софтуер, който харесват, стига да не изисква root достъп.

PHP е единственият поддържан език. Тези, които искат да стартират уеб приложения, базирани на други езици, могат или не могат да направят това, което им е необходимо.

Потенциалните клиенти трябва да разгледат всички функции, от които се нуждаят, и да идентифицират тези, които струват допълнително. В най-ниския край особено много желани функции са ала карт. Може да е по-изгодно да изберете по-висок ниво и да получите повече ресурси.

Изборът на TLD е очевидно ограничен. Фирмите, които искат да регистрират много национални домейни, може да успеят да заобиколят това, като хостират стъбчета с друга услуга и ги накарат да пренасочат към основния домейн при Aspiration хостинг.

резюме

Аспирационният хостинг може да бъде добър избор за бизнес, който иска да създаде Magento, WordPress, Joomla или Drupal сайт. Това ще даде на собственика на сайта голяма мярка за контрол, като същевременно ги спаси от по-досадните аспекти на управлението на сайта.

Хостинг на аспирация Често задавани въпроси

 • Какви типове хостинг планове предлага Aspiration хостинг?

  Aspiration хостинг е специализиран в облачен базиран Linux споделен и VPS хостинг планове.

 • Къде са сървърите на Aspiration Hosting?

  Въпреки че е базиран в Тампа, Флорида, Aspiration Hosting има сървъри на места по целия свят, включително Ню Йорк, Калифорния, Сингапур, Лондон и Сидни.

 • Какви условия за плащане са достъпни с хостинг на аспирация?

  Аспирационният хостинг предоставя на своите клиенти няколко условия за плащане, вариращи от месечни планове до тригодишни планове. Клиентите, избрали по-дългосрочни планове, ще спестят повече.

  Приемат се множество методи за плащане, включително основни кредитни карти и PayPal.

 • Трябва ли да се притеснявам за скрити такси с хостинг на аспирация?

  Аспирационният хостинг не посочва скрити такси на уебсайта им.

  Клиентите обаче трябва да са наясно, че компанията си запазва правото да променя цените на SSL сертификатите по всяко време, без да информира клиента.

  Освен това клиентите трябва да знаят, че промоционалните цени няма да бъдат валидни при подновяване.

 • Предлага ли хостинг на аспирации някакви гаранции за връщане на пари?

  Да, хостинг на аспирация предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всичките си продукти. Услугата за анулиране на клиент в рамките на първите 30 дни има право на пълно възстановяване, намалено с допълнителни такси за услуги като регистрация на домейн.

 • Каква гаранция за ъптайм предлага хостинг на аспирация?

  Аспирационен хостинг предлага на своите клиенти 99,9% гаранция за продължаване на времето за своите споделени и VPS хостинг планове. Клиентите, които имат престой, имат право на 50% минимален кредит за услуга, ако подадат заявка в рамките на 72 часа след инцидента.

 • Каква подкрепа предоставя хостинг на аспирацията?

  Те предлагат широк спектър от възможности за поддръжка, включително имейл, чат на живо и телефон – всички налични 24/7.

 • Предоставя ли хостинг на аспирация помощ при миграция на уебсайтове?

  Да, компанията предоставя помощ при трансфери на уебсайтове. Клиентите трябва да отворят билет за поддръжка и да предоставят подходяща информация като потребителското име и паролата за cPanel на стария си сървър.

 • Можете ли да поръчате домейн, без да получавате хостинг?

  Да, хостинг на аспирация предлага самостоятелни услуги за регистрация на домейни.

 • Използва ли Aspiration хостинг CDN?

  Да, клиентите имат възможност да използват собствения CDN на Aspiration Hosting, който е включен в хостинг плановете и е разпространен в 50 града по целия свят..

 • Предлага ли хостинг на аспирация поддръжка на множество уебсайтове в един план?

  Тъй като хостинг плановете поддържат неограничени домейни, имат неограничена честотна лента и разполагат с достатъчно дисково пространство, възможно е да хоствате множество уебсайтове от един план.

 • Предлага ли хостинг на аспирация резервни копия?

  Да, хостинг на аспирация предлага безплатни ежедневни архиви на файлове на уебсайтове и бази данни MySQL.

  Файловете се запазват за 7-10 дни, докато архивирането на базата данни се съхранява до 30 дни. Можете да възстановите файлове с помощта на cPanel, но ще трябва да се свържете с компанията, за да възстановите базите данни.

 • Предлагате хостинг плановете от Aspiration Hosting да предлагат неограничени функции?

  Всички облачни хостинг и VPS планове предлагат неограничена честотна лента и фиксирано количество дисково пространство. Въпреки това клиентите трябва да знаят, че прекомерното използване на честотна лента не се толерира и че компанията си запазва правото да начислява допълнителни такси.

 • Предлага ли хостинг на аспирация някакви функции за защита?

  Да, компанията предлага няколко функции за защита, включително антивирусна защита, откриване на злонамерен софтуер, защита на уязвимостта и подобрения на сигурността за стари версии на PHP.

 • Мога ли да хоствам магазин за електронна търговия с хостинг на аспирация?

  Тъй като компанията поддържа SSL сертификати, заедно с популярни платформи за онлайн магазини, като Magento или X-Cart хостинг, е възможно да бъде домакин на магазин за електронна търговия.

 • Предлага ли хостинг на аспирация помощ при създаването на уебсайтове?

  Да, компанията има собствен вътрешен уеб програмист, който ще предлага поддръжка за инсталиране на теми, настройка на плъгини, код за отстраняване на неизправности и надстройки на версиите.

  За сложни проблеми може да има такса, но хостингът на аспирацията ще ви уведоми предварително.

 • Предлага ли хостинг на аспирации някакви промоции или купони?

  Да, през цялата година компанията предлага различни кодове за отстъпки, които отнемат определен процент от хостинг таксите. Клиентите трябва да имат предвид, че отстъпките са еднократни и не се прилагат при подновяване.

 • Как мога да участвам в партньорската програма на Aspiration Hosting?

  Можете да участвате в програмата на компанията, стига да имате активен хостинг план и да се регистрирате за партньорски акаунт.

  Комисиони от 15% могат да бъдат спечелени за продажби на хостинг продукти и SSL сертификати. Можете да получите плащане, след като салдото ви достигне поне $ 50 чрез PayPal или като кредит към вашата сметка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map