Arvixe хостинг: 99,9% гаранция за неочаквано време, но ето защо може да кажете не

Arvixe Въведение

Arvixe е уеб хостинг компания, която предлага набор от услуги от споделен хостинг до специализиран хостинг. Изглежда, че не е специализирана само в една област, както правят много други компании, предпочитайки да запази опциите си отворени.


Компанията е създадена в Сан Луис Обиспо, САЩ през 2003 г. Тя е частна корпорация с ограничена отговорност и е домакин на различни уебсайтове от цял ​​свят, от лични сайтове до сайтове за бизнес с големи размери. Нейната мисия е да служи като пълноценен хостинг ресурс на клиентите и да предоставя надеждни и висококачествени услуги и поддръжка.

Хостинг планове

Arvixe предлага както Linux (CentOS), така и ASP.Net (Windows) хостинг за всички свои хостинг планове. Въпреки че предлагат споделен, дистрибутор, VPS и посветен хостинг, те все още не предлагат облачна хостинг услуга.

Плановете за хостинг на Arvixe са разделени на пет класа, Personal, Business, Reseller, VPS и Dedicated.

 • Планът PersonalClass представлява споделен хостинг на конкурентни цени. Клиентите могат да избират Linux хостинг или да платят малко повече за хостинг на Windows. Тези планове осигуряват неограничено дисково пространство, неограничена честотна лента и до 6 домейна. Планът за хостинг на Windows включва до 6 специални пула за приложения. Личните планове могат да бъдат надстроени до версия Pro, която позволява неограничени уеб сайтове (и неограничени специализирани пулове за приложения за хостинг на Windows).
 • Плановете на BusinessClass са подобни на плановете за споделен хостинг на PersonalClass, но включват специален IP. Сървърите са създадени така, че да съдържат по-малко потребители на всеки сървър и следователно увеличават надеждността и продължителността на работа.
 • Arvixe предлага хостинг планове на ResellerClass въз основа на необходимото пространство на диска и честотната лента. Отново можете да избирате от хостинг на Windows и Linux и да получите до 200 GB дисково пространство, 2000 GB честотна лента и неограничен домейн.
 • VPSClass Linux хостинг планът предлага 40 GB дисково пространство с неограничена честотна лента, 1024 MB специализирана памет, 2 ядра и 2 IP адреса. Можете да надстроите до професионалната версия, за да получите 80 GB дисково пространство, 2048 MB специализирана памет, 4 ядра и до 5 IP адреса.
 • VPSClass Windows хостинг планът идва с 40 GB дисково пространство с неограничена честотна лента, 1536 MB специализирана памет, 2 ядра и 2 IP адреса, които могат да бъдат надстроени до 80 GB дисково пространство, 3072 MB специализирана памет, 4 ядра и 5 IP адреси.
 • Хостингът на DedicatedClass започва с избор на еднопроцесорни или многопроцесорни сървъри. След това всеки план може да бъде персонализиран според вашите индивидуални бизнес нужди.

Плановете също така ви позволяват да плащате за допълнителни услуги като специализиран IP адрес, Coldfusion (Windows) или MSSQL услуга за отчитане (Windows), в зависимост от плана, за който сте се регистрирали..

Uptime / Престой

Подобно на много други уеб хостинг компании, Arvixe предлага 99,9% гаранция за актуализация на сайта и ще Ви възстанови, ако гаранцията бъде нарушена в даден месец. Той също така предлага 100% гаранция за продължаване на времето за специализирани сървъри с пропорционално възстановяване за всеки престой.
Центровете за данни на Arvixe са разположени в Далас и Хюстън. Всеки има напълно излишно захранване с резервни генератори и UPS система за управление на мощността. Центровете за данни се наблюдават 24/7 от центъра за мрежови операции със съвременни системи за мониторинг. И двата центъра имат данни за одитни стандарти № 70 за сертифициране тип II.
Сървърите се архивират ежедневно и седмично за акаунти в PersonalClass и ResellerClass. За акаунти в BusinessClass и EcommerceClass те се архивират ежегодно, всеки ден и седмично. Резервните копия са предимно за Arvixe в случай на спад на сървъра. Arvixe съветва клиентите редовно да архивират собствените си данни, но резервните копия се предоставят на клиентите, когато е възможно.

поддържа

Клиентите на Arvixe имат достъп до телефонна поддръжка, базирана в САЩ на 24/7/365, чат на живо и поддръжка по имейл. Те могат също така да обсъждат въпроси на форум за клиенти и да имат достъп до събиране на билети за поддръжка на бюрото за помощ на Arvixe.
Софтуерът на бюрото за помощ също осигурява достъп до базата от знания и емисия новини, които Arvixe поддържат актуална информация с новинарски статии и видеоклипове за компанията.
Блогът Arvixe е много активен и предоставя редовни статии „как да“, както и други битове и части от информация. Страницата във Facebook не е много активна, но акаунтът в Arvixe Twitter е зает и екипът бързо отговаря на запитванията на клиентите. Персоналът публикува редовни туитове за новини и полезни публикации в блога.
Като цяло услугата за поддръжка на Arvixe изглежда много проактивна при редовното получаване на информация на клиентите.

Arvixe Control Panel

Arvixe предоставят на cPanel всичките си Linux базирани планове за уеб хостинг. Риселъри, VPS и специализиран сървър, базиран на Linux хостинг клиенти също получават WHM контролен панел. И двете са доста стандартни и ще бъдат познати на опитни потребители.
За хостинг на Windows използват Plesk.

Екстри

 • Arvixe предлага безплатно име на домейн за цял живот, когато се регистрирате; тя ще продължи да обновява името на вашия домейн, докато все още плащате за уеб хостинг. Ако се преместите в друга хостинг компания, трябва да започнете да плащате за името на домейна и да го прехвърлите, ако желаете.
 • Клиентите, които са се регистрирали за хостинг на Linux, получават RVSiteBuilder, както и инсталатори на скриптове Fantastico и Softaculous с едно кликване. Те поддържат Python, PHP, Perl, Ruby on Rails, SSI, Zend и др.
 • Arvixe ще прехвърли вашия уебсайт без допълнителни разходи, когато се регистрирате. Той също така предлага допълнителни отстъпки за клиенти, които закупуват допълнителни хостинг акаунти и отстъпка за свързване към тях от вашия собствен уеб сайт.
 • И накрая, има партньорска програма, която дава награди на клиентите, които успешно препращате.

Политика за гаранция / анулиране на връщане на пари

Arvixe предоставя похвална гаранция за връщане на парите от 60 дни, което е сравнително щедро за уеб хостинг. Възстановяването не включва имена на домейни, SSL сертификати, специализирани сървъри и маркетингови акаунти. Клиентите могат да закрият акаунта си, като изпратят имейл до отдела за продажби.

резюме

Arvixe се откроява добре в сравнение с повечето други уеб хостинг компании. Широката гама от типове хостинг ги поставя в първостепенно положение и позволява лесни ъпгрейди с развитието на бизнеса.
Предоставянето на поддръжка за Arvixe изглежда много проактивно и екипът има желание да обсъди с клиентите различни хостинг опции.

Често задавани въпроси Arvixe

 • Къде е базиран Arvixe?

  Седалището му е в Pleasanton, CA в САЩ.

 • Къде е центърът за данни на Arvixe?

  Arvixe не споменава конкретно местоположение на своя уебсайт, но все пак казва, че неговият център за данни е в САЩ.

 • Arvixe предлага хостинг на Windows?

  Да. Той осигурява както Linux, така и Windows хостинг. Плановете за Windows са предвидени на Server 2012 R2.

 • Предлага ли управляван хостинг?

  Да. Управлението е достъпно със специализирани сървъри и някои облачни планове за хостинг. Освен това предлага възможност за напълно управляван хостинг на WordPress.

 • Предлага ли Arvixe някакви хостинг пакети за дистрибутори?

  Да. Можете да си купите хостинг план за дистрибутори на Windows или Linux. Плановете за Linux идват с cPanel и WHM, докато плановете за Windows имат панел Plesk.

 • Мога ли да закупя облачен хостинг от Arvixe?

  Да. Arvixe предлага управлявани планове за хостинг в облак. Облачен хостинг на мащабируема алтернатива на специализиран сървър и може да се предлага на Linux или Windows.

 • Предлага ли Arvixe гаранция за връщане на парите?

  Да. Arvixe предоставя 60-дневна гаранция за връщане на парите при планове за споделяне и дистрибутор, така че можете да поискате възстановяване на сумата, ако не сте напълно удовлетворени. Това се отнася само за нови акаунти и не се прилага, ако решите да надстроите.

 • Мога ли да използвам повече от един домейн с моя акаунт?

  Да. Повечето планове позволяват да се използват неограничени домейни, с изключение на основните лични и бизнес планове. Те ограничават клиентите до 6 домейна.

 • Предоставя ли Arvixe някакъв софтуер, който да помогне за изграждането на уебсайт?

  Да. Всички клиенти могат да използват Arvixe Builder, който понякога се нарича Site.Pro в своята документация за поддръжка.

 • Какъв контролен панел ще използвам?

  В Linux хостинг планове, cPanel, заедно с WHM, когато е приложимо. Потребителите на Windows са снабдени с Plesk.

 • Как мога да получа достъп до техническа поддръжка?

  Arvixe има система за билети за заявки за поддръжка и функция за чат на живо на началната си страница. Можете също да се свържете с екипа за техническа поддръжка по телефона. Поддръжката се предоставя 24/7.

 • Има ли поддръжка на езици, различни от английски?

  Блогът за техническа поддръжка на Arvixe е достъпен на английски, немски, френски, испански и турски език. Не се уточнява на кои езици говори екипът за техническа поддръжка.

 • Какво е приоритетна поддръжка?

  Всички клиенти се възползват от стандартната техническа поддръжка. Когато се регистрирате, можете по желание да платите за надграждане до Приоритетна поддръжка, която предлага най-добра експертиза и най-бързи времена за реакция.

 • Предоставя ли Arvixe помощ при миграция от друг хост?

  Arvixe предлага безплатна услуга за миграция, при условие че използвате cPanel от вашия собствен хост. Вашият сайт трябва да е с размер по-малък от 5 GB за личен или дистрибуционен трансфер или по-малък от 10 GB за трансфер на бизнес план. Той не предлага никаква поддръжка за миграция за потребителите на Windows или нови клиенти, преминаващи от хост, който не е cPanel.

 • Какви начини на плащане приема Arvixe?

  Arvixe приема основни кредитни карти и PayPal.

 • Има ли Arvixe гаранция за ъптайм?

  Да, има 99,9% гаранция за продължаване Ако не успее да постигне тази цифра, ще предостави кредит за хостинг такси за един месец.

 • Какви езици за програмиране поддържа Arvixe?

  Той предлага поддръжка за Perl, Python, PHP 5, Ruby on Rails и поддръжка както за MySQL, така и за PostgreSQL.

 • Колко имейл адреси мога да създам?

  Можете да създадете неограничен имейл адрес с всички планове.

 • Неограничен ли е честотната лента и пространството на Arvixe?

  Да, въпреки че ще се очаква да спазвате условията му за честна употреба, което означава, че уебсайтът ви трябва да работи в нормални граници. Ако вашият сайт използва прекомерно количество дисково пространство или честотна лента, може да бъдете помолени да надстроите.

 • Ще получа ли безплатен домейн?

  Да. Arvixe ще ви даде безплатен домейн при закупуване на вашия хостинг пакет. Той ще поднови домейна безплатно „завинаги“, стига да не анулирате хостинга си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map