Kuponat Bluehost 2020: Merrni kursime maksimale me kodin tonë ekskluziv

Contents

Si ta përdorim kuponin tonë të Bluehost

Nuk ka ndonjë kod specifik që ju nevojitet për të marrë zbritjen tonë në Bluehost, kjo ndodh automatikisht, gjë që e bën edhe më të lehtë zbritjen tonë. Vetëm ndiqni këto hapa:


 1. Klikoni në njërën prej lidhjeve në këtë faqe

 2. Zgjidhni jeshilen Fillo butonin në Bluehost

 3. Ju do të shihni çmime të zbritura për të gjitha planet e përbashkëta të pritjes

 4. zgjedh ndonjë nga planet me normën e zbritur.

 5. Kontrolloni.

Nëse dëshironi udhëzime më të hollësishme se si të merrni dhe përdorni këtë zbritje, vazhdoni të lexoni.

Një udhëzues hap pas hapi për të përdorur kodin tonë të kuponit Bluehost

Disa pritës të internetit e bëjnë të vështirë regjistrimin me një kod kuponi, por Bluehost thjesht ruan një cookie të personalizuar në shfletuesin tuaj që ju ofron çmimet më të ulëta. Pasi të keni klikuar në lidhjen tonë, zbritja do të aplikohet automatikisht.

Nëse hapat e mësipërm ishin shumë të shkurtër, hapat e mëposhtëm të detajuar duhet të sqarojnë çdo shqetësim.

Hapi # 1: Klikoni në lidhjen tonë të zbritjes në Bluehost

Ka shumë butona dhe lidhje
në këtë faqe. Të gjithë çojnë në faqen kryesore të Bluehost dhe i thonë Bluehost që t’ju tregojë çmimet më të ulëta të mundshme.

Klikoni ndonjë nga këto për të filluar. Faqja Bluehost do të hapet në një dritare të re, kështu që ju prapë mund të ndiqni këtu.

Faqe Hyrëse Bluehost

Hapi # 2 – Shikoni planet e hostimit të Bluehost

Ka 2 mënyra për të parë planet me zbritje.

Mënyra e parë është të klikoni në butonin e madh të gjelbër që thotë “filloni tani” në faqen e internetit të Bluehost.

Alternativa është të klikoni në “Hosting” ose “WordPress” në menunë e Bluehost, pastaj zgjidhni llojin e pritjes (p.sh., të përbashkët, cloud, të dedikuar, etj) që dëshironi.

Pavarësisht nga cila opsion ju zgjidhni, do të shihni një çmim të zbritur.

Hapi # 3 – Zgjidh një lloj dhe planin e strehimit

Bluehost ofron disa lloje të ndryshme të pritjes (p.sh., të përbashkëta, cloud, etj). Nëse nuk jeni të sigurt se cili është i duhuri për ju, lëvizni poshtë në Q tonë&Një seksion. Kemi informacione të dobishme për ju atje.

Pasi të zgjidhni llojin e hostimit, ju do të zgjidhni “nivelin” e pritjes ose “planin” që përshtatet me nevojat tuaja. Për shembull, pritja e përbashkët e Bluehost ju jep një zgjedhje të planeve “Basic”, “Plus” dhe “Choice Plus”.

Planet Bluehost

Nëse po ndërtoni vetëm një sit të vogël, atëherë plani i përbashkët i hostimit “Basic”, i cili është më i lirë, është një i mirë për të filluar. (Planet e tjera të përbashkëta të pritjes ofrojnë hapësirë ​​në disk të pa-matur si dhe mundësinë për të pritur në internet shumë faqe.)

Hapi # 4 – Zgjidhni Domain tuaj

Pavarësisht nga plani që blini, do të filloni duke shtuar një emër të vetëm në llogarinë tuaj të pritjes.

Ju mund të regjistroni një emër të ri domain (falas për vitin e parë) ose të futni një domen që keni regjistruar tashmë diku tjetër.

Shtypni domenin tuaj të dëshiruar dhe klikoni “tjetër”. Nëse domeni që ju zgjidhni nuk është i disponueshëm, fusha të tjera të ngjashme do të sugjerohen për ju. Nëse është në dispozicion, do të çoheni në hapin tjetër.

Enter Blue Domain

Hapi # 5 – Përfundoni dhe Merrni Faqen (et) tuaj Online

Tani do të merrni një formë të sigurt, ku mund të vendosni informacionin tuaj personal dhe të faturimit, të konfirmoni planin tuaj të pritjes dhe të zgjidhni çdo tipar shtesë që dëshironi të blini.

Pasi të plotësoni formularin, shkruani informacionin tuaj të pagesës dhe pajtohuni me kushtet e shërbimit të Bluehost dhe politikat e tjera, dhe paraqisni formularin për të blerë planin tuaj të pritjes.

Urime! Sapo keni blerë planin tuaj të zbritur të Bluehost dhe keni gati të krijoni faqen tuaj të internetit.

Duke menduar për zgjedhjen e Bluehost
per faqet e internetit? Përdorni lidhjen tonë dhe kurseni deri në 65% për mandatin tuaj të parë. Kjo është marrëveshja më e mirë që Bluehost ofron dhe ju mund ta merrni atë deri në tre vjet të plota.

A është Bluehost i duhuri për mua?

Duke u ndalur në hostimin e përbashkët, Bluehost është një zgjedhje solide për klientët që kërkojnë paketa të përballueshme për host dhe shitës. Dhe nëse përdorni WordPress, Bluehost është një zgjedhje edhe më e mirë – ata ishin hosti i parë (nga vetëm 3 total) që u njohën zyrtarisht nga WordPress.org.

Vizitorët tanë kanë paraqitur vlerësimet e tyre të Bluehost. Nëse jeni duke menduar të regjistroheni, mund të shikoni mendimet e paanshme nga komuniteti ynë për t’u siguruar që Bluehost me të vërtetë ka të drejtë për ju dhe faqet e internetit tuaj.

Kur të jeni gati të porosisni pritjen, mund të përdorni lidhjet tona për të siguruar kursime maksimale.

Kuponi kontrolloi për herë të fundit: 24 shkurt 2020

Si ta përdorim kuponin tonë të Bluehost

Nuk ka ndonjë kod specifik që ju nevojitet për të marrë zbritjen tonë në Bluehost, kjo ndodh automatikisht, gjë që e bën edhe më të lehtë zbritjen tonë. Vetëm ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni në njërën prej lidhjeve në këtë faqe

 2. Zgjidhni jeshilen Fillo butonin në Bluehost

 3. Ju do të shihni çmime të zbritura për të gjitha planet e përbashkëta të pritjes

 4. zgjedh ndonjë nga planet me normën e zbritur.

 5. Kontrolloni.

Nëse dëshironi udhëzime më të hollësishme se si të merrni dhe përdorni këtë zbritje, vazhdoni të lexoni.

Një udhëzues hap pas hapi për të përdorur kodin tonë të kuponit Bluehost

Disa pritës të internetit e bëjnë të vështirë regjistrimin me një kod kuponi, por Bluehost thjesht ruan një cookie të personalizuar në shfletuesin tuaj që ju ofron çmimet më të ulëta. Pasi të keni klikuar në lidhjen tonë, zbritja do të aplikohet automatikisht.

Nëse hapat e mësipërm ishin shumë të shkurtër, hapat e mëposhtëm të detajuar duhet të sqarojnë çdo shqetësim.

Hapi # 1: Klikoni në lidhjen tonë të zbritjes në Bluehost

Ka shumë butona dhe lidhje
në këtë faqe. Të gjithë çojnë në faqen kryesore të Bluehost dhe i thonë Bluehost që t’ju tregojë çmimet më të ulëta të mundshme.

Klikoni ndonjë nga këto për të filluar. Faqja Bluehost do të hapet në një dritare të re, kështu që ju prapë mund të ndiqni këtu.

Faqe Hyrëse Bluehost

Hapi # 2 – Shikoni planet e hostimit të Bluehost

Ka 2 mënyra për të parë planet me zbritje.

Mënyra e parë është të klikoni në butonin e madh të gjelbër që thotë “filloni tani” në faqen e internetit të Bluehost.

Alternativa është të klikoni në “Hosting” ose “WordPress” në menunë e Bluehost, pastaj zgjidhni llojin e pritjes (p.sh., të përbashkët, cloud, të dedikuar, etj) që dëshironi.

Pavarësisht nga cila opsion ju zgjidhni, do të shihni një çmim të zbritur.

Hapi # 3 – Zgjidh një lloj dhe planin e strehimit

Bluehost ofron disa lloje të ndryshme të pritjes (p.sh., të përbashkëta, cloud, etj). Nëse nuk jeni të sigurt se cili është i duhuri për ju, lëvizni poshtë në Q tonë&Një seksion. Kemi informacione të dobishme për ju atje.

Pasi të zgjidhni llojin e hostimit, ju do të zgjidhni “nivelin” e pritjes ose “planin” që përshtatet me nevojat tuaja. Për shembull, pritja e përbashkët e Bluehost ju jep një zgjedhje të planeve “Basic”, “Plus” dhe “Choice Plus”.

Planet Bluehost

Nëse po ndërtoni vetëm një sit të vogël, atëherë plani i përbashkët i hostimit “Basic”, i cili është më i lirë, është një i mirë për të filluar. (Planet e tjera të përbashkëta të pritjes ofrojnë hapësirë ​​në disk të pa-matur si dhe mundësinë për të pritur në internet shumë faqe.)

Hapi # 4 – Zgjidhni Domain tuaj

Pavarësisht nga plani që blini, do të filloni duke shtuar një emër të vetëm në llogarinë tuaj të pritjes.

Ju mund të regjistroni një emër të ri domain (falas për vitin e parë) ose të futni një domen që keni regjistruar tashmë diku tjetër.

Shtypni domenin tuaj të dëshiruar dhe klikoni “tjetër”. Nëse domeni që ju zgjidhni nuk është i disponueshëm, fusha të tjera të ngjashme do të sugjerohen për ju. Nëse është në dispozicion, do të çoheni në hapin tjetër.

Enter Blue Domain

Hapi # 5 – Përfundoni dhe Merrni Faqen (et) tuaj Online

Tani do të merrni një formë të sigurt, ku mund të vendosni informacionin tuaj personal dhe të faturimit, të konfirmoni planin tuaj të pritjes dhe të zgjidhni çdo tipar shtesë që dëshironi të blini.

Pasi të plotësoni formularin, shkruani informacionin tuaj të pagesës dhe pajtohuni me kushtet e shërbimit të Bluehost dhe politikat e tjera, dhe paraqisni formularin për të blerë planin tuaj të pritjes.

Urime! Sapo keni blerë planin tuaj të zbritur të Bluehost dhe keni gati të krijoni faqen tuaj të internetit.

Pro dhe kundër të Bluehost

Bluehost është hosti më i mirë i volitshëm për WordPress.

Generallyshtë përgjithësisht një host i mirë, por nëse ekzekutoni WordPress dhe çmimi është një çështje kritike, do të keni vështirësi të gjeni një host më të mirë.

Bluehost shkëlqen në thjeshtësi. Pothuajse kushdo mund të krijojë një ose më shumë faqe në internet në një plan Bluehost brenda nën një ore.

Bluehost ofron serverë shumë të qëndrueshëm. Gjatë vitit të kaluar, ata kanë mesatarisht një uptime prej 99.97% – më e lartë se shumica e pritësve të internetit dhe aq mirë sa shumë pritës të primit.

Me panelin e kontrollit cPanel, mund të instaloni aplikacione në internet si WordPress, Joomla dhe Drupal në disa klikime. Dhe planet e tyre vijnë me shtesa të mëdha si çertifikatat SSL falas dhe një emër domain falas për vitin e parë.

Ju mund të mësoni më shumë rreth Bluehost në përmbledhjen tonë të plotë të Bluehost.

dobësitë

Bluehost ofron një shërbim mbresëlënës të mbajtjes në internet. Por ka disa dobësi që mund ta bëjnë një ofrues tjetër të pritjes një mundësi më të mirë për një biznes të mesëm ose të madh.

Issuesështjet më të zakonshme me Bluehost janë:

Speed: shpejtësia e ngarkesës në faqe të serverëve të Bluehost në planet e përbashkëta të pritjes është e mirë, por jo e përshtatshme për faqet e internetit me trafik të lartë. Nëse keni nevojë për një server të shpejtë të shpejtë të internetit, ju ndoshta duhet të shkoni diku tjetër. Sidoqoftë, vini re se testet tona tregojnë se Bluehost ofron stabilitet të shkëlqyeshëm të serverit me një kohë të shkëlqyeshme.

Shërbimet “të pa-matura” nuk janë të pakufizuara: i pa-matur do të thotë se në rrethana tipike të trafikut të ulët, do të kesh burimet e serverit që do të të duhen. Nëse faqet tuaja të internetit përdorin shumë burime, Bluehost do të kufizojë qasjen për të ngadalësuar përdorimin e tyre – ose t’ju kërkojë të blini një plan të nivelit më të lartë.

mbështetur: ndërsa mbështetja është 24/7, nuk është me bazë në SHBA. Në përvojën tonë, ata shpesh nuk shkojnë me milje ekstra, siç bëjnë disa ndërmarrje të tjera (më të shtrenjta) të web hosting-ve.

Alternativa Bluehost

Këtu janë disa konkurrentë që mund t’i konsideroni nëse jeni i shqetësuar me ndonjë nga ato dobësi.

Motori WP

WP Engine është një host WordPress që specializohet në performanca të larta. Nëse keni një sit të trafikut të mesëm dhe të lartë të mundësuar nga WordPress, do të përfitoni nga përdorimi i një host WordPress me serverë të personalizuar. Mësoni si të kurseni 20% dhe të merrni 2 muaj falas nga viti i parë i hostimit me WP Engine.

SiteGround

SiteGround është një nga hostet tanë të preferuar të uebit. I njohur për ekipin e tyre miqësor dhe të afrueshëm të mentorëve të WordPress dhe super-ninjas, SiteGround është një nga vetëm 3 hostet në internet në të gjithë botën për të marrë një rekomandim zyrtar nga organizata WordPress.

Ju merrni serverë me performancë të lartë, pa marrë parasysh nëse shkoni me një paketë të përbashkët, të re ose të dedikuar pritëse. Ne kemi qenë gjithashtu partnerë me SiteGround për të ofruar një marrëveshje prej 70% zbritje për kupon.

Përcaktimi i llojit të strehimit që ju nevojitet

Bluehost ofron disa lloje të ndryshme të pritjes. Nëse nuk jeni i ri për të pritur, mos u shqetësoni. Këtu keni disa udhëzime të shpejta se çfarë lloji i pritjes mund t’i përshtatet nevojave tuaja.

Nisja e një Blog Personal

Zgjidhni një pritje të përbashkët. Pishina të përbashkëta të pritjes së shumë klientëve së bashku në një server të fuqishëm, i cili ju lejon të shijoni kosto të ulët. Ju gjithashtu keni shumë hapësirë ​​për tu rritur.

Nëse blogu juaj është i suksesshëm, mund të kalojnë vite para se të duhet të azhurnoni diçka të tillë si hostimi i specializuar në Cloud ose VPS.

Nisja e një Uebfaqe WordPress

Zgjidhni hostimin e WordPress. WordPress është një gjë e madhe me Bluehost. Ata presin mbi 2 milion site WordPress.

Plus, ato janë një nga vetëm 3 kompanitë pritëse në të gjithë botën që rekomandohen zyrtarisht nga organizata WordPress. Pse u zgjodh Bluehost? WordPress thotë se kjo është sepse ato ofrojnë një mjedis optimal për WordPress përkundrejt përmbushjes së vetëm kërkesave minimale. Ne gjithashtu na pëlqen fakti që Bluehost ka ekspertë të WordPress në stafin për të ndihmuar klientët 24/7 me cilindo aspekt të faqes ose hostit tuaj.

Do të vendosni super lehtësi ku mund të instaloni dhe shtoni mijëra përmirësime me porosi në faqen tuaj të WordPress me disa klikime të një butoni. Dhe ju merrni migracionin falas në sit. “Shpejtësia ekstreme” është një nga premtimet e tyre, bazuar në arkitekturën e tyre të krijuar me porosi VPS.

Bluehost gjithashtu ofron plan të menaxhuar WordPress për uebfaqe me trafik të lartë dhe përndryshe të kërkuar.

E-commerce me në një Uebfaqe ekzistuese të WordPress-it

Zgjidhni hostin e WooCommerce. Pas disa minutash dyqani juaj do të funksionojë.

Për të shitur në internet ju duhet të keni një certifikatë SSL (për të siguruar transaksione të sigurta). Kjo tashmë është përfshirë në paketën tuaj të pritjes WooCommerce. Pra, është një adresë e dedikuar IP – përsëri për siguri. Do të keni qasje 24/7 te ekspertët e WordPress të Bluehost.

Q&Ndërsa në Kuponin tonë të Zbritjes në Bluehost

Sa mund të kursej në Bluehost?

Duke përdorur zbritjen tonë, ju mund të kurseni deri në 66% zbritje, në varësi të planit dhe kohëzgjatjes së shërbimit pritës që ju zgjidhni. Këtu është niveli i ulët: për të marrë kursimet më të mira, zgjidhni një afat 36-mujor. Do të përfundoni me (a) një normë mujore më të ulët, (b) një zbritje më të thellë dhe (c) më shumë para të kursyera.

Shihni tabelën më poshtë për disa shembuj të kursimit të kostos. Kjo tabelë vetëm mbulon planet e pritjes së përbashkët të 36 muajve të Bluehost, por do të gjeni të njëjtat parime të kursimeve që vlejnë për cloud, VPS dhe llojet e tjera të hostimit që ata ofrojnë, si dhe për afate më të gjata.

Plani i Pritjes
vjetor
mujor
zbritje
kursime
themelor$ 33.00$ 2.7566% zbritje$ 62,88
Plus$ 59,40$ 4.9555% zbritje$ 72,48
Zgjedhja Plus$ 65,40$ 5.4564% zbritje$ 114,48

Po sikur faqja ime të bëhet shumë e njohur ose komplekse për pritje të përbashkët?

Ndërsa Bluehost është i njohur për pritjen e përbashkët, klientët gjithmonë mund të përmirësohen në një WordPress, VPS ose plan të përkushtuar të serverit të menaxhuar nëse faqet e internetit tuaj duhet të jenë më të shpejtë ose të mbështesin më shumë trafik. Një VPS është një hap i përballueshëm nga pritja e përbashkët që ju jep një sasi të madhe të gjerësisë së bandës dhe hapësirës së diskut të SSD.

A do të rritet çmimi im kur plani im i pritjes rinovohet?

po, çmimet e zbritura vlejnë vetëm për faturën tuaj të parë. Ti mundesh merrni një zbritje më të madhe duke paguar deri në 36 muaj pritje menjëherë kur vendosni llogarinë tuaj. Kurdoherë që llogaria juaj rinovon, ajo do të faturohet në normën e rregullt. Vini re se kjo është standarde në industrinë e web hosting.

A mund të zgjedh faturimet nga muaji në muaj?

jo, Bluehost nuk ofron një cikël faturimi mujor. Ju duhet të regjistroheni për një minimum prej 12 muajsh. Pritësit që ofrojnë pritje nga muaji në muaj po bëhen të rralla, por ka akoma disa si Dreamhost
dhe HostGator
. Në përgjithësi, ju do të paguani shumë më tepër në një plan mujor.

Cilat cikle të tjera të faturimit ofrojnë?

Kur vendosni llogarinë tuaj të re, mund të zgjidhni që të faturoheni për 12 muaj, 24 muaj ose 36 muaj. Pas kësaj periudhe, plani juaj do të rinovohet me çmimin e rregullt. Si rezultat, është më së miri të regjistroheni për periudhën më të gjatë. Nëse e shihni që nuk ju pëlqen Bluehost, keni 30 ditë kohë për të anulluar dhe për të marrë një rimbursim të plotë.

Registrationshtë regjistrimi i domain falas?

Po, Bluehost ofron një regjistrim falas domain me planin tuaj të pritjes. Kini kujdes, megjithatë. Nëse anuloni pritjen gjatë periudhës së garancisë, do t’ju paguhet për emrin e domain, por do të jetë e juaja të transferoni dhe të bëni ashtu si ju dëshironi.

A mund të përdor Paypal për të blerë një plan pritës?

Po, Bluehost pranon pagesa të Paypal. Ju gjithashtu mund të paguani për pritjen me kartat e kreditit (Visa, MasterCard, Discover, dhe American Express). Ata gjithashtu pranojnë kontrolle dhe urdhra parash. Ata gjithashtu do të marrin urdhra blerjeje. Vini re se ekzistojnë kufizime në disa nga këto mënyra të pagesës.

A ka garanci për kthimin e parave?

Po, Bluehost ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave për të gjitha llogaritë e reja të pritjes. Vetëm tarifat e pritjes janë të rimbursueshme, tarifat për shërbime shtesë, siç janë regjistrimet e domain, çertifikatat SSL, shërbimet rezervë, nuk janë. Sidoqoftë, nëse anuloni brenda 3 ditëve nga blerja e planit tuaj, mund të jeni në gjendje të merrni një rimbursim për të gjitha shpenzimet tuaja. Pas kësaj (deri në 30 ditë), ju mund të merrni një rimbursim vetëm për tarifat e pritjes.

Farë është mbrojtja e privatësisë së domain?

Kur regjistroni një domen nga cilido ofrues, informacioni juaj personal (përfshirë emrin, adresën, numrin e telefonit dhe adresën e emailit) vihet publikisht në dispozicion në bazën e të dhënave online Whois. Me blerjen e mbrojtjes së intimitetit të domain, regjistruesi do të renditet si Bluehost në vend të kësaj, duke ju mbrojtur nga vjedhjet e identitetit, përpjekjet e phishing, marketing i padëshiruar, mashtrimi, etj..

Cili është shërbimi i Krijimit të faqes ProH të Bluehost?

Me Site Backup Pro, të dhënat e faqes suaj të internetit rezervohen automatikisht çdo ditë. Ju mund të përdorni mjetin e rivendosjes me një klik për të kopjuar faqen tuaj nga arkivat afatshkurtër ose afatgjatë, që shkojnë deri në një muaj. Ju gjithashtu mund ta shkarkoni. Skedarët ZIP të rezervës suaj për të ruajtur në vend të sigurtë në vend.

Isfarë është motor kërkimi jumpstart?

Shërbimi i motorëve të kërkimit të Bluehost Jumpstart, SoloSEO, pretendon të indeksojë faqen tuaj më shpejt në motorët e kërkimit Google, Yahoo dhe Bing. Ju gjithashtu merrni një raport të analizës së faqes tuaj të internetit, një program hap pas hapi DIY SEO, dhe më shumë. Ky mund të jetë një investim i shpejtë dhe i përshtatshëm për një fillestar SEO i gatshëm të vendosë kohën për të përdorur informacionin e furnizuar. Ka shumë mjete falas që mund t’ju ndihmojnë me këtë, megjithatë.

Farë është Siguria e SiteLock?

SiteLock është softuer i siguruar nga Bluehost për një tarifë shtesë mujore që ofron disa karakteristika të sigurisë. Ai siguron spam dhe baza automatike të monitorimit bazë automatik, si dhe një certifikatë sigurie që mund të shfaqni në faqen tuaj të internetit për të promovuar besimin e klientit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map