HostMonster: Cilat kuponë janë në dispozicion për maj 2020?

Si të përdorim kuponin tonë të hostMonster

Tani që jeni në faqen e HostMonster, ndiqni këto 3 hapa të thjeshtë.


1. Zgjidhni paketën e duhur. Nëse jeni duke kërkuar për një pritje të përbashkët, mund të krahasoni të gjitha tiparet në faqen e internetit të HostMonster. Në fund të faqes, klikoni portokallin Regjistrohu tani buton.

Regjistrohu tani butonin

Për të porositur VPS ose host të dedikuar, shikoni për Fillo butonin poshtë paketës që dëshironi të zgjidhni.

VPS filloni butonin

2. Zgjidhni një domen. Shkruani emrin e domenit që dëshironi të përdorni me llogarinë tuaj të re të pritjes. Nëse doni të regjistroni një domen të ri, mund ta futni këtu.

HostMonster zgjidhni një domain

3. Konfirmoni dhe blini. Ekrani tjetër është faqja përfundimtare në procesin e porosisë. Këtu, do të krijoni llogarinë tuaj të re HostMonster.

Siguroni emrin, adresën, numrin e telefonit dhe adresën e emailit dhe kontrolloni kutinë e Informacionit të paketave për të verifikuar llojin e hostimit që keni zgjedhur.

FAQ P HostRMBAJTJE

Sa kohë do të duhet për të filluar me HostMonster?

HostMonster thotë se do të krijojë të gjitha llogaritë e tij të pritjes menjëherë – madje edhe serverë të dedikuar. Ju nuk duhet të prisni për të filluar, dhe nuk ka asnjë tarifë të caktuar për të paguar.

A do të mbyllem në një kontratë?

Kur regjistroheni me HostMonster, përfitoni nga sigurimi i një garancie për kthimin e parave. Ju mund të anuloni në çdo kohë brenda 30 ditëve të para të kontratës suaj, dhe do të merrni një kthim të plotë për çdo para që keni paguar. Nëse keni kërkuar një emër domain falas kur jeni regjistruar me HostMonster, kostoja do të tërhiqet nga rimbursimi juaj.

Nëse anuloni pas kësaj periudhe fillestare 30-ditore, do të merrni një rimbursim të pjesshëm. Për shembull, nëse keni qenë një klient për 3 muaj, por keni paguar për një afat 12-mujor, do të merrni një rimbursim të barabartë me shërbimin e 9 muajve. HostMonster premton të mos ju penalizojë për anulimin e shërbimit tuaj, megjithëse do t’ju ngarkohet për emrat e domain-ve ‘falas’ që keni pretenduar kur fillimisht u regjistruat.

A është HostMonster një kompani e themeluar?

HostMonster ka qenë në biznesin e pritjes që nga 1995, kështu që është i vendosur mirë dhe nuk ka gjasa të zhduket. Acquiredshtë fituar nga Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë në 2011.

Cili është Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë?

Endurance International Group, ose EIG, është një grup i madh pritës me seli në Burlington, MA në Shtetet e Bashkuara. Ai zotëron dhjetëra marka të mirënjohur të pritjes dhe ka 2.600 të punësuar.

EIG zotëron qendra të të dhënave në të gjithë SHBA me specializime të ndryshme. Një shumicë ofrojnë pritje të përbashkët me kosto të ulët si burim kryesor i biznesit.

Cilët sisteme operative ofrohen në HostMonster?

HostMonster siguron vetëm hostimin në Linux. Përdor CentOS. Të gjitha planet mbështesin PHP 5, MySQL, Perl 5, Python, Ruby on Rails, Real Audio dhe media streaming.

Pritja VPS sigurohet duke përdorur OpenStack dhe KVM në infrastrukturën e serverit cloud të HostMonster. VPS dhe planet e dedikuara përfshijnë hyrjen e serverit rrënjë.

A i rezervon llogaritë e klientit HostMonster?

Po, edhe pse ju duhet të kontrolloni kushtet e saj me kujdes. HostMonster merr kopje rezervë të llogarive të klientëve çdo javë. Sidoqoftë, duhet të jeni të vetëdijshëm për kufizimet e këtij shërbimi.

Rezervat e lira që i ruan nuk janë të garantuara dhe nuk duhet të mbështeteni për marrjen e skedarëve nëse fshini aksidentalisht diçka. Këto rezervë janë krijuar kryesisht për të mbuluar HostMonster në rast të një dështimi të harduerit. Për më tepër, HostMonster nuk rezervon asnjë llogari me më shumë se 30 GB të dhëna, kështu që shumë konsumatorë nuk do të përfitojnë.

Për të mbrojtur skedarët tuaj, është më mirë të vendosni një regjim rezervë tuaj, duke përdorur veçoritë e dhëna në panelin tuaj të kontrollit cPanel.

HostMonster nuk përmend një shërbim shtesë të quajtur Site Backup Pro, i cili kushton ekstra. Kontaktoni departamentin e shitjeve për më shumë informacion.

Si mund të marr mbështetje?

HostMonster ofron një gamë të mjeteve të ndryshme të mbështetjes dhe metodave të kontaktit.

Ju mund të krijoni një biletë në faqen e saj të internetit, të telefononi ekipin mbështetës përmes një numri falas të SHBA, ose të hapni një bisedë bisede live në faqen e internetit të HostMonster.

Shumë pyetje janë përgjigjur në bazën e saj të njohurive dhe në mësime video.

Për fillestarët e plotë, ekziston gjithashtu një udhëzues për të filluar. Do të mësoni si të zgjidhni planin e duhur, të vendosni llogaritë tuaja të postës elektronike dhe FTP, të ngarkoni skedarët, të instaloni skriptet me një klik dhe të blini shërbime shtesë shtesë për llogarinë tuaj.

Të interesuar për të marrë 52% zbritje të planit tuaj të parë të pritjes së HostMonster? E tëra çfarë ju duhet të bëni për të rrëmbyer kupon është klikimi i ndonjë prej lidhjeve tona të HostMonster në këtë faqe dhe zbritja do të aplikohet automatikisht.

A duhet të zgjedh HostMonster?

Planet e HostMonster janë përqendruar në sigurimin pritja e përbashkët për bizneset më të vogla me një çmim buxheti. Ato përmbajnë hapësirë ​​dhe ruajtje të pakufizuar në disk, plus shumë mjete për zhvilluesit.

Gjeni detajet në shqyrtimin tonë të plotë të HostMonster, duke paraqitur vlerësimin tonë të ekspertëve plus 87 shqyrtime nga klientët aktualë të HostMonster.

Rreth HostMonster

HostMonster është pjesë e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmërisë, i cili është një nga konglomeratet më të mëdhenj të pritjes në botë. Me qendër në Orem, Juta, kompania përqendrohet në pritjen e përbashkët në një pikë çmimi të përballueshëm.

HostMonster është një vlerësim i besueshmërisë së shërbimeve të tij dhe ofron një pritje të përbashkët me cPanel, hosting VPS dhe serverë të dedikuar.

HostMonster ka një forum aktiv të përdoruesve, dhe është e lehtë të bisedosh me përdoruesit e tjerë dhe të marrësh këshilla për ndërtimin e faqes tënde.

Ju gjithashtu mund të përdorni bazën e saj të njohurive në internet për të mësuar se si të përdorni llogarinë tuaj, dhe ekipi HostMonster gjithashtu ka përgatitur mësime video të dobishme për veçori të caktuara.

Së bashku me pritjen, ju mund të blini emrat e domain për faqen tuaj të internetit të drejtë nga faqja kryesore e HostMonster.

Sillni koston e programeve të hostmit që prishen duke ndjekur udhëzimin tonë të thjeshtë hap pas hapi më poshtë. Me zbritjet tona ekskluzive, ju do të shijoni zbritja më e mirë e mundshme në internet.

Përdorimi i një kuponi në disa faqe në internet pritjeje mund të jetë i ndërlikuar, kështu që ne kemi shkruar këtë udhëzues për ta bërë atë sa më të thjeshtë.

Për të filluar porosinë tuaj të HostMonster, sigurohuni që klikoni në lidhjen tonë ekskluzive të HostMonster për të aktivizuar zbritjen tuaj. WhoIsHostingKjo ka negociuar shumë për lexuesit e saj, kështu që mos e kaloni këtë hap, ose zbritja nuk do të zbatohet.

Si të përdorim kuponin tonë të hostMonster

Tani që jeni në faqen e HostMonster, ndiqni këto 3 hapa të thjeshtë.

1. Zgjidhni paketën e duhur. Nëse jeni duke kërkuar për një pritje të përbashkët, mund të krahasoni të gjitha tiparet në faqen e internetit të HostMonster. Në fund të faqes, klikoni portokallin Regjistrohu tani buton.

Regjistrohu tani butonin

Për të porositur VPS ose host të dedikuar, shikoni për Fillo butonin poshtë paketës që dëshironi të zgjidhni.

VPS filloni butonin

2. Zgjidhni një domen. Shkruani emrin e domenit që dëshironi të përdorni me llogarinë tuaj të re të pritjes. Nëse doni të regjistroni një domen të ri, mund ta futni këtu.

HostMonster zgjidhni një domain

3. Konfirmoni dhe blini. Ekrani tjetër është faqja përfundimtare në procesin e porosisë. Këtu, do të krijoni llogarinë tuaj të re HostMonster.

Siguroni emrin, adresën, numrin e telefonit dhe adresën e emailit dhe kontrolloni kutinë e Informacionit të paketave për të verifikuar llojin e hostimit që keni zgjedhur.

FAQ P HostRMBAJTJE

Sa kohë do të duhet për të filluar me HostMonster?

HostMonster thotë se do të krijojë të gjitha llogaritë e tij të pritjes menjëherë – madje edhe serverë të dedikuar. Ju nuk duhet të prisni për të filluar, dhe nuk ka asnjë tarifë të caktuar për të paguar.

A do të mbyllem në një kontratë?

Kur regjistroheni me HostMonster, përfitoni nga sigurimi i një garancie për kthimin e parave. Ju mund të anuloni në çdo kohë brenda 30 ditëve të para të kontratës suaj, dhe do të merrni një kthim të plotë për çdo para që keni paguar. Nëse keni kërkuar një emër domain falas kur jeni regjistruar me HostMonster, kostoja do të tërhiqet nga rimbursimi juaj.

Nëse anuloni pas kësaj periudhe fillestare 30-ditore, do të merrni një rimbursim të pjesshëm. Për shembull, nëse keni qenë një klient për 3 muaj, por keni paguar për një afat 12-mujor, do të merrni një rimbursim të barabartë me shërbimin e 9 muajve. HostMonster premton të mos ju penalizojë për anulimin e shërbimit tuaj, megjithëse do t’ju ngarkohet për emrat e domain-ve ‘falas’ që keni pretenduar kur fillimisht u regjistruat.

A është HostMonster një kompani e themeluar?

HostMonster ka qenë në biznesin e pritjes që nga 1995, kështu që është i vendosur mirë dhe nuk ka gjasa të zhduket. Acquiredshtë fituar nga Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë në 2011.

Cili është Grupi Ndërkombëtar i Qëndrueshmërisë?

Endurance International Group, ose EIG, është një grup i madh pritës me seli në Burlington, MA në Shtetet e Bashkuara. Ai zotëron dhjetëra marka të mirënjohur të pritjes dhe ka 2.600 të punësuar.

EIG zotëron qendra të të dhënave në të gjithë SHBA me specializime të ndryshme. Një shumicë ofrojnë pritje të përbashkët me kosto të ulët si burim kryesor i biznesit.

Cilët sisteme operative ofrohen në HostMonster?

HostMonster siguron vetëm hostimin në Linux. Përdor CentOS. Të gjitha planet mbështesin PHP 5, MySQL, Perl 5, Python, Ruby on Rails, Real Audio dhe media streaming.

Pritja VPS sigurohet duke përdorur OpenStack dhe KVM në infrastrukturën e serverit cloud të HostMonster. VPS dhe planet e dedikuara përfshijnë hyrjen e serverit rrënjë.

A i rezervon llogaritë e klientit HostMonster?

Po, edhe pse ju duhet të kontrolloni kushtet e saj me kujdes. HostMonster merr kopje rezervë të llogarive të klientëve çdo javë. Sidoqoftë, duhet të jeni të vetëdijshëm për kufizimet e këtij shërbimi.

Rezervat e lira që i ruan nuk janë të garantuara dhe nuk duhet të mbështeteni për marrjen e skedarëve nëse fshini aksidentalisht diçka. Këto rezervë janë krijuar kryesisht për të mbuluar HostMonster në rast të një dështimi të harduerit. Për më tepër, HostMonster nuk rezervon asnjë llogari me më shumë se 30 GB të dhëna, kështu që shumë konsumatorë nuk do të përfitojnë.

Për të mbrojtur skedarët tuaj, është më mirë të vendosni një regjim rezervë tuaj, duke përdorur veçoritë e dhëna në panelin tuaj të kontrollit cPanel.

HostMonster nuk përmend një shërbim shtesë të quajtur Site Backup Pro, i cili kushton ekstra. Kontaktoni departamentin e shitjeve për më shumë informacion.

Si mund të marr mbështetje?

HostMonster ofron një gamë të mjeteve të ndryshme të mbështetjes dhe metodave të kontaktit.

Ju mund të krijoni një biletë në faqen e saj të internetit, të telefononi ekipin e mbështetjes përmes një numri falas të SHBA, ose të hapni një bisedë bisede live në faqen e internetit të HostMonster.

Shumë pyetje janë përgjigjur në bazën e saj të njohurive dhe në mësime video.

Për fillestarët e plotë, ekziston gjithashtu një udhëzues për të filluar. Do të mësoni se si të zgjidhni planin e duhur, të vendosni llogaritë tuaja të postës elektronike dhe FTP, të ngarkoni skedarët, të instaloni skriptet me një klik dhe të blini shërbime shtesë shtesë për llogarinë tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map