Fat Cow.com: Cilat kuponë janë në dispozicion për maj 2020?

Si ta përdorim kuponin tonë të dhjamit

 1. Klikoni në Marrëveshjen “Merrni Fat tonë Cow.com
  “Lidhje në këtë faqe për të vizituar FatCow. Mos u shqetëso; lidhja do të hapet në një dritare të re, kështu që ende mund të ndiqni së bashku me udhëzuesin tonë këtu.


 2. Rishikoni detajet e ofertës në faqen kryesore për t’u siguruar që po merrni planin e pritjes që ju nevojitet.

 3. Klikoni në butonin e madh “Filloni”.

 4. Nën “Hapi 1: Zgjidhni Domain”, zgjidhni nëse dëshironi të transferoni një domen ose të regjistroni një të ri.

 5. Nën “Hapi 2: Informatat e faturimit”, shkruani informacionin tuaj të kontaktit dhe pagesës, ciklin e faturimit dhe kontrolloni çdo tipar shtesë që dëshironi të shtoni në.

 6. Verifikoni që kuponi juaj është aplikuar dhe klikoni “Check Out” në fund të formularit për të plotësuar porosinë tuaj.

Kjo eshte! Tani jeni gati të krijoni faqen tuaj të internetit me Fat Cow.

Pyetjet e Kuponit FatCow.com

Këtu janë përgjigjet e pyetjeve të zakonshme që marrim në lidhje me mbajtjen e Fat Cow
.

A mund të zgjedh faturimet nga muaji në muaj?

Po, FatCow ofron një cikël faturimi mujor.

Cilat cikle të tjera të faturimit ofrojnë?

Ju gjithashtu mund të zgjidhni të paguani 12, 24 ose 36 muaj përpara për një zbritje më të madhe.

Registrationshtë regjistrimi i domain falas?

Po, FatCow ofron regjistrime falas të domenit.

Typesfarë lloj pagese ata pranojnë?

FatCow pranon pagesa të kartave të kreditit (Visa, Mastercard, Discover, American Express) dhe Paypal.

A mund të përdor Paypal për të blerë një plan pritës?

Po, FatCow pranon pagesa përmes Paypal.

A ka garanci për kthimin e parave?

FatCow ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave, pa bërë pyetje, për të gjithë klientët e rinj që paguajnë me kartë krediti. Ata nuk u ofrojnë garanci klientëve që paguajnë përmes metodave të tjera, siç është Paypal, për shkak të kostove ndaluese.

Rimbursimi vlen vetëm për tarifat e hostimit, jo për regjistrimet e domain-it ose kostot e tjera. Nëse keni marrë një regjistrim të domain falas, një tarifë për regjistrimin do të zbritet nga rimbursimi juaj.

A do të rritet çmimi im kur plani im i pritjes rinovohet?

FatCow ofron tarifa hyrëse vetëm për periudhën e parë të faturimit. Llogaria juaj do të rinovohet me normat e rregullta, kështu që ju do të shihni një rritje në faturën tuaj të ardhshme. Për të marrë një zbritje më të madhe, mund të paguani për një periudhë më të gjatë përpara, deri në 36 muaj.

A kam nevojë për intimitet të domain?

FatCow ofron intimitetin e domain për një tarifë shtesë vjetore. Kjo do të thotë që informacioni i kontaktit tuaj, duke përfshirë emrin, adresën, emailin dhe numrin e telefonit, nuk do të publikohet publikisht në regjistrin e domain WHOIS.

Kjo e mban informacionin tuaj personal identifikues privat dhe ju mbron nga marketingu i padëshiruar, dhe ndoshta mashtrimi dhe vjedhja e identitetit.

A ja vlen shërbimi thelbësor WP i FatCow?

Shërbimi thelbësor WP i FatCow premton të përmirësojë shpejtësinë dhe sigurinë e faqes tuaj WordPress duke përdorur zbulimin dhe heqjen automatike të malware. Ju gjithashtu merrni tema dhe shtojca të integruara, një panel kontrolli të personalizuar dhe qasje në një “ekip elitar të ekspertëve të WordPress” nëse keni nevojë për mbështetje.

Nëse jeni krejt i ri në WordPress dhe e dini që do të përdorni temat që ofrojnë, kjo marrëveshje mund të jetë e vlefshme.

A kam nevojë për Përshpejtues të Avancuar të Mbrojtjes së sitit dhe Performancës?

Përshpejtuesi i Avancuar i Mbrojtjes së sitit dhe i Performancës së FatCow është një shërbim sigurie që pretendon të skanojë dhe mbrojë faqen tuaj të internetit nga mashtrimet dhe malware dhe të shpejtojë atë në të njëjtën kohë.

Nëse investoni ca kohë për të mësuar bazat se si ta mbani faqen tuaj të sigurt dhe funksionon me shpejtësi, nuk do të duhet të paguani shtesë për një shërbim si ky.

A duhet ta blej ndërtuesin e faqes celulare të GoMobi?

Ndërtuesi i faqes celulare të GoMobi është në dispozicion nga FatCow për një tarifë shtesë mujore. Ka shumë ndërtues alternativë falas të faqeve që mund të përdorni për të krijuar faqe interneti që janë miqësore me celularin, por ky shërbim mund të jetë i vlefshëm për ju nëse jeni njohur dhe dëshironi të përdorni ndërtuesin e faqes celulare të GoMobi në mënyrë specifike.

Gati të regjistroheni me FatCow? Kodi ynë promo i FatCow ju merr zbritjen më të mirë në dispozicion. Thjesht klikoni çdo lidhje FatCow
në këtë faqe dhe zbritja juaj do të aplikohet automatikisht.

[Kodi ynë i Zbritjes në FatCow
]

A duhet të zgjedh FatCow?

FatCow ofron norma të ulta hyrëse dhe a numri i madh i tipareve.

Do të merrni një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të krijuar një faqe në internet dhe për ta marrë atë në internet. Ato gjithashtu ofrojnë shërbime të marketingut.

Rreth FatCow Web Hosting

Po kërkoni një pritje të thjeshtë, të drejtpërdrejtë të biznesit të vogël? FatCow mund të jetë përgjigjja. Ajo ofron dy plane të thjeshta hostimi: MiniMoo dhe Original.

Themeluar në Albuquerque në SH.B.A., FatCow tani është pjesë e Grupit masiv Endurance International (EIG).

Serverët e FatCow ndodhen në Boston, MA dhe kompania ka një qëndrim miqësor me dritë, ndaj biznesit të saj.

Konsumatorët e FatCow janë ushqyer përsëri përvojat e tyre për WhoIsHostingKjo; do të gjeni gjithçka që duhet të dini në faqen tonë të rishikimeve.

Kur të jeni gati për t’u regjistruar, kërkoni zbritjen tuaj të FatCow.

WhoIsHostingKjo ofron një zbritje të veçantë për të gjithë klientët që regjistrohen përmes lidhjes më poshtë. Shtë me të vërtetë e lehtë: madje nuk duhet të mbani mend një kod zbritje. Thjesht ndiqni udhëzimet më poshtë.

Si ta përdorim kuponin tonë të dhjamit

 1. Klikoni në Marrëveshjen “Merrni Fat tonë Cow.com
  “Lidhje në këtë faqe për të vizituar FatCow. Mos u shqetëso; lidhja do të hapet në një dritare të re, kështu që ende mund të ndiqni së bashku me udhëzuesin tonë këtu.

 2. Rishikoni detajet e ofertës në faqen kryesore për t’u siguruar që po merrni planin e pritjes që ju nevojitet.

 3. Klikoni në butonin e madh “Filloni”.

 4. Nën “Hapi 1: Zgjidhni Domain”, zgjidhni nëse dëshironi të transferoni një domen ose të regjistroni një të ri.

 5. Nën “Hapi 2: Informatat e faturimit”, shkruani informacionin tuaj të kontaktit dhe pagesës, ciklin e faturimit dhe kontrolloni çdo tipar shtesë që dëshironi të shtoni në.

 6. Verifikoni që kuponi juaj është aplikuar dhe klikoni “Check Out” në fund të formularit për të plotësuar porosinë tuaj.

Kjo eshte! Tani jeni gati të krijoni faqen tuaj të internetit me Fat Cow.

Pyetjet e Kuponit FatCow.com

Këtu janë përgjigjet e pyetjeve të zakonshme që marrim në lidhje me mbajtjen e Fat Cow
.

A mund të zgjedh faturimet nga muaji në muaj?

Po, FatCow ofron një cikël faturimi mujor.

Cilat cikle të tjera të faturimit ofrojnë?

Ju gjithashtu mund të zgjidhni të paguani 12, 24 ose 36 muaj përpara për një zbritje më të madhe.

Registrationshtë regjistrimi i domain falas?

Po, FatCow ofron regjistrime falas të domenit.

Typesfarë lloj pagese ata pranojnë?

FatCow pranon pagesa të kartave të kreditit (Visa, Mastercard, Discover, American Express) dhe Paypal.

A mund të përdor Paypal për të blerë një plan pritës?

Po, FatCow pranon pagesa përmes Paypal.

A ka garanci për kthimin e parave?

FatCow ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave, pa bërë pyetje, për të gjithë klientët e rinj që paguajnë me kartë krediti. Ata nuk u ofrojnë garanci klientëve që paguajnë përmes metodave të tjera, siç është Paypal, për shkak të kostove ndaluese.

Rimbursimi vlen vetëm për tarifat e hostimit, jo për regjistrimet e domain-it ose kostot e tjera. Nëse keni marrë një regjistrim të domain falas, një tarifë për regjistrimin do të zbritet nga rimbursimi juaj.

A do të rritet çmimi im kur plani im i pritjes rinovohet?

FatCow ofron tarifa hyrëse vetëm për periudhën e parë të faturimit. Llogaria juaj do të rinovohet me normat e rregullta, kështu që ju do të shihni një rritje në faturën tuaj të ardhshme. Për të marrë një zbritje më të madhe, mund të paguani për një periudhë më të gjatë përpara, deri në 36 muaj.

A kam nevojë për intimitet të domain?

FatCow ofron intimitetin e domain për një tarifë shtesë vjetore. Kjo do të thotë që informacioni i kontaktit tuaj, duke përfshirë emrin, adresën, emailin dhe numrin e telefonit, nuk do të publikohet publikisht në regjistrin e domain WHOIS.

Kjo e mban informacionin tuaj personal identifikues privat dhe ju mbron nga marketingu i padëshiruar, dhe ndoshta mashtrimi dhe vjedhja e identitetit.

A ja vlen shërbimi thelbësor WP i FatCow?

Shërbimi thelbësor WP i FatCow premton të përmirësojë shpejtësinë dhe sigurinë e faqes tuaj WordPress duke përdorur zbulimin dhe heqjen automatike të malware. Ju gjithashtu merrni tema dhe shtojca të integruara, një panel kontrolli të personalizuar dhe qasje në një “ekip elitar të ekspertëve të WordPress” nëse keni nevojë për mbështetje.

Nëse jeni krejt i ri në WordPress dhe e dini që do të përdorni temat që ofrojnë, kjo marrëveshje mund të jetë e vlefshme.

A kam nevojë për Përshpejtues të Avancuar të Mbrojtjes së sitit dhe Performancës?

Përshpejtuesi i Mbrojtjes së sitit dhe i Performancës së Avancuar të FatCow është një shërbim sigurie që pretendon të skanojë dhe mbrojë faqen tuaj të internetit nga mashtrimet dhe malware dhe të shpejtojë atë në të njëjtën kohë.

Nëse investoni ca kohë për të mësuar bazat se si ta mbani faqen tuaj të sigurt dhe funksionon me shpejtësi, nuk do të duhet të paguani ekstra për një shërbim si ky.

A duhet ta blej ndërtuesin e faqes celulare të GoMobi?

Ndërtuesi i faqes celulare të GoMobi është në dispozicion nga FatCow për një tarifë shtesë mujore. Ka shumë ndërtues alternativë falas të faqeve që mund të përdorni për të krijuar faqe interneti që janë miqësore me celularin, por ky shërbim mund të jetë i vlefshëm për ju nëse jeni njohur dhe doni të përdorni ndërtuesin e faqes celulare të GoMobi në mënyrë specifike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map