DotCanada: Cilat kuponë janë në dispozicion për maj 2020?

Si ta përdorim kuponin tonë DotCanada

# 1. Kopjoni kodin e kuponit nga kjo faqe. Pastaj klikoni në lidhjen “Merrni marrëveshjen tuaj në Kanada” në këtë faqe.
# 2. Zgjidhni paketën tuaj, duke siguruar që të zgjidhni opsionin e pagesës vjetore. Rishikoni koston dhe klikoni në butonin Checkout.
# 3. Në fund të Rishikimit & Faqja e arka, ngjit në kodin tënd promovues.
# 4. Klikoni Vlerësimi i Kodit.


Kuponi Dot i Kanadasë dhe Pyetjet e Renditjes

Plansfarë planesh pret ofron Dot Canada?

Dot Kanada siguron vetëm plane të përbashkëta të pritjes dhe host të shitësit (për shitësit të ofrojnë plane të përbashkëta). Ata nuk ofrojnë VPS ose plane të dedikuara të serverëve.

A është e përbashkët pritja për mua?

Ndoshta. Pritja e përbashkët është një mënyrë shumë e lirë për të marrë një prani në internet dhe duke funksionuar pa shumë telashe. Shtë një përshtatje e mirë për blogerët që sapo kanë filluar, për bizneset e vogla jo-teknologjike, dhe për jofitimprurjet lokale dhe grupet e komunitetit si klube, kisha dhe shkolla private.

Pritja e përbashkët nuk është zakonisht një opsion i shkëlqyeshëm për vendet me trafik të lartë, bizneset në internet, faqet e tregtisë elektronike dhe aplikacionet në internet të SaaS.

Kanada Dot në mënyrë specifike deklaron se ata janë të drejtuar për bizneset e vogla në Kanada. Nëse i përshtateni këtij përshkrimi, ato ndoshta janë një përshtatje e mirë për ju.

A është shitësi shitës i Kanadasë Dot i Kanadasë një përshtatje e mirë për biznesin tim?

Ajo varet. Dot Canada siguron vetëm plane të përbashkëta të pritjes dhe qendrat e tyre të të dhënave dhe mbështetja e klientit janë të gjitha në Kanada.

Planet e shitësit të Kanadasë Dot janë më të përshtatshme për shitësit që duan të shesin plane të përbashkëta të pritjes në një bazë të klientëve kryesisht të Kanadasë.

A duhet të përdor mjetin DIY Site Builder?

Ndoshta. Ekziston një mbivendosje e fortë midis llojeve të bizneseve që do të përfitonin nga një mjet ndërtues faqesh dhe klienti i synuar i Dot Canada: bizneset e vogla, jo-teknologjike, të cilët kanë nevojë për një prani në internet me kosto të ulët, të lehtë për t’u drejtuar.

Nëse keni nevojë për një uebsajt të thjeshtë dhe që funksionon me shpejtësi, mjetet për krijimin e faqes nuk janë një ide e keqe. Sidoqoftë, këto mjete janë shumë të tunduara, kështu që ju nuk do të keni aq mundësi ose personalizim sikur të keni punësuar një projektues në internet. Gjithashtu, nuk do të keni veçoritë dhe përfitimet shtesë të një sistemi të fuqishëm të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress.

Pra, me të vërtetë varet nga cila është më e rëndësishme për ju: shpejtësia, lehtësia dhe kostoja ose fuqia dhe personalizimi.

Kindfarë lloj mbështetje ofron Dot Canada?

Dot Canada ofron mbështetje 24/7 Live Chat, mbështetje telefonike gjatë orarit të punës dhe një sistem biletash telashe. I gjithë personeli mbështetës është me qendër në Kanada.

Ato gjithashtu ofrojnë një bazë të njohurive dhe mësime.

A mund të paguaj çdo muaj në Dot Canada?

Jo. Kushtet e disponueshme të faturimit janë tremujore, vjetore, dyvjeçare dhe trevjecare?

A ka ndonjë përfitim për të paguar për një periudhë më të gjatë të pritjes?

Po. Dot Canada siguron zbritje për kushte më të gjata.

A ofron Dot Canada një garanci në kohë?

Po. Planet e pikave të Kanadasë janë rikthyer nga një garanci në kohën e duhur 99.9%. Kjo sigurisht që i nënshtrohet përjashtimeve të zakonshme (gabimet e klientit nuk llogariten; gabimet e palëve të treta nuk llogariten; mirëmbajtja e planifikuar nuk llogarit), por çdo herë që kalon më shumë se 0,1% (rreth 43 minuta në një muaj i vetëm) korrigjohet me kredi të llogarisë.

A siguron Dot Canada një garanci për kthimin e parave?

Po. Dot Canada ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave në planet e tyre të përbashkëta dhe ato të shitësit.

A ofron Dot Kanada një emër domain falas me planet e pritjes?

Jo. Ju duhet të paguani për emrin e domain tuaj veç e veç.

A do të rriten tarifat e mia të pritjes kur të rinovoj planin tim?

Po. Të gjitha çmimet e listuara në websigte Dot Canada janë oferta promovuese prezantuese. Planet rinovojnë në normën e tyre “të rregullt”.

DotCanada’Një barazim i madh është trashëgimia e saj Kanadeze; stafi i saj mbështetës është i vendosur në Kanada, dhe kompania me krenari e reklamon atë në faqen e saj të internetit. Në kushtet e pritjes, ajo u siguron klientëve ‘DotSiteBuilder’, një mjet ndërtues i faqes së internetit dhe zgjidhje ecommerce. Planet e avancuara vijnë me produktin e saj Mobile Site Builder dhe kohën e konsultimit me një anëtar të ekipit.

Planet e krijuesit të sitit janë ideale për disa klientë, por jo të gjitha mjetet e krijuesit të faqeve janë të krahasueshme. ju’duhet të shikoni tiparet dhe koston, numrin e faqeve të përmbajtjes së lejuar në faqe, cilësinë e shablloneve dhe më shumë. Ne ju rekomandojmë që klientët e rinj të hulumtojnë DotCanada në faqen e internetit WhoIsHostingKjo para se të regjistroheni në një kontratë të gjatë.

Ne gjithashtu ofrojmë një kod promovues të DotCanada për klientët DotSiteBuilder.

Merrni një zbritje të konsiderueshme nga një tarifë e re vjetore e abonimit DotCanada me këtë kod ekskluziv promovues. ju’Do të shijoni një çmim shumë më të ulët për planin tuaj të pritjes DotSiteBuilder duke ndjekur këto udhëzime të thjeshta.

Si ta përdorim kuponin tonë DotCanada

# 1. Kopjoni kodin e kuponit nga kjo faqe. Pastaj klikoni në lidhjen “Merrni marrëveshjen tuaj në Kanada” në këtë faqe.
# 2. Zgjidhni paketën tuaj, duke siguruar që të zgjidhni opsionin e pagesës vjetore. Rishikoni koston dhe klikoni në butonin Checkout.
# 3. Në fund të Rishikimit & Faqja e arka, ngjit në kodin tënd promovues.
# 4. Klikoni Vlerësimi i Kodit.

Kuponi Dot i Kanadasë dhe Pyetjet e Renditjes

Plansfarë planesh pret ofron Dot Canada?

Dot Kanada siguron vetëm plane të përbashkëta të pritjes dhe host të shitësit (për shitësit të ofrojnë plane të përbashkëta). Ata nuk ofrojnë VPS ose plane të dedikuara të serverëve.

A është e përbashkët pritja për mua?

Ndoshta. Pritja e përbashkët është një mënyrë shumë e lirë për të marrë një prani në internet dhe duke funksionuar pa shumë telashe. Shtë një përshtatje e mirë për blogerët që sapo kanë filluar, për bizneset e vogla jo-teknologjike, dhe për jofitimprurjet lokale dhe grupet e komunitetit si klube, kisha dhe shkolla private.

Pritja e përbashkët nuk është zakonisht një opsion i shkëlqyeshëm për vendet me trafik të lartë, bizneset në internet, faqet e tregtisë elektronike dhe aplikacionet në internet të SaaS.

Kanada Dot në mënyrë specifike deklaron se ata janë të drejtuar për bizneset e vogla në Kanada. Nëse i përshtateni këtij përshkrimi, ato ndoshta janë një përshtatje e mirë për ju.

A është shitësi shitës i Kanadasë Dot i Kanadasë një përshtatje e mirë për biznesin tim?

Ajo varet. Dot Canada siguron vetëm plane të përbashkëta të pritjes dhe qendrat e tyre të të dhënave dhe mbështetja e klientit janë të gjitha në Kanada.

Planet e shitësit të Kanadasë Dot janë më të përshtatshme për shitësit që duan të shesin plane të përbashkëta të pritjes në një bazë të klientëve kryesisht të Kanadasë.

A duhet të përdor mjetin DIY Site Builder?

Ndoshta. Ekziston një mbivendosje e fortë midis llojeve të bizneseve që do të përfitonin nga një mjet ndërtues faqesh dhe klienti i synuar i Dot Canada: bizneset e vogla, jo-teknologjike, të cilët kanë nevojë për një prani në internet me kosto të ulët, të lehtë për t’u drejtuar.

Nëse keni nevojë për një uebsajt të thjeshtë dhe që funksionon me shpejtësi, mjetet për krijimin e faqes nuk janë një ide e keqe. Sidoqoftë, këto mjete janë shumë të tunduara, kështu që ju nuk do të keni aq mundësi ose personalizim sikur të keni punësuar një projektues në internet. Gjithashtu, nuk do të keni veçoritë dhe përfitimet shtesë të një sistemi të fuqishëm të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress.

Pra, me të vërtetë varet nga cila është më e rëndësishme për ju: shpejtësia, lehtësia dhe kostoja ose fuqia dhe personalizimi.

Kindfarë lloj mbështetje ofron Dot Canada?

Dot Canada ofron mbështetje 24/7 Live Chat, mbështetje telefonike gjatë orarit të punës dhe një sistem biletash telashe. I gjithë personeli mbështetës është me qendër në Kanada.

Ato gjithashtu ofrojnë një bazë të njohurive dhe mësime.

A mund të paguaj çdo muaj në Dot Canada?

Jo. Kushtet e disponueshme të faturimit janë tremujore, vjetore, dyvjeçare dhe trevjecare?

A ka ndonjë përfitim për të paguar për një periudhë më të gjatë të pritjes?

Po. Dot Canada siguron zbritje për kushte më të gjata.

A siguron Dot Canada një garanci në kohë?

Po. Planet e pikave të Kanadasë janë rikthyer nga një garanci në kohën e duhur 99.9%. Kjo sigurisht që i nënshtrohet përjashtimeve të zakonshme (gabimet e klientit nuk llogariten; gabimet e palëve të treta nuk llogariten; mirëmbajtja e planifikuar nuk llogarit), por çdo herë që kalon më shumë se 0,1% (rreth 43 minuta në një muaj i vetëm) korrigjohet me kredi të llogarisë.

A siguron Dot Canada një garanci për kthimin e parave?

Po. Dot Canada ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave në planet e tyre të përbashkëta dhe ato të shitësit.

A ofron Dot Kanada një emër domain falas me planet e pritjes?

Jo. Ju duhet të paguani për emrin e domain tuaj veç e veç.

A do të rriten tarifat e mia të pritjes kur të rinovoj planin tim?

Po. Të gjitha çmimet e listuara në websigte Dot Canada janë oferta promovuese prezantuese. Planet rinovojnë në normën e tyre “të rregullt”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map