Opiskelijaosaston 508 lopullinen opas: Tee sivustostasi kaikkien käyttäjien saatavilla

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Vuonna 1973 Yhdysvaltain hallitus antoi laajan säädöksen, joka tunnetaan nimellä Yhdysvaltain työvoiman kuntoutuslaki. Laki on tarkoitettu vammaisten auttamiseksi, ja se tarjoaa rahoitusta

… Ammatillinen kuntoutus, tuettu työllisyys, itsenäinen eläminen ja asiakasapu (ja) sallivat erilaisia ​​kuntoutuspalveluhallinnon hallinnoimia koulutus- ja palveluavustuksia.

Teknologian kehittyessä ja sekä työpaikalla että koko yhteiskunnassa tapahtui merkittäviä muutoksia, myös vammaisten tarve kehittyi. Edistääkseen kaikkien yhtäläistä pääsyä Internetiin ja siihen liittyvään tekniikkaan hallitus lisäsi vuonna 1998 työvoiman kuntoutuslakiin 508 §: n..

Mikä on jakso 508?

Sellaisena kuin se on muutettuna vuoden 1998 työvoiman sijoituslailla (s. 105-220), 508 §

… vaatii liittovaltion virastoja kehittämään, hankkimaan, ylläpitämään ja käyttämään sähköistä ja tietotekniikkaa (EIT), joka on vammaisten saatavilla – riippumatta siitä, työskentelevätkö ne liittovaltion hallituksessa vai eivät.

Lyhyesti sanottuna liittovaltion laki vaatii valtion virastoja luomaan ja käyttämään sähköisiä laitteita ja niiden kanssa käytettäväksi kehitettyä sisältöä (esim. Verkkosivustot, mediatiedostot jne.), Joihin vammaiset pääsevät helposti. Tämä luettelo sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

 • Puhelimet, älypuhelimet ja mobiililaitteet
 • Tabletti-, kannettavat ja pöytätietokoneet
 • Televisiot, DVD-soittimet ja videonauhurit
 • Internet- ja intranet-sivustot
 • Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät
 • Sisältö DVD- ja CD-levyillä
 • Verkkokoulutus
 • Verkkoseminaarit ja puhelinneuvottelut
 • Teknisen tuen puhelinkeskukset
 • Etäkäyttösivustot ja työkalut
 • Ohjelmistojen ja työkalujen käyttöoppaat
 • Kopiokoneet, tulostimet ja faksit
 • laskimet
 • Lab-laitteet

Vaaditaan liittovaltion virastoja luomaan esteettömää sisältöä ja tarjoamaan avustettua tekniikkaa työntekijöille, vieraille ja muille tukee hallituksen ilmoitettua tavoitetta tehdä ohjelmistaan ​​ja palveluistaan ​​mahdollisimman kattavat. Kaikkien viranomaisten sisällön ja laitteiden, joita yleisö voi käyttää tai käyttää, on myös noudatettava niitä.

Katso tarkemmin tapoja, joilla valtion virastot panevat täytäntöön luvun 508:

Kenen on noudatettava jaksoa 508?

Liittovaltion tasolla kaikkien virastojen on noudatettava lakia 508 (edellyttäen, että noudattaminen ei ylikuormita viraston resursseja). Vastuu 508 §: ssä vahvistettujen standardien noudattamisesta on jaettu useille osapuolille, mukaan lukien:

 • Sisällöntuottajat ja tekijät: Ihmiset, jotka luovat sisältöä, jota voidaan jakaa sähköpostitse, lähettää verkkoon tai jakaa muilla sähköisillä välineillä (esim. Sosiaalinen media), vastaavat siitä, että heidän sisältönsä on saatavissa.
 • Ohjaajat: Johdon tehtävänä on selittää osion 508 tärkeys ja varmistaa, että henkilöstönsä saa riittävän vaatimustenmukaisuuskoulutuksen.
 • Verkonhallinnat: Verkkosivun ylläpitäjät vastaavat siitä, että niiden sivustot noudattavat § 508 -standardeja.
 • Projekti- ja ohjelmapäälliköt: Projekti- ja ohjelmapäälliköiden ei tarvitse vain valvoa noudattamista, vaan myös varmistaa, että heillä on riittävästi aikaa tarkistaakseen aikajanallaan.
 • Sopimusvirkamiehet:Kaikissa sopimuksissa on oltava 508-yhteensopiva sanamuoto, ja kaikkien sopimusten tekijöiden tulee sisältää 508-vaatimusten mukaiset toimitukset.

Liittovaltion virastojen lisäksi kaikkien valtioiden, jotka saavat liittovaltion apurahoja avustavan teknologian lain valtionapurahaohjelmasta, on noudatettava myös 508. §: tä. Avustavan tekniikan lain valtionapurahaohjelma toimii valtion tasolla, ja se on tarkoitettu tukemaan kuluttajalähtöisiä projekteja. jotka tarjoavat tai parantavat mukautuvan teknologian tuotteita ja palveluita.

Hallituksen valtava ostovoima ja tuottoisa sopimusjärjestelmä tekevät noudattamisesta myös houkuttelevan mahdollisuuden ulkopuolisille myyjille, joiden ehdotusten on täytettävä liittovaltion hankkeita koskevan 508 §: n vaatimukset. Hallitus kannustaa aktiivisesti yrityksiä luomaan laitteita ja palveluita, jotka täyttävät 508: n vaatimukset, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman suuri joukko kansalaisia ​​sekä hallituksen sisällä että ulkopuolella..

508-standardien noudattamisesta kiinnostuneet urakoitsijat toimittavat vapaaehtoisen tuotteen saavutettavuusmallin (VPAT). Tämä ”informaatiotyökalu” antaa tarkan kuvan siitä, kuinka tuote tai palvelu täyttää tai ei täytä 508 jakson vaatimuksia. 508-yhteensopivia tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten on noudatettava VPAT-valmistelun parhaita käytäntöjä ja tuotettava asiakirjat pyynnöstä. Siksi monet yritykset sijoittavat suoritetut VPAT-koodit suoraan tekijän verkkosivuille, jotta sekä viranomaisilla että kuluttajilla on pääsy tietoihin tarpeen mukaan..

Kuinka vaatimustenmukaisuus toimii??

Työvoiman kuntoutuslain ja erityisesti sen 508 §: n päätavoite on tarjota kaikille laitteiden ja sisällön käyttäjille yhtäläinen pääsy. Näin ollen kaikkien tuotteiden, sisältöjen tai palvelujen, jotka haluavat noudattaa, on tarjottava (luvun 1194.31 mukaan) ”vertailukelpoinen käyttöoikeus”:

 • Sokeille tai heikkonäköisille käyttäjille, jotka ovat näkövammaisten apuvälineitä
 • Kuuroille tai kuulovammaisille käyttäjille ja / tai jotka ovat käyttökelpoisia kuulovammaisten apuvälineiden kanssa
 • Joten liikuntarajoitteiset käyttäjät voivat hankkia ja käyttää tuotteitasi
 • Joten käyttäjät voivat hyödyntää tuotteitasi luottamatta puheeseen

Jokaisella sisältö- ja laitetyypillä on myös hyvin erityiset säännöt, jotka koskevat sen vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi tarvittavia ominaisuuksia. Esimerkiksi suurin osa multimediasisällöstä vaatii tekstiversion kaikesta visuaalisesta tai äänimateriaalista, jotta se saataisiin niille, joilla voi olla näkö- tai kuulovaikeuksia.

Katsokaa yhtä työkalua, jonka avulla kehittäjät voivat tehdä sisällöstään osan 508 mukaisia:

ADA / § 508 -standardin noudattaminen Ext JS 4.2: llä Senchasta Vimeolla.

Miksi vaatimustenmukaisuus on tärkeää?

Maailmasta on tulossa yhä monimutkaisempi ja yhdentyneempi paikka. Kun tekniikka liikkuu yhä enemmän kauppaa, viihdettä ja viestintää verkossa, vammaiset ihmiset voivat jäädä jälkeen. Erilaisten kykyjen tyydyttäminen on osa todella osallistavaa yhteiskuntaa.

Ja tarve tällaiselle majoitukselle on sekä todellinen että laajalle levinnyt. Cornellin yliopistossa vuonna 2012 tehdyn tutkimuksen mukaan:

 • 6,4 miljoonalla Yhdysvaltain ihmisellä on näkövamma.
 • 10,5 miljoonalla ihmisellä yhdysvalloissa on kuulovamma.
 • 20,9 miljoonalla ihmisellä yhdysvalloissa on liikuntarajoitteiset vammaiset.
 • Yhdysvaltojen 14,8 miljoonalla ihmisellä on kognitiivinen vamma.

Ilman 508 jaksoa miljoonat ihmiset olisivat kirjaimellisesti erittäin vaikeassa asemassa pääsyssä julkishallinnon tietoihin, hallitusohjelmien hyödyntämiseen tai verkkosivustojen, multimediasisällön ja asiakirjojen selaamiseen..

Liittovaltion virastojen mahdollisten juridisten haittojen tai vaatimuksia noudattavien urakoitsijoiden potentiaalisten voittojen lisäksi § 508: n noudattaminen tekee sisällöstä kaikkien saatavilla. Kehittäjille, taiteilijoille, yritysomistajille ja kaikille, jotka luovat ja jakaa sisältöä, § 508 -sääntö ei vain avaa verkko- ja multimediasisältöä potentiaalisille vammaisille asiakkaille, vaan osoittaa aktiivisen sitoutumisen monimuotoisuuteen ja tasa-arvoon Internet-aikakaudella..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map