Opas siirtäviin Web-isäntään

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Vaikea päätös on tehdä päätös jättää nykyinen palveluntarjoajasi vastaamaan paremmin tarpeitasi vastaavaa palveluntarjoajaa. Yksi asioista, jotka usein ylläpitävät verkkovastaavia tekemästä muutosta, on verkkosivuston siirtäminen isännästä toiseen. Onneksi isien vaihtaminen minimaalisella tai jopa lainkaan seisokkeilla on mahdollista.

Tärkeintä on tutkia prosessia ennen aloittamista, suunnitella muutosi huolellisesti ja saada uusi isäntä mukaan prosessiin, jotta muutos olisi mahdollisimman saumaton.

Suunnittele liikkeesi

Ensimmäinen askel siirtymisessä palveluntarjoajasta toiseen on suunnitella muutto huolellisesti.

Kun valitset uutta isäntää, ole varovainen ja harkittu. Tee tutkimuksesi. Jos olet päättänyt tehdä muutoksen, siihen on todennäköisesti hyvä syy. Varmista, ettet pääse takaisin samaan vanhaan tilanteeseen uuden palveluntarjoajan kanssa. Suorita tutkimus ennen kuin kirjaudut uuteen suunnitelmaan.

Kun olet valinnut isännän, harkitse siirtymisprosessin läpi aikaa.

Yleisin isäntäympäristö on jaettu Linux-palvelin, jossa on MySQL-tietokannat ja cPanel-ohjauspaneeli. Tässä opetusohjelmassa näytämme kuinka siirtää verkkosivustoa kahden ympäristöä tarjoavan isännän välillä. Jos muutosi liittyy eksoottisempaan tai hienostuneempaan ympäristöön, varmista, että verkkosivustotiedostoosi ja tietokantasi ovat täysin yhteensopivia muuttamasi ympäristön kanssa keskustelemalla uuden isännän tukiosaston kanssa ennen kirjautumista.

Sinun tulisi myös miettiä huolellisesti verkkosivustosi rakennetta. Yksinkertaiset verkkosivustot voivat koostua vain muutamasta staattisesta HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostosta. Tämäntyyppisten verkkosivustojen siirtäminen vie vain muutaman minuutin. Nykyään suurin osa verkkosivustoista saa kuitenkin tietyn tyyppisiä sisällönhallintajärjestelmiä. Ne koostuvat kahdesta pääkomponentista: verkkosivustotiedoista ja tietokannasta.

Ajattele ne verkkosivustopelin palat, jotka sinun täytyy siirtää ja koota uuteen hosting-tiliisi. Useimmissa tapauksissa prosessi näyttää tältä:

 • Kopioi verkkosivustotiedostot ja tietokanta nykyiseltä hosting-tililtäsi.
 • Lataa verkkosivustotiedostot ja tietokanta uudelle hosting-tilillesi.
 • Testaa verkkosivustosi uudella palvelimella.
 • Osoita verkkotunnus uuden isäntäsi nimipalvelimilla.
 • Odota muutama päivä varmistaaksesi, että uusi nimipalvelimen kokoonpano on levinnyt koko DNS-järjestelmään.
 • Sulje vanha hosting-tili.

Kopioi verkkosivustosi tiedostot ja tietokanta

Sinun tehtäväsi kopioida verkkosivustotiedostoja ja tietokantaa on ottaa tilannekuva verkkosivustostasi sellaisena kuin se on tällä hetkellä, jotta vierailijat eivät koskaan tiedä, että jotain muuttui kulissien takana.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä kopioitaessa verkkosivustotiedostoja, on, että hakemistorakenteella on merkitystä. Olipa olemassa olevan hosting-tilisi kansioiden rakenne mikä tahansa, älä sekoita sitä. Lataa verkkosivustotiedostot tarkalleen sellaisina kuin ne ovat, ja lataa ne uudelle tilillesi muuttamatta niitä.

Jos siirrät asioita tai vaihdat tiedostonimiä, voit rikkoa sisäisiä linkkejä tai mikä pahempaa, koko sisällönhallintajärjestelmäsi.

Kopioi verkkosivustosi tiedostot

Verkkosivustotiedostot voidaan kopioida muutamalla eri tavalla. Yksi yleinen tapa on käyttää FTP-asiakasohjelmaa, kuten Filezilla, tehtävän suorittamiseen.

FTP: n käyttäminen verkkosivustotiedostojen kopioimiseen tietokoneellesi on 4-vaiheinen prosessi:

 1. Luo tietokoneellesi kansio, johon kopioit verkkosivustotiedostot. Alla olevassa kuvakaappauksessa loimme tiedoston nimeltä Verkkosivutiedostot & Tietokanta ja tallensi sen työpöydälle, jotta sen löytäminen olisi helppoa.
 2. Yhdistä nykyiseen hosting-tiliisi FTP: llä ja etsi verkkosivustotiedostot. Useimmissa tapauksissa he ovat public_html kansio.
 3. Vedä kaikki verkkosivustotiedostot luomasi kansioon ja odota niiden lataamisen lopettamista.
 4. Avaa kansio ja tarkista, että ladatut tiedostot ovat suunnitellulla tavalla. Jos kaikki on hyvin, sulje FTP-yhteys.

Filezilla: Kopioi tiedostot tietokoneeseen

Kun tiedosto on ladattu, se on näkyvissä.

Filezilla: tiedosto ladattu

Seuraava vaihe on kopioida verkkosivustotietosi. Jos verkkosivustosi koostuu vain staattisista HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoista eikä sitä ole yhdistetty tietokantaan, olet valmis lähettämään verkkosivustotiedostot palvelimelle.

Kopioi verkkosivustotietosi

Seuraavaksi haluat tarttua verkkosivustoosi liittyvään tietokantaan. Tätä varten aiot käyttää nykyisen palveluntarjoajan tarjoamista ohjelmista. Yleisin tietokantatyyppi on MySQL-tietokanta, ja yleisin sovellus MySQL-tietokantojen kanssa työskentelemiseen on phpMyAdmin.

Jos verkkosivustollasi ei ole tietokantaa, voit ohittaa tämän vaiheen kokonaan ja siirtyä eteenpäin ja ladata verkkosivustotiedostot.

Jos verkkosivustosi käyttää erityyppistä tietokantaa, kuten PostgreSQL-tietokantaa, sinun on käytettävä kyseiseen tietokantaan sopivaa sovellusta, kuten phpPgAdmin PostgreSQL-tietokantojen tapauksessa..

Jos haluat kopioida MySQL-tietokannan, siirry nykyisen isäntätilin ohjauspaneeliin ja etsi PhpMyAdmin tilisi ohjauspaneelista. Näin kuvake näyttää cPanelissa.

cPanel-tietokanta

Napsauta phpMyAdmin ja sinut kirjataan sisään sovellukseen, jonka avulla löydät sopivan tietokannan ja lataat kopion.

Ikkunan vasemmassa reunassa näet luettelon tilisi tietokannoista. Valitse siirrettävän verkkosivuston tietokanta ja napsauta sitä. Valitse seuraavaksi Viedä välilehti ikkunan yläreunassa ja napsauta sitten Mennä -painike ladataksesi kaikki tietokannat SQL-muodossa.

PhpMyAdam Export

Etsi ladattu SQL-tiedosto ja siirrä se samaan kansioon kuin verkkosivustotiedostot, jotta sen löytäminen on helpompaa tarvittaessa..

Asenna verkkosivustosi ja tietokanta uudelle hosting-tilillesi

Asennaksesi verkkosivustosi uudelle hosting-tilillesi sinun on tehtävä neljä asiaa:

 • Luo uusi tietokanta uudelle hosting-tilillesi.
 • Lataa tietokantataulukot uuteen tietokantaan.
 • Muokkaa verkkosivustotiedostojasi uuden tietokannan nimen ja käyttöoikeustietojen mukaan.
 • Lataa verkkosivustotiedostot palvelimelle.

Asenna uusi tietokanta

Riippuen siitä, kuinka isäntätilisi on määritetty, luot uuden tietokannan joko phpMyAdmin tai MySQL Database Wizard -toiminnolla. Ohjatun toiminnon käyttäminen on hiukan käyttäjäystävällisempi ja intuitiivisempi, joten se on menetelmä, jota aiomme esitellä.

Etsi ensin ohjattu toiminto uudesta hosting-tilistäsi cPanelista.

MySQL-tietokannan ohjattu toiminto

Seuraavassa näytössä annat uuden tietokannan nimen. Voit käyttää mitä tahansa nimeäsi.

Ohjattu MySQL-tietokanta 1

Luo seuraavassa näytössä käyttäjä ja salasana tietokannalle. On hyvä idea, vaikkakaan ei pakollinen, käyttää Salasanan luonti luoda vahva salasana. Varmista vain, että tallennat sen jonnekin turvalliseen paikkaan, jotta löydät sen tarvittaessa.

Tässä vaiheessa on hyvä idea tehdä muistiinpano tietokannan nimestä, käyttäjätunnuksesta ja salasanasta. Kun olet tallentanut varmasti ne, joista löydät ne helposti uudelleen, napsauta Luo käyttäjä.

MySQL Database Wizard 2

Valitse seuraavasta näytöstä KAIKKI YKSITYISYYDET valintaruutu ja napsauta Seuraava askel.

MySQL Database Wizard 3

Seuraavalla näytöllä näet menestysviestin, joka kertoo, että luomasi käyttäjällä on käyttöoikeudet tietokantaan. Tietokanta on nyt asetettu ja valmis, jotta voit tuoda edelliseltä isännältäsi lataamasi sql-tiedot.

MySQL Database Wizard 4

Lataa tiedot uuteen tietokantaan

Palaa takaisin cPanel-käyttöliittymään ja valitse phpMyAdmin. Nyt sinun pitäisi pystyä löytämään juuri luomasi uusi tietokanta ikkunan vasemman reunan sivupalkista.

Valitse juuri luoma tietokanta ja napsauta Tuonti välilehti ikkunan yläreunaa pitkin. Valitse Tuo-sivulta Valitse tiedosto ja valitse tietokantatiedosto.

Valitse ladattava tietokanta

Kun olet löytänyt ja valinnut tietokantatiedoston, vieritä sivun alaosaan ja napsauta Mennä. Muutaman sekunnin kuluttua näet viestin, jossa kerrotaan, että tuonti onnistui.

Muokkaa verkkosivustojen tiedostoja

Jos verkkosivustosi koostuu sekä verkkosivustotiedostoista että tietokannasta, sinun on muokattava verkkosivustotiedostoja yhdistääksesi ne juuri luomaan tietokantaan.

Tiedosto, jota sinun on muokattava verkkosivustosi ja tietokannan yhdistämiseksi, vaihtelee sen mukaan, minkä ohjelmiston kanssa verkkosivustosi on rakennettu. Tässä on tiedostoja, joita haluat etsiä, jos käytät yhtä kolmesta suosituimmasta sisällönhallintajärjestelmästä:

 • WordPress: wp-config.php;
 • Joomla: configuration.php;
 • Drupal: asetukset.php.

Näin muutokset näyttävät WordPressistä.

Määritä päivitys WordPressiin

Jos työskentelet Joomlan kanssa, asetustiedosto näyttää huomattavasti erilaiselta.

Joomla! Kokoonpanon päivitys

Drupal näyttää enemmän WordPressiltä kuin Joomla, mutta järjestys ja muoto ovat hiukan erilaiset, joten kiinnitä huomiota kirjoittaessasi tietokantaasi, käyttäjän ja salasanan tietoja.

Drupalin asetusten päivitys

Tallenna nyt tekemäsi muutokset ja sulje tiedosto. Jos käytät verkkosivustoosi eri ohjelmistoja, sinun on viitattava ohjelmistoon liittyviin ohjeisiin löytääksesi oikea tiedosto, jota haluat muokata.

Lataa verkkosivustotiedostot

Olet nyt valmis lähettämään verkkosivustotiedostot. Helpoin tapa ladata tiedostoja on käyttää FTP-asiakasohjelmaa. Jos et ole koskaan käyttänyt FTP: tä yhteyden muodostamiseen uuteen isännöintitiliisi, sinun on ensin luotava uusi FTP-käyttäjä. Palaa takaisin uuteen isäntätilin ohjauspaneeliin ja etsi FTP-tilit ikoni.

Aseta FTP-tili

Luo FTP-käyttäjä noudattamalla ohjeita ja kytke sitten palveluntarjoajasi antamat tiedot yhdistääksesi FTP-asiakassi uuteen isäntätiliin.

Seuraavaksi etsi public_html -kansioon ja vedä verkkosivustotiedostot siihen.

FTP Lataa verkkosivustotiedostot

Muista, että sinun on ylläpidettävä samaa hakemistorakennetta verkkosivustotiedostoja ladatessasi. Joten jos verkkosivustosi tiedostot sisältyivät suoraan public_html hakemisto vanhalle hosting-tilillesi, laita ne suoraan samaan hakemistoon uudella hosting-tililläsi. Samoin, jos verkkosivustosi tiedostot sisältyivät alihakemistoon sisäpuolella public_html, peilaa kyseinen hakemistoasettelu uudella hosting-tililläsi.

Esimerkissämme kaikki verkkosivustotiedostot ovat nimeltään hakemistossa WordPress joka oli public_html. Joten lataamalla tiedostoja uudelle tilille lähetämme kokonaisuuden WordPress hakemisto hakemistoon public_html hakemistoon, jotta tuloksena oleva tiedostopolku näyttää tältä: / public_html / wordpress.

Ohjeet erityyppisten verkkosivustojen siirtämiseen

Yllä oleva prosessi on perusselvitys siitä, kuinka siirtää tiedostoja ja tietokantoja yleisimmille verkkosivustoille jaetussa isäntäympäristössä. On kuitenkin olemassa monia sovelluskohtaisia ​​oppaita, jotka tarjoavat yksityiskohtaisempia ohjeita, jotka ovat yksilöllisiä verkkosivustosi käyttävälle sovellukselle.

Tässä on muutama suosituin verkkosivusto-sovellus ja asiakirjat, jotka sinun tulee tarkistaa ennen verkkosivuston siirtämistä:

 • WordPress Codex: WordPressin siirtäminen
 • Drupalin yhteisöasiakirjat: Sivuston siirtäminen
 • Joomla! Dokumentaatio: Joomlan verkkosivun kopiointi
 • phpBB-tietokanta: Hallituksen siirtäminen uuteen isäntään tai verkkotunnukseen
 • MediaWiki Manual: Wikin siirtäminen

Testaa verkkosivustosi ennen käyttöönottoa

Ihannetapauksessa testaat verkkosivustosi ja tietokannan välistä yhteyttä ennen kuin siirryt uuden isäntän ylläpitämään verkkosivustoosi. Näin toimiminen on kuitenkin edistynyttä tekniikkaa, jota voimme kuvata vain korkealla tasolla, koska prosessi vaihtelee sisällönhallintajärjestelmästä ja palveluntarjoajasta toiseen. Ota yhteyttä uuteen palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua tässä vaiheessa.

Jos et testaa yhteyttä ennen osoittamalla verkkotunnustasi uusille isäntien nimipalvelimille, suunnittele siirtyminen vanhan isäntäsi nimipalvelimista uuden isäntän nimipalvelimiin ajaksi, jolloin verkkosivustosi liikenne on vähäistä. Monille verkkosivustoille myöhään illalla viikonlopun aikana on hyvä aika suunnitella siirtymistä. Tutki verkkosivustosi kävijätilastoja selvittääksesi paras aika tehdä muutos pienin häiriöin, jos jotain menee pieleen.

Sinun on tehtävä kaksi asiaa päästäksesi verkkosivustollesi ennen aloittamista:

 • Määritä, kuinka isäntäsi ottaa käyttöön väliaikaiset URL-osoitteet, ja muotoile URL-osoite tilillesi pääsyä varten.
 • Säädä väliaikaisen URL-osoitteen mukaan verkkosivustosi määritystiedot, jotka voidaan tallentaa asetustiedostoon tai tietokantataulukkoon.

Isäntäsi voi toimittaa asiakirjoja, jotka sisältävät tiedot, joita tarvitset väliaikaisen URL-osoitteen muotoiluun. Jos et löydä tarvitsemiasi asiakirjoja, ota yhteyttä isäntäsi asiakastukeen.

Useimmissa tapauksissa väliaikainen URL näyttää tällaiselta:

http://hostserver123.com/~account/

Osoitteen ensimmäinen osa koostuu palvelimen suorasta osoitteesta ja toinen osa on ohjauspaneelin käyttäjänimi, jota edeltää tilde. Löydät palvelimesi suoran osoitteen Tilitiedot osa cPanel-käyttöliittymästäsi tai ottamalla yhteyttä isäntäsi tukiosastoon.

Kun olet muotoillut väliaikaisen URL-osoitteen ja muokannut verkkosivustosi toimimaan väliaikaisella URL-osoitteella, käy sivustolla. Tavoitteesi on vahvistaa, että verkkosivustojen tiedostojen ja tietokannan välinen yhteys on muodostettu onnistuneesti.

Kun olet todennut, että verkkosivustosi ja tietokannan välinen yhteys toimii oikein, siirry eteenpäin ja vaihda verkkosivuston määritystiedot takaisin pysyvän verkkotunnuksen mukaan, josta verkkosivusto löytyy.

Luo uusi verkkotunnus

Ennen kuin voit osoittaa verkkotunnuksesi nimen uudelle hosting-tilillesi ylläpitämälle verkkosivustolle, sinun on luotava tietue verkkotunnuksesta uudelle hosting-tilillesi. Etsi isäntätilin ohjauspaneelista Addon-verkkotunnukset ikoni.

Lisäverkkotunnukset

Kun luot lisäosa-verkkotunnuksen, käytä sitä URL-osoitetta, josta haluat verkkosivuston löytyvän. Käytä asiakirjan juuria varten kansiota, johon olet ladannut verkkosivustotiedostot.

Luo lisäverkkotunnus

Luo sähköpostiosoitteita

Ennen verkkotunnuspalvelimien vaihtamista haluat luoda kaikki sähköpostiosoitteet, jotka tällä hetkellä vastaanottavat postia vanhalla hosting-tililläsi. Jos et määritä sähköpostiosoitteita ennen kuin osoitat verkkotunnuksesi uudelle hosting-tilillesi, jotkut saapuvat sähköpostit voivat kadota.

Etsi hosting-ohjauspaneelista Sähköpostitilit ikoni.

Sähköpostitilit

Mene eteenpäin seuraavasta näytöstä ja luo uudelleen kaikki sähköpostiosoitteet, jotka vastaanottavat postia vanhalla hosting-tililläsi.

Luo sähköpostiosoitteita

Päivitä suojaussertifikaatti

Jos verkkosivustollesi pääsee https: n kautta, sinun on asennettava SSL-varmenne uudelle hosting-tilillesi jatkaaksesi sen käyttöä. Useimmissa tapauksissa uuden palveluntarjoajan on oltava avuksi varmenteen asentamisessa. Tarkista uuden isäntäsi kanssa nykyisen SSL-varmenteen asennuksen logistiikka ja huomaa, että joudut ehkä haarukoimaan muutaman ylimääräisen dollarin edestä, jotta isäntäsi saattaa loppuun asennuksen puolestasi.

Päivitä verkkotunnuksen nimipalvelimet

Nyt kun olet perustanut verkkosivustosi, testannut sitä ja asentanut sähköpostilaatikosi, on aika osoittaa verkkotunnuksesi uusiin isäntien nimipalvelimiin. Mene isäntitilisi hallintapaneeliin ja etsi isäntäsi Nimipalvelimet. Niiden pitäisi näyttää noin:

ns1.host_server123.com
ns2.host_server123.com

Siirry nyt verkkotunnuksesi rekisteröijän verkkosivustoon, kirjaudu tiliisi ja lisää isäntien verkkotunnuspalvelimet verkkotunnukseesi.

Seuraavaksi tapahtuu, että verkkotunnuksen rekisteröijäsi lähettää päivitetyt tiedot kaikille palvelimille, jotka muodostavat verkkotunnusjärjestelmän (DNS). Tätä prosessia kutsutaan etenemiseksi, ja tiedon kuljettaminen kaikille järjestelmän palvelimille voi viedä jopa 24 tuntia. Ennen kuin levitys on valmis, verkkosivustosi on oltava pääsyä molemmille isäntätileille.

Siirrä verkkotunnuksia

Verkkotunnuksesi on rekisteröity ja uusittu verkkotunnuksen rekisteröijän kanssa. Verkkosivustosi isännöi isännöintipalveluntarjoaja. Monissa tapauksissa palveluntarjoaja ja verkkotunnuksen rekisteröijä voi olla sama yritys. Sitä ei kuitenkaan ehdottomasti tarvitse olla.

Jos parhaillaan siirryt siirtymistä palveluntarjoajalta toiselle, sinulla on nyt mahdollisuus siirtää verkkotunnuksesi rekisteröinti uudelle palveluntarjoajallesi tai jättää se nykyisen verkkotunnuksen rekisteröijän tehtäväksi.

Jos mielestäsi olisi yksinkertaisempaa, jos verkkotunnuksesi ja isäntänne hallitsisi sama toimittaja, voit siirtää verkkotunnuksen rekisteröinnin helposti uudelle isäntällesi. Jotta voit tehdä niin, sinun on ensin siirryttävä nykyisen rekisteröijän verkkosivustolle, kirjauduttava tiliisi ja vapautettava verkkotunnuksen nimi siirtoa varten.

Kun olet vapauttanut verkkotunnuksesi siirtääksesi uudelle isäntällesi, siirry uusien isäntien verkkotunnuksensiirtotoimintoon.

Verkkotunnuksen siirto

Tästä hetkestä lähtien prosessi vaihtelee riippuen siitä, kenen kanssa isännöit. Siirtojen käsittelystä peritään maksu, mutta useimmissa tapauksissa uusi rekisteröijäsi ottaa myös vastaan ​​verkkotunnuksen rekisteröinnin seuraavan vuoden..

Noudata isäntäsi antamia ohjeita suorittaaksesi siirron loppuun ja tarkista sitten, että verkkotunnus osoittaa isäntätilisi oikeaan kansioon.

Peruuta vanha hosting-tilisi

Kun olet siirtänyt verkkosivustosi uudelle palveluntarjoajallesi, on hyvä idea odottaa vähintään yksi tai kaksi päivää ennen vanhan hosting-tilin peruuttamista. Suorita verkkotunnuksesi työkalun avulla varmistaaksesi, että verkkotunnuksen muutokset ovat levinneet koko DNS-järjestelmään ennen vanhan tilin sulkemista.

Yksi helpoimmista työkaluista, joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen, on oma hosting-työkalu. Mene vain kotisivullemme, kirjoita oma verkkotunnuksesi hakuruutuun ja napsauta Hae. Katso tuloksissa nimipalvelimia. Sinun pitäisi nähdä uuden isäntäsi nimipalvelimet. Jos et, niin verkkotunnuksesi ei vielä osoita uutta hosting-tiliäsi.

Jos on kulunut alle 24 tuntia siitä, kun olet asettanut verkkotunnuksesi uusille isäntien nimipalvelimille, saatat joutua odottamaan vähän kauemmin. Jos se on ollut yli 24 tuntia, siirry verkkotunnusten rekisteröijien verkkosivustoon ja tarkista, että olet määrittänyt oikein uudet isäntien nimipalvelimet.

Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, olet odottanut yli 24 tuntia, etkä verkkotunnuksesi vieläkään osoita uuden isäntäsi nimipalvelimia, sinun on otettava yhteyttä verkkotunnuksen rekisteröijääsi ongelman vianmäärityksen lisäämiseksi.

Kun verkkotunnuksesi osoittaa uuteen hosting-tiliin, verkkosivustolla vierailijat vierailevat sivustossa ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa uudessa palvelimessa. Tässä vaiheessa sinun on otettava yhteyttä vanhan hosting-tilisi asiakaspalveluosastoon ja ilmoitettava virallisesti heille, että haluat sulkea hosting-tilisi.

Huomaa, että suurin osa hosting-tileistä on määritetty uusimaan automaattisesti nykyisen kauden lopussa. Joten varmista, että saat vanhalta palveluntarjoajalta vahvistuksen, että tili on suljettu eikä sitä uusita.

Ohjeet tietyille palveluntarjoajille

Monet palveluntarjoajat tarjoavat laajan tietokannan, joka sisältää tietoja monista näistä aiheista. Käytä alla olevia linkkejä löytääksesi etsimäsi tiedot, jotka koskevat palveluntarjoajaasi.

 • 1&1: Siirrä verkkotunnukset
 • Pieni oranssi: Jätä vanha isäntäsi ja siirry pieneen oranssiin
 • Pieni oranssi: Tarkista, että nimipalvelimesi olivat oikein
 • Bluehost: Siirtyminen pois Bluehostista
 • Bluehost: Kuinka siirtää verkkotunnusta
 • Bluehost: Verkkotunnuksen rekisteröinnin siirto Bluehostiin
 • Bluehost: Kuinka muuttaa nimipalvelimia
 • Dreamhost: Lähetetään sivustoasi
 • Dreamhost: nimipalvelimet
 • Dreamhost: Siirrä WordPress DreamHostiin
 • eHost: Kuinka osoitan nykyisen verkkotunnukseni tililleni?
 • Hyvä isä: Siirrä verkkosivustosi GoDaddylle
 • Hyvä isä: Esikatsele verkkosivustoasi isäntätiedostojen avulla
 • GreenGeeks: Jaetun hosting-sivuston siirto-ohjeet
 • GreenGeeks: Kuinka voin testata verkkosivustoni ennen DNS: n vaihtamista?
 • HostGator: Verkkosivunsiirtoartikkelit
 • HostGator: Kuinka liikun ilman seisokkeja?
 • HostGator: Väliaikainen URL
 • HostGator: Voinko siirtää nykyisen SSL-tietoni uuteen isäntään?
 • HostPapa: Kuinka siirtää verkkotunnuksesi HostPapaan
 • HostPapa: Verkkotunnuksen palvelimen asennus & Siirtää
 • Liikkeessä: Kuinka siirtää verkkosivustosi toiselta palvelimelta InMotion-isännöintiin
 • Liikkeessä: Kuinka siirtää verkkosivustosi toiselta isännältä, joka käyttää cPanel-sovellusta, InMotion-isännöintiin
 • Liikkeessä: Kuinka voin siirtää SSL-varmenteen aikaisemmalta hosting-yritykseltäni?
 • JustHost: Siirtyminen pois JustHostista
 • JustHost: Verkkosivun siirtäminen vanhasta isännästä JustHostiin
 • JustHost: FTP, verkkosivuston lataaminen
 • JustHost: Siirtävä isännöinti ja seisokkien minimointi
 • JustHost: nimipalvelimet
 • MyHosting: Siirrä verkkotunnuksesi ja verkkosivustosi
 • Site5: Uusi isäntä Site5: lle
 • SiteGround: Kuinka siirtää sivustosi sisältöä SiteGroundiin
 • SiteGround: Kuinka siirtää nykyisen verkkotunnukseni sivustolle SiteGround
 • SiteGround: Kuinka käyttää olemassa olevaa verkkotunnustasi SiteGroundin kanssa
 • SiteGround: Kuinka siirtää SSL edellisestä palvelimesta

johtopäätös

Siirtyminen palveluntarjoajasta toiseen voi olla hiukan pelottavaa. Nyt kun tiedät tarvittavat vaiheet siirtymisen onnistumiseksi, olet valmis tekemään tietoisen päätöksen etenemisestä.

Jos olet kiinni isännästä, jonka palvelut olet kasvanut, tai jos olet vain valmis kokeilemaan entistä vahvempaa ominaisuusjoukkoa, älä anna prosessin siirtää verkkosivustoa omalla tavallasi. Tärkeintä on tarkastella ennen harppauksen tekemistä, ymmärtää prosessi, saada apua tarvittaessa ja tehdä siirtyminen hitaasti ja tarkoituksella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map