Aloita Ruby on Rails: Opi, millaisia ​​upeita sivustoja voit rakentaa

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Ruby, yksi maailman suosituimmista ohjelmointikieleistä, on yleiskäyttöinen ohjelmointikieli, jota voidaan käyttää kaikenlaisten tietokonesovellusten rakentamiseen. Se on erityisen suosittu verkkosovellusohjelmointikielenä, kun se yhdistetään Ruby on Rails -nimisen kehityskehyksen tai yksinkertaisesti Rails-sovelluksen kanssa.

Rails, on kokoelma ohjelmistotyökaluja, joita kutsutaan muodollisesti pakettikirjastoksi, mikä tekee Rubystä loistavan työkalun räätälöityjen verkkosivustojen ja web-pohjaisten sovellusten rakentamiseen. Rubyn suosio verkkosovellusten ohjelmointikielenä johtuu Rails-kehyksen voimasta.

Mitä voit rakentaa Ruby on Railsilla?

Jos sinä’kun harkitset Ruby on Rails -sovelluksen oppimista, olisi hyvä idea tietää, millaisia ​​web-sovelluksia kehitetään. Railsia on käytetty rakentamaan monenlaisia ​​sivustoja ja sovelluksia, ja joitain suosituimmista Rails-verkkosovelluksista, joista olet epäilemättä kuullut, ovat muun muassa:

 • Sosiaalisesti kytketyt sivustot: Twitter on alun perin rakennettu Ruby on Rails -sovelluksella. Siitä lähtien sovellus on kirjoitettu ensisijaisesti Java-sovelluksessa skaalautuvuuden parantamiseksi, mutta Rails valittiin alun perin ja toimitti sivustoa useiden vuosien ajan. GitHub on toinen Ruby on Rails -sovellus, jolla on vahva sosiaalinen komponentti, ja Basecamp, yksi johtavista projektinhallintasovelluksista, toimii myös Ruby on Rails -sivustolla.
 • Verkkokauppialustat & Työkalut: Shopify, Groupon ja Square rakennettiin Ruby on Rails -sovelluksella. Joten haluatko perustaa verkkokaupan, houkutella verkkokauppaa tai käsitellä verkkokauppoja siellä’s siihen Ruby on Rails -sovellus.
 • Tietosivustot: Ruby on Rails -sovelluksella voidaan myös kehittää monimutkaisia ​​verkkosivustoja, joissa on paljon julkista tietoa. Joitakin tunnettuja artikkelisivustoja, jotka hyödyntävät Ruby on Railsia, ovat Bloomberg, Bleacher-raportti ja Crunchbase.
 • Joukkoistaminen & Crowdfunding: Airbnb ja Indiegogo, kaksi joukkoyhteistyöareenan johtajaa, rakennettiin Ruby on Railsilla.
 • Mediapalvelut & suoratoisto: Musiikin tuottajien sosiaalinen verkosto Soundcloud, videoiden suoratoistopalvelu Hulu ja diaesityksen jakamisalusta Slideshare ovat kaikki Ruby on Rails -virtalähteen powered by.

Ruby on Rails -sovelluksella voidaan rakentaa minkä tahansa tyyppisiä verkkosovelluksia tai verkkosivustoja. Haluatko rakentaa sivuston, joka sopii hienosti olemassa olevaan markkinarakoon, tai raivata ja luoda aivan uusi markkinarako, Ruby on Rails on tehtävänsä mukainen.

Kuinka oppia Ruby on Rails

Ruby on Rails -oppimisessa on kaksi vaihetta:

 • Sinun on opittava Ruby, ohjelmointikieli, jonka Ruby on Rails on valinnut.
 • Sinun on opittava käyttämään Ruby-sovellusta Rails-kehyksessä verkkosovellusten luomiseen.

Vaikka on olemassa lukemattomia resursseja, joiden avulla voit oppia Ruby ja Rails verkossa, ne jakautuvat kahteen yleiseen luokkaan: vuorovaikutteisiin selainpohjaisiin kursseihin ja kirjoihin tai oppaisiin, jotka edellyttävät, että määrität Ruby on Rails -ympäristön koneellesi.

Suosittelemme, että aloitat joillakin selainpohjaisilla kursseilla, joissa voit oppia Ruby and Rails -kurssin suorittamatta teknistä prosessia luodaksesi Rails-ympäristön tietokoneellesi. Kun sinulla on muutama selainpohjainen interaktiivinen kurssi vyön alla, sinäkin’Voin siirtyä edistyneempiin kirjoihin ja opetusohjelmiin ilman hätää.

Interaktiiviset kurssit

Jos et’Koska olet valmis sitoutumaan koko kurssille, voit silti kokeilla Rubyn vain 15 minuutin kohdalla Code School. Jos se menee hyvin ja haluat antaa Railsille kehrän, Rails for Zombies on seuraava looginen askel.

Codecademy, Ensisijainen ilmaisen interaktiivisen ohjelmointikoulutuksen tarjoaja tarjoaa kurssin, jonka otsikko on Learn Ruby on Rails. Vaikka se voitti’t tekevät sinusta kehittyneen ohjelmoijan, se tarjoaa vankan perustan työskentelystä Rubyn kanssa selainpohjaisessa Rails-ympäristössä.

Kerran sinä’olet valmis ylittämään aloittelijan kurssit, Ruby munkki on loistava paikka, jossa voit kehittää aloittelijoille, keskitason ja edistyneille Ruby-ohjelmointitaitojasi suoraan selaimessasi.

Kirjat & Oppaat

Opi Ruby Hard Way kirjoittanut Zed Shaw on Ruby-opetuserä Learn Code the Hard Way -sarjassa. Sarja aloitettiin Pythonilla, ja Rubyn lisäksi se sisältää myös C: n, Regexin ja SQL: n. Kaikki nämä kurssit ovat melko yksityiskohtaisia ​​ja kattavia. Tee se läpi yhden ja sinä’Sinulla on hyvä tapa olla osaava ohjelmoija.

Odin-projekti tarjoaa Ruby on Rails -kurssin osana ilmaista täyspinoista web-kehittäjäkurssien luetteloa. Vaikka Rails-kurssi on tarkoitettu otettavaksi osaksi heidän täydellistä opetussuunnitelmaa, voit siirtyä suoraan kurssille olettaen, että sinulla on jo vankka käsitys web-kehityksen tekniikoista, kuten HTML, CSS, JavaScript, ja osaat käyttää tietokantoja ja git.

Opetusohjelma Ruby on Rails kirjoittanut Michael Hartl, voi lukea ilmaiseksi verkossa, ja siinä on suosituksia internetraskaiden painostajilta, kuten David Heinemeier Hansson, Basecampin perustaja, Jimmy Wales, Wikipedian perustaja ja Derek Sivers, perustaja CD Baby.

Opi Ruby Neo Ruby Koansin kanssa ei ole aloittelijoille. Jos sinulla on kuitenkin vahva käsitys Rubysta ja olet valmis työskentelemään tullakseen asiantuntijaksi Rubyn ohjelmoijaksi, Ruby Koans on sinua varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map