Windows-isäntä poistettiin: Opas oppaan saamiseen oikealle ASP- ja .NET-sivustoille vuonna 2020

Vertaa Windows-hosting-palvelua

Ylläpito Microsoft .NET-kehyksen avulla on suositumpaa kuin koskaan. Mutta vain suhteellisen harvat isännät tarjoavat sen käyttämiseen tarvittavan Windows-palvelimen isäntä.


Windows-majoitusta on saatavana kaikissa muodoissa ja koossa – jaetuista perustileistä yritystason pilveihin ja omistettuihin suunnitelmiin. Suurin haaste on kuitenkin löytää Windows-hosting, joka sisältää kaikki muut tarvitsemasi ominaisuudet.

Tutkitaan alla olevia yksityiskohtia, mutta tässä on valintasi viidelle parhaalle Windows-isäntälle:

 1. HostGator
  – Edullinen, monipuolinen jaettu Windows-hosting
 2. Hyvä isä
 3. Nestemäinen verkko
 4. InterServer
 5. Cloudways

Kuinka valitsimme parhaat Windows-isännät?

Kokoimme kaikki Windows-hosting-suunnitelmat yli 1 500 hosting-suunnitelmasta, joita olemme tarkistaneet viimeisen vuosikymmenen aikana. Yhdistämme ne sitten tuhansien asiakasarvosteluidemme kanssa kymmenen parhaan Windows-isäntän määrittämiseksi.

Windows-hosting – mitä sinun on tiedettävä

Windows-pohjainen isännöintiratkaisu voi tarjota merkittäviä etuja niille, jotka käyttävät ASP- ja .NET-skriptejä tai Microsoft Exchangea (edulliseen hintaan). Mutta ennen kuin keskustelemme tästä, poistetaan yksi asia tieltä:

Sinun ei tarvitse Windows-palvelinta vain siksi, että käytät Windows-tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta. Web-hosting on täysin riippumaton omasta kokoonpanostasi kotona tai toimistossa.

vertaa Windows-majoitusta

Linux- tai Windows-käyttöympäristö?

Uuden hosting-suunnitelman valitseminen on monimutkainen prosessi. Erilaisten kapasiteettien ja resurssien allokoinnin lisäksi kohtaat myös erilaisia ​​alustoja: Windows ja Linux.

Molemmista on valittavana erilaisia ​​versioita. Ennen kirjautumista sinun on päätettävä, onko Linux-isäntä oikein vaihtoehto sivustollesi vai onko sinun investoitava Windows-isännöintiin.

Windows vs Linux

Suurin osa edullisista hosting-palveluista tarjotaan Linux-palvelimilla, mutta Linux-asetukset eivät sovellu kaikille.

Jos suunnittelet (tai suunnittelet suunnittelemaan) sivustosi ASP: n ja .NET: n avulla, tarvitset Windows-isäntä sen tukemiseen oikein. Ja Linuxin isännöinnin hylkäämiseen on myös joitain muita hyviä syitä.

Tärkeimmät syyt valita Windows verrattuna Linux-isännöintiin ovat:

 1. Käytät ohjelmointikieltä / tietokantaa, jota Linux ei tue
 2. Et halua halvinta vaihtoehtoa, vaan pidät enemmän hallintaa
 3. Haluat pystyä käyttämään etätyöpöytää palvelimellesi pääsyä varten
 4. Käytät .NET-kehystä
 5. Et pidä cPanelista

Seuraava taulukko tarjoaa nopean erittelyn valitsemastasi isäntäpalvelimista tarpeidesi perusteella. Käsittelen tarkemmin alla.

Mikä isäntäpalvelin on sinulle sopiva?

Jos haluat: Valitse sitten tämä tyyppi isännöinti:
Halvin vaihtoehtoLinux
ASP: n tai .NET: n käyttöWindows
Sharepointin käyttäminenWindows
MS SQL: n tai MS Accessin käyttäminenWindows
PHP: n, CGI: n, Perlin tai Pythonin käyttöLinux
Pleskin käyttäminenLinux / Windows
CPanelin ja WHM: n käyttäminenLinux
Voit käyttää WordPressiä helpostilinux *
Apachen tai tietyn Apache-moduulin käyttäminenLinux

* Windows-isäntä tukee WordPressiä, mutta sitä on helpompi käyttää Linuxissa.

miksi valita Windows-hosting

Milloin valita Windows-isäntä Linuxille

Suurin osa maailman verkkosivustoista ylläpidetään Linux-palvelimilla. Vaikka Linux on suuri yleiskäyttöinen käyttöjärjestelmä, tarvitset Windowsia tiettyihin sovelluksiin ja tekniikoihin.

.NET-kehys

Tarvitset Windows-palvelimen kaikkeen, mikä vaatii .NET-kehyksen. Erityisesti Windows vaaditaan kaikille, jotka on kirjoitettu ASP: ssä (joka tarkoittaa Active Server Pages) tai ASP.NET.

Visual Basic

Tarvitset myös Windows-palvelimen, jos työskentelet Visual Basicin (VB) kanssa.

Windows tarvitaan, jos joudut liittämään kaikki Microsoft-pinon tuotteet, kuten Exchange, tai jos työskentelet SharePointissa. Tämä sisältää sisällön suunnittelun SharePoint Designer -sovelluksessa.

FrontPage tai SQL

On erittäin vaikeaa (ellei mahdotonta) löytää web-isäntä, joka tukee FrontPage-laajennuksia. Microsoft ei enää tue FrontPage-laajennuksia heinäkuusta 2015 alkaen. (Lisätietoja FrontPage-ohjelmasta.)

MS Access ja MS SQL

Jos käytät MS Access -tietokantaa tai jos olet MS SQL Server -käyttäjä, Windows-hosting on oikea palvelu sinulle.

miksi valita linux

Kun Windows-hosting ei toimi

Jos sinun on käytettävä PHP, CGI, Perl tai Python, Linux on parempi valinta, koska se on enemmän monipuolinen.

Ja vaikka WordPress voidaan asentaa Windows-palvelimelle, on paljon viisaampaa käyttää Linuxia, koska käytettävissä on paljon tukea ja dokumentaatiota ongelmien ratkaisemiseksi..

Tarkista tietokannoista isäntäsi ja katso, mitä ne tarjoavat. Linux käyttää yleensä MySQL: tä, kun Windows-palvelimet yleensä käyttävät MS SQL: tä (ja MS Access, jossain määrin).

Jos tiedät, että sinun on SSH tehtävä palvelimellesi, sinun on käytettävä Linux-hosting-palvelua.

ikkunoiden kustannusvertailu

Kuinka Windows-isäntäkustannukset verrataan Linux-isännöintiin?

Jos olet uusi verkkosivustojen kehittäjä, luet ehkä tätä sivua, koska Linux on sinut hieman pelottava. Se kuulostaa vieraalta ja tekniseltä kannalta, ja olet aina käyttänyt Windowsia. Se todennäköisesti tuntuu turvallisemmalta ja tutummalta.

Isännöinnissä ei kuitenkaan todellakaan ole suurta eroa, koska et käytä työpöydän käyttöliittymää, pelkästään ohjauspaneelia.

Mutta yksi iso ero, joka voi vaikuttaa päätökseesi, on hinta.

Windows-isännöinti on yleensä yleensä kalliimpaa vain siksi, että isäntien on ostettava Windows-ohjelmistojen lisenssejä.

Entä jaetut Windows-hosting-hinnat?

Jaetussa isännöinnissä kustannusero on melko pieni Windows- ja Linux-palveluiden välillä. Jos kuitenkin etsit parempaa suorituskykyä, kuten VPS tai oma palvelin, monet isännät (vaikka eivät kaikki) veloittavat huomattavasti enemmän Windows-isäntään.

Joka tapauksessa verrattavan palvelun Linux-isännöinti on harvoin kalliimpaa.

Koska suorituskyky ja kustannukset ovat parempia Linux-isännöinnissä, ainoa selkeä syy pysymiseen Windows-isännöinnissä on ohjelmistovaatimukset, jotka esitettiin edellä.

web-hosting-kuponki

Etsitkö arvokasta Windows-majoitusta?
InterServer tarjoaa erilaisia ​​Windows-suunnitelmia, joissa on rajoittamaton tallennustila, ilmaiset varmuuskopiot ja ilmainen siirto. Lisäksi he tarjoavat “Hintalukutakuu”- se tarkoittaa, että isännöintisi hinta ei koskaan nouse. Tällä hetkellä voit saada erityistä hinnoittelua näihin suunnitelmiin käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Windows isännöi ohjauspaneeleja

Ohjauspaneelit

Isäntäohjauspaneelit vaihtelevat isäntäkohtaisesti, ja suosittelemme pitämään kiinni tiedostasi. Jos osaat käyttää Plesk-ohjelmaa ja pidät sitä tuottavana, huomaat, että monet Windows-koneet tukevat sitä (kuten jotkut Linux-koneet).

Jos kuitenkin pidät cPanelista ja WHM: stä ja haluat pysyä näissä sovelluksissa, sinun on isännöitävä sivustosi Linux-koneella.

Plesk-ohjauspaneeli

Plesk-ohjauspaneeli on erittäin hyvä, ja jotkut pitävät sitä cPanelin ja WHM: n kanssa, vaikka heillä olisi valinnanvara.

Plesk yhdistää sekä sivustojen että palvelimien hallinnan yhdeksi yksinkertaiseksi tuotteeksi, vaikka sinulla olisi oltava kaksi erillistä sisäänkirjautumista (sivustoille cPanel ja palvelimille WHM) hallitaksesi isännöintiäsi.

plesk kojelautaPlesk-kojetaulussa on puhdas käyttöliittymä.

Windows-palvelimilla on Pleskin rinnalla joitain muita ohjauspaneeleja. DirectAdmin on toinen vaihtoehto, jonka saatat nähdä, mutta se ei ole läheskään yhtä yleinen.

Yksi kätevä Windows-isäntäominaisuus on mahdollisuus käyttää Remote Desktop -sovellusta suoraan Mac-tietokoneelta tai PC-palvelimelle. Tämä on yleensä sallittu vain erillisissä palvelinsuunnitelmissa.

Windows hosting edut

Hyödyt ja haitat Windows-isännöinnissä

Kaikkien verkkoisäntöjen avulla voit saada yksinkertaisen verkkosivuston verkossa. Suosittelemme kuitenkin, että valitset Linux-isäntä, ellei sinulla ole erityistä syytä valita Windows. Miksi?

Windows-hosting-ominaisuuksien plussat:

 • On helppo käyttää ja vaatii vähemmän vuorovaikutusta komentorivin kanssa
 • On kiistatta helpompi hallita ja päivittää kuin Linux
 • Tukee jo käsiteltyjä erikoiskomentosarjojen kieliä
 • On yhtä vakaa kuin Linux, jos isäntä hallitsee sitä oikein

Varo kuitenkin Windows-isännöintia, jos:

 • Tarvitsemasi skripti on kirjoitettu PHP: llä
 • Et tiedä tietäsi WordPressin ympärillä. WordPress-tuki Windowsissa saattaa vaatia mukautettuja määrityksiä
 • Haluat halvimman jaetun hosting-palvelun, jonka voit löytää.
 • Haluat pysyä uskollisena tietylle isännöintiyritykselle, joka ei tarjoa Windows-isännöintia
 • Tarvitset Apache tai tietyn Apache-moduulin
 • Haluat joustavuuden mukauttaa palvelinta

Niille, jotka haluavat maksaa vähän enemmän ja harkita hiukan vähemmän, Windows-pohjainen isännöinti tarjoaa vakaan alustan vahvojen Internet-sovellusten ja verkkosivustojen rakentamiseen..

parhaat Windows-isännät

Kolme suosituinta Windows-palvelinta

Etkö ole varma mistä aloittaa hosting-tutkimuksesi? Yllä olevan työkalun avulla on helppoa etsiä kymmeniä koneita erityistarpeidesi perusteella. Tai voit aloittaa tutkimuksen kolmella parhaalla isäntällä, jotka olen valinnut Windows-isäntään.

A2Hosting

A2-hosting tarjoaa sekä Linux- että Windows-järjestelmät kaikille suunnitelmille, mukaan lukien jaettu hosting, VPS-hosting
, ja omistettu palvelinasuunnitelma.

Windows-suunnitelmat ovat melko vähän kalliimpia kuin vastaavat.

A2-hosting

Useimmat suunnitelmat – jopa jaetut palvelut – toimitetaan ilmaisella SSL-sertifikaatilla ja ne käyttävät SSD-tallennustilaa nopeampaan nopeuteen
.

Kaikissa suunnitelmissa on pääsy tavalliseen Plesk-ohjauspaneeliin verkkosivustojen hallintaan.

Hyvä isä

GoDaddy on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää niin paljon rahaa kuin mahdollista.

Ne tarjoavat kolme halpaa jaettua Windows-hosting-suunnitelmaa
.

godaddy-isäntä

Nämä suunnitelmat toimitetaan ilmaisella verkkotunnuksella
ja Microsoft Office Business -sähköpostitili vuodeksi.

Jälleen kerran sinulla on pääsy Plesk-ohjauspaneeliin, jotta voit helposti asentaa suositut CMS: t.

Nestemäinen verkko

Liquid Web on isäntäpalveluntarjoaja, jonka kanssa tarvitset, jos etsit korkeaa suorituskykyä tai parasta mahdollista tukea.

Ne tarjoavat valinnan Windowsin ja Linuxin välillä
palvelimet pilvessä, VPS tai erilliset palvelinasuunnitelmat.

nestemäisten web-Windows-isäntä

Liquid Web tunnetaan parhaiten 24/7/365 “sankarillisesta” tuesta 100%: n käyttöajan takauksella.

Heidän palveluitaan myös hallitaan, mikä tarkoittaa, että palvelimet on varustettu viruksentorjuntaohjelmilla, ja heidän turvallisuusryhmänsä varmistaa, että palvelimet ovat suojattuja.

suositeltavaa lukemista

Suositeltava lukeminen ja lähteet

Paras ASP.NET-hosting

Yhden luukun vertailupiste parhaiden ASP.NET-koneiden löytämiseksi. Vuorovaikutteiset vertailutyökalut auttavat sinua tekemään hyvän valinnan nopeasti.

Käytätkö MS SQL-tietokantaa? Nämä web-palveluntarjoajat ovat paras veto

Useimmat isännät eivät tue MS SQL: tä. Kuinka löydät hyvän isännän? Mitä sinun pitäisi etsiä? Veteraaniohjelmistomme suunnittelijalla on vastaukset.

ASP-hosting: mikä tuotemerkki on paras sivustoosi vuonna 2018?

ASP: n tuen odotetaan jatkuvan myös vuoteen 2020. Opas opastaa säästää aikaa ja auttaa sinua löytämään vankkoja hosting-vaihtoehtoja.

FrontPage-vaihtoehdot

Hyödyllinen tausta, historia ja yksityiskohdat FrontPagessa sekä hyvät vaihtoehdot harkittavana.

IIS 7 -majoitus

Mielenkiintoinen yleiskatsaus IIS 7: n historiasta ja nykyaikaisesta .NET-kehyksestä. Lisäksi tekninen opas isännöintiin. Kirjoittanut erittäin kokenut ohjelmistosuunnittelija.

Muut käyttöjärjestelmien ominaisuudet

 • Linux
 • mac
 • punainen hattu
 • CentOS
 • Debian
 • fedora
 • ubuntu
 • CloudLinux

web-hosting-kuponki

Etsitään oikeaa Windows-isäntää?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 50% heidän Windows-suunnitelmissaan. Käytä tätä erityistä alennusta
linkki saadaksesi kaupan.

Windowsin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miksi Linux-hosting on yleisemmin saatavana?

  Linux on suosittu, koska se on tehokas ja ilmainen. Jotkut suosituimmista skripteistä ja sovelluksista on kehitetty Linuxille, joten ajan myötä siitä on tullut oletusvalinta verkkosivustojen isännöinnissä.

 • Jos Linux on halvempi, miksi ihmiset käyttävät Windowsia?

  Jotkut sivustot vaativat Windows-palvelimen toimimaan oikein. Esimerkiksi, jos joku kehittää verkkosovelluksen .NET-verkossa, hänen on isättävä se Windows-palvelimella.

  Jos aiot käyttää omaa jaettua sähköpostia, kalentereita tai yhteyshenkilöä Microsoft Exchangen kautta, sinun on käytettävä Windows-palvelinta. Yritystarpeistasi riippuen saattaa olla järkevää ajaa kaikkea Windowsin web-hosting-suunnitelmassa.

  Mutta jos olet, että sinulla ei ole erityisvaatimuksia, ei ole mitään syytä valita Windows-hosting-palvelua. Esimerkiksi WordPressin tai Drupalin kaltaiset ohjelmistot toimivat parhaiten Linuxissa.

 • Voinko käyttää Windows-tietokonetta verkkosivuston isännöintiin?

  Joo. Windowsilla on oma palvelinohjelmisto, jota voidaan käyttää verkkosivustojen julkaisemiseen. Voit ostaa Windows-hosting-suunnitelman monille isännöintipalveluntarjoajille, mutta se on vähemmän yleinen kuin Linux-hosting.

 • Millaista majoitusta voin ostaa Windows-palvelimelta?

  Isännästä riippuen on saatavana kaikkia tyyppejä isännöintiä, jaetuista paketeista aina omistettuihin palvelimiin.

 • Minkä Windows-version isännät tarjoavat?

  He kaikki käyttävät Windows Serveriä. Sinun on tarkistettava suunnitelman yksityiskohdat nähdäksesi, mitä Windows Server -versiota he tarjoavat, koska kaikki isännät ovat erilaisia.

 • Voinko käyttää cPanel-versiota Windowsissa?

  CPanel ei ole saatavana Windowsille, joten joudut käyttämään vaihtoehtoista ohjauspaneelia. Monet isännät tarjoavat Pleskin, mutta on myös muita.

 • Pitääkö minun maksaa Windowsista, kun ostan isännöintiä?

  Windows-isäntäpaketin hinta sisältää VPS-palvelimen tai erillisen palvelimen Windows-lisenssin kustannukset. Tämä on yksi syy siihen, miksi Windows-isännöinti on yleensä kalliimpaa kuin Linux-isäntä.

 • Tarvitsenko Windows-isäntä, jos käytän Windowsia omalla tietokoneellani?

  Ei. Voit käyttää mitä tahansa haluttua hosting-suunnitelmaa, mikäli se tukee skriptejä tai sovelluksia, joita haluat käyttää verkkosivustosi luomiseen. Oman tietokoneesi käyttöjärjestelmässä ei ole merkitystä.

 • Mikä on Windowsin oletusverkkopalvelin?

  Microsoftilla on oma web-palvelin, IIS, joka toimii Windows Server -käyttöjärjestelmässä.

 • Suorittaako Apache Web Server Windows-käyttöjärjestelmä?

  Joo. Apache Web Server on saatavana Windowsille, vaikka se on vähemmän yleinen kuin IIS.

 • Miksi kehittäjät käyttävät .NET-kehystä?

  .NET -sovelluksen avulla voit kirjoittaa verkkosovelluksia useilla ohjelmointikielillä, joita yleensä käytetään työpöytä- ja sulautetuissa ympäristöissä, kuten C ++. Lisäksi .NET: n yleinen kieliaika mahdollistaa ohjelman kirjoittamisen useilla kielillä.

 • Voinko lähettää tiedostoja Linux- tai Mac-tietokoneeltani Windows-palvelimelle?

  Joo. Jos tarvitset vain perustiedostonsiirtoa (käyttämällä FTP: tä tai sen muunnosta), voit lähettää tiedostoja Windowsiin ilman ongelmia. Tarvitset kuitenkin Windows-tietokoneen, jotta voit hyödyntää Windows-isäntätiliäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Et voi esimerkiksi kehittää .NET-sovelluksia Linux-tietokoneessa.

 • Onko muita tekniikoita, jotka ovat yksinomaan Windowsille?

  Microsoft Silverlight voidaan ottaa käyttöön vain Windowsissa. Se ei ole niin suosittu kuin koskaan, mutta jos sinun on käytettävä sitä, sinun on valittava sitä tukeva isäntäpaketti.

 • Voinko käyttää etätyöpöytää Windows Serverin hallintaan?

  Jos sinulla on VPS tai erillinen palvelin, jossa on Windows, voit yleensä muodostaa yhteyden siihen etätyöpöydällä, aivan kuten sinulla olisi yhteys tavalliseen Windows-tietokoneeseen.

  Jos sinulla on jaettu hosting-tili Windowsissa, et voi käyttää Remote Desktop -sovellusta.

 • Mitkä ovat vaihtoehdot Windows-palvelimelle?

  Jos et halua käyttää Windowsia verkkosivustosi isännöintiin, sinun on todennäköisesti kirjauduttava Linux-hosting-pakettiin. Jakeluja on erilaisia ​​(Red Hat, Ubuntu, CentOS jne.), Mutta sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia tästä, ellei sinulla ole edistyneitä vaatimuksia.

  On mahdollista ostaa Mac-verkkosivustojen isännöinti, vaikka se on hyvin harvinaista. Yritykset, jotka tarjoavat Mac-ystävällistä hosting-palvelua, tarjoavat yleensä Linux-hosting-palveluita Mac-ystävällisellä tuella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map