Suorita mikä tahansa sovellus missä tahansa Docker Hosting -palvelun avulla. Me löydämme sinulle parhaimman vuonna 2020

Vertaa Docker-hosting-palvelua

Web-kehittäjät käyttävät Dockeria luomaan yksittäisiä säilöjä sovelluksilleen, jotka toimivat sitten omissa eristetyissä ympäristöissä. Kaikki isännät eivät kuitenkaan pysty vastaamaan Docker-isännöinnin haasteeseen, joten sinun on valittava huolellisesti.


Docker vaatii yleensä VPS: ää ja omistettuja palvelimia. Se voi toimia jaetussa isännöinnissä, mutta menettää suurimman osan eduistaan. On myös hyödyllistä valita isäntä, joka sisältää Dockerin suunnitelmillaan. Tämän lisäksi tarvitset palvelimen, joka on riittävän tehokas käyttämään Dockeria projektin kaikissa mahdollisuuksissa.

Keskustelemme alla olevista yksityiskohtaisimmista parhaista Docker-majoittajaista, mutta jos haluat vain tietää parhaat, tässä ne ovat:

 1. A2-hosting
  – Huippuluokan palvelimet, joissa on vaiheittainen Docker-asennusohje
 2. LiquidWeb
 3. InterServer
 4. DigitalOcean
 5. FastComet

Kuinka valitsimme parhaat docker-isännät?

Olemme käyneet läpi satojen parhaiden web-hosting-yritysten läpi ja löytäneet sellaisia, jotka tarjoavat tehokkaan VPS: n ja omistetun isännöinnin, kun Docker on joko asennettu tai helppo asentaa.

Rajoimme edelleen valintaa integroimalla tuhansia asiantuntija- ja asiakasarviomme 10 parhaan Docker-isännän löytämiseksi.

Vertaamalla Docker-hosting-palvelua

Telakka-isäntä

Mitä opit

Yksinkertaisesti sanottuna opetan teille ylä- ja alamäkiä sekä yleisiä hyviä tietämyksiä Docker-hosting-toiminnasta. Sen lisäksi, että pystyt valitsemaan suosituimmat isännät Dockeria ajatellen, opit myös tästä suositusta sovellusten kehittäminen ja käyttöönotto-työkalu.

Konttien sovellusten käyttöönoton ymmärtäminen on hyödyllinen toiminto, joka on selvää. Docker toimii Linuxilla, jota käsittelen tarkemmin, kun saamme lisätietoja.

Johdatus Dockeriin

Telakka on työkalu, jota käytetään konttien luomiseen, joiden avulla kehittäjät voivat pakata ja lähettää kaikki tarvitsemansa kappaleet tee sovellus sujuvaksi. Säiliö tarkoittaa, että heidän ei tarvitse huolehtia siitä, että tietokoneen asetukset, joita käytetään sovelluksen käyttöönottoon, aiheuttavat ristiriitoja.

Epäilemättä suurin avoimen lähdekoodin konttiprojekti Docker johtaa maksua tehokkaampaan verkkomaailmaan. Tukemalla kaikkea versionhallintajärjestelmistä Minecraft-palvelimiin, säilytys on jo pitkään järkyttänyt sovelluskehitysmaailmaa.

Älä virtuaalikoneet tee samaa asiaa?

Päivät, jolloin käsittelimme tilaa vieviä, resursseja vieviä virtuaalikoneita vain kourallisen pienten sovellusten suorittamiseksi, on ohi. Nyt nämä sovellukset toimivat pienessä, suljetussa ympäristössä. Tämä on vapaa ohjelmistokonflikteista täydellinen ratkaisu sovelluskehittäjille, jotka tarvitsevat vakaita testausalueita – mutta Dockerin käyttö on loputonta.

Mikä on säilytys?

Säilyttäminen on jotain keskitiettä luonnollisten tietokoneympäristöjen sotkujen ja jäykästi segmentoitujen virtuaalikoneiden välillä.

Kontti säilytystermeissä

Telakkakontit

Docker-verkkosivusto on täynnä yksityiskohtia sen säilytysominaisuuksista.

Lähetykseen on täydellinen analogia. Toisaalta on jättiläinen rahtilaiva, jossa jokainen pieni kappale lastia pakataan ruumaan ja kaikki voi iskeä kaikkeen muuhun ja kaikki on lastattava käsin ja purettava käsin.

Toisaalta on suuri joukko yksittäisiä veneitä, yksi vene jokaiselle lastin kappaleelle. Paras ratkaisu on näiden kahden välillä: vaihdettavat, itsenäiset säilytys- ja lähetysyksiköt, jotka voivat olla lastataan helposti moniin erityyppisiin kuljetuksiin, jättiläisestä rahtialuksesta rautatielle.

Kuinka ohjelmistosäiliöt toimivat

Ohjelmistosäiliössä on kopio ensisijaisesta sovelluksesta, samoin kuin kaikki riippuvuudet – kirjastot, kielet, kehykset ja kaikki muu. säilytysjärjestelmä tarjoaa sovellusliittymiä käyttöjärjestelmälle siten, että yhden koneen säilön ja käyttöjärjestelmän välinen rajapinta on sama kuin toisen koneen niiden välinen rajapinta.

Tämä tarkoittaa, että sovellus, joka toimii kontinä paikallisessa kehityskoneessa, voi olla ottaa helposti käyttöön toiselle palvelimelle yksinkertaisesti copyin

Jos valitset säiliön tai virtuaalikoneen?

Telakka-ominaisuudet

Telakka-ominaisuudet

Kontit ja virtuaalikoneet ovat monimutkaisia. Jos työskentelet sovellusten kanssa tai kehität niitä, et ehkä ole varma, minkä valitset. Tämä opas koskee kaikkia näitä aiheita, joten lue eteenpäin selvitä, onko Docker oikein uusimpaan projektiisi.

Docker on suhteellisen uusi säilytystekniikka. Sen avulla verkkosovellusten kehittäjät ja järjestelmänvalvojat voivat ottaa sovelluksia käyttöön verkkopalvelimissa eristettyjen virtuaalisten säilöjen sisällä, jotka tarjoavat kaikki tarvittavat riippuvuudet ja käyttöjärjestelmän abstraktiokerroksen..

OminaisuuskonttiVirtuaalikone
Antaa laitteiden eristää sovelluksetJooJoo
Yleiskustannuksetmatalakorkeampi
Kyky rajoittaa resurssien saatavuutta?Jooei yleensä
Helppokäyttöisyysnewbie sopivamonimutkainen
Vaatii samaa käyttöjärjestelmää kaikille tiedostoilleJooei

Kuinka saada Docker

Kuinka saada Docker

Docker-säilö voidaan asentaa monella eri tavalla. Voit asentaa sen Linux-, Windows 10-, Azure- ja muihin järjestelmiin. Vagrantin “Docker Proviser” tai sudo apt-get voi myös asentaa sen, jos käytät näitä ohjelmia. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Docker Machine antaa sinun suorittaa Dockerin sekä pilvialustoilla että vanhemmissa Macin ja Windowsin versioissa.

Docker-kotisivu

Mitä ominaisuuksia Docker tarjoaa??

Yksi tärkeimmistä asioista on löytää hyvää Docker-isännöintiä, joka tukee alustaa. Haluat sen joko esiasennetun tai kyky mennä sisään ja ladata ohjelmia itse. Ei ole mitään hyötyä löytää loistava isäntä, vain ymmärtää, ettei Docker Enginea voida asentaa.

Kuinka saat Docker-kuvan?

Kun sinulla on isäntä ja asennat Docker Engine, haluat käyttää Docker Hubia tai vastaavaa arkistoa löytääksesi Docker-kuvan. Kuvan esimerkki on säilö, joten yksi kuva voi luoda useita säilöjä – tarvittava resurssi tätä alustaa käytettäessä.

Löydät kaiken Ubuntu-säilöstä, myyjien, kuten Red Hat, kuvia tai monipuolisen Nginx-kuvan kaikille verkkopalvelintarpeillesi. Jos hallitset ohjelmoinnin, työskentelet näiden tiedostojen ja komennot eivät saisi olla ongelma.

Ympäristöongelman ratkaiseminen

Mikään sovellus ei ole saari. Jokainen ohjelmistosovellus riippuu riippuvuuksista itsensä ulkopuolella – nykyaikaisia ​​ohjelmistoja rakennettaessa käytetään kehyksiä, kirjastoja, laajennuksia, verkkopalvelimia, tietokantoja. Nämä puolestaan ​​luottavat muihin kirjastoihin ja riippuvat tietyistä ympäristöasetuksista ja kokoonpanot.

Välttää komplikaatioita

Jokainen sovellus tai riippuvuus voi luottaa tiettyyn versioon tai luoda ristiriitoja, jos niitä käytetään yhdessä muiden ohjelmistojen kanssa. Lyhyesti sanottuna – monimutkainen ohjelmistojen ekosysteemi tyypillisessä tietokoneessa, joka käyttää monia erilaiset sovellukset voivat aiheuttaa odottamattomia ongelmia.

Esimerkiksi – saatat huomata, että sovelluksessa on joitain virheitä käytettäessä yhtä tiettyä verkkopalvelimen versiota, mutta se on hyvä toisessa. Voit jäljittää näiden virheiden lähteen (jota et välttämättä löydä tai korjata), tai voit valita käyttämään vain toimivan version.

Useita sovelluksia samalla palvelimella

Docker VM -opas

Dockerillä on yksityiskohtainen dokumentaatio useiden palveluiden asettamisesta konttiin.

Entä jos käytät kahta sovellusta samalla palvelimella, joilla jokaisella on samanlainen ongelma, mutta eri versioilla web-palvelinohjelmistosta? Tai jotain muuta riippuvuutta siitä.

Sanomalla, että jos suoritat useita sovelluksia samalla palvelimella, jos jokin sovellus siirtyy toiselle palvelimelle, sinulla on vielä työtä. Tämä olisi uudelleenohjauksen tai käänteisen välityspalvelun muoto.

Ohjelmistokonflikti

Tyypillisiä ratkaisuja ohjelmistokonflikteihin

Jokaisessa tietokonejärjestelmässä on ainutlaatuinen ympäristö. Laitteiden, laiteohjelmistojen, käyttöjärjestelmien (mukaan lukien erityinen jakelu ja versio), asennettujen kielten, erityisesti kunkin asennetun laajennuksen erityinen versio, DLL, kirjasto, laajennus, kokoonpanovaihtoehdot yhdistelmä. Nämä yhdessä näennäisesti liittymättömien sovellusten kanssa edistävät tätä ainutlaatuista ympäristöä.

Ratkaisuja suorituskykyongelmiin

Kun sovellus on saavuttanut riittävän monimutkaisuuden, näillä ympäristöominaisuuksilla voi alkaa olla vaikutus suorituskykyyn.

Tässä ovat 5 tavanomaisimmista ratkaisuista käsitellä tätä ongelmaa:

 1. Kirjoita parempia ohjelmistoja
 2. Luo ja ylläpidä päällekkäisiä ympäristöjä
 3. Erota sovellukset
 4. Käytä virtuaalikoneita
 5. Laaja tutkimus

Mutta miten nämä ratkaisut toimivat käytännössä? Katsotaanpa hieman syvemmälle.

Kirjoita parempi ohjelmisto

Tämä tuntuu jaloilta suuntaan – yritetään kirjoittaa täydellinen ohjelmistokoodi, joka jotenkin ei ole ristiriidassa tai törmää muihin ohjelmistoihin. Ohjelmisto, joka ei luota ulkopuolisiin riippuvuuksiin, ja on taaksepäin yhteensopiva asioiden vanhempien versioiden kanssa. Ongelmana on, että tämä on todella mahdotonta tosielämässä.

Ylläpidä päällekkäisiä ympäristöjä

Yleensä siellä on tuotantoympäristö ja sitten testi- ja / tai kehityspalvelin, joka kloonataan tuotannosta.

Uusia versioita kokeillaan ei-julkisessa ympäristössä ennen niiden käyttöönottoa tuotantoon. Olettaen, että ympäristö ovat todella identtiset, tämä antaa ainakin kehittäjille mahdollisuuden nähdä, onko ongelmia.

Erota sovellukset erilaisiin (virtuaalisiin) koneisiin

Jos yrityksellä on useita web-sovelluksia, ne toimivat usein jokaisella omalla koneellaan (oikealla tai virtuaalisella) minimoida tai poistaa ristiriitaisten tarpeiden ongelma – kaksi sovellusta, jotka tarvitsevat esimerkiksi saman version eri versiot.

Virtuaalikoneet kehitykseen

Docker-virtuaalikoneet

Docker-kone ja VM-opas.

Useimmat kehittäjät työskentelevät paikallisesti kannettavissa tietokoneissa tai pöytätietokoneissa. Koska tämä ympäristö on täynnä sovelluksia ja useita versioita asioista (johtuen koko säiliöstä – siirtämällä sitä kuin kuljetuskonttia veneestä telakalle) tarvitsematta huolehtia ympäristökonfiguraation yksityiskohdista tai riippuvuuksien asentamisesta.

Saman kirjaston eri versiot

Useat saman koneen sisältämät sovellukset käyttävät samojen kirjastojen eri versioita tai niillä voi olla muita ristiriitaiset riippuvuudet. Se on kunnossa, koska ne ovat erillään toisistaan.

Tämä lopulta käyttää enemmän tallennustilaa (koska joudutaan olemaan useita kopioita joistakin asioista samassa koneessa). Jopa niin, tämä on vähäiset kustannukset verrattuna hyötyihin.

Asioita, jotka on harkittava Dockerista

Docker-isäntä – asioita tietää

Docker on yksi johtavista säilytystekniikoista. Se on avoimen lähdekoodin versio ja sitä voidaan käyttää missä tahansa Linux-ympäristössä modernilla ytimellä. Toisin sanoen kaikki mitä tarvitset on isäntä, joka antaa sinulle tarvittavat alueet ohjelman käynnistämiseksi. Toisin sanoen suurin osa VPS: stä ja erillisistä palvelimista (jos et ole varma, kysy!).

Ennen kuin tarkastelemme joitain vaihtoehtoja, tehdään yhteenveto muutamasta Dockerin käytön edut isännöintisuunnitelmassa:

 • Yksinkertaisuus ja kokoonpano helposti
 • Lyhentynyt käyttöönottoaika
 • Turvallisuus ja eristäminen
 • Monipilvinen alusta
 • Säästää kustannuksia

Sillä välin puhun teille muutamista vaihtoehdoista, joihin on syytä syventää tarkemmin.

Jaettu hosting Dockerille

Jos kyse on jaetusta isännöinnistä, asiat saattavat olla hieman monimutkaisempia. Joidenkin jaettujen palvelimien mukana Telakka esiasennettu tai osana a yhden napsautuksen asennus. Mutta tämä näyttää olevan harvinaista, joten sinun on ehkä parempi päivittää VPS: ään, jos haluat käyttää kontteja.

Linux-koneet Dockerille

Paitsi, että sinun tulee keskittyä yksinkertaisesti löytämään loistava Linux-isäntä, joka sopii projektisi tarpeisiin. Kehittäjäystävällisyys (ilmeisesti) ja a kohtuullisen vähän resursseja edulliseen hintaan ovat täydellisen Docker-isännän yleisiä ominaisuuksia.

Telakka on siirtymässä virtuaalikonemaailmaan

Docker on menestynyt hyvin itselleen luomalla käytännössä mini virtuaalikoneen. Ennen säiliöitä joutit ehkä odottamaan virtuaalikoneen käynnistymistä. Virtuaalikoneiden käyttäminen vaatii paljon resursseja, mikä nostaa isännöintimaksujasi.

Ja älä unohda yrittää kehittää sovellusta käsitellessäsi erilaisia ​​virheitä, vaikka pienimmätkin erot ohjelmistossa voivat aiheuttaa. Virtuaalikoneet heikensivät tätä asiaa, mutta niiden paino palvelimilla aiheuttaa vielä enemmän ongelmia.

Ovatko kontit tulevaisuus??

Mutta se on kaikki menneisyyttä. Virtuaalikoneet ovat tietysti edelleen arvokkaita työkaluja, mutta niitä ei enää tarvitse soveltaa tilanteisiin, joissa ne eivät kuulu. Docker on paljon enemmän sopiva työkalu käytettäväksi.

Vaikka innokas yhteisöllä onkin omat ongelmansa, se on tehnyt parhaansa minimoidakseen ne tarjota entistä enemmän toimintoja ohjelmaan, joka on jo niin monipuolinen. Laajennukset voivat suorittaa alueen kuvan- / säilöhallinnasta tilavuuslaajennuksiin verkon ja yhteyksien välillä.

Vaihtoehdot Dockerille

Jos jopa silloin Docker ei tunnu oikealta, siellä on muita vaihtoehtoja. Vagrant, ohjelmisto, joka toimii monien virtuaalikoneiden kanssa, voi käyttää Windows-ympäristöä Macissa tai Linuxissa. Vaikka yksikään ei ole aivan yhtä suosittu, Docker-vaihtoehtoja on kaikkialla.

Valitaan sitten kontti, virtuaalikone tai ehkä jopa molemmat, tarvitset tehokkaan Linux-palvelimen isännöidä sitä – sellaista, jolla on paljon vaihtoehtoja ja vielä enemmän kehittäjätyökaluja, joiden kanssa työskennellä.

Docker plussat ja miinukset

Kontit VS-virtuaalikoneet: Kuka voittaa?

Vaikka Docker toimii moitteettomasti monissa sovelluksissa, virtualisointiohjelmistot, kuten VirtualBox VM, kilpailevat sen kanssa monesta näkökulmasta. Vaikka kontit täyttävät monia samoja markkinarakoja, ne tekevät joitain asioita, joita virtuaalikone ei voi, ja päinvastoin. Lyhyesti sanottuna, jos joudut ajamaan monia sovelluksia ja käyttöjärjestelmiä, kiinni aika kunnioitetusta VM: stä on parasta.

Plussat

 • Mahdollistaa sovellusten kehittämisen ja testaamisen hallitussa ympäristössä
 • Nopeampi ja kevyempi kuin VM: t mailin päässä
 • Usein helpompi asentaa kuin täysin virtuaalinen ympäristö
 • Palvelin voi isännöidä enemmän telakointikuvia kuin virtuaalikoneita, vähentää ylimääräisten palvelimien työmäärää ja kustannuksia
 • Yhteisön tuki; omistautuneet kooderit ovat laatineet ohjelmia, jotka käsittelevät kysymyksiä verkostoitumisen vaikeuksista aina käyttöjärjestelmän rajoitettuun tukeen saakka.

Haittoja

 • Vaikka niiden käyttö on yleensä helpompaa kuin VM: ien, niiden käyttö voi silti olla vaikeaa
 • Ei hienoa ajaa useita sovelluksia (käytä virtuaalikonetta)
 • Rajoitettu tuki muille kuin Linux-sovelluksille
 • Vaikeus käyttää eri käyttöjärjestelmien säilöjä yhdessä palvelimessa
 • VM: t läsnä vähemmän turvallisuuskysymyksiä koska ne ovat eristyneempiä

Paras isäntä Dockerille

3 suosituinta isäntää Dockerille

Mikä isäntä on oikea valinta, jos haluat käyttää, Docker? Kuten aina, se riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Yllä olevan työkalun avulla voit suodattaa isännät erityistarpeiden mukaan. Olemme kuitenkin valinneet, jos kaikki vaihtoehdot hukkuvat sinua kolme isäntiä, jotka mielestämme ovat paras veto kun käytät Dockeria.

DigitalOcean

DigitalOcealin isäntä

DigitalOcean on suosittu isäntä, mutta onko se oikein Dockerille? Kaivataan syvemmälle.

Suuri voittaja on melko selvä: DigitalOcean tarjoaa saumattomasti pilvimahdollisuuksia, jotka säästävät kehittäjille vaivaa. Käytä yksinkertaista sovellusliittymää, luo uusi palvelin sekunneissa, ja skaalaa resursseja aina kun tarvitset niitä.

DigitalOcean tarjoaa paitsi laajoja ohjeita säilön asettamisesta ja hallinnasta, myös Docker itse tarjoaa oman oppaan. Se on selvää nämä kaksi toimivat saumattomasti yhdessä, ja DigitalOceenen palveluiden kohtuuhintaisuus ja tyylikkyys tekevät siitä parhaan ehdokkaan.

LiquidWeb

LiquidWeb-hosting

LiquidWeb voi olla oikea isäntä Docker-käyttöiseen projektiisi.

LiquidWeb onkin paljon kalliimpaa, mutta se kannattaa myös katsoa. Tämä isäntä toimii pääasiassa pilvessä, mutta sillä on monia vaihtoehtoja pilvivPS: stä fyysiseen erilliseen palvelimeen.

Laaja Docker-dokumentaatio on saatavana myös täältä. Hyödyllisellä tuellaan ja tehokkailla palvelimillaan LiquidWeb tekee loistavan valinnan ne, jotka tarvitsevat maksimitehoa.

Atlantic.Net

Atlantic.net-hosting

Atlantic.net on hyvä vaihtoehto ylläpitää Dockeria.

Viimeisin on Atlantic.net, ammattimainen isäntä, joka on tehty erityisesti suurille yrityksille. Mutta jos et ole osa suurta yritystä, älä ole epätoivoinen – tämän isännän skaalautuva julkinen pilvipalvelu on riittävän edullinen.

Voit valita tietyistä palvelimen optimoinneista (tallennustila, muisti ja tietokone), mikä on erittäin hieno. Atlantic.netillä on luotettava, tarpeeton infrastruktuuri yhdessä tietoinen tuki ja tehokas sovellusliittymä. Luotettavalle ja ammattimaiselle isäntälle, jolla on uusin tekniikka, Atlantic.Net on tie eteenpäin.

Paras online-JavaScript-työkalu löytyy osoitteesta HTML-CSS-JS.com: skriptin korjaus, kompressori, huijausarkki tai vain blogin lukeminen.

Muut ominaisuudet teknologioissa

 • CGI-käyttö
 • podcast
 • SAAS
 • ownCloud
 • PaaS
 • OpenStack
 • ajax
 • kiemura
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMPPU
 • memcached

Kuka on paras Docker-isännöintiin?

Mielestämme A2-hosting on paras valinta Dockerille.

  A2-hosting-logo

  262 arvostelua

  Käy A2-hosting-palvelussa nyt

  tai lue perusteellinen arvostelu

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map