SSH Access Hosting: Tarvitsetko SSH Access isäntäsi kanssa? Katso nämä isännät nyt.

Vertaa SSH Access Hosting -palvelua

SSH-käytön avulla voit suorittaa komentoriviympäristön Web-palvelimella turvallisesti salauksen avulla. Kaikkia isäntiä ei kuitenkaan ole luotu tasavertaisiksi tätä tehtävää varten. Tässä katsauksessa selitämme SSH-käyttöoikeudet ja kerromme sinulle, mitä Web-isännästä kannattaa etsiä.


SSH-käyttö sisältyy useimpiin jaettuihin ja yksityisiin isännöintisuunnitelmiin, jotta palvelimen suojattu käyttöoikeus tiedostonsiirtoon sallitaan. Eri isännät kuitenkin käyttävät SSH: ta eri tavoin, joten on tärkeää saada selville yksityiskohdat mahdollisen palveluntarjoajan suojatusta pääsystä.

Lue tarkempi erittely kustakin isäntästä, mutta tällä välin tässä on pikaesitys parhaista 5 SSH Access -isäntästä:

 1. SiteGround
  – Erinomainen asiakastuki, hinnat jokaiselle budjetille, tehokkaat palvelimet
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme parhaat SSH-pääsyn isännät?

Olemme analysoineet yli 1 500 isännöintisuunnitelmaa yli 380 isäntäyritykseltä. Valitsimme suunnitelmat, jotka täyttävät kaikki SSH Access -sivuston ylläpidon tekniset vaatimukset. Sitten valitsimme isännät, jotka tarjoavat erinomaisen käytettävyyden, vastausajan ja erinomaisen asiakastuen.

Lopuksi kammisimme valtavan riippumattomien asiakasarvostelujen tietokantamme avulla SSH Access -sovelluksen kymmenen parhaan joukon tunnistamiseksi.

Mitä opit

Jos olet sivuston omistaja, olet todennäköisesti huolissasi turvallisuudesta.

Tässä artikkelissa opit, kuinka SSH voi auttaa pitämään verkkoyrityksen turvassa. Tarkastelemme SSH: n roolia isännöinnissä. Opit mitä etsiä SSH Access -palvelusta.

Lisäksi jaan suosituimpia suosituksiani web-koneille, jotka tukevat SSH-käyttöä.

mikä on ssh

Mikä on SSH-käyttö?

Jos joudut pääsemään usein etäjärjestelmiin suojaamattomien verkkojen kautta, haluat todennäköisesti löytää isäntä, joka tukee Secure Shell (SSH) -protokollaa..

SSH on verkkojen salausprotokolla, joka on luotu suojatuille yhteyksille suojaamattomissa verkoissa ja aloittamaan tekstipohjaiset kuoriistunnot etäkoneissa.

Kuinka SSH-salaus toimii

Sen avulla käyttäjä voi suorittaa komentoja etätietokoneilla turvallisesti, käyttämällä suojattua kanavaa suojaamattoman verkon kautta. Pohjimmiltaan tästä on kyse – protokolla mahdollistaa suojatun kanavan epävarman verkon kautta.

Se käyttää julkisen avaimen salausta, mutta myös manuaalisia avaimia voidaan käyttää. Protokolla perustuu yhteen yksityiseen avaimeen ja yhteen tai useampaan julkiseen avaimeen, joita käytetään palvelimella ja asiakkaassa.

Olet ehkä kuullut termit julkinen ja yksityinen avain puhuttaessa Bitcoinista.

Oletko uusi salaus- ja julkisten avainten käsitteissä? Tämä video tarjoaa yksinkertaisen ja kiehtovan yleiskatsauksen.

SSH: n alkuperä

Suomalainen opiskelija kehitti SSH: n vuonna 1995 tietoturvaloukkauksen seurauksena.

SSH kehitettiin alun perin Linuxille ja muille Unix-pohjaisille ympäristöille, mutta se toimii myös muilla alustoilla.

Milloin sinun pitäisi käyttää SSH: ta?

SSH: ta käytetään yleensä sisäänkirjautumiseen ja sisäänkirjautumiseen kommunikoida etäkoneiden kanssa. Puhtaan kuoretoiminnon lisäksi SSH antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää:

 • tunnelointi
 • X11-liitännät
 • TCP-portin edelleenlähetys
 • Turvallinen tiedostojen siirrot
 • Suojattu kopio (SCP) pöytäkirjat
 • SSH-tiedostonsiirto (SFTP) pöytäkirjat.

SSH: ta käytetään yleisesti kirjautumaan etäpalvelimiin, suorita palvelinkomennot tai Todenna virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) käyttäjät.

Kuka voi hyötyä SSH: sta?

SSH: sta voi olla hyötyä monista erilaisista markkinarakoista, koska sitä voidaan käyttää rajoittamaan etäyhteys palvelimille tai tarjota käyttäjille salattu, erittäin turvallista selaamista välityspalvelimen kautta.

SSH voi täydentää tai korvata Telnet, rsh, rlogin ja muut standardit etäisäntäroolissa. Sitä voidaan käyttää myös perustamiseen Kirjautuminen “salasanaton” etäpalvelimille ja mahdollistamaan turvalliset tiedostojen siirrot.

Kuinka SSH parantaa tietoturvaa

mennessä käyttämällä julkisen / yksityisen avaimen kirjautumisia, on mahdollista poistaa salasanojen tarve syrjäisillä sivustoilla, koska hyökkääjät tulevat olemaan ei voi esiintyä sinussa ilman yksityistä avainta, jota ei voida laskea, koska mahdollinen permutaatio on valtava määrä.

SSH on myös tulossa yhä tärkeämpi pilvipalveluissa, koska se auttaa ratkaisemaan useita hajautettuihin pilvialustoihin liittyviä turvallisuuskysymyksiä.

”Oletko tosissasi verkon turvallisuudesta? Tarkista sitten SSH, Secure Shell, joka tarjoaa avainpohjaisen todennuksen ja läpinäkyvän salauksen verkkoyhteyksillesi. Se on luotettava, vankka ja kohtuullisen helppo käyttää, ja sekä ilmaiset että kaupalliset toteutukset ovat laajalti saatavissa useimpiin käyttöjärjestelmiin. ”

– julkaisusta SSH, The Secure Shell: The Definitive Guide, 2. painos: Daniel Barrett, Richard Silverman, Robert Byrnes

SSH: Mitä sinun tarvitsee tietää: Versiot, käyttöjärjestelmät, portit ja muut

Tässä on tekninen pikakäynnistysopas siihen, mitä tarvitset saadaksesi käyttöösi SSH: n.

SSH-versiot: Kumpaa käyttää?

SSH: n ensimmäiset versiot ovat nyt vanhentuneita eivätkä tarjoa paljon turvallisuutta.

Heidän haavoittuvuutensa paljastettiin ja korjautuivat, mikä johti uudet, turvallisemmat versiot.

Versiot 1.x – 2.x ovat alttiita hyökkäyksille, eikä niitä ole enää käytetty laajalti.

Uusimpia SSH-versioita pidetään turvallisina ja SSH-2: sta on tulossa alan standardi.

Missä käyttöjärjestelmissä SSH voi ajaa?

SSH on alun perin suunniteltu Linuxille, mutta se on saatavana useimmissa käyttöjärjestelmissä mukaan lukien:

 • Applen OS X
 • OpenBSD
 • FreeBSD
 • NetBSD
 • Solaris
 • OpenVMS
 • Suurin osa GNU / Linux-jakeluista.

Microsoft-alustat eivät tarjoa SSH-tukea oletuksena, mutta tukea voidaan lisätä kolmannen osapuolen ohjelmistojen kautta.

Mitä satamaa SSH käyttää?

TCP-portti 22 on osoitettu SSH-palvelimien käyttöön. Se on, jos haluat parantaa tietoturvaa mahdollista muuttaa oletusporttia epästandardiin porttiin.

Porttien vaihtaminen merkitsee hiukan säästämistä, mutta tarjoaa myös lisäominaisuuksia turvallisuus hämärtymän kautta.

Parhaat käytännöt SSH: n kanssa

Ei yksinkertaisesti ole mitään tapaa tehdä palvelimesta 100% turvallista riippumatta siitä, mitä teet, mutta käyttämällä uusimmat SSH-standardit ja hienosti epästandardit kokoonpanot pitäisi auttaa parantamaan turvallisuutta ja vähentämään hyökkäysvektoreiden määrää.

SSH-hosting-näkökohdat

Secure Shell Hosting (SSH) -näkökohdat

Koska Secure Shell -käyttö on melko suosittua Linux-palvelimissa, useimmat isännät yleensä tarjoavat sitä ja hinnoittelu on kilpailukykyistä.

SSH-pääsytuki voidaan niputtaa erilaisilla LAMP-isäntäpaketeilla, jolloin voit hankkia sen melkein tyhjäksi tai kirjaimellisesti mitään.

SSH-käyttö hosting-tyypin mukaan

Tässä on nopea katsaus mihin tyypilliset hosting-yritykset tarjoavat SSH-pääsyn. Tarkastelen tarkemmin taulukon alla.

Isäntäsuunnitelman tyyppiSSH-saatavuus?
YhteisetYleensä tarjotaan oletuksena
VPSTarjoaa oletuksena, mukaan lukien pääkäyttöoikeudet
omistettuTarjoaa oletuksena, mukaan lukien pääkäyttöoikeudet
jälleenmyyjätVoi vaatia alkuperäistä käyttöönottomaksua
Windows-isäntäTarvitsee WinSCP, PuTTY ja manuaaliset asetukset IP-osoitteellesi ja SSH-portillesi

SSH- ja Linux-hosting-suunnitelmat

Suurimmat isännät tarjoavat yleensä SSH-pääsyn oletuksena, sekä yhteisillä että omistautuneilla suunnitelmilla.

Jälleenmyyjiä voidaan joutua maksamaan kertaluonteinen SSH-käyttöönottomaksu vasta aktivoiduille tileille.

Dedikoidut palvelimet ja VPS-asiakkaat saavat yleensä SSH-pääkäyttöoikeus, antaa heille enemmän vapautta.

SSH- ja Windows-hosting-suunnitelmat

Sikäli kuin Microsoft-ympäristöissä menee, prosessi voisi olla vähän hankalampi. SSH: n käyttämiseksi Windowsissa on käytettävä WinSCP: tä, PuTTY: tä tai vastaavaa ratkaisua määritä IP-osoitteesi manuaalisesti ja SSH-portti.

Kymmeniä SSH-asiakkaita ja palvelimia on saatavana joko ilmaiset tai kaupalliset palvelut, joten sinun kannattaa tehdä tutkimusta ennen kuin valitset sinulle sopivan.

PROTIP: Monet kehittäjät vaativat Microsoftin kehitystyökaluja, kuten .NETTO, mutta samalla he tarvitsevat SSH: ta. Alkuperäisestä tuesta puuttuu, useimmat isännät tarjoavat SSH-toimintoja Microsoft-pakettiensa kanssa, joten ei ole mitään hätää – sinun pitäisi pystyä löytämään suunnitelma, joka täyttää vaatimuksesi suhteellisen helposti.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon SSH-isännöinnistä?
InMotion Hosting tarjoaa SSH-pääsyn ja erinomaisen teknisen tuen kaikille suunnitelmilleen. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
säästää jopa 50% suunnitelmistaan.

kuinka käyttää ssh: tä

Kuinka käyttää SSH-pääsyä

Kuoren käyttöoikeuden saaminen isäntällesi riippuu isäntätilistäsi. Kaikissa isäntityylissä ei tueta SSH-pääsyä. kuitenkin, useimmat aloittelijat tarjoavat SSH-pääsyn, ellet ole hyvin erikoistuneella suunnitelmalla, kuten omistettu WordPress.

Tässä on vaiheet, jotka sinun on suoritettava, jos haluat määrittää SSH-käytön:

 1. Jos käytät SSH-ystävällistä aloittelija-isäntä, sinun on tehtävä Ota SSH-yhteys käyttöön tililläsi. Tyypillisesti tämä tapahtuu kautta cPanelisi.
 2. Kun olet ottanut SSH: n käyttöön, voit käyttää palvelinta etäyhteyden kautta SSH-asiakas.
 3. Käytät yhteyden todentamiseksi SSH-avain.
 4. Voit yksinkertaisesti käyttää salattu salasana kirjaudu sisään, mutta tämä menetelmä ei ole yhtä turvallinen kuin avaintunnistus.
 5. Avaintunnistuksella sinulla on molemmat a julkinen avain ja yksityinen avain. Tarvitset tämän näppäinparin yhteyden vahvistamiseksi. Julkinen avain voidaan jakaa vapaasti, mutta yksityistä avainta käytetään yhteyden tarkistamiseen, ja se on pidettävä turvassa.

Vakiintuneet palveluntarjoajat, kuten InMotion Hosting, tarjoavat tyypillisesti helposti noudatettavia ohjeita palvelimelle kirjautumiseen SSH: n avulla. Nämä ohjeet voivat olla videomuodossa tai saatavana tekstinä isännän tietokannan kautta.

SSH-asiakkaat

Tarvitset pääsyn isäntään etäyhteyden kautta SSH: n kautta SSH-asiakas. On ilmaisia ​​asiakkaita, kuten Terminal, jotka olet jo voinut asentaa tietokoneellesi.

Voit käyttää myös kolmannen osapuolen ohjelmistoja:

SSH-asiakasKuvausKäyttöjärjestelmä
KittiSuosittu avoimen lähdekoodin asiakas, joka on samanlainen kuin Terminal.Voi muodostaa yhteyden Unix-palvelimiin
WinSCPWindowsin avoimen lähdekoodin asiakas, joka varmistaa yhteyden paikallisen ja etätietokoneen välillä.Windows
FuguMacOS-graafinen käyttöliittymä, joka on samanlainen kuin FTP, mutta tarjoaa salauksen.Mac käyttöjärjestelmä
Tera Term ProAvoimen lähdekoodin emulaattori.Windows-käyttäjille
BitviseNopea, kevyt ja turvallinen SSH-asiakas.Windows-käyttäjille

Tarvitseeko paljon ohjelmointikokemusta SSH-hosting-palvelun hyödyntämiseen?

Lyhyt vastaus: ei enempää kuin mitä tarvitset pääsyä hosting-ympäristöön kautta ei-SSH-yhteys.

Secure Shell Hosting (SSH) auttaa salatut tiedot, jotka lähetetään kahden suojaamattoman yhteyden kautta estää tietorikkomukset tiedonsiirron aikana.

Sinua saatetaan joutua kirjautumaan FTP: n kautta tietyillä asetuksilla, ohjelmointitietoa ei vaadita yhteyden muodostamiseen etäpalvelimeen SSH: n kautta.

Kuinka SSH voi tehdä elämästäsi helpompaa

SSH: n tehokkaaseen käyttöön sinun ei todellakaan tarvitse olla kokeneempaa ohjelmoinnin suhteen kuin mitä olisit käyttäessäsi suojaamatonta yhteyttä.

Itse asiassa, koska SSH käyttää julkisia ja yksityisiä avaintunnuksia, tarvitaan etäpalvelimen salasanat voidaan poistaa kokonaan.

SSH-yhteys voi tosiasiassa helpottaa yhteyden muodostamista etäpalvelimeen, kun se on määritetty oikein.

parhaat ssh-isännät

Omat valintani parasta SSH-majoitusta varten

Tässä on ohjeet, jotka auttavat sinua tarkentamaan hakupalveluntarjoajasi hakua kolme suosittua isäntää.

InMotion-hosting

Jos olet juuri aloittamassa SSH-isännöinnin kanssa, kannattaa ehkä harkita InMotionia.

Tällä hetkellä SSH-pääsyä tarjotaan sen jaetuille, omistautuneille ja VPS-isäntäpaketeille
.

Logitech-ssh

InMotion SSH -ohje

Ei vain sen isäntäpaketit kilpailukykyinen, mutta se on erittäin suorituskykyinen isäntä ja sillä on tähtien tukitiimi.

Jos sinulla on vaikeuksia SSH-yhteyden määrittämisessä, tämä tuki on ehdottomasti hyödyllinen.

Bluehost

Bluehost on toinen vankka SSH-aloittelijaystävällinen isäntä.

Nyt SSH-käyttö ei ole käytettävissä heti, sinun on otettava SSH käyttöön tililläsi.

Onneksi tämä prosessi on helppo ja voidaan ottaa käyttöön cPanelista.

bluehost-ssh

Kuinka löytää SSH Bluehost cPanelista

SSH-käyttöoikeus on saatavana jaetuille, omistautuneille, VPS- ja jälleenmyyjä-isäntäpaketeille
.

GreenGeeks

Jos hinta ei ole suurin huolenaihe ja et halua kuluttaa vähän enemmän tukea ympäristöä, harkitse sitten GreenGeeksin hosting-suunnitelmien kokeilemista
.

greengeeks-ssh

GreenGeeksin SSH-ohjeet

He tarjoavat tällä hetkellä SSH-pääsy kaikille palvelimilleen, mutta sen sijaan, että määrität sen itse, sinun tarvitsee vain asettaa tukipyyntö.

Tämä voi auttaa yksinkertaista asennusprosessia koska GreenGeeks-tiimi hoitaa asennuksen puolestasi.

SSH: n turvallisuusedut

SSH käyttää julkisen avaimen salaustekniikkaa antamaan sinulle a turvallinen tapa käyttää kauko-ohjausta isäntätilisi. Sen lisäksi, että SSH tarjoaa sinulle perustehtäviä, kuten lokitiedostojen reaaliaikaisen seurannan, ohjelmistojen asentamisen ja jopa MySQL-tietokantojen luomisen, SSH tarjoaa sinulle suojaus seuraavaa vastaan:

 1. DNS -huijaus joka voi ohjata liikennettä alkuperäisestä lähteestä
 2. data manipulointi verkkojen ja reitittimien määrä tukiasemia pitkin
 3. Tiedonsiirron snooping tai salakuuntelu yhteydelläsi
 4. Laiton IP-reititys joka voi saada koneesi ajattelemaan linkittyvänsä toiseen määränpäähän
 5. IP-osoite -huijaus mikä tekee haitallisesta tietokoneesta turvallisen.

SSH-pääsyn käyttö voi parantaa verkkosivustosi turvallisuutta

SSH-yhteyden ottaminen käyttöön ja käyttö hosting-suunnitelmassasi voi parantaa turvallisuutta verkkosivustosi tiedoista. Sitä ei ole vaikea käyttää, mutta sanomalla sen, että se ei välttämättä ole tarpeen kaikkien tarpeisiin.

Koska se on yleensä ilmainen, ei ole haittaa kokeilla sitä, pidätkö siitä.

Muut ominaisuudet palvelimen hallinnassa

 • Käyttölokit
 • tiedosto
 • Video
 • Anonyymi FTP
 • Cron Jobs
 • FTP

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö vakavaa majoitusta SSH-yhteydellä?
Liquid Web tarjoaa korkean suorituskyvyn isäntä ja upea tekninen tuki. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 50% heidän VPS-suunnitelmistaan. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

SSH Access Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on SSH?

  SSH tarkoittaa ”suojattua kuorta”. Se on protokolla, jonka avulla käyttäjillä voi olla salattu komentoriviliittymä (tai ”kuori”)..

 • Mikä on julkisen avaimen salaustekniikka?

  Julkisen avaimen salaus on luokka salausprotokollia, jotka vaativat kaksi erillistä avainta henkilön tai tietokoneen digitaalisen henkilöllisyyden todentamiseksi.

  Tämä tarkoittaa, että kun salaa tietoja lähettääksesi toiselle käyttäjälle tai tietokoneelle, käytät yksityistä avainta, joka on tiedossa vain tietokoneellesi.

  Tämän jälkeen lähetät salatut tiedot toiseen tietokoneeseen yhdessä julkisen avaimen kanssa. Kohdetietokone käyttää antamasi julkista avainta yhdessä oman yksityisen avaimen kanssa tietojen salaamiseen.

 • Onko SSH oma?

  Ei. SSH Communications Securityn perustaja Tatu Ylönen kehitti ensimmäisen version SSH: sta ilmaisohjelmana.

  Vaikka myöhemmät SSH Communications Securityn kehittämät versiot tulivat omistusoikeudellisemmiksi, OpenSSH kehitti myös alkuperäisen SSH: n pohjalta.

  Myös muut avoimen lähdekoodin toteutukset kehittyivät, ja SSH-2-protokollastandardit perustettiin myöhemmin. Nämä SSH-versiot ovat edelleen avoimen lähdekoodin tuotteita, ja OpenSSH on nyt maailman suosituin SSH-toteutus.

 • Saanko saman suojan myös kolmannen osapuolen ohjelmaa käytettäessä?

  Joo. Saatavilla olevat kolmannen osapuolen sovellukset käyttävät samoja protokollia kuin muut SSH-sovellukset, mukaan lukien suosituin OpenSSH.

  Kolmansien osapuolien ohjelmat, kuten PuTTY, käyttävät toista avaintiedostomuotoa, mutta käytettävissä on työkaluja niiden kääntämiseksi yleisempaan OpenSSH-muotoon, jos tämä aiheuttaa ongelmia.

 • Voidaanko SSH: ta käyttää tiedostojen siirtoon?

  Joo. Itse asiassa useita tiedostojensiirtoprotokollia on kehitetty käyttämällä SSH: ta, mukaan lukien Secure Copy (SCP), rsync ja SSH File Transfer Protocol (SFTP)..

 • Millaisia ​​tietoja voidaan suojata Secure Shell -sovelluksella?

  Vaikka Secure Shellin ensisijainen käyttö on kirjautua sisään etäkoneisiin ja lähettää komentoja tietokoneverkkojen kautta, sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisen tiedon siirtämiseen.

  Koska se on protokolla, sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten sovellusten tai jopa muun protokollan kehittämiseen.

  Esimerkiksi SSH-tiedostonsiirtoprotokolla rakennettiin FTP: lle tarjoamaan paljon korkeampi tietoturvataso tiedostojen lataamisessa ja lataamisessa palvelimelta.

 • Tukevatko kaikki selaimet Secure Shell -sovellusta?

  Kaikki nykyaikaiset selaimet tukevat Secure Shelliä. Miljoonat verkkosivustot käyttävät SSH: ta ympäri maailmaa, ja siitä on tullut standardi turvaominaisuus.

  Ellei sinulla ole aikaisempaa Netscape Navigator -versiota, sinulla ei pitäisi olla ongelmia käyttää SSH: ta käyttäviä sivustoja.

 • Onko SSH avoimen lähdekoodin protokolla?

  Protokolla itsessään on. SSH-2-protokolla on avoimen lähdekoodin.

  SSH-2: n toteutukset kuitenkin vaihtelevat. SSH Communications Security tarjoaa SSH: n version, joka sisältää omistamia komponentteja, joten suurin osa siitä ei ole avointa lähdekoodia.

  SSH: sta on olemassa useita avoimen lähdekoodin versioita, joista tunnetuin on OpenSSH.

 • Ovatko avoimen lähdekoodin SSH-asiakkaat vähemmän turvallisia?

  Ei. Koodi ei ole se, joka tarjoaa turvallisuuden. Julkisten ja yksityisten avainten käyttö takaa turvallisuuden. Suojatun Shell-asiakkaan lähdekoodin käyttöoikeus ei anna varkaille mahdollisuutta tulkita yksityistä avainta.

 • Onko muita julkisen avaimen salausprotokollia saatavana??

  On olemassa useita muita julkisen avaimen salausprotokollia, joista jotkut tarjoavat vaihtoehtoja SSH: lle.

  Yksi suosituimmista julkisen avaimen salausprotokollisista on Secure Socket Layer (SSL), jota käytetään laajalti tietojen suojaamiseen ja aitouden todentamiseen tietokoneverkoissa. SSL tunnetaan parhaiten turvallisen verkkoliikenteen tarjoamisesta, joka voidaan varmistaa selaimesi osoitepalkin lukkopiirillä.

  Melko hyvää yksityisyyttä (PGP) käytetään yleisesti sähköpostiviestien sisältämien tietojen allekirjoittamiseen, salaamiseen ja salauksen purkamiseen. Muita esimerkkejä ovat S / MIME, ZRTP, SILC ja jopa bitcoin.

 • Mistä voin saada tukea SSH: lle?

  Tukipalvelu tarjotaan tyypillisesti käyttämällesi toteutukselle. Esimerkiksi OpenSSH tarjoaa useita UKK-ohjeita ja käsikirjoja yhteisötuen lisäksi postituslistalla.

  SSH Communications Security tarjoaa useita teknisen tuen tasoja, useimmat maksua vastaan. Ensimmäisen pysähdyksen tulisi olla isäntäsi. Ota selvää, onko heillä saatavilla tukea, ja tarkista, mitä toteutusta he tarjoavat.

 • Onko Secure Shell saatavana mobiilialustoilla?

  Joo. On olemassa useita ohjelmia, jotka tuovat SSH-protokollia mobiililaitteille, mukaan lukien pTerm iOS: lle ja ConnectBot Androidille.

  Jos haluat vain käyttää SSH-suojattua palvelinta matkapuhelimella, sinun ei tarvitse huolehtia tämänkaltaisista sovelluksista. Selaimessa ei pitäisi olla mitään ongelmia yhteydenpidossa SSH-palvelimen kanssa.

 • Kuinka voin asentaa SSH-asiakasohjelman?

  Yksi on todennäköisesti jo toimitettu isännöintisuunnitelmasi kautta. Jos ei, tai jos haluat käyttää toista SSH-asiakasohjelmaa, voit yleensä ladata kopion heidän verkkosivustoltaan.

  Jos päätät asentaa SSH: n manuaalisesti, tarkista isäntäsi ja varmista, että se on yhteensopiva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map