Shoutcast-isännöinti verrattuna: Tiedämme, että haluat hyvän äänihuollon. Löysimme sen.

Vertaa SHOUTcast-hosting-palvelua

SHOUTcast on patentoitu ohjelmistoalusta, jonka avulla voit luoda oman radioaseman ja lähettää verkossa. Tarvitset verkkopalvelimen, joka pystyy tarjoamaan riittävän kaistanleveyden reaaliaikaisen Internet-radion lähettämiseen.


Jaettu hosting ei ole riittävä. Sen sijaan etsi VPS- tai laatupilvisuunnitelmia nopeilla palvelimilla ja SSD-levyillä (solid-state-asemat). Harkitse myös yleisösi kokoa. Paras SHOUTcast-hosting-suunnitelma voi skaalautua aseman kasvaessa.

Tässä on nopea tilannekuva parhaista 5 isäntästä SHOUTcast-isännöintiin:

 1. BlueHost
  – Paljon median suoratoisto-ominaisuuksia & tuki
 2. A2-hosting
 3. LiquidWeb
 4. Interserver
 5. WebFaction

Kuinka valitsimme parhaat shootcast-isännät?

Tarkistetusta 1 500 isännöintisuunnitelmasta valittiin suunnitelmiin, jotka tarjoavat riittävästi kaistanleveyttä suoratoistoa varten, korkea käytettävyys ja vakaa verkkotuki.

SHOUTcast-suosituimpien hosting-palveluiden määrittämiseksi tarkistimme tämän luettelon todellisten SHOUTcast-asiakkaiden aitojen arvostelujen tietokantaan.

SHOUTcast-hosting

huutaa isännöinti

Mitä opit

Oletko koskaan haaveillut omasta radioasemastasi? Voit tehdä sen tänään Internetissä. SHOUTcast auttaa määrittelemään tämän ilmiön.

Tässä artikkelissa opit, mitä SHOUTcast voi tehdä sinulle tai tuotemerkillesi. Opit, mitä voit ja mitä ei voi käyttää SHOUTcast-verkkopalvelussa.

Minä myös jaa suositukseni myös SHOUTcast-isännille.

mikä on huutaa

Mikä on SHOUTcast?

Internet-radiolähetys on nykyään suositumpaa kuin koskaan. Valtavasti kuuluisat suoratoistot, kuten Radio Paradise, Pandora Internet Radio ja Last.fm, kuvaavat tätä tosiasiaa. Niiden avulla käyttäjät voivat löytää uusia taiteilijoita, tutkia erilaisia ​​genrejä tai vain kuunnella vanhoja suosikkeja.

SHOUTcast-radiossa on kaikki tämä ja enemmän.

Miksi SHOUTcast?

“Johtava äänen suoratoistossa [77] 71 radioaseman kanssa, joka käyttää tekniikkaamme.” – SHOUTcast

Mikä erottaa sen muista Internet-radioasemaratkaisuista, kuten Icecast, on se keskittyä käyttäjiin ja sen korkeaan saavutettavuuteen.

Toisin kuin useimpien Internet-radioasemien asemat, melkein kaikki SHOUTcast-asemat ja -ohjelmat suoratoistetaan suorana lähetyksenä sen sijaan, että henkilö tai tietokone jonottaisi niiden lähettämistä etukäteen..

huutaa kotisivu

Luo oma asema

Tärkeintä on kuka tahansa ja jokainen voi luoda oman verkkoradioaseman yksinkertaisesti lataamalla SHOUTcast-ohjelmiston ja lähetystyökalut. Ne ovat kuitenkin vain paljaita luita sujuvan aseman luomiseen.

Mitä tuotteita SHOUTcast tarjoaa?

Aloittaessasi saatat huomata, että eri SHOUTcast-vaihtoehdot ovat hämmentäviä. Tässä on tuotteita ja työkaluja saatavilla sinulle (vaikka et ehkä lopulta käytä joitain niistä):

Tuote
Kuvaus
SHOUTcast.comOnline-radioasemien hakemisto
SHOUTcast-palvelin (DNAS)Sinun ja muiden lähetystoiminnan harjoittajien käyttämä palvelin
SHOUTcast DSPWinampin laajennus, joka koodaa äänen ja lähettää sen SHOUTcast-palvelimille
SHOUTcast ilmainen suoratoisto ja tuottoMarkkinointi- ja ansaintatyökalu, jonka avulla voit ansaita voittoja kuuntelutilaisuutesi perusteella
SHOUTcast-sovellusliittymäKäyttöliittymä kehittäjille, jotka haluavat integroida tuotteitaan SHOUTcast-ohjelmaan

shoutcast-isännöintivaihtoehdot

SHOUTcast-isännöintivaihtoehdot

Isännöintipalveluntarjoajat, kuten VosCast, ShoutCheap ja Server Room, tarjoavat kattavia hosting-suunnitelmia, jotka käyttävät monia ominaisuuksia ja palveluita parantaaksesi SHOUTcast-suoratoistoasemaasi.

SHOUTcast-hosting-palvelun edut

Tässä on vain muutama esimerkkejä erilaisista eduista saat, jos valitset ylläpitosuunnitelman SHOUTcast-verkkoisäntästä:

 • Arvokasta tilastoa
 • Esikirjoitetut koodit ja komentosarjat
 • Mahdollisuus suoratoistaa useisiin laitteisiin
 • Ohjauspaneelin käyttö
 • 24/7 tuki

Jo omistamasi hosting-suunnitelman käyttäminen

Tietenkin, monissa tilanteissa on mahdollista myös suorittaa SHOUTcast nykyisellä web-hosting-suunnitelmassasi, jos et ole tällä hetkellä markkinoilla vaihtamaan tai et halua käsitellä vaivaa.

Monet harrastajat valitsevat tämän lähestymistavan joko käyttämällä uudelleen jo olemassa olevaa suunnitelmaa tai rakentamalla DIY-verkkopalvelimia pienille SHOUTcast-asemille. Tämä lähestymistapa on järkevä pienille yrityksille tai yksityishenkilöille.

Siihen sisältyy vähän hölynpölyä, mutta taas kerran antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata vanhaa laitteistoa uudelleen tai käytä lepotilapalvelimen kapasiteettia.

Kotelon alla: SHOUTcast-tekniset hosting-tekijät

Tässä on mitä sinun on tiedettävä tekniset vaatimukset saadaksesi oikean isännöinnin streaming-projektillesi.

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Laitteiden suhteen SHOUTcast ei aseta paljon kuormaa palvelimelle.

Se on erittäin skaalautuva äänen suoratoistoratkaisu ja et tarvitse kalliita huippuluokan prosessoreita tai erittäin nopeaa tallennustilaa.

SHOUTcast DNAS Server ja Transcoder ovat saatavana useissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien:

 • Windows 2000: n, XP: n, Vistan, Windows 7: n 32-bittiset ja 64-bittiset versiot.
 • Linuxia tuetaan myös 32- ja 64-bittisissä makuissa.
 • BSD 8.x- ja Mac OS X -tuet ovat myös mukana.

SHOUTcast-versiot

SHOUTcast V1 ja SHOUTcast V2 ovat molemmat edelleen käytössä, mutta eri versioilla on hyvin samanlaiset vaatimukset.

Suurin ero on uuden Stream ID: n ja uuden Ultravox 2.1 -protokollan käyttö SHOUTcast V2: ssa.

Ei ole suurta mysteeriä: SHOUTcast on ilmainen, samoin useimmat lisäosat ja moduulit saatat joutua antamaan Internet-radioasemallesi lisäyksen.

huutaa kaistanleveyden skaalautuvuus

SHOUTcast-hosting vaatii kaistanleveyden ja skaalautuvuuden

Se, että voit käyttää halvinta vaihtoehtoa SHOUTcastille, ei tarkoita, että sinun pitäisi, varsinkin jos välität kuuntelijoiden kokemuksista.

Halpa isännöinti SHOUTcastille?

Joten jos vaatimukset ovat niin alhaiset, miksi vaivautua ylläpitämään suunnitelmia, jotka on suunniteltu erityisesti SHOUTcastille?

Lyhyt vastaus on, koska kaistanleveys on tärkeä ja useimmiten se on rajoittava tekijä pienille toimijoille. Kriittiset tekijät ovat kaistanleveys, käyttöaste, ja verkon tuki.

Kuinka monta kuuntelijaa SHOUTcast Stationillasi on?

Halvimmat palvelinsuunnittelusuunnitelmat, joiden hinta on yleensä 10 dollaria etelässä kuukaudessa, voivat tukea rajoitettua määrää kuuntelijoita. Tarkka lukumäärä riippuu bittinopeudesta, mutta katsot yleensä muutamia kymmeniä kuuntelijoita. Keskimääräinen 25 dollarin suunnitelma tukee jopa sata kuuntelijaa.

Jos haluat rajaton määrä kuuntelijoita, sinä voisit päästä eroon 50 dollarin suunnitelmasta, mutta pienellä bittinopeudella – on todennäköisempää, että pääset kolminumeroiseen alueeseen, jos etsit suuren kaistanleveyden (tai jopa rajoittamattoman kaistanleveyden) suunnitelmaa yli 1 Tt liikennettä.

Voinko suunnitella oman hosting-suunnitelman SHOUTcastille?

Useat verkkoisäntäkoneet ovat alkaneet tarjota räätälöityjä SHOUTcast-suunnitelmia, joiden avulla asiakas voi valita erilaisia ​​parametreja ja luoda räätälöidyn SHOUTcast-isäntäpaketin radioasemalle..

Tämä lähestymistapa on järkevä riippuen kiinnostavasta markkinaraosta.

Laitteisto- ja kaistanleveysvaatimukset voivat olla huomattavasti erilaisia riippuen siitä, millaista videon tai äänen suoratoistolähetystä aiot isännöidä (erilaiset bittinopeudet, alueelliset huiput tai globaali kattavuus, puheradio, 24/7 musiikki jne.)

Omistetut SHOUTcast-palvelimet

Omistetut suunnitelmat ovat paras valinta kunnianhimoisille käyttäjille. Ne alkavat yleensä rajoitetulla liikenteellä ja peruslaitteistolla, mutta käyttäjät voivat mukauttaa ja kirsikkata päivityksiä, joita he todennäköisesti tarvitsevat.

Suunnittelemattomat omistetut suunnitelmat

Mittaamattomat suunnitelmat tarjoavat yleensä 100 Mbps: n yhteyden. Nämä suunnitelmat sisältävät myös RAID- tai SSD-tallennuksen yhdessä nelinytimiset Xeonit ja vähintään 8 Gt RAM-muistia.

Mitä lisäosia tarvitsen SHOUTcast Station -sovellukseen?

Muista kuitenkin, että monet verkkoisäntäkoneet vaativat myös sinua ostamaan ohjauspaneelin ja lisenssin, maksamaan palvelimen asianmukaisesta hallinnasta jne..

Listahintojen vertailu ei riitä – sinun on kaivettava hieman syvemmälle, jotta palvelimen isännöintisuunnitelmia voidaan vertailla tarkasti, koska nämä kustannukset voivat koota nopeasti.

parhaat shoutcast-isännät

Kolme parasta SHOUTcast-palveluntarjoajaa

Jos olet päättänyt, että et tarvitse SHOUTcast-isännöintiä, jota tarjoaa niche-web-isäntä (sanoisitko esimerkiksi sen, että haluat tehdä muita asioita sivustollasi paitsi äänen tai videon suoratoiston), tai jos haluat tietää, onko sinun nykyinen verkkoisäntä tukee SHOUTcast-suoratoistoa, älä etsi enää.

Olemme jo tehneet joukon suosituksia yllä parhaista SHOUTcast-palvelimien palveluntarjoajista.

Jos et kuitenkaan ole varma, mikä niistä on todella paras tarpeitasi varten, tutustu suosikkeihimme 3 parhainta:

Bluehost

bluehost huusiBluehostin kotisivu

Aloitetaan Bluehost, paras valinta SHOUTcast-isännöintiin. Tunnettu nimi web-hosting-tilassa ja synonyymi suorituskyvylle ja tuelle. Bluehost on loistava valinta melko kaikille.

Tässä on joitain syitä miksi:

 1. Bluehost on täynnä video- ja äänentoisto-ominaisuuksia ja -tukea.
 2. Kun maailmanluokan tekniikka antaa virran palvelimilleen, sinun ei tarvitse huolehtia käytettävyysongelmista Internet-radioaseman suoratoiston aikana..
 3. Tämä on paras vaihtoehto, jos haluat VPS: n tai erillisen palvelimen isännöinnin, joka antaa sinun hallita kokoonpanoa ja mielenrauhaa suorituskyvyn suhteen..

HostWinds

isäntätuuli huusiHostWindsin kotisivu

HostWinds on toinen hieno valinta SHOUTcast-isännöintiin, koska suunnitelmat ovat saatavilla käyttäjille, jotka erityisesti haluavat suoratoistaa ääntä ja videota verkkosivustoltaan. HostWinds SHOUTcast-hosting sisältää:

 1. Upea palvelimen käyttöaikatakuu
 2. Helppo asennus
 3. Luotettava tekninen tuki
 4. Edullinen hinnoitteluvaihtoehdot
 5. Apua mainonnassa ja markkinoinnissa

Nämä suunnitelmat olisivat ihanteellisia, jos Internet-radioasema tai podcastisi on aivan uusi ja haluat aikaa (ja tilaa) palvelimen lopulta skaalaamiseksi liikenteen kasvun huomioon ottamiseksi.

A2-hosting

a2 isäntä shoutcastA2-hosting-kotisivu

Lopuksi suosittelemme myös A2-hosting-palvelua, joka on yksi parhaista suoratoisto-ääni- / video-hosting-palveluistamme. Tähän on hyvä syy, koska kuten HostWinds, A2 Hostingilla on suunnitelmia omistettu SHOUTcast-isännöinnille. Jos turvallisuus, kaistanleveys, ja helppokäyttöisyys ovat streaming-audiosivustosi prioriteetti, niin tämä olisi hieno web-hosting-vaihtoehto, jota kannattaa harkita.

Bonuksena, koska nämä suunnitelmat kuuluvat hallittujen palvelimien isäntäluokkaan, sinun ei tarvitse huolehtia palvelimen konfiguroinnista, päivitysten hallinnasta tai muiden suorituskyvyn seurantatehtävien hoitamisesta, jotka ovat usein mukana perinteisessä VPS: ssä ja omistettujen palvelimien isännöinnissä..

Mitä etsiä SHOUTcast-hosting-palvelusta

Kaiken kaikkiaan tässä on mitä aiot etsiä Jos haluat ylläpitää korkean suorituskyvyn ääni- tai video-suoratoistosivustoa:

 1. VPS tai omistettu palvelin
 2. 99,9% tai korkeampi käyttöaikatakuu
 3. Äänen ja videon suoratoisto-ominaisuudet
 4. CDN tai muut suorituskykyä parantavat lisäosat
 5. Joustavat tai rajoittamattomat kaistanleveysvaihtoehdot
 6. Luotettava, tekninen tuki ympäri vuorokauden

Niche-ohjelmiston muut ominaisuudet

 • tähtimerkki
 • redmine
 • LimeSurvey
 • SharePoint

SHOUTcast usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on SHOUTcast?

  SHOUTcast on sovellus, jonka avulla kuka tahansa voi suoratoistaa ääntä Internetissä. Sitä käytetään yleisesti Internet-radioasemien luomiseen.

 • Onko SHOUTcast avoin lähdekoodi?

  Ei. SHOUTcast on patentoitu ohjelmisto ja käyttää joitain patentoituja tietomuotoja.

 • Kuinka SHOUTcast toimii??

  SHOUTcast on asennettu palvelimelle.

  Se vastaanottaa äänilähteen, kuten tulon audiosovelluksesta. SHOUTcast muuntaa lähteestä tulevan äänidatan suoratoistoäänimuotoon, jota kuka tahansa Internet-yhteyden käyttänyt voi käyttää.

  Kuka tahansa, joka haluaa kuunnella, avaa URL-osoitteen yhteensopivassa ohjelmisto-asiakasohjelmassa, kuten mediasoittimessa.

 • Voinko käyttää SHOUTcastia jaetun isännöintisuunnitelman kanssa?

  Jaettu hosting ei normaalisti tue SHOUTcastia pääasiassa käyttämänsä kaistanleveyden vuoksi.

 • Voinko käyttää SHOUTcastia VPS-isännöintisuunnitelmassa?

  Joo. Tarkista, mitkä kaistanleveysrajoitukset ovat, ja jos niiden ylittämisestä on maksua.

 • Millaista ohjelmistoa tarvitaan SHOUTcast-äänivirtojen kuuntelemiseen?

  Suurin osa mp3-soittimista ja palveluista voi toistaa SHOUTcast-äänivirtoja, mukaan lukien Winamp, iTunes ja Windows Media Player. VLC Player on poistanut SHOUTcast-protokollan tuen käyttöoikeuskysymysten vuoksi.

 • Onko SHOUTcast ilmainen?

  SHOUTcastista on ilmainen versio. Se ei sisällä kaupallistamisominaisuuksia, analysointia tai tukea. Ohjelmiston premium-versiot tarjoavat osan tai kaikki nämä ominaisuudet ja mahdollistavat myös CDN-levyjen käytön.

 • Voinko lähettää lähetyksiä kotitietokoneeltani?

  Joo. Voit määrittää SHOUTcast-suoratoistopalvelimen Web-hosting-tilillesi ja sitten muodostaa yhteyden siihen omalla tietokoneellasi olevalla SHOUTcast-sovelluksella. Vaikka voit ohittaa palvelimen ja lähettää suoraan, tätä ei suositella.

 • Mitkä ovat SHOUTcastin web-hosting-vaatimukset?

  Voit suorittaa SHOUTcastin Linux-, Mac- tai Windows-web-isännöinnissä, mikäli suunnitelmasi tukee sitä.

 • Voinko käyttää SHOUTcastia videon suoratoistoon?

  Joo. SHOUTcast tukee videon suoratoistoa.

 • Mitä eroa on SHOUTcast v1: n ja SHOUTcast v2: n välillä??

  Nykyaikaiset selaimet eivät tue SHOUTcast v1: tä, koska se käyttää epästandardeja portteja, jotka ovat vanhentuneet. SHOUTcast v2 on täysin tuettu, ja se lisää myös API-tukea.

 • Kuinka paljon kaistanleveyttä tarvitsen SHOUTcast-äänen suoratoistoon?

  Rajaa ei ole asetettu, koska se riippuu bittinopeudesta, joka vaihtelee sen mukaan, lähetätkö ääntä vai puhetta. Se riippuu myös siitä, kuinka monta käyttäjää kuuntelee.

 • Tarvitsenko erillisen palvelimen SHOUTcastille?

  Jos aiot lähettää korkealaatuista ääntä tai rakentaa suurta yleisöä, oma palvelin on hyvä idea. Se tarjoaa tilaa kasvaa, ja antaa samalla täyden hallinnan ohjelmistosta. Kuten VPS-palvelin, tarkista kaistanleveysrajoitukset huolellisesti.

 • Voinko käyttää SHOUTcast-ohjelmaa aseman johtamiseen iTunes Radiossa?

  Joo. Voit lähettää SHOUTcast-pohjaisen Internet-radioaseman iTunesiin. Asema on hyväksyttävä, ennen kuin se tulee hakemistoon.

 • Mitkä ovat vaihtoehdot SHOUTcastille?

  Tutustu Icecast v2: een tai käytä tilauspalvelua, joka tarjoaa täydellisen isännöidyn radioalustan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map