Rajoittamaton isännöinti: Markkinan suurimpien “rajattomien” pelaajien etuja ja yllättäviä rajoituksia

Contents

Vertaa rajoittamatonta hosting-palvelua

Jos olet ajatellut maksaa enemmän saadaksesi isäntösuunnitelman, jolla on ”rajaton” tallennustila ja kaistaleveys, keskeytä hetkeksi ja lue tämän aiheemme viesti. Kerromme sinulle, mitä “rajaton” tarkoittaa käytännössä, ja suosittelemme isäntiä, jotka tulevat mahdollisimman lähelle lupausta.


Rajoittamaton isännöintisuunnitelma väittää tarjoavan levytilaa ja kaistanleveyttä ilman loppua. Koska suurin osa verkkosivustojen omistajista ei todellakaan käytä paljon resursseja, tällaiset rajattomat suunnitelmat voivat usein olla suuria, koska sinun ei tarvitse huolehtia rajojen saavuttamisesta. Mutta viime kädessä on rajoja – ja se on hyvä asia!

Myöhemmin tässä viestissä annamme yksityiskohtaisia ​​tietoja suosituksistamme, mutta tässä on vilpillinen viisi parasta isäntää rajoittamattomaan isännöintiin:

 1. SiteGround
  – Monipuolinen isännöintivalintamme mittaamaton kaistanleveys ja erinomainen tuki
 2. A2-hosting
 3. InMotion-hosting
 4. HostPapa
 5. HostGator

Kuinka valitsimme parhaat majoittajat rajoittamattomalle isännöinnille?

Yli 1500 isännöintisuunnitelman asiantuntija-arvosteluista valittiin ne, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. Sitten valitsimme isännät, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, korkean käyttöajan ja reagoivan asiakaspalvelun.

Lopuksi kysyimme oikeilta käyttäjiltä. Käyttämällä tuhansien riippumattomien asiakkaiden arvostelujen tietokantaamme olemme löytäneet kymmenen parasta isäntää rajattomasti isännöitäväksi.

Mikä on rajoittamaton tila & Kaistanleveys?

Rajoittamaton hosting on termi, jota massat ovat kiinnittäneet. Hyvin harvat ihmiset todella tietävät, mikä konepellin alla on, kun hän suosittelee sitä ystävilleen tai kollegoilleen. Tässä artikkelissa opit etuuksista, eduista ja ennen kaikkea rajoittamattoman isäntämahdollisuuden ostamisen rajoituksista.

Vertaa rajoittamatonta hosting-palvelua

Monet web-palveluntarjoajat houkuttelevat potentiaalisia asiakkaitaan lupauksilla “rajattomista” ominaisuuksista. Mitä tämä tarkoittaa? Miksi “rajattomat” suunnitelmat ovat usein halvimmat?

Rajoittamaton isäntäominaisuus

Olet todennäköisesti nähnyt:

 • Rajoittamaton verkkosivustojen määrä
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton tietokanta

Koska siinä on niin paljon rajoittamattomuutta, on helppo ihmetellä, miksi kukaan valitsee isännöintisuunnitelman, joka sallii vain niin monta tietokantaa, tai veloittaa kaistanleveyden käyttöasteet.

Ensimmäinen asia, joka on harkittava, on se ei todellakaan ole sellaista asiaa kuin “ilmainen”.

Web-hosting maksaa tarjoajille rahaa

Verkkopalvelin

Verkkopalvelimen valokuva Compudemano / Flickrin luvalla

Kun ostat hosting-palvelua, maksat viidestä asiasta, vaikka niitä ei olisi eritelty laskussa:

 1. Levytila
 2. Käsittelyjaksot
 3. kaistanleveys
 4. Tehon kulutus
 5. Koulutettu henkilöstö

Levytila

Tila todelliselle asemalle verkkosivustosi tietojen ja muun tallentamiseksi. Levytila ​​on usein ajettava tekijä, vaikka on myös tärkeämpiä huomioitavia ominaisuuksia.

Käsittelyjaksot

Hieno prosessi hyödyllisen tiedon hankkimiseksi tietosarjoista. Tämä pyöräilyjärjestys purkaa nämä tiedot raa’asta tiedosta. Se tarjoaa kuvan siitä, kuinka data liikkuu ja muuttuu.

kaistanleveys

Yksinkertaisesti sanottuna, tietomäärä, joka voi siirtyä sivustosi, Internetin ja käyttäjien välillä. Suurin kaistanleveys on yleinen perk.

Tehon kulutus

Palveluntarjoajan kustannukset resurssien todellisen laitteiston virrankäynnistä. Hyvin arvataan, sähkö ei ole heille myöskään ilmainen.

Koulutettu henkilöstö

Parhaimmissa tapauksissa sinulla on pääsy ammattitaitoisesti koulutettuun henkilökuntaan. Nämä henkilökunnat odottavat saavansa kilpailukykyisen palkan heidän tiedoistaan ​​ja tuestaan.

Jokaisella näistä on luonnollisesti lukuisia peruskustannuksia kenelle tahansa, joka tarjoaa web-hosting-tilisi: sähkö, turvallisuus, ilmastointi, kiinteistöt, vakuutukset, henkilökunta.

Maksat siitä, jota et käytä, tai maksat liian paljon

Web-palvelinluonnos

Verkkopalvelimen luonnos Adam Wigginsin / Flickrin kohteliaisuudesta

Mitä enemmän levytilaa, prosessorin aikaa ja kaistanleveyttä käytät tosiasiallisesti web-hosting-tililläsi, sitä enemmän se maksaa isännöintipalveluntarjoajalle. Rajoittamattoman käytön suunnitelmia tarjoavat Web-koneet ovat jo ottaneet tämän huomioon hintarakenteessaan, lasketaan todellisten kustannusten keskiarvo kaikille asiakkaille.

Tämä tarkoittaa, että jos olet suhteellisen vähän web-isäntäkäyttäjää, saatat maksaa palveluista, joita et itse käytä.

Isot hosting-yritykset

Toisaalta, jos olet melko suuren määrän käyttäjä ja käytät useita suuria verkkosivustoja yhdestä rajoittamattoman käytön jaetusta isännöintisuunnitelmasta, maksat hosting-yrityksen rahaa.

Rajoittamattomien isäntäsuunnitelmien tarjoajilla on vahva taloudellinen kannustin rajoittaa kunkin tilin tuottaman käytön määrää, koska jokainen tietokantakysely, jokainen omaisuuspyyntö ja jokainen sähköposti maksaa heille jotain. Ne penniä jakeet todella kasvattavat.

“Rajoittamaton” ei tarkoita oikeasti rajoittamatonta

Hostgator Rajoittamattomat ominaisuudet

Hostgator tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden vain 2,75 dollaria kuukaudessa.

Edellä selostetun kustannuskeskistävän hinnoittelurakenteen vuoksi useimmat jaetut isännöintipalveluntarjoajat toteuttavat useita eri vaiheita erityisesti rajoittaa heidän rajattomia suunnitelmiaan.

Palvelusehtojen rajoitukset

Lähes kaikki rajoittamattomat hosting-palvelujen tarjoajat käyttävät TOS-sopimuksia rajoittaakseen laillisesti sitä, mitä heidän isännöintipalveluaan voidaan käyttää.

Yksi rajoittamaton tallennustila on rajoitus tallennettaville tietotyypeille. Esimerkiksi isäntäyritys voi määritellä, että vain julkisesti saatavilla oleviin verkkosivustoihin suoraan tallennettuja tiedostoja voidaan tallentaa, mikä estää henkilökohtaisten tiedostojen tallentamisen tai sivuston varmuuskopioinnin.

Rajoitukset jälleenmyynnille

Toinen rajoitus, jonka saatat löytää jaetussa isännöinnissä ja rajoittamattomissa käyttösuunnitelmissa, on käytön jälleenmyynnin tai alivuokrauksen rajoitus. Tämä voi vaikuttaa pienaikaisiin ja freelance-web-kehittäjiin, jotka ehkä haluavat isännöidä useiden asiakkaiden verkkosivustoja yhdellä jaetulla hosting-suunnitelmalla.

Joukkoviestit ovat myös TOS-sopimusten yleinen kohde, isäntäyritysten ilmoittaessa, että et voi käyttää heidän postipalvelimiaan suurten määrien sähköpostimarkkinointiin..

Rajoittamattoman hosting-palvelun piilotetut rajoitukset

Vaikka kaikki jaetun isännöinnin tarjoajat kiistävät väitteet, on olemassa monia tarkistamattomia raportteja jaetusta isännöintipalveluntarjoajasta, jotka ohjaavat nopeutta ja suuremman volyymin sivustojen suorituskykyä keskimääräisten kustannustensa ylläpitämiseksi ja liiallisen käytön estämiseksi.

Kaikki Web-hosting ei ole luotu tasavertaiseksi

Vaikka oletkin rajoittamattoman isäntän “rajoissa” ja sinun ei tarvitse tehdä mitään, joka rikkoisi TOS-sopimustasi, rajoittamaton isännöinti on lähinnä hyödykepalvelu.

Rajoitusten syyt

On monia syitä, miksi kaistanleveys ja tallennuskapasiteetti ovat kalliimpia premium-verkkoisäntäkoneissa. Ensisijainen asia on paljon rahaa ja asiantuntemusta web-hosting-ympäristön optimointiin.

Tämä sisältää korkealaatuisen laitteiston, patentoidut palvelinohjelmistot ja moninkertaiset varmuuskopiot. Lisärahoitusta käytetään lukuisiin muihin parannuksiin, joita tarvitaan suuren volyymin ja tehtäväkriittisillä verkkosivustoilla.

Kuinka ylittää rajoittamattomien isäntien rajoitukset

Cloudflare CDN

Cloudflare CDN: tä voidaan käyttää staattisen omaisuuden tallentamiseen ulkoisesti.

Jos rajoittamattoman käytön palveluntarjoaja on paras tai ainoa vaihtoehto sinulle tällä hetkellä, voit suorittaa toimenpiteitä suojautuaksesi todellisten rajoitustensa törmäyksestä..

 • Käytä sisällönjakeluverkostoa
 • Optimoi verkkosivustosi
 • Kolmansien osapuolien sovellukset
 • Sienen minimointi
 • Älykkäät laajennukset

(Huomaa: Nämä strategiat ovat hyödyllisiä myös silloin, kun maksat kaistanleveydestä ja tallennuskapasiteetista. Itse asiassa tapa hyödyntää rajattomasti web-hosting-palvelua on kohdella sitä ikään kuin maksaisit jokaisesta osasta.)

Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

CDN siirtää staattiset omaisuutesi optimoituihin reunapalvelimiin lähempänä verkkosivustosi kävijöitä. Tämä tehdään verkkosivustosi lataamisen nopeuttamiseksi, mutta se myös vähentää kaistanleveyttä ja pyyntökuormitusta hosting-tililläsi.

Tämä johtuu siitä, että omaisuutta toimitetaan CDN: n palvelimilta, ei omalta.

Optimoi verkkosivustosi

Puhtaammalla koodilla, paremmilla SQL-kyselyillä, pienennetyillä CSS- ja JS-tiedostoilla, oikean kokoisilla kuvilla ja useilla muilla verkkosivustosuunnittelun parannuksilla voi olla merkittävä vaikutus yleisen käytön vähentämiseen..

Kolmansien osapuolien sovellukset

Monet verkkosivustoihin liittyvät toiminnot, kuten blogin kommenttijärjestelmät ja liidien sieppauslomakkeet, voidaan integroida selaimen tasolla kolmansien osapuolten SaaS-palveluntarjoajilta. Pienempää käyttöä varten monet näistä palveluista ovat jopa ilmaisia.

Sienen minimointi

Haluammepa myöntää sen vai ei, suurin osa verkkosivustoistamme on usein sotkuisia. Se usein vie jonkin aikaa ymmärtää, mutta vanha hyvä puhdas voi tehdä kaiken muutoksen. Tämä hyödyttää sekä tilaa että nopeutta.

Älykkäät laajennukset

Oikeiden laajennusten valitseminen luo epäilemättä paremman käyttökokemuksen kävijöillesi. Nämä voivat olla missä tahansa välimuistista varmuuskopiointiin ja tietoturvaan. Jatkuvasti rasitettujen resurssien vuoksi et voi koskaan olla liian varovainen.

Mitä etsiä ja odottaa rajattomilta isäntäpaketeilta

cPanel-esittely

cPanel on hieno ohjauspaneeli, joka on saatavana isännöintisuunnitelmasi kanssa.

Rajoittamattoman kaistanleveyden ja vapaan levytilan lisäksi jopa jaetut isännöintipaketit voivat tarjota paljon enemmän. Näiden ominaisuuksien tulisi vaikuttaa siihen, minkä isännän valitset lopulta.

Ristiinmyynnin mahdollisuudet

Mielenkiintoinen tapa, jolla rajoittamattoman käytön isännöintipalveluntarjoajat saavat ylimääräistä voittoa hosting-suunnitelmistaan, on tuotteiden ja palveluiden ristimyynti jotka täyttävät aukot, jotka niiden rajoitukset tekevät.

Jos aiot ottaa käyttöön CDN: n, verkkosivuston optimoijan, kolmannen osapuolen kommentointijärjestelmän tai muun vastaavan ”kuorman vähentämistekniikan”, muista tehdä ostoksia ja katsoa riippumattomia suosituksia. On suuri todennäköisyys, että palveluntarjoajaltasi tulevia ehdotuksia näihin palveluihin tuetaan.

Perusteet

Ainakin, isäntätilisi mukana tulee helppokäyttöinen ohjauspaneeli, kuten cPanel. cPanel on ylivoimaisesti yleisin isännöinnin ohjauspaneeli. Jos totut siihen, sinulla ei ole mitään ongelmia siirtyessäsi uuteen isäntään tarvittaessa tulevaisuudessa.

Ohjauspaneelissa tulisi olla jonkinlainen komentosarjojen asennusohjelma. Softaculous-komentosarjan asennusohjelma on yleisin, mutta on myös muita, jotka ovat yhtä hyviä. Älä huolestu liikaa niin kauan kuin yksi tarjotaan, koska nämä asennusohjelmat tekevät sisällönhallintajärjestelmän asentamisen helpoksi (CMS), kuten WordPress tai Joomla.

Ne ovat perusasioita.

Lisäosat

Jotkut isännät haluavat tarjota muita lisäominaisuuksia, jotka voivat lisätä paljon arvoa suunnitelmiinsa. Esimerkiksi:

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmainen verkkotunnus
 • SSD-tallennustila
 • Ilmaiset sähköpostitilit

Ilmainen SSL-varmenne

Ilmainen SSL-sertifikaatti antaa sivustollesi “turvallisen” vihreän lukon kävijöiden osoitepalkkiin. Ehdottoman välttämätön, jos kerät tietoja vierailijoilta.

Ilmainen verkkotunnus

Ilmaisella verkkotunnuksella, kuten rajoittamattomalla verkkotunnuksella yleensä, on saalis. Se on yleensä ensimmäisen vuoden ilmainen, ja sen jälkeen sinun on maksettava sen uusimisesta.

SSD-tallennustila

Tavallisessa tallennustilassa käytetään HHD-laitteita. SSD-levyt on rakennettu olemaan monta kertaa nopeampia kuin kiintolevykkeet monille operaatioille, jotka liittyvät verkkosivustosi isännöintiin. Yksinkertaisesti sanottuna ne nopeuttavat verkkosivustosi.

Ilmaiset sähköpostitilit

Monet isännät tarjoavat ilmaisia ​​sähköpostiviestejä, mutta sinun tulee tarkistaa heidän ehdot, kuten kaiken, joka liittyy ”rajattomaan” isännöintiin. Jotkut hosting-suunnitelmat rajoittavat, kuinka monta sähköpostitiliä voit luoda. Jos aiot tehdä useita, etsi isäntä, joka antaa sinun tehdä niin monta kuin haluat.

Rajoittamattoman hosting-toiminnan päätyypit

Sivustojen jälleenmyyjien hosting

Siteground tarjoaa suositun jälleenmyyjäsuunnitelman.

TypeDescriptionPerksCautions
Jaettu hostingSivustosi on jaettu muiden käyttäjien sivustoihin.Väitetään rajattomasti resursseja palveluntarjoajan suhteellisista rajoituksista riippuen.Jos jaettu palvelin on täynnä aloittelijoita, jotka isännöivät 100 merkityksetöntä sivustoa, sinun on varmasti koettava resurssirajoituksia ennemmin tai myöhemmin.
jälleenmyyjäVoit myydä web-hosting-palveluita.Voit tarjota houkuttelevia kuulostavia tarjouksia jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajana. cPanel on usein saatavana myös jälleenmyyjäasiakkaillesi.Pitämällä sanasi houkuttelevalla suunnitelmalla rajoittamattoman jälleenmyyjän ylläpidon aikana voi laskeutua vaikeuksiin. Muista, että ei ole olemassa rajatonta kiintolevyä.

Kuten mainittiin, suurin osa rajattomista tarjouksista on jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

On melko harvinaista saada rajoittamatonta isäntä millään tavalla VPS: ssä tai erillisellä palvelimella.

Rajoittamaton jälleenmyyjä hosting

Jälleenmyyjä-isäntä tarjoaa kuitenkin usein hiukan erityyppistä rajoittamatonta hosting-palvelua. Sinä tulet olemaan rajoitettu levytilaa ja kaistanleveyttä, mutta useimpien jälleenmyyjien hosting-suunnitelmien avulla sinulla voi olla rajattomasti omia asiakkaitasi.

Hitaiden sivustojen riski

On selvää, että voit törmätä samaan asiaan. Jos saat liian monta resursseja käyttävää asiakasta, ei riitä kiertämiseen ja kaikkien sivustojen hidastuvuus.

Sinulla on kuitenkin suuri etu siitä, että sinulla voi olla rajaton asiakas. Saat enemmän vapautta valita, mitä tarjouksia myydä potentiaalisille asiakkaille omassa Web-isäntäsuunnitelmassasi. Voit jopa tarjota oman muodon “rajoittamaton hosting”.

Kenen pitäisi käyttää rajatonta hosting-palvelua – ja kenen ei pitäisi

Jaettu hosting rajoittamattomalla käyttösuunnitelmalla on loistava vaihtoehto henkilökohtaisille blogeille ja verkkosivustoille, jotka eivät saa paljon liikennettä. Ne ovat myös hyvä valinta pienet ja keskisuuret ei-tekniset organisaatiot jotka tarvitsevat luotettavia, mutta ei toimintakriittisiä markkinointi- ja PR-verkkosivustoja.

Internet-keskittyneiden yritysten, SaaS-palveluntarjoajien, mediapainotteisten verkkosivustojen ja suurten yritysten tulisi välttää rajoittamatonta käyttöä koskevia suunnitelmia.

Hyödyt ja haitat rajoittamattomalle isännöinnille

On paljon ylä- ja alamäkiä, jotka on harkittava harkittaessa isäntäpakettien, joissa on ”rajaton” resurssi, käyttöä. Erotetaan toisistaan.

Plussat

On olemassa tiettyjä rajoittamattoman isännöinnin yläpuolella olevia sivuja.

 • Isäntäpaketin valitseminen on yksinkertaisempaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä eritelmistä.
 • Rajoittamaton tarjous on tyypillisesti enemmän kuin tarpeeksi useimmille pienille, yksinkertaisille verkkosivustoille.

Haittoja

Päinvastoin, muutamia bittejä on oltava varovaisia.

 • Rajoittamaton ei ole oikeastaan ​​rajaton, ja verkkosivustosi nopeutta voidaan kuristaa, jos ylität tuntemattoman resurssien kulutuksen.
 • Ei sovellu suurille sivustoille, suurten mediatietojen tallentamiselle tai sivustoille, joilla on monimutkainen taustalogiikka ja jotka kuluttavat suuria määriä resursseja.

Omat valintani: Kolme parasta rajatonta majoittajaa

Lopuksi, rajoittamaton isäntä voi varmasti kuulostaa paremmalta kuin todella saat. Silti niille, jotka hyötyvät rajoittamattoman käytön suunnitelmista, tässä on kolme parasta vaihtoehtoa.

InMotion-hosting

InMotion rajoittamaton vertailu
InMotion Hosting tarjoaa toiminnallisuushaun.

InMotion Hosting on yksi parhaista web-hosting-yrityksistä, jos suurin osa vierailijoista tulee Pohjois-Amerikasta. Heillä on vahva infrastruktuuri, joka antaa heille mahdollisuuden tarjota suhteellisen korkea suorituskyky rajattomalla kaistanleveydellä ja levytilan jaetut isännöintisuunnitelmat. Haittana on, että InMotion Hosting on keskittynyt Yhdysvaltoihin, heillä on kaksi datakeskuksen sijaintia, molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Ainakin yksi MySQL-tietokanta kaikissa rajoittamattomissa suunnitelmissa ja sinulla voi olla rajaton määrä tietokantoja ylimmällä tasolla. Lopuksi, ilmaiset SSD-tiedostot sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin, mikä auttaa välttämään hitaita nopeuksia, joita monilla muilla isäntillä on.

iPage

InPage Rajoittamaton Vertaa
iPage antaa sinun kokeilla heidän ohjauspaneelia.

IPage on vakaa vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat isännöidä verkkosivustoa, jolla on lähes välitön asennus. iPagessa on kyse yksinkertaisuudesta. Valitsemisvaihtoehtoja on hyvin vähän. Niiden ydin hosting -suunnitelma tarjoaa sekä rajoittamattoman levytilan että My SQL-tietokannat, ja mukana tulee a ilmainen verkkotunnus.

Kaikkien suunnitelmien mukana on erityisesti pienyritysten auttaminen ilmaisia ​​AdWords- ja Bing-mainontahyvityksiä, sekä ilmainen myymälä. Saat myös pääsyn ilmaiseen verkkosivustojen rakennustyökaluun, jolla on yksinkertainen vetämis- ja pudotusliittymä.

HostGator

HostGator rajoittamaton vertailu
HostGatorin tilien hallintapaneeli.

Viimeiseksi, jos etsit halpaa, mutta melko luotettavaa vaihtoehtoa, harkitse HostGatoria. Kaikki heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa tarjoavat ”mittaamatonta” kaistanleveyttä ja tallennustilaa. Huomaa, että mittaamaton tarkoittaa samaa kuin rajoittamaton tässä yhteydessä.

Jokainen hosting-suunnitelma tulee perus cPanel, jonka avulla voit asentaa suosittuja CMS-palveluita, perustaa sähköpostitilin ja valita muita yleisiä isäntäasetuksia. HostGator tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

Muut erikoisuuden ominaisuudet

 • offshore
 • liiketoiminta
 • halpa
 • Usean verkkotunnuksen isännöinti
 • DDoS-suojaus
 • Opiskelija
 • Forex
 • Verkkotunnus
 • Turvallinen
 • tiedotusvälineet
 • Äänen / videon suoratoisto
 • Vihreä isäntä
 • SEO
 • Kuva
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map