PostgreSQL-hosting: Kuka on paras sivustoosi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa PostgreSQL-hosting-palvelua

PostgreSQL on relaatiotietokantajärjestelmä, joka tunnetaan suorituskyvystään ja luotettavuudestaan. Mutta toisin kuin MySQL, joka on käytettävissä melkein kaikissa isännöintisuunnitelmissa, PostgreSQL: ää ei tueta niin laajasti.


PostgreSQL: tä käytetään yleensä suurempiin ja vaativampiin hankkeisiin kuin MySQL. Useimmiten sitä käytetään edistyneemmissä hosting-palveluissa, kuten VPS: issä ja erillisissä palvelimissa. Voit myös yhdistää sen muihin suorituskykyyn suuntautuneisiin ominaisuuksiin, kuten SSD-tallennukseen.

Jos olet kiireessä, olemme luetteloineet 5 viidettä PostgreSQL-isäntää täällä, mutta jos haluat lisätietoja, seuraa alla olevia ohjeita.

 1. SiteGround
  – Poikkeuksellinen isäntä ja vertaansa vailla oleva tuki
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion-hosting
 5. HostPapa

Kuinka valitsimme parhaat PostgreSQL-palvelimet?

Valitsimme satojen hosting-suunnitelmien luettelostamme kaikki ne, jotka voivat tehokkaasti isännöidä PostgreSQL: tä. Sitten lajittelimme ne tuhansien asiantuntija- ja käyttäjäarvosteluidemme perusteella 10 parhaan PostgreSQL-hosting-suunnitelman määrittämiseksi.

PostgreSQL-hosting

vertaa postgresql-majoitusta

Mitä opit

Tärkeimmät kyselyt, joihin vastaamme, ovat:

 • Mikä on PostgreSQL?
 • Mitkä ovat sen käytön selkeät edut ohjelmistosovelluksellesi tai verkkosivustollesi?
 • Millaisiin sovelluksiin PostgreSQL soveltuu parhaiten?
 • Missä tilanteissa olisi parempi valita MySQL?

Huomaat oppia vastaukset näihin kysymyksiin ja enemmän. Lisäksi jaan kolme suositusta PostgreSQL-isäntille ohjelmistoinsinöörin kokemukseni perusteella.

mikä on postgresql

Mikä on PostgreSQL?

”PostgreSQL käsittelee käytännössä kaikki standardit SQL-rakenteet. Sitä on helppo (suhteellisesti ottaen) hallita, se on nopea, se on tehokas, sillä on loistava sovellusliittymä ja se tukee ODBC: tä, miksi valitset jotain muuta? ” – Mark Woodward

PostgreSQL on tietokannan hallintajärjestelmä (DBMS), joka on suunniteltu kilpailemaan sovellusten, kuten MySQL ja MS SQL, kahden suositun Linux- ja Windows-pohjaisen strukturoidun kyselykielen (SQL) ratkaisun kanssa..

Tätä käytetään avoimen lähdekoodin tietokantoihin tallennettujen tietojen tallentamiseen, lajitteluun, muokkaamiseen ja tarjoamiseen verkkosivustoille, sovelluksille ja muille, relaatiotietokannan DBMS-järjestelmä tukee kasvavaa tukea kehittäjien ja isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa.

postgresql-sivusto

Mitä ovat tietokannan hallintajärjestelmät?

Termi ”tietokannan hallintajärjestelmä” (DBMS) ei ehkä ole mielessäsi eturintamassa, kun valitset verkkosivustollesi hosting-palveluiden tarjoajan, mutta DBMS on kiinteämpi osa useimpia verkkosivustoja kuin luuletkaan uskovan.

Nämä sovellukset ovat korvaamattomia varastointi, editointi, ja tietojen tarjoaminen suuria ja pieniä sovelluksille ja verkkosivustoille Internetissä.

Tietokantajärjestelmien sovellukset

Kaikille muille kuin yksinkertaisimmalle staattiselle HTML-verkkosivustolle DBMS: n käyttö on välttämätöntä tietojen tallentamiseksi.

Olet ehkä kuullut muista DBMS-ratkaisuista, kuten MS SQL tai MySQL. Monet suositut CMS (content management system) -sovellukset, kuten WordPress, Joomla ja Drupal, tallentavat kaikki tietonsa MySQL: llä.

Tallennetut tiedot eivät sisällä vain blogi-viestejä, vaan yksittäisiä otsikoita, kommentteja, käyttäjiä, lukuisia postinkäsittelyjä ja paljon muuta.

Tietokannan hallintajärjestelmien hosting-tuki

Suurin osa isännöintipalveluntarjoajista tarjoaa kattavan tuen alan suosikkeille, kuten MS SQL ja MySQL, Windowsin ja Linux-palvelimien ensisijainen strukturoidun kyselykielen (SQL) DBMS..

kuitenkin, vaihtoehtoiset avoimen lähdekoodin ratkaisut kuten tietokantaveteraani, PostgreSQL kasvaa sekä suosion että saatavuuden suhteen.

postgresql sql -edut

Mitkä ovat PostgreSQL: n edut??

Seuraavat neljä pääluokkaa ovat seuraavat:

FeaturePostgreSQLMySQLOracleSQL Server
LuotettavuusHyväOkeiHyväHyvä
EsitysHyväHyväHyväHyvä
Yksinkertaisuus / helppokäyttöisyysOkeiErinomainenHuonoHuono
Kustannus / LisenssiAvoin lähdekoodiAvoin lähdekoodipatentoitupatentoitu

PostgreSQL: Maailman pisimmällä avoimen lähdekoodin tietokantaa

PostgreSQL on maailman edistyksellisin avoimen lähdekoodin tietokanta, ja se on tehokas, joustava ja täysin ilmainen tietokantahallintajärjestelmä..

Polvennut tutkimushankkeesta Aloitettu 70-luvulla Kalifornian yliopistossa, Berkeley, PostgreSQL on tarjonnut SQL-tukea 1990-luvun puolivälistä lähtien.

Avoimen lähdekoodin PostgreSQL

PostgreSQL: n avoimen lähdekoodin luonne on johtanut moniin joukkoläheisiin parannuksiin ja suorituskyvyn parannuksiin sovelluksen elinaikana, samoin kuin laajaan verkkoon saatavilla olevaan dokumentointiin.

PostgreSQL-lisenssi antaa myös kaikille käyttäjille kyky mukauttaa ja muokata lähdekoodia tarpeisiinsa, joten se sopii monimutkaisiin, räätälöityihin käyttötarkoituksiin.

Kuinka PostgreSQL eroaa muista DBMS-järjestelmistä?

PostgreSQL: llä on monia ominaisuuksia, joista muilla DBMS-ratkaisuilla puuttuu:

 1. Mahdollisuus määrittää omat mukautetut tietotyypit sekä sisäänrakennettu JSON, XML ja muut
 2. Usean indeksin kyselyt (kysyy useita sarakkeita tarvitsematta luoda indeksiä niiden yhdistämiseksi)
 3. Mahdollisuus liittyä PostgreSQL-tietokantoihin valitsemallasi kielellä: C / C ++, Java, .Net, Perl, Python, Ruby ja muut.
 4. Säästä tilaa automaattisesti vetopakkaamalla tietoja TOAST-tekniikalla (Ylisuuri-Attribuutin Tallennustekniikka)
 5. Lisäominaisuuksiin on saatavana monia laajennuksia.

mysql vs postgresql

MySQL: n vertaaminen PostgreSQL: ään

MySQL saattaa olla suosittu ratkaisu bloggaajille, mutta PostgreSQL on tullut suosituimmaksi relaatio-DBMS ylivoimaisesti tietokantaohjelmoijien keskuudessa.

PostgreSQL: n turvallisuusominaisuudet on huomioitu

Se on voittanut vuosien mittaan useita palkintoja, mukaan lukien useat Linux Journal Editors -valintapalkinnot parhaasta tietokannasta, ja Database Hackerin käsikirja kiitti sitä todennäköisesti kaikkein turvallisimmin tietokanta käytettävissä.”

Mitkä ovat PostgreSQL: n ensisijaiset käyttötavat?

PostgreSQL: tä käytetään ensisijaisesti kaupalliset verkkosivustot ja sovellukset sen tehon, joustavuuden, skaalautuvuuden ja helpon käytön vuoksi.

Monet tunnetut suuret yritykset ympäri maailmaa tuhansien gigatavujen datan ja miljoonien tulojen määrä riippuu PostgreSQL: stä tietokannan hallintaan, mukaan lukien:

 • CloudFlare
 • Etsy
 • oDesk
 • Reddit
 • skype
 • TripAdvisor

Mitä toimialat käyttävät PostgreSQL: tä?

PostgreSQL: tä käytetään kaikenlaisten tietojen hallintaan useilla aloilla. Ne vaihtelevat ilmailusuunnittelusta lääketieteellisiin tietoihin ja laskutukseen, lippujen myynnin ja mainostietojen hallintaan suurille urheilujärjestöille.

Milloin minun pitäisi valita MySQL PostgreSQL: n yli?

Jos suoritat pieni verkkosivusto, saatat harkitse sen sijaan MySQL: tä.

Kaikista ominaisuuksistaan, PostgreSQL ei ole aina paras valinta. Yksinkertaisiin tietokantoihin MySQL saattaa käyttää vähemmän järjestelmäresursseja ja ajaa nopeammin.

Jotkut suositut ohjelmistopaketit, kuten WordPress, vaativat MySQL: tä.

Se sopii parhaiten tilanteisiin, joissa vaaditaan raskasta mukautettua koodausta tai joissa on tiukat vaatimukset tietojen eheys vaatimuksista.

Mitkä ovat olotietokannan käytön hyödyt?

PostgreSQL-tietokannan hallintajärjestelmä on ”objekti-relaatiojärjestelmä”.

Se on tiukasti yhteensopiva ANSI SQL, enemmän kuin suosituimmat tietokannan hallintajärjestelmät.

Verkkosuunnittelijat pitävät relaatiosuunnittelua kuitenkin hankalana, ja epäsuhta on paljon virheitä.

Tietokantavirheet ovat johtava tietoturvaongelmien lähde.

Muuntaminen Plain Jane SQL: ksi

PostgreSQL antaa kehittäjille mahdollisuuden perehtyä tutumpaan oliopohjaiseen lähestymistapaan tietokantapalvelimeen.

Tämä lisää tuottavuutta ja tietokannan parempaa käyttöä.

Tarvittaessa kaikki mitä he tekevät voi olla muunnettu tavalliseksi SQL: ksi ilman yhteensopivuusongelmia.

Kolmannen osapuolen laajennukset PostgreSQL: lle

Kolmannen osapuolen laajennukset ovat käytettävissä erikoistuneiden ongelma-alueiden kohdetyyppien määrittelemiseen.

Ne lisäävät uusia tietotyyppejä, tarjoavat integraation muiden ohjelmistojen kanssa tai lisää tapoja viedä ja tuoda tietoja.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon PostgreSQL-hosting-palvelusta?
A2 Hosting sijoittui sijalle 1 viimeisissä nopeus- ja suorituskykytestissämme. Heidän suunnitelmansa tukevat PostgreSQL: tä ja sisältävät rajoittamattoman tallennustilan. Säästä jopa 50% A2: lla käyttämällä tätä alennuslinkkiä
.

Mitä minun on tiedettävä PostgreSQL-hosting-palvelusta?

Jos aiot kehittää sovelluksia tai joudut hallitsemaan suurta määrää tietoa, tiedä, että PostgreSQL on ilmainen ja saatavilla julkisesti ladattavaksi.

PostgreSQL: n lisääminen Web-palvelimelle

Sen lisäämisen verkkopalvelimellesi tulee olla suhteellisen yksinkertaista, jos isäntäpaketti täyttää vaatimukset.

Useimpien nykyaikaisten palvelimien, olivatpa Linux- tai Windows-pohjaiset, pitäisi pystyä ajamaan PostgreSQL. Monet isännät tarjoavat myös PostgreSQL: n alkuperäistä tukea osana isäntäpakettiaan.

Valinnainen kielituki

Perl- ja Python-kaltaisten kielten tuki on valinnainen, mutta paketteja on saatavana integroimaan ne DBMS-järjestelmään.

Muista tarkistaa isäntäsi kanssa ennen sovelluksen tai palvelun lisäämistä, jota luulet ehkä tukevan isäntäpakettia tai palvelinta.

PostgreSQL: n hallinta

PostgreSQL-palvelimen verkkopohjainen hallinta on yksinkertaista avoimen lähdekoodin kanssa phpPgAdmin Ohjauspaneeli.

Se muistuttaa phpMyAdmin for MySQL-tietokantoja.

Mihin phpPgAdminia käytetään?

phpPgAdmin antaa sinun hallita ja hallita:

 • käyttäjät
 • taulukot
 • skriptejä
 • Tietojen kaatopaikat
 • Localhost-palvelimet tai etäpalvelimet
 • schemat
 • Edistyneet esineet

Suurin osa hallinnollisista tehtävistä ei vaadi SQL-lauseiden kirjoittamista.

PgAdmin: Vaihtoehto phpPgAdminille

Toinen työkalu, joka suorittaa saman tehtävän, on PgAdmin. Se voi olla vähemmän tuttu MySQL-taustasta tuleville järjestelmänvalvojille, mutta ero on enimmäkseen maku.

PostgreSQL-hosting on laajalti saatavissa, ja se soveltuu hyvin siihen kaikkea pienistä paikallisista tietokannoista jättiläisille yritysjärjestelmille.

parhaat postgresql-isännät

Suosituimmat valintani: Kolme parasta PostgreSQL-palvelinta

Jos et ole varma mistä aloittaa, kun valitset PostgreSQL-ystävällisen web-palveluntarjoajan, tutustu alla oleviin valintamme!

A2-hosting

A2-hosting-kotisivu

A2-hosting tarjoaa PostgreSQL 9.6: n (julkaistiin marraskuussa 2019), joka ei ole viimeisin versio, mutta on lähellä. Se sisältyy kaikkiin jaettuihin isännöintisuunnitelmiin
, VPS-suunnitelmat ja sen Linux-jälleenmyyjäsuunnitelmat.

Asiakkaat voivat hallita tietokannan käyttäjiä ja luoda tietokantoja cPanel-ohjauspaneelista.

Vaihtoehtoisesti he voivat käynnistää phpPgAdmin cPanelista.

Muita houkuttelevia ominaisuuksia ovat kansainväliset tietokeskukset ja 99,9% käyttöaikatakuu.

InMotion-hosting

InMotion-hosting-kotisivu

InMotionin jaetuissa palvelimissa on kaikki valmiiksi asennetut PostgreSQL ja phpPgAdmin.

Asiakkaat, joilla on VPS-suunnitelma
tai omistettu palvelinasuunnitelma voi asentaa sen itse.

Tuki puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse on saatavana 24 tuntia vuorokaudessa.

SSD-tallennus ja turvallinen SSL-yhteys ovat mukana. Levytilaa ja kuukausittaista tiedonsiirtoa ei ole rajoitettu.

InMotion voi olla erityisen houkutteleva pienyrityksille Pohjois-Amerikassa.

SiteGround-hosting

SiteGround-kotisivu

SiteGround ylpeilee käsityöläisten lähestymistavasta PostgreSQL-isännöintiin jaetuissa suunnitelmissaan
.

Nämä Suunnitelmat tulevat asennettuna phpPgAdminilla ja lupaa helpon PostgreSQL-hallinnan.

SiteGround on ajan tasalla ohjelmiston uusimmasta versiosta.

Ominaisuuksilla, kuten SSD-tallennustila, ilmainen SSL
, cPanel ja Cloudflare CDN, se on vankka valinta isännöintipalveluntarjoajana.

PostgreSQL on saatavana myös erillisissä palvelimissa ja pilvipalveluissa.

Muut ominaisuudet SQL: ssä

 • MySQL
 • MS Access
 • MSSQL
 • MariaDB
 • SQLite

web-hosting-kuponki

Etsitkö oikeaa PostgreSQL-isäntää?
SiteGround – lukijoiden luokitus # 1 – tarjoaa viimeisimmän version PostgreSQL: stä, ilmaisen siirron ja erinomaisen teknisen tuen. Tällä hetkellä voit tallentaa jopa 67% heidän suunnitelmissaan käyttämällä tätä yksinoikeista alennuslinkkiä
.

PostgreSQL -kysymykset

 • Mikä on PostgreSQL?

  PostgreSQL on avoimen lähdekoodin objektiobjektiotietokanta. Sitä kutsutaan joskus yksinkertaisesti “Postgres”.

 • Mitä Postgres tarkoittaa??

  PostgreSQL perustettiin Ingres-tietokannan seuraajana. Sen nimi on lyhenne sanoista post-Ingres..

 • Mikä on olio-relaatiotietokanta?

  Perinteinen relaatiotietokanta järjestää tiedot vastaaviin taulukoihin. Objekti-relaatiotietokannat rakentavat tämän lisäämällä tukea luokille, objekteille, malleille ja perinnölle.

 • Kuka kehittää PostgreSQL: n?

  Sen on kehittänyt PostgreSQL Global Development Group.

 • Kuinka paljon PostgreSQL maksaa?

  PostgreSQL on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto.

 • Mikä on PostgreSQL-lisenssi?

  PostgreSQL-lisenssi on hyvin samanlainen kuin GNU GPL, joka kattaa monia avoimen lähdekoodin sovelluksia. PostgreSQL-lisenssi antaa kaikille kehittäjille mahdollisuuden käyttää PostgreSQL: tä ilmaiseksi, vaikka he kehittäisivät kaupallisia sovelluksia.

 • Mikä on MVCC?

  MVCC tarkoittaa moniversion samanaikaisuuden hallintaa. Se sallii jokaisen tapahtuman suorittamisen omalla tietokanta-ilmentymällä poistaen tarpeen lukita taulukot.

 • Mitä etuja PostgreSQL tarjoaa?

  PostgreSQL on luotettava ja vakaa, ja se on suunniteltu intensiivisiin sovelluksiin. Sitä pidetään myös yhtenä turvallisimmista saatavissa olevista tietokannoista.

  PostgreSQL on erittäin laajennettavissa. sitä voidaan muokata ja mukauttaa ilman velvoitetta jakaa muutoksia, joten se soveltuu kaupalliseen käyttöön.

 • Onko PostgreSQL: llä graafinen käyttöliittymä?

  Joo. Voit ladata useita graafisia työkaluja, jotka auttavat sinua vuorovaikutuksessa ja hallitsemaan PostgreSQL-tietokantoja.

 • Vaatiiko PostgreSQL Linux-palvelinta?

  PostgreSQL on monialustainen. Se toimii Mac OS X-, Windows-, Linux- ja UNIX-käyttöjärjestelmissä.

 • PostgreSQL vs MySQL: Mikä on parempi?

  PostgreSQL on luotettava ja skaalautuva, joten se on suosittu erittäin suurissa yrityssovelluksissa. Se on myös erittäin turvallinen.

  MySQL on parempi web-pohjaisiin sovelluksiin, jotka vaativat nopeutta ja yksinkertaisuutta.

 • Mitkä ovat PostgreSQL: n haitat??

  PostgreSQL ei ole nopein tietokanta. Laadukkaan tuen saatavuus verkossa voi myös olla vaikeaa, ja monet isännät eivät ole erikoistuneet siihen.

 • Mitä vaihtoehtoja minun tulisi harkita?

  MySQL on lähin kilpailija PostgreSQL: lle. Käyttäjät voivat myös harkita SQLite- tai Oracle-sovelluksia.

 • PostgreSQL vs. SQLite: Mikä on parempi?

  SQLite on erittäin kevyt tietokanta, joka on ihanteellinen sulautettuihin sovelluksiin. Se ei ole hyvä valinta monen käyttäjän, suuren volyymin skenaarioille, joissa PostgreSQL on erinomainen.

 • Kuinka laajalti PostgreSQL on tuettu?

  Monet isäntäyritykset tukevat sitä, vaikka sitä ei aina tarjota jaetun isäntätileillä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map