Parhaat verkkosivustojen rakentajat: mikä sopii sivustollesi? [Päivitetty: 2020]

Vertaa verkkosivustojen rakennusalan hosting-palveluita

Verkkosivun rakentajat tekevät verkkosivujen kehityksestä yksinkertaisemman ja vähemmän virheille alttian. Mutta vain jotkut isännät tarjoavat heille.


Vaikka jotkut yritykset ovat erikoistuneet verkkosivustojen rakentamiseen, toiset tarjoavat heille ilmaisia ​​tai maksettuja lisäyksiä muihin isännöintiin. Sinun on oltava varovainen verkkosivustojen rakentajille, jotka ovat erittäin rajallisia (esim. Sallivat vain muutaman sivun).

Tarjoamme alla yksityiskohtaisen vertailun, mutta jos haluat vain tietää, mitkä verkkosivustojen rakentajat ovat parhaat, tässä on suosituksemme:

 1. Gator HostGatorilta
  – Erittäin käyttäjäystävällinen, hyvä aloittelijoille
 2. Hyvä isä
  – Käynnistä ilmaiseksi, hyödyllisiä lisäosia saatavilla
 3. Wix
 4. Squarespace
 5. WordPress.com

Kuinka valitsimme parhaat verkkosivustojen rakentajat?

Laadimme luettelon isäntistä, joilla on parhaat verkkosivustojen rakentajat. Sitten luokittelimme ne tuhansien asiantuntija- ja käyttäjäarvioidemme perusteella. Tämän perusteella määrittelimme kymmenen parhaan verkkosivustojen rakentamisen isäntä.

Mikä on verkkosivustojen rakentaja?

Jos olet uusi Internet, se voi olla pelottava – varsinkin jos haluat julkaista sitä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme yksinkertaisinta vaihtoehtoasi, jos haluat luoda verkkosivuston: verkkosivuston rakennustyökalun. Mutta menee myös pidemmälle!

Mikä on Website Builder Hosting?

Vaihtoehdot ja miten valita

Aikaisemmin verkkosivuston rakentaminen tarkoitti hakeutumista web-ohjelmointikieliin, kuten HTML, CSS ja JavaScript, vain yksinkertaisen staattisen sivuston luomiseksi..

Nykyään hyvin harvat verkkosivustot koodataan tyhjästä, sen sijaan suurin osa sivustoista on rakennettu kehyksellä tai alustalla, jossa on intuitiivinen graafinen käyttöliittymä, ja mallipohjaisissa malleissa, joita voidaan mukauttaa yksinkertaisilla vedä ja pudota -työkaluilla.

Jos sinun on luotava henkilökohtainen blogi, verkkosivusto yrityksellesi tai sosiaaliselle organisaatiollesi tai jopa verkkokauppasivusto, voit tehdä sen tarvitsematta tietää mitään koodia.

Jotkut koodaustiedot ovat varmasti hyödyllisiä, mutta ne eivät ole pakollisia monille nykypäivän suosituimmista verkkosivustojen rakennussovelluksista..

Mallipohjainen verkkosuunnittelu

Mallipohjainen verkkosuunnittelu

Kaikki verkkosivustojen rakennusalustat luottavat malleihin. Verkkosivumallit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin tekstinkäsittelysovelluksissa käyttämäsi mallit, paitsi että valitset esitteen tai lomakkeen, sen sijaan, että valitset verkkosivustollesi yleisen ulkoasun (värit, fontit ja kuvat)..

Kuten muutkin mallit, verkkosivustomallin elementit ovat täysin muokattavissa. Voit esimerkiksi vaihtaa kattilalevyn tekstin ja kuvat omalla kopioillasi tai muuttaa otsikon, luettelomerkit ja sivupalkin yrityksen väreiksi.

Sinulla on myös mahdollisuus siirtää tai jopa poistaa elementtejä kokonaan (hyödyllinen, jos pidät asioita yksinkertaisina tai luot paikkamerkkisivuston vahvemmalle sivustolle, joka on vielä kehitteillä).

Joillakin ihmisillä on negatiivinen mielikuva mallista, ja jos se olet sinä, sinun on päästävä irti kyseisestä mielenkuvasta. Nykyisten verkkosivustojen rakennusalustat tarjoavat satoja (ja joskus tuhansia) malleja, joista valita, mikä antaa sinulle riittävästi liikkumavaraa pelätyn “evästeleikkurin oireyhtymän” välttämiseksi.

Sivustojen rakentajan valitseminen

Jos olet valmis aloittamaan sivustosi rakentamisen mallipohjaisen verkkosivustojen rakennussovelluksen avulla, olet oikeassa paikassa.

Tämä opas kattaa joitain markkinoiden suosituimmista vaihtoehdoista ja tarjoaa johdannon joihinkin asioihin, jotka sinun on ajateltava päättäessäsi, mikä alusta sopii sinulle.

Asioiden yksinkertaisuuden vuoksi harkitsemme verkkosivustojen rakennussovelluksia, joissa käytetään neljää pääluokkaa.

 • Integroitu verkkosivustojen rakennus ja ylläpitoalusta: nämä ovat kokonaisia ​​pakattuja tuotteita, joihin kuuluu oma verkkosivustojen rakennussovellus, pääsy omistusmalleihin ja asetteluihin sekä verkkosivustosi isännöinti.
 • Web-isäntä toimitti verkkosivustojen rakentajia: Useat verkkoisäntäkoneet tarjoavat helpon sivustonmuodostajan ominaisuutena isännöintisuunnitelmissaan.
 • Itse isännöityjen verkkosivustojen rakentajat: itse isännöidyllä ratkaisulla aloitat valitsemalla verkkosivuston rakentajan ja valitsemalla sitten niitä tarjoavista isäntäyrityksistä. Tai joissain tapauksissa asenna oma.
 • Itsensä ylläpitämät sisällönhallintajärjestelmät: Vaikka ne ovatkin hieman monimutkaisempia kuin tavalliset verkkosivustojen rakentajat, ne tarjoavat poikkeuksellisen paljon voimaa. Ja totuus on, että niitä on helpompi käyttää kuin koskaan. Joten älä laske niitä pois. He ovat syytä tutkia.

On perusteltua syytä valita alusta jokaisesta näistä luokista. Tässä oppaassa katsotaan joitain markkinoiden suosituimmista vaihtoehdoista kussakin luokassa ja tarkastellaan kunkin kategorian tärkeimpiä etuja ja haittoja..

Kaiken lopussa tarjoamme joitain suosituksia siitä, mikä alusta ja vaihtoehto on mielestämme järkevin.

Integroidut verkkosivustoympäristöt

Integroidut verkkosivustoympäristöt

Integroidun verkkosivustoalustan lupaus on yksinkertaisuus. Integroidun tuotteen kanssa sinun ei tarvitse selvittää, kuinka ostaa verkkotunnusta, kuinka ladata tiedostoja verkkopalvelimelle, kuinka asentaa ohjelmistoja tai kuinka pitää kaikki päivitetyt ja suojatut.

Valitsemasi alusta huolehtii kaikista näistä huolenaiheista, joten voit keskittyä rakentamaan sivustoasi, josta olet ylpeä.

Ennen kuin siirryt sisään integroidun verkkosivustojen rakennuksen ja hosting-alustan kanssa, tällaiselle alustalle on ominaisia ​​rajoitukset, jotka sinun on harkittava huolellisesti.

 • Ensinnäkin, integroitu alusta tarkoittaa, että sinulla ei ole mahdollisuutta muuttaa palveluntarjoajia tai isännöintisuunnitelmia, jos isäntäsi tarvitsee ylittää sen, mitä alusta tarjoaa.
 • Toiseksi, koska verkkosivustosi on rakennettu omalla järjestelmällä, jos joudut koskaan poistumaan alustasta, joudut ehkä aloittamaan uuden sivuston rakentamisen tyhjästä..
 • Kolmanneksi, voit isännöidä vain palveluntarjoajan sallimia tiedostoja ja sovelluksia, toisin kuin tavallisessa web-hosting-tilissä, jossa sinulla on laaja käyttömahdollisuus palvelintilan käyttämisessä..
 • Viimeinkin kun valitset integroidun alustan, osa maksamastasi on mukavuus. Tämäntyyppiset palveluntarjoajat ovat tyypillisesti kalliimpia kuin jaetut hosting-tilit.

Ottaen huomioon nämä rajoitukset, katsotaanpa joitain tämän päivän suosituimmista integroiduista verkkosivustoista.

Blogger

Blogger on Googlen täysin ilmainen blogialusta. Blogger on loistava alusta, jos haluat ilmaisen henkilökohtaisen blogin.

Jos kuitenkin toivot laajentuneen pelkän henkilökohtaisen blogin ulkopuolelle, sinun kannattaa välttää Blogger, koska se ei tue tulovirtojen luomista, sillä on selkeä amatööri-ilme ja ulkoasu, antaa sinun käyttää vain verkkotunnusta, joka on blogspot.com-aliverkkotunnus (esimerkiksi omaverkkotunnuksesi.blogspot.com), eikä vie tietoja hyvin muille alustoille.

WordPress.com

Toinen ilmainen ajattelualusta, joka sopii ihanteellisesti henkilökohtaisiin blogeihin, on WordPress.com.

Vaikka et ole koskaan käyttänyt WordPressiä, olet todennäköisesti kuullut siitä paljon. Se on ohjelmisto, joka antaa enemmän verkkosivustoja kuin mikään muu ohjelmisto. WordPress-makuja on saatavana kahdella tavalla:

 • WordPress.com on ilmainen integroitu verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalusta, jonka tarjoaa Automattic, WordPress-ohjelmiston takana oleva yritys.
 • WordPress.org on yhteisö, josta voit ladata kopion WordPress-ohjelmistosta asentaaksesi mihin tahansa Web-palvelimeen ja luodaksesi itse isännöidyn WordPress-pohjaisen verkkosivuston..

Juuri nyt puhumme WordPress.com-sivuston integroidusta alustasta ja puhumme WordPress.org-sivustossa saatavilla olevasta itseisätetystä ohjelmistosta, kun pääsemme itse isännöimiin CMS: iin vähän myöhemmin tässä oppaassa.

Kun kirjaudut ilmaiseksi tilille WordPress.com-sivustossa, saat käyttöösi muutama tusina ihmisarvoista mallia ja ilmaisen isännöinnin WordPress.com-aliverkkotunnuksessa (esimerkiksi www.omaverkkotunnus.wordpress.com). Ilmaisesta tilistä ei kuitenkaan tueta kaupallisia sivustoja tai mukautettuja verkkotunnuksia.

Jos haluat tehdä enemmän kuin mitä saat ilmaiseksi, tai jos haluat mukautetun verkkotunnuksen (esimerkiksi: www.verkkotunnuksesi.com), sinun on valittava premium (maksullinen) tilin päivitys. WordPress.com tarjoaa melko monia premium-ratkaisuja, kuten räätälöityjä verkkotunnuksia, sähköisen kaupan tukea ja tuloja tuottavaa tytäryhtiömarkkinointia.

Jos päätät joskus poistua WordPress.com-alustasta, voit viedä kaiken sisällön itse isännöimään WordPress-sivustoon melko helposti. Et voi kuitenkaan viedä verkkosivustosi suunnittelua ja asettelua. Joten jopa WordPress.com-sivustolla olet melko hyvin lukittu kyseiseen alustaan.

WIX

WIX on suurin premium-integroitu verkkosivustojen ylläpitoalusta. Heidän verkkosivustojen rakentajaa ja malleja kunnioitetaan hyvin ja ne toimittavat HTML5-yhteensopivia, teknisesti terveitä verkkosivustoja.

WIX -sovelluksella voit saada upean näköisen sivuston, joka lähetetään nopeasti vain minimaalisella teknisellä osaamisella, ja voit jopa integroida verkkokaupan ominaisuuksia. Kuitenkin, kun valitset WIX, olet lukittu heidän järjestelmäänsä, ja siirtyminen itseisätettyyn ratkaisuun tarkoittaa aloittamista tyhjästä.

Squarespace

Ruututilan mallit ovat kauniita. Vaikka Squarespace on paljon pienempi yritys kuin WIX, alan johtava edistyneiden integroitujen verkkosivustojen ympäristö, Squarespace on se, joka saa kaiken kuumaan lehdistöön tällä hetkellä. Squarespace tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja palkittuja malleja.

Squarespace tukee sähköisen kaupan sivustoja, ja se on käyttökelpoinen vaihtoehto useimpien tyyppisten yksinkertaisten verkkosivustojen luomiseen. Squarespace kärsii kuitenkin kaikista integroiduista alustoista kärsivistä rajoituksista: Kun olet luonut Squarespace-sivuston, olet lukittu, paitsi jos haluat aloittaa uuden sivuston tyhjästä..

Weebly

Weebly on toinen suosittu integroitu alusta. Se tarjoaa paljon hyvännäköisiä malleja ja integroitua hosting-palvelua. Weebly on kiistatta vahvin verkkokauppasivustojen rakentaja, joka on saatavana monikäyttöisten integroitujen verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalustojen joukosta..

Aivan kuten muidenkin tämän kategorian pelaajien kanssa, sivuston siirtäminen Weeblyyn tai pois Weeblystä ei ole juuri helppoa. Joten jos et aio käyttää Weeblyä ikuisesti, aloittamiseen ei ole paljon järkeä.

Kuten keskustelemme myöhemmin, voit saada Weeblyn itse isännöidyksi, joten et ole kiinni samassa isäntässä loppuelämäsi aikana.

Shopify

Shopify on niche-pelaaja integroidussa verkkosivustojen rakennus- ja isäntätilassa. Verkkokauppasivustoille keskittymällä Shopify ei seuraa muun tyyppisiä verkkosivustojen rakentamista, kuten blogeja tai yrityssivustoja.

Monet Shopify-käyttäjät käyttävät sitä itse rakentaakseen vain verkkosivustonsa verkkokaupan komponentin. Näissä tapauksissa sivuston pääosaa tyypillisesti hoitaa yleinen web-hosting-palvelujen tarjoaja, kun taas sivuston verkkokaupan osaa hoitaa Shopify. BigCommerce on toinen verkkokaupan rakentaja, jota kannattaa tarkastella.

Kunniamaininnat

Valittavana on monia muita integroituja verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalustoja. Olemme puhuneet tunnetuimmista ja arvostetuimmista alustoista, mutta on myös monia muita, joita voisit harkita.

Jos olet päättänyt hyödyntää sitä integroidun verkkosivuston rakennuksen ja isäntäalustan avulla, tutustu kaikkiin mainitsemiemme vaihtoehtoihin ja katso myös kahta muuta: Jimdo ja IM-luoja.

Integroidun verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalustan käyttö on nopein ja helpoin tapa hankkia verkkosivusto. Muista vain, että se ei ole halvin vaihtoehto, ja sinut lukitaan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa verkkosivuston koko elämän ajaksi..

Web-isäntä toimittaa verkkosivustojen rakentajia

Web-isäntä toimittaa verkkosivustojen rakentajia

Sijoitettu tiukasti integroitujen verkkosivustojen tuotteiden ja itse isännöimien alustojen välille, löydämme web-isäntien toimittamat verkkosivustojen rakentajat.

Jos katsot monia jaettuja hosting-suunnitelmia, huomaat, että moniin sisältyy pääsy jonkinlaiseen ilmaiseen yksinkertaiseen verkkosivustojen rakennustyökaluun, joka on integroitu isäntätilin ohjauspaneeliin..

Jos käyt web-isännän mukana toimitetun ratkaisun kanssa, saat skaalautuvuuden työskennellä suoraan isännöintipalveluntarjoajan kanssa yhdistettynä mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, jonka yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja tarjoaa. Tämän vaihtoehdon avulla olet kuitenkin edelleen lukittu tietyssä määrin, koska useimmat verkkosivustolla, joka on rakennettu Web-isäntään liittyvällä verkkosivustojen rakentajalla, eivät liiku hyvin uusille isännöintipalveluntarjoajille.

On olemassa monia erilaisia ​​hosting-palvelujen tarjoajia, jotka tarjoavat integroituja helppoja verkkosivustojen rakentajia. Tässä artikkelissa tarkastellaan kolmea tunnetuinta.

Hyvä isä

GoDaddyn tarjoama verkkosivustojen rakentaja tarjotaan erillisenä erillisenä tuotteena, eikä sitä sisällytetä heidän tavanomaisiin web-hosting-suunnitelmiin. Rakentaja myydään yhden sivuston perusteella (et voi ylläpitää useita sivustoja verkkosivustojen rakennussuunnitelman avulla).

Ollakseni rehellinen, vaikka ne ovatkin käyttökelpoisia, mallit eivät ole yhtä houkuttelevia kuin mitä integroitulta verkkosivustojen rakentajalta ja palveluntarjoajalta, kuten Squarespace, voi saada.
tai WIX
. Kun valitset Go Daddy, isännöit kuitenkin rehellistä hyvyyttä tarjoavan hosting-yrityksen kanssa – ja arvostetun yrityksen siinä.

web-hosting-kuponki

Etsit paljon verkkosivustojen rakentajalta?
GoDaddy tarjoaa helppokäyttöisiä verkkosivustojen rakentajia ja hosting-palveluita yhdistettynä yhdeksi paketiksi. Tällä hetkellä voit säästää jopa 87% GoDaddyssa. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
saada aikaan sopimus.

Itsensä ylläpitämät verkkosivustojen rakentajat

Itsensä ylläpitämät verkkosivustojen rakentajat

Itsensä ylläpitämät verkkosivustojen rakentajat työskentelevät yleensä epätavallisella tavalla, joka ei ole yhtä rajoittava kuin integroidut ja web-isäntien tarjoamat rakentajat. Mutta yleensä ne rajoittavat sinua siinä määrin, että olet rajoitettu isäntiin, joihin voit muuttaa.

Useimmat isännät tarjoavat sinulle yhden tai useamman verkkosivuston rakennuksen käytön isäntänä. Tämä on hyvä siinä mielessä, että se ei lukitse sinua kyseiseen isäntään. Mutta jos päätät poistua isännästä, rajoitut todennäköisesti isäntiin, jotka tarjoavat myös kyseisen verkkosivuston rakentamista.

Siksi on hyvä idea nähdä, mitkä isännät ovat käytettävissäsi ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Alla käsittelemme joitain suosituimpia:

Itsenäisesti ylläpidetty verkkosivustojen rakennuslista

Tässä on luettelo joistakin paremmista verkkosivustojen rakentajista, joita voit löytää kohtuulliselta määrältä hosting-yrityksiä.

 • RVSiteBuilder: tämä verkkosivustojen rakentaja on toiminut jo pitkään, mutta on jatkuvasti parantunut ja muuttunut ajan myötä. Joten älä harhaan vanhoja arvosteluja, jotka väittävät, että sitä ei vedä ja pudota. Se on vankka verkkosivustojen rakentaja, jonka kannattaa tutustua.
 • Weebly: kyllä, sillä on myös vastaava itsenäinen verkkosivustojen rakentaja, jonka isännät voivat tarjota. Mutta ole varovainen. Kokoonpanosta riippuen isäntien siirtäminen voi olla vaikeaa – tai jopa mahdotonta.
 • Kopage: helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit myös koodata HTML-muodossa, jos haluat.
 • SitePad: toinen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jota monet hosting-yritykset tarjoavat.

Niitä on paljon enemmän. Hyvä tehtävä on käydä web-hosting-arvosteluissamme ja nähdä, mitä eri isännät tarjoavat. Esimerkiksi A2 Hosting tarjoaa sitebuilder-paketin
yli kahdella tusinalla työkalulla – joista monet ovat klassisia sivustonrakentajia, kuten SitePad.

Avoimen lähdekoodin asetukset

Eniten hallittavissa oleva vaihtoehto on avoimen lähdekoodin vaihtoehto – eli ilmainen, joka voidaan asentaa kaikkialle.

Suurin avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentaja on Soholaunch. Monet web-hosting-yritykset tarjoavat sitä, koska heille on ilmainen tehdä niin.

Jos isäntä ei kuitenkaan tarjoa sitä, et ehkä voi asentaa sitä palvelimellesi. Jos sinulla on VPS tai oma palvelin, se ei ole ongelma: sinä hallitset. Mutta jos verkkosivustosi toimii jaetulla isäntällä, saatat juuttua.

Sinulla ei todennäköisesti ole lupaa asentaa Soholaunchia. Jos et voi, sinun on pakko pyytää isäntääsi asentamaan se sinulle. He eivät ehkä ole halukkaita. Voi olla syy siihen, että he eivät ole jo asentaneet sitä. Joten ole silti varovainen.

Tässä on ammatillinen vinkki: Paras aika pyytää isäntääsi asentamaan ohjelmisto on ennen kirjautumista.

Itsensä ylläpitämät sisällönhallintajärjestelmät

Itsensä ylläpitämät sisällönhallintajärjestelmät

Itse ylläpitämän ratkaisun ja joko integroidun tai web-isäntäjärjestelmän tarjoamaa alustaa ei yksinkertaisesti ole verrattu.

Kun valitset itse isännöidyn verkkosivustojen rakennusalustan, sinulla on täysi hallinta. Valitset verkkosivustojen rakennusohjelmiston, valitset palveluntarjoajan ja suunnittelet, asennat sovellukset juuri sinne, missä haluat niiden asennettavan, ja sinulla on mahdollisuus integroida kolmansien osapuolten sovellukset sydämesi sisältöön.

Kaiken tämän vapauden ja voiman haittapuoli on tietysti se, että sinun on tiedettävä tai opittava, miten kaikki nämä asiat tehdään.

Onneksi prosessin helpottamiseksi suurin osa palveluntarjoajista tarjoaa verkkosivustojen rakennusalustojen automaattisen asennuksen tai helpon yhdellä napsautuksella tapahtuvan asennuksen kaupallisen komentosarjastokirjaston kautta, joka on integroitu suoraan isäntätilin ohjauspaneeliin. Jos kaikki muu epäonnistuu, verkkosivustojen rakennussovelluksen manuaalinen asennus tiedostonsiirtoprotokollan (FTP) avulla ei ole läheskään yhtä monimutkaista kuin luulet ehkä.

Itse ylläpitämän verkkosivustojen rakennussovelluksen oikea nimi on sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Sisällönhallintajärjestelmä on sovellus, joka antaa sinulle intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit suunnitella sivustosi ulkoasua ja lisätä sisältöä sivustoosi. Sen avulla voit nähdä sivuston takana olevan koodin niin vähän tai niin paljon kuin haluat.

Valitsemastasi CMS: stä riippuen voit valita sadoista tai tuhansista ilmaisista ja premium-malleista ja laajennuksista muokataksesi itse isännöimäsi sivuston ulkoasua ja toimintoja.

WordPress

Olemme jo puhuneet WordPressin integroidusta versiosta, nyt puhumme itse isännöidystä versiosta, joka on ladattavissa WordPress.org-sivustosta. Manuaalisen lataus- ja asennusprosessin lisäksi WordPress on myös automaattisen asennuksen tarjous monien isännöintipalveluntarjoajien välillä tai yhden napsautuksen asennuksena käytännössä kaikkien isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa..

Yksinkertainen isännöinti

WordPress itsessään on ilmainen, sinun on kuitenkin valittava isännöintipalveluntarjoaja ja kirjauduttava suunnitelmaan ennen kuin voit siirtyä WordPressin kanssa. Hyvä uutinen on, että käytännössä mikä tahansa isännöintisuunnitelma tukee WordPress-asennusta.

Koska käytännöllisesti katsoen kuka tahansa palveluntarjoaja voi tukea WordPress-asennusta, voit siirtyä täysin vapaasti palveluntarjoajasta toiseen tai yhdestä isännöintitasosta toiseen tarpeesi muuttuessa.

Vaikka meillä ei ole tarkoitus horjuttaa todellisuutta, että tietyn teknisen tietotaidon tarvitaan tällaisen liikkeen toteuttamiseksi, on tärkeää muistaa, että joustavan sovelluksen, kuten WordPressin, ja itse isännöimän alustan käyttäminen tarkoittaa, että hallitset isäntätilanteesi, ei päinvastoin.

Ylläpito WordPress-isännöinti on myös kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Hallinnoidussa WP-isännöinnissä sinulla on hybridiratkaisu, joka vie kaiken asennuksen ja sovelluksen hallinnan ulos yhtälöstä (samanlainen kuin integraatiosivustojen rakennus- ja isäntäympäristöt), mutta säilyttää itsenäisen WordPress-asennuksen tarjoamat joustavuuden ja vankat hosting-vaihtoehdot..

Perustettu ja joustava

WordPressin vaikutusta Internetiin on vaikea yliarvioida. WordPress on moottori, joka käyttää noin 40 prosenttia Internetistä. Noin puolet näistä sivustoista on WordPress.com-sivustoja ja toinen puolet on itse isännöitäviä WordPress-asennuksia.

Yksi WordPressin suosiota ajavista asioista on sen joustavuus. WordPressillä on mahdollista luoda melkein minkä tahansa tyyppinen verkkosivusto. WordPress ja WooCommerce tarjoavat enemmän verkkokauppasivustoja kuin mikään muu alusta. BuddyPress muuttaa WordPressin sosiaalisen median alustaksi. Ellet aio luoda upouutta verkkosivustokonseptia, joka uhmaa nykyiset määritelmät, todennäköisesti, että WordPress voidaan ja on käytetty luomaan jotain vastaavaa.

Toinen asia, joka ajaa WordPressin suosiota, on ilmainen tai kohtuulliseen hintaan saatavana oleva teema-alue ja vuorovaikutusohjelma. Siellä on teemoja, jotka sopivat aloittelijoille, jotka haluavat luoda yksinkertaisen blogin, sekä teemoja, joita ammattimaiset kehittäjät käyttävät päivittäin verkkosivujen kehittämiskehyksenä.

Kuormitusta tukea

Uskomattoman suuri ja intohimoinen yhteisö tukee WordPressiä. WordPressin teema- ja laajennuskehittäjiä on kirjaimellisesti tuhansia, sekä ammattitaitoisia verkkosivustojen kehittäjiä, jotka vain rakentavat WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja. WordPress.org-yhteisö on yksi parhaiten suunnitelluista ja aktiivisimmista Internetissä.

WordPress – Miinukset

Kuulostaa hyvältä oikein? Joten mikä on haittapuoli?

WordPressin aloittaminen ei ole niin helppoa kuin integroitu ratkaisu. WordPressin uskomattoman joustavuus tarkoittaa, että sinun on itse päätettävä, kuinka sitä käyttää. Et tule ilman apua – muistatko sen suurenmoisen yhteisön, josta puhimme? Jos olet uusi WordPress-sovellus, sivuston luominen WordPress-sovellukseen kestää kuitenkin kauemmin kuin integroidulla ratkaisulla.

Pitkällä tähtäimellä mielestämme itse isännöimällä WordPress-sivustolla on paljon enemmän järkeä kuin millään muulla. Voit kuitenkin odottaa enemmän oppimiskäyrää, kun aloitat WordPressin, kuin mitä näkisit menevänsi integroidun verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalustan kanssa.

Joomla!

Joomla on toinen suosittu ilmainen CMS. Vaikka Joomla ei ole niin laajalti käytetty kuin WordPress, sillä on myös vahva käyttäjäyhteisö ja paljon teemoja ja moduuleja, joiden avulla voit käsitellä Joomlaa mihin tahansa sivustoon, jonka haluat rakentaa.

Vaikka voit päästä pois näkemättä WordPressissä yhtä koodiriviä, jos haluat, se on hiukan tiukempaa tehdä se Joomlan kanssa. Vaikka sinun ei tarvitse olla ohjelmoijaa käyttääksesi Joomlaa, joudut todennäköisesti kuluttamaan ainakin jonkin aikaa koodinhakua saadaksesi sivustosi haluamallasi tavalla.

Joomlan käyttäminen blogissa tai tavallisessa verkkosivustossa on varmasti mahdollisuus, mutta sen tekeminen on haastavampaa kuin saman asian suorittaminen WordPressissä. Jotkut kehittäjät antavat Joomlalle WordPressin etulyöntiaseman, on luomalla monimutkaisia ​​verkkokauppasivustoja ja sosiaalisia verkostoja.

Drupal

Toinen ilmainen yleiskäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, Drupal, on vähiten aloittelijaystävällinen tässä artikkelissa mainituista kolmesta yleiskäyttöisestä CMS: stä. Monet kehittäjät väittävät kuitenkin, että se on tehokkain. Drupal on ilmainen, kuten Joomla ja WordPress, ja se tarjotaan yleensä helppona yhden napsautuksen asennuksena. Kuten kaikissa itse isännöimissä ratkaisuissa, toinen tärkeä myyntipiste Drupalin kanssa on joustavuuden ylläpitäminen. Jos haluat tai haluat tehdä isäntämuutoksen, mene eteenpäin ja tee se, ei hikeä.

Turvallisuus on se, missä Drupal todella erottuu. Vaikka Joomlaa ja WordPressiä pidetäänkin melko turvallisina, Drupal on yksi turvallisimmista saatavissa olevista alustoista – jopa Whitehouse.gov rakennettiin Drupalin kanssa. Tämä tekee Drupalista vakuuttavan valinnan verkkokauppasivustoille, terveydenhuollon teollisuuden sivustoille tai kaikenlaisille arkaluonteisia tietoja tallentaville sivustoille..

Magento

Magento on itsenäisesti ylläpitämien verkkokauppasivustojen CMS. Saatavana ilmaisina ja premium-versioina, Magento on tarkoitettu käyttämään sähköisen kaupan verkkosivustoja. Vaikka sillä onkin rajoitetusti toimintoja yleiskäyttöisenä CMS: nä, ja se voidaan varustaa laajennuksilla ominaisuuksille, kuten blogeille ja foorumeille, Magennon pitäisi olla vain käynnissä, jos luot verkkokauppasivustoa. CMgen-verkkokauppasivustona Magento on erittäin tehokas alusta.

Muut merkittävät CMS-asetukset

Tuntuu hiukan epäreilulta lopettaa CMS-keskustelu vain neljän tähän mennessä mainitun kanssa. On monia muita korkealaatuisia CMS-vaihtoehtoja harkittavana. Vaikka emme viettää paljon aikaa ja tilaa jokaiselle, tässä on lyhyt sana joihinkin muihin tärkeimpiin toimijoihin, jotka ovat harkinnan arvoisia. Jos mietit vakavasti itse ylläpidettävää verkkosivustojen rakennusta CMS: n avulla, sinun pitäisi viettää muutama minuutti harkitsemalla näitä kaikkia.

 • vBulletin: Palkkio (maksettu) sovellus, joka on suunniteltu ensisijaisesti foorumialustaksi, mutta sisältää sisällönhallinta- ja blogitoiminnot. Kannattava vaihtoehto foorumityyppisille verkkosivustoille.
 • ExpressionEngine: Toinen palkkio (maksettu) sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa erittäin vahvan asettelun ja mallinhallinnan ilman, että tarvitset tietoa ohjelmoinnista. Tämä on tehnyt ExpressionEngine: stä suositun CMS: n kehittäjien keskuudessa, jotka joko eivät tiedä tai eivät halua sekoittaa taustan PHP-skriptiä.
 • DotNetNuke: Saatavana ilmaisena yhteisöversiona ja premium-versiona. Yksi harvoista CMS-vaihtoehdoista, jotka on suunniteltu Windows-palvelimille. Jos olet Windows-kehittäjä, joka etsii CMS: ää tutulla kielellä, DotNetNuke (äskettäin nimetty uudelleen DNN-alustaksi) kannattaa tarkistaa.
 • ModX: Ilmainen CMS, joka on tarkoitettu kehittäjille, jotka haluavat harkita PHP: tä saadaksesi sivuston näyttämään täsmälleen haluamaltaan.
 • Kunniamaininta: TextPattern, RefineryCMS, Concrete5, TinyCMS ja monet muut (mutta meidän on lopetettava joskus).

Yhteenvetona

Yhteenvetona

Joten mitä ovat oppineet? Jos haluat luoda verkkosivuston nopeasti, näyttävällä mallilla, etkä usko koskaan siirtyvän uuteen isännöintipalveluntarjoajaan, integroitu verkkosivustojen rakennus- ja isäntäalusta on pakottava vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat täydellisen hallinnan verkkosivustollasi ja joustavuuden vaihtaa isännöintipalveluntarjoajien ja suunnitelmien välillä tarpeiden muuttuessa, itse isännöity ratkaisu on ainoa tapa edetä.

Jos haluat tietää mielipiteemme asiasta, tässä se on: itse isännöidyllä WordPress-verkkosivustolla on valtaosassa tilanteissa erittäin järkevää.

Tämä ei tarkoita, että muilla ratkaisuilla ei olisi ansioita, mutta mielestämme itse isännöimä WordPress-ratkaisu tarjoaa houkuttelevimman yhdistelmän aloittelijaystävällisyydestä, joustavuudesta tulla muotoiltuksi kaikenlaisiin sivustoihin, upean näköisiksi malleiksi, skaalautuvuus ja laaja ja tukeva yhteisö.

Jos olet kuin meitä, ja olet päättänyt, että itse isännöimä WordPress-sivusto on järkevin, mutta olet silti huolestunut teknisistä ylläpidon näkökohdista, sinun tulisi harkita vakavasti hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa.

Hallinnoidun WordPress-isännöintisuunnitelman avulla saat ohjelmiston automaattisen asennuksen tilillesi, automaattisen ohjelmistopäivityksen ja tietoturvatarkistukset isännöintipalveluntarjoajien toimesta ja asiakastuen WordPress-asiantuntijoiden tukitekniikoilta..

Jopa yksinkertaisen verkkosivuston rakentaminen vaati paljon tekniikkaa ja koodaustaitoja. Nuo päivät ovat kuitenkin menneitä. Jos tarvitset yksinkertaisen verkkosivuston, mutta sinulla ei ole budjettia ammattimaisen web-suunnittelu- ja kehitysyrityksen palkkaamiseen, pieni tutkimus, jolla varmistetaan, että valitset oikean alustan yhdessä kärsivällisyyden ja pysyvyyden kanssa, auttavat sinua rakentamaan verkkosivuston. joka vastaa tarpeitasi hinnalla, joka ei hukkaan.

Muut ominaisuudet isännöintityypeissä

 • laitetilojen
 • Ylläpito WordPress
 • VPS
 • Ylläpito
 • Dedicated Server
 • Jaettu hosting
 • Pilvi
 • jälleenmyyjä

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö oikeaa verkkosivustojen rakentajaa?
WordPress on monipuolinen ja helppo käyttää. WordPress.com-palvelun avulla saat myös asiantuntevaa teknistä tukea. Käytä tätä erityistä alennuslinkkiä
säästääksesi WordPress.com-sivustolla.

Verkkosivustojen rakentajat usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on verkkosivustojen rakentaja?

  Verkkosivun rakentajan avulla voit luoda verkkosivun ilman mitään koodaustietoa. Suunnittelet sivuston selaimella vetämällä ja pudottamalla komponentteja sivulle.

  Verkkosivun rakentajat sisältävät yleensä widgetit tai moduulit, kuten RSS-syötteet, yhteyslomakkeet, blogit ja sosiaalisen median linkit.

 • Mikä verkkosivustojen rakentaja on paras?

  Se riippuu verkkosivustotyypistä, jonka haluat luoda.

  Jos tarvitset säännöllisen yrityssivuston, kuka tahansa verkkosivustojen rakentaja voi tehdä perusasettelut.

  Mutta jos haluat rakentaa verkkokaupan, tarvitset ehkä erikoisempaa tuotetta.

  Katso hosting-yritysten verkkosivustojen rakentajia ja vertaa niitä sellaisiin alustoihin, kuten Shopify (verkkokauppasivustojen rakentaja) ja BoldGrid (verkkosivustojen rakentaja, joka istuu WordPressin päällä)..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map